hits

Tone-Lise

I FJÆRSTEINAN

 • Publisert: 19.04.2017, 13:44
 • Kategori: FOTO
 • Æsj, været er skikkelig ekkelt nå syns jeg, det snør og det er skikkelig kaldt, det var jo så flott vært i påsken, kunne det ikke bare for en gang skyld holdt seg fint? Selvfølgelig ikke, typisk! I går var jeg og min fantastiske kjæreste ute å gikk en kveldstur nede i havna, vi bare tusla rundt nede langs havet, jeg hadde med meg kameraet og tok noen bilder som jeg skal dele med dere i dag. Vi fant veldig mye rart i går egentlig, ting vi aldri før hadde sett, blant annet det vi fant ut var en gammel båtmotor. Det var nesten litt spennende å gå i fjæra å se på alt som lå der som blir skyldt opp dit med havet. Her er bildene, håper dere liker dem.  Dette er da den gammle båtmotoren vi fant, folk på facebook hjalp oss med å finne ut at det var det det var, selv om vi hadde en anelse fra før av at det var det det nettopp var, selv om jeg hadde lyst til at det skulle være en kanon bare for at det skulle være spennende, jeg vet jo at det ikke er det men tenk så kult om jeg kunne finne en gammeldags kanon nedi fjærsteinan.

  Jeg og Inge fikk oss en god latter når vi oppdaga denne lille fyren som lå så perfekt til rette nedi fjæra, vi tok begge sjansen og la ut noen morsomme innlegg på facebook om at dinosaurene var kommet tilbake, kjæresten skrev at han hadde funnet en fossil i fjæra, morsomt. Etter å ha tatt masse bilder av han ble han pakka i lommen på jakken til kjæresten og tatt med hjem inn i varmen. 

  Til slutt legger jeg ut dette bildet jeg tok i hagen rett før vi gikk ned til havna, det er så fint å se blomstene komme frem, å se at det er vår, det gjør liksom så godt både i kropp og sinn. Er du ikke enig?

  Nå skal vi komme oss i dusjen så skal vi begynne på middag om ikke så alt for lenge så får vi se hva vi finner på å gjøre utover resten av dagen/kvelden.

  Ha en fortsatt flott dag da kjære lesere.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #foto #fotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #natur #naturfoto #naturfotografi #bilder #naturbilder #norsknatur #gildeskål #nordland #fjære #hav #blomster #støvel #dekk #dinosaur #vår #snartsommer #vær #instagram #facebook #blogger

  Follow
 • Publisert: 19.04.2017, 13:44
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  dvergpinschere i mitt hjerte

  19.04.2017 kl.20:08

  Ja her har du funnet mye rart! og jammen blir skrot også kunst! bare det blir sett på med riktig øyne..Flotte bilder!

  Tone-Lise

  20.04.2017 kl.09:58

  dvergpinschere i mitt hjerte: Ja det ligger så mye i havkanten som fort kan bli kunst. Takk for det.

  Skriv en ny kommentar