hits

Tone-Lise

EN STUND SIDEN SIST

 • Publisert: 06.03.2017, 14:32
 • Kategori: PERSONLIG
 • Heisann dere. Nå er det en stund siden sist gang jeg skrev et innlegg her på bloggen min, det er jo dårlig av meg men denne uka har jeg jo faktisk en ganske grei unnskyldning. Jeg ble syk natt til tirsdag, jeg sitter for øyeblikket med to papirbiter stappa opp i nesa for at det ikke skal renne snørr hele tiden. Jeg har faktisk sår under nesa fordi jeg nå snyte meg så ofte, det er skikkelig gørr og jeg hater å være syk. Heldigvis kan ikke dette måle seg med da jeg var syk på Myken, dette er ingenting i nærheten og det er jeg veldig glad for. 

  Jeg har forresten endelig kommet meg til å få legetime for å få sjekka leddene mine og nakken min, det knaker og braker i alle ledd og jeg er veldig plaga med å ha vondt i leddene, spesielt i armene og i beina. Nakken tror jeg mest sannsynlig skyldes litt mye data spilling, men jeg skal likevell få det sjekka ut bare for å være helt sikker.   Tenkte bare å slenge med et litt morsomt bilde siden jeg ikke hadde noe annet bilde som passer å legge til. Dere får ha meg unnskyldt for en litt dårlig jobb.

  Det verste for min del med å være syk er at jeg får ikke gå ut å gå på tur, frisk luft hjelper på men jeg klarer fysisk ikke å gå noe særlig langt når jeg er forkjøla, kroppen min bare nekter. Nå tror jeg at jeg har klaget nok, og det er på tide å heller skrive om andre ting. Jeg har kommet langt når det kommer til øvelseskjøring, men ikke så langt som jeg burde ha vært, det oppstår som regel alltid noe som gjør at vi ikke får tid til å kjøre, og det må det bli slutt på for jeg må prioritere det først og fremst.

  Siden sist gang jeg skrev har jeg strikka en hundegenser til Lucky, med mønster og jeg ble så fornøyd med at jeg fikk det til og at det ble så bra som den ble. Jeg skal vise dere hvordan den ble på onsdag, da skal jeg skrive nytt innlegg. Nå skal jeg bare slappe helt av å drikke te å se om jeg ikke snart kan bli bra igjen.

  Husk at du kan følge meg på FACEBOOK og INSTAGRAM.

  Tusen takk for at du var innom bloggen min i dag.

 • Publisert: 06.03.2017, 14:32
 • Kategori: PERSONLIG
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Victoria Larsen

  06.03.2017 kl.15:24

  Så hyggelig å høre fra deg :)

  Tone-Lise

  06.03.2017 kl.18:06

  Victoria Larsen: Så koselig å høre:)

  Skriv en ny kommentar