hits

Tone-Lise

JEG VET IKKE HVA TITTELEN PÅ DETTE INNLEGGET SKAL VÆRE

 • Publisert: 13.03.2017, 18:52
 • Kategori: PERSONLIG
 • Heisann dere. I løpet av helga har jeg blitt i bedre form, jeg er ikke lenger så tett i nesa og jeg har ikke lenger så vondt i halsen, kroppen min er fremdeles ikke helt bra, forkjølelsen sitter virkelig godt når den først får lov til å sette seg, og når jeg blir syk så blir jeg uheldigvis veldig syk og lenge. Influensavaksine hjelper heller ikke på uansett, for det er jo bare for en spesiell type influensa og dette er jo bare en vanlig forkjølelse. 

  Jeg tar dagene rolig for å komme meg tilbake til 100% så fort som mulig, jeg har egentlig brukt helga bare på å spille en del world of warcraft, jeg prøver jo å få karakterene mine opp i level slik at jeg kan bruke de til å raide med, men raid har blitt litt trist for min del siden jeg har fått Lich King mounten, Invincible. Jeg elsker den mounten siden den er så sjelden, men nå har jeg på en måte ingen grunn til å ta det raidet lenger, alt jeg trenger er en siste achivement på 10 mann så har jeg ingen grunn til å gå tilbake inn i Icecrown Citadel lenger. Trist...

  Jeg har jo mange andre raid jeg kan gjøre selvfølgelig for å få mounter, og det er jo en ting jeg liker å gjøre så jeg kommer nok til å fortsette å raide eks Firelands. Kanskje blir det mye wow snakk, men jeg elsker spillet og jeg er en gamer så er det ikke i dine interesser så får du heller klikke i krysset. Jeg sitter for øyeblikket å spiller wow, jeg holder på med å få en ork opp i level, jeg er i level 41 for øyeblikket, det går som oftest veldig fort å få dem opp i level. 

  For å gå over til noe annet så har jeg bestemt meg for at jeg skal kjøpe meg en tegnebok, hvis du har lest bloggen min før eller kjenner meg så vet du sikkert at jeg har angst og er veldig stressa, det jeg har hørt skal hjelpe på begge deler er å tegne, derfor lurer jeg litt på hvilken tegnebok jeg skal kjøpe, hvis du har noen tips så må du gjerne skrive dem i kommentarfeltet under. Jeg har sett så mange fine tegnebøker og jeg kunne gjerne tenkt meg til å ha dem alle sammen, jeg har til og med sett tegninger i noen av disse bøkene som hadde passet yppelig som tatovering. 

  En annen ting som visst nok skal hjelpe mot angst er yoga og meditering, kjæresten min foreslo at jeg burde begynne med begge deler og jeg burde gjerne høre på han å prøve det. Jeg har prøvd yoga før og jeg liker det, spesielt om det er lyder av regn eller andre slike lyder i bakgrunnen, jeg har lagt merke til at jeg stresser mindre når jeg hører slike lyder, hvorfor det vet jeg ikke, men det er visst vanlig og mange pleier visst å høre på lyder for å redusere både stress og angst.

  For å igjen gå over til noe annet så skal jeg forresten til legen den 14, kjæresten har masa så lenge på meg om å få sjekket leddene mine og jeg er enig med han i at det er på tide å gjøre det nå. Jeg går nesten ikke en dag uten at jeg har vondt i leddene, spesielt i armene og i beina. Det brenner skikkelig og jeg har prøvd alt jeg kan prøve for å få disse smertene til å forsvinne men ingenting fungerer. Hverken kjerringråd eller salver og smertestillende. Det er på høy tid å få spurt legen min om hun har svar på hva det kan være og om det kan behandles.

  Dette er nok et slikt innlegg som blir litt lengre enn de vanlige, men det er bare fordi jeg har mye på hjertet og mye i tankene som jeg bare må få ut. Dere får ha meg unnskyldt om dette blir litt sånn hips om haps, men av og til må de innleggene også få komme ut. Jeg har bestemt meg for at når jeg blir frisk så skal jeg prøve så godt jeg kan på å få kommet meg ut i skogen minst en gang om dagen, uavhening av om min kjære vil være med eller ikke. Han sier det jo klart og tydelig, han er ikke et turmenneske men han kan gå en tur en gang i blant.


   

  Jeg har også bestemt meg for at jeg skal spise mer frukt og grønt, sjokolade er så innmari godt men for min del så har det en tendens til å bli litt mye, det kan være greit å sette foten ned for det usunne en liten stund. Nå mens jeg har vært syk har det blitt for eksempel veldig mye cola, visste du forresten at cola ble opprinnelig lagd og solgt på apotek for å hindre migrene. Ikke sikkert det stemmer men jeg har lest på det og sett at det står skrevet veldig mange plasser rundt på nettet. 

  Jeg skal ærlig innrømme at jeg begynte å skrive dette innlegget i mårrest og nå er klokken 18:40 og jeg skriver enda. Som jeg har skrevet så har jeg veldig mange tanker som jeg bare må få ut, blant annet så er jeg så lei av at folk rundt meg blir fort sur og er gretne, det er så irriterende. Det må gå an å prøve å ikke være sur for alt. Jeg kan selv bli fort sur men jeg prøver i det minste på å snu humøret mitt rundt for både min del og andre sin del. 

  Uff, jeg vet ikke hvor mye jeg burde skrive, det blir så mye for dere å lese dersom dere leser dette da. Jeg tenker at jeg må prøve å få kommet meg ut på en fotografi tur slik at jeg får dele flere bilder med dere, jeg vet jo dere liker når jeg legger ut naturbilder. Jeg har bare ikke hatt tid eller muligheten til å gå ut på tur å ta bilder, men jeg skal bli flinkere.

  Kanskje det er på tide å avslutte dette innlegget, for dere som lurer så er dere på ord nr 1043. Det er ganske mange ord det når jeg tenker meg om så jeg tror jeg velger å avslutte dagens innlegg. Det er litt godt å få skrevet et lengre innlegg, egentlig så har jeg sikkert mest bare klaga men det må jo til det også. Nå er kaffe koppen fylt opp med deilig varm kaffe og jeg har tenkt å slappe av å spille mer wow. Ha en flott kveld videre kjære lesere.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #humør #skrive #tekst #tanker #følelser #personlig #gildeskål #nordland #internett #wow #worldofwarcraft #gaming 

  Follow
 • Publisert: 13.03.2017, 18:52
 • Kategori: PERSONLIG
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Helene

  13.03.2017 kl.19:30

  https://www.tegne.no/nettbutikk/boker-og-hefter-2/cappelen-damm/tegningmaling-2/

  Om det er greit å bestille fra nett så er denne siden helt super. De har alt man trenger om man ønsker å fargelegge/tegne i skikkelig god kvalitet. :)

  Tone-Lise

  13.03.2017 kl.20:52

  Helene: Så flott, takk skal du ha for linken :)

  Skriv en ny kommentar