hits

Tone-Lise

ENDELIG ER JEG FERDIG

 • Publisert: 20.02.2017, 20:59
 • Kategori: PERSONLIG
 • God kveld dere, jeg må bare beklage for at jeg ikke har skrevet noe på bloggen min på en stund, jeg har vært veldig opptatt med en del ting, blant annet har jeg brukt mesteparten av tiden min på å strikke ferdig Ravenclaw skjerfet fra Harry Potter filmene, det har tatt meg så lang tid å få det ferdig så nå når jeg endelig har fått det ferdig, kjøpte jeg meg en øl for å feire litt at jeg klarte det. 

  Skjerfet ble ikke helt slik som det skulle bli, jeg har slørvet med blåfargene, og blandet det til slik at det har ikke samme farge igjennom hele skjerfet, men jeg er bare så fornøyd med å være ferdig med det at jeg gidder rett og slett ikke å bry meg noe særlig om det. Nå er det bare å få ferdig reflekslua jeg holder på med å strikke til kjæresten, når jeg er ferdig med den skal jeg finne noe nytt å strikke på. Jeg har veldig lyst til å strikke Mariusgenseren, og jeg håper jeg får det til dersom jeg bare tar meg tid til det. Jeg har forresten en liten baby kjole liggende som jeg ikke er ferdig å strikke så det kan jo være greit å finne mønsteret til den så jeg får den ferdig også.

  Jeg skal prøve å få til å skrive mer på bloggen nå fremover men jeg jobber både onsdag og fredag i denne uka som er de dagene jeg pleier å blogge så vi får se hva som skjer. Jeg skal prøve å få til noe i det minste. Jeg skal legge ut bilde av skjerfet, akkurat nå har jeg ikke tid til mer enn bare å skrive. Dere får ha meg unnskyldt for det.

  Husk forresten at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #strikking #strikk #skjerf #hverdag #blogg 

  Follow
 • Publisert: 20.02.2017, 20:59
 • Kategori: PERSONLIG
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Victoria Larsen

  20.02.2017 kl.22:23

  Jeg håper du har en fin mandagskveld! :-)

  Tone-Lise

  20.02.2017 kl.22:29

  Victoria Larsen: Takk for det, håper du også får en flott kveld videre:)

  Skriv en ny kommentar