hits

Tone-Lise

GOD PÅSKE KJÆRE LESERE

 • Publisert: 13.04.2017, 17:41
 • Kategori: FOTO
 • God ettermiddag kjære lesere. Det er påske og jeg og min kjære er ikke hjemme, vi er i huset til svigermor og passer på hundene. Vi har det veldig fint og koselig sammen med dem. Jeg har hatt lille Lucky med meg på lang tur to dager nå, tenkte å gå en tur i kveld med han også så får kjæresten gå med Sheena siden hun ikke vil gå alene sammen med meg. Jeg har prøvd de siste dagene å ta noen bilder men jeg har ikke fått tatt noe særlig bra bilder, bare noen få fine.  Jeg syntes dette var så fint et motiv, jeg tenker at jeg skal tilbake hit å prøve å ta flere bilder en annen dag når det er mer varmt i været. Jeg tenker at her hadde det vært fint å være sammen med kjæresten min, bare vært der å nyte utsikten. 

  Dette siste bilde er litt uklart men jeg liker det ganske mye uansett, håper dere også liker både dette bildet og de to andre. Vi har forresten blitt syk igjen jeg og Inge, vi sitter her og hoster og harker, synd i oss. Vi skal begge prøve å gjøre det beste ut av situasjonen  og krysse fingre og tær i håp om å bli frisk. I dag skal vi for eksempel ha en skikkelig god middag, kjæresten har kjøpt biff som vi skal spise, vi har også kjøpt litt øl som vi skal kose oss med. Kjæresten har også vært veldig produktiv og baka brød, nam til hjemmelaged brød.

  Nå skal jeg forsette å se på Istid 2 sammen med gutten min så blir det vel en til film på tv etterpå, Grusomme Meg. Jeg tenkte bare å kjapt skrive dette innlegget og ønske dere alle sammen en riktig god påske. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #påske #godpåske #påskeferie #kos #påskekos #foto #fotografi #fotograf #hobbyfotograf #hobby #natur #naturfoto #naturfotografi #bilder #naturbilder 

  Follow
 • Publisert: 13.04.2017, 17:41
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Victoria Larsen

  13.04.2017 kl.20:19

  God påske til deg også! :)

  Tone-Lise

  13.04.2017 kl.22:07

  Victoria Larsen: Tusen takk for det:)

  Skriv en ny kommentar