hits

Tone-Lise

MY BOOK COLLECTION

 • Publisert: 26.11.2016, 11:48
 • Kategori: BOK
 • Dere vet ganske sikkert nå som dere har lest litt på bloggen min at jeg elsker å lese, jeg har alltid likt å lese men har aldri hatt råd til å kjøpe bøker, jeg har alltid lånt bøker på bokbussen. I 2013 begynte jeg å samle bøker for da hadde jeg endelig penger til å kjøpe mine egne bøker. Jeg begynte med å kjøpe den oppskrytte Fifty Shades of Grey serien, helt ok serie men litt vell mange orgasmer bare i ett kapittel syns nå jeg da. Flott skrevet og jeg angrer ikke på at jeg leste denne serien, selv om historien ikke direkte var noe for meg.

  Jeg leser for øyeblikket ikke i noen nye bøker siden jeg prøver å spare litt penger, jeg må virkelig ta meg selv hardt i nakken for ikke å kjøpe nye bøker, jeg er veldig frista til å kjøpe nye bøker omtrent hver eneste dag. Jeg fikk en del bøker i TL klubben, jeg vet ikke om den enda eksisterer men jeg leste aldri noen av bøkene jeg fikk siden de alle sammen begynte midt i en bok serie, altså jeg fikk bok 5 i serien og da blir det poengløst å lese når man ikke vet hva som skjer i de 4 første bøkene. Skjønner?

  Slik ser det altså ut der hvor jeg har satt opp min bok samling, jeg har sevlfølgelig gjort det litt mer koselig enn det egentlig er, tent litt stearin lys og lagt en lyslenke som min kjære har kjøpt forran. Det ser virkelig koselig ut her og jeg elsker oppsettet. Som dere ser så har jeg ikke så veldig mange bøker men det er ikke akkurat lite heller. Jeg ønsker meg flere bøker, men dette er de jeg har nå:

  The Fault in Our Stars av John Green.

  Paper Towns av John Green. 

  Fangirl av Rainbow Rowell. 

  Eleanor & Park av Rainbow Rowell.

  Hobbiten av J.R.R Tolkien.

  Ringenes Herre Ringenes Brorskap.

  Ringenes Herre To Tårn.

  Ringenes Herre Atter en konge.

  Harry Potter and The Cursed Child.

  Harry Potter Box Set.

  Fifty Shades Box Set. 

  The Hunger Games Box Set. 

  Jeg kjøper alle bøkene mine på CDON.COM (annonselenker) 

  Planen min er at jeg etter nyttår skal kjøpe noen nye bøker men vi får se hva jeg velger å gjøre, jeg har nemlig en annen plan som innebærer mye bøker så vi får se. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #bøker #cdon #ringenesherre #harrypotter #thehungergames #fiftyshadesofgrey #cursedchild #rainbowrowell #fangirl #bok #lese #leseløve #tolkien #johngreen #papertowns #thefaultinourstars #instagram #facebook #hverdag #blogg #gøy #morsomt 

  Follow
 • Publisert: 26.11.2016, 11:48
 • Kategori: BOK
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar