hits

Tone-Lise

HARRY POTTER AND THE CURSED CHILD

 • Publisert: 07.09.2016, 15:00
 • Kategori: BOK
 • Jeg visste ikke helt hva jeg skulle tro da jeg fikk høre at det skulle komme ut en ny bok i Harry Potter serien, jeg trodde først dette var ren løgn men så fikk jeg vite at det var faktisk sant, og nå er boka ute i butikkene. 

  I går var jeg og Inge en tur i Bodø for å kjøpe han en ny dress men også for å spille bowling og biljard, noe jeg aldri før har gjort, bowling altså, men det var jo kjempe gøy. Etter at vi var ferdig med det gikk vi innom kiosken og der, sammen med noen få andre bøker ser jeg den nye HP boka og kjæresten var så snill mot meg og kjøpte den til meg, snakker om snill kjæreste. 

  Dette er den åttende historien, 19 år senere. Dette er hva som står at boken handler om:

  "Det har alltid vært vanskelig å være Harry Potter, og det er ikke mye lettere nå som han er en overarbeidet ansatt i Magidepartementet og far til tre barn i skolealder. Mens Harry strever med en fortid som nekter å bli der den hører hjemme, må hans yngste sønn Albus slite med tyngden av en familiearv han aldri ønsket. Fortid og nåtid vikles illevarslende inn i hverandre, og både far og sønn lærer en ubehagelig sannhet: noen ganger kommer mørket fra uventede steder."  Her har jeg bare skrevet direkte hva som står inne i boken.

  Harry Potter and the Cursed Child er et skuespill i to deler, boken er skrevet som et manus. Spennende!

  Jeg gleder meg vanvittig mye til å begynne å lese denne boka og tror nok allerede jeg kan anbefale den til alle dere Harry Potter fans. Dette er forresten den første boken jeg eier som er innbundet ellers eier jeg bare pocket bøker. Boken er forresten skrevet av J.K. Rowling, Jack Thorne og John Tiffany.

  Har du lest denne boken og hva syns du?

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. 

  Tusen takk for at du stakk innom bloggen min.

 • Publisert: 07.09.2016, 15:00
 • Kategori: BOK
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar