hits

Tone-Lise

VANNDRÅPER PÅ ROSER

 • Publisert: 21.04.2017, 11:52
 • Kategori: FOTO
 • Heisann dere. I dag er været bare dritt egentlig, det pøser ned med regn og det blåser, på en måte har jeg lyst til å gå ut å ta med meg kameraet for å ta bilder i uværet men jeg vil ikke risikere å ødelegge kameraet mitt, derfor holdet jeg meg inne. Jeg tenker at jeg skal heller gjøre det jeg gjorde på onsdag kveld, jeg fikk roser i bursdagsgave hos kjæresten, de var tørket og begynte å bli ødelagt så jeg tenkte at jeg skulle leke meg med kameraet så jeg sprayet vann på rosene og tok bilder, jeg er veldig fornøyd med resultatet, tenkte at jeg skulle gjøre det i dag med en annen type blomst, håper på et like bra resultat der som jeg fikk med rosene. 

  Jeg har flere bilder som jeg skal etter hvert dele med dere, men de er i svart hvitt så jeg tenkte at jeg skulle legge de ut en annen dag. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, det er tross alt første gang jeg prøver meg på dette. Jeg skulle bare ønske at bakgrunnen var helt hvit eller helt svart kunne også vært litt spennende. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #bilder #foto #fotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #kamera #nikon #gildeskål #blomst #blomster #natur #roser #røderoser #blomsterfotografi #blomsterfoto #blomsterbilder #vanndråper #dråper #dråpebilder #dråpefoto 

  Follow
 • Publisert: 21.04.2017, 11:52
 • Kategori: FOTO
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Victoria Larsen

  21.04.2017 kl.12:03

  Kjempe fine bilder:D

  Tone-Lise

  21.04.2017 kl.12:07

  Victoria Larsen: Tusen takk:)

  dvergpinschere i mitt hjerte

  21.04.2017 kl.18:12

  Wow! Kjempe stilig!! der ga du meg et tips..takk for det...:-)

  Tone-Lise

  21.04.2017 kl.19:26

  dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk. Fint å høre, glad jeg kunne gi et lite tips:)

  Skriv en ny kommentar