hits

Tone-Lise

FOSS FOTOGRAFI

 • Publisert: 09.01.2017, 15:41
 • Kategori: FOTO
 • I dag har jeg vært ute i skogen for å prøve å få tatt litt nye bilder jeg kan dele med dere, planen min var egentlig å gå ned til havna og gå langs med havet å prøve å få tatt bilder der av havet og det som dukket opp, jeg bestemte meg for å vente med det til i morgen, da får jeg bedre tid og da skal jeg stå opp tidligere slik at jeg kan komme i gang tidligere med dagen og planene mine. 

  Jeg har i dag tatt bilder av fossen, det er noe jeg lenge har planlagt å gjøre men ikke fått kommet meg til å gjøre så nå har jeg endelig fått gjort det, jeg er egentlig ganske fornøyd med bildene jeg fikk og vil derfor dele dem med dere i dag, jeg tok ikke så veldig mange bilder, rundt 110 bilder. Jeg fokuserte på å få bra bilder i stedet for å knipse i vei og håpe på det beste. Jeg brukte lang tid på å ta disse bildene og de er ikke helt 100% klare men de er egentlig helt ok spør du meg.

  Det var alle bildene jeg hadde for dere i dag, jeg skal øve meg enda mer på å ta bedre bilder av vann i bevegelse men det er egentlig utrolig enkelt å få det til. Når jeg var ferdig å ta bilder av fossen og begynte på hjemturen gikk jeg en liten omvei fordi jeg ville at turen min skulle vare lengre, jeg traff på en veldig lettskremt elg og tre rådyr som også var ganske lettskremte og løp vekk så fort de fikk øye på meg, jeg traff også to ekorn i skogen når jeg begynte turen min. 

  Det er så utrolig deilig å bo i nydelige Norge, å det å bo på landet hvor jeg kan oppleve disse flotte tingene, få oppleve å se elgen på nært hold og nærmest kan strekke ut hånden til de nyskjerrige ekornene og ta på dem, det er bare helt vidundelig. Jeg har ingen tro på at det er mulig å oppleve dette i byer, men hvem vet, kanskje det er det.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #natur #naturfoto #foto #fotografi #bilder #kamera #nikon #norsknatur #amatørfotograf #fotograf #naturfotograf #naturbilder #vann #elv #foss #tips #kjærlighet #lykke #nordnorge #friluftsliv #instagram #facebook #hverdag #blogg #blogger

  Follow
 • Publisert: 09.01.2017, 15:41
 • Kategori: FOTO
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Victoria Larsen

  09.01.2017 kl.16:47

  Wow, jeg elsker slike bilder! Kjempe flotte :)

  Tone-Lise

  09.01.2017 kl.16:59

  Victoria Larsen: Flott å høre, takk skal du ha:)

  dvergpinschere i mitt hjerte

  09.01.2017 kl.19:12

  Nyyydelige bilder! Elsker sånne bilder med dus i vannet! Og ja, jeg er så enig..vi er heldige som bor i Norge..med all den flotte naturen!

  Tone-Lise

  09.01.2017 kl.22:50

  dvergpinschere i mitt hjerte: Takk, ja jeg elsker å se slike bilder så jeg måtte jo prøve å ta sånner bilder selv. Ja vi bor i et vakkert land med en vidundelig natur, bare å nyte det mens vi kan.

  Skriv en ny kommentar