hits

Tone-Lise

FLOWERS IN BLACK AND WHITE

 • Publisert: 22.04.2017, 13:18
 • Kategori: FOTO
 • Hei kjære lesere, i dag er det også sånn kjedelig vær, innevær rett og slett. Jeg vil bare lage meg en kopp med te og lese videre i Divergent boka mi, som jeg ikke har kommet så veldig langt i siden jeg har fokuser på å skrive min egen bok. Jeg har tatt en liten pause fra boka mi for å hente inn litt inspirasjon sånn at jeg kan skrive videre senere. Jeg skal nok klare å få den ferdig men når er jeg usikker på. 

  I dag tenkte jeg at jeg skulle legge ut resten av bildene jeg lovte dere, rosebildene i svart og hvitt. Jeg håper dere liker disse bildene like godt som jeg gjør. Jeg er veldig fornøyd med de, og skal fortsette å prøve å ta slike bilder, det er jo kjempe gøy. 

  Jeg skulle virkelig ønska at jeg hadde en hvit bakgrunn slik at veggen i bakgrunnen ikke syntes, men det er av og til sånn det må være, det er jo rosen i forgrunnen vi skal fokusere på og ikke bakgrunnen. Håper dere likte bildene mine. Legg gjerne igjen en kommentar og si hva du synes. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #foto #fotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #bilde #bilder #kunst #natur #rose #blomser #svarthvitt #svarthvittfoto #gildeskål #naturfoto #svarthvittfotografi #svarthvitbilde #kamera #nikon 

  Follow
 • Publisert: 22.04.2017, 13:18
 • Kategori: FOTO
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  Jegmotverden

  22.04.2017 kl.14:14

  så fine bilder, likte best det første bildet <3

  Tone-Lise

  22.04.2017 kl.14:17

  Jegmotverden: Takk for det, fint å høre:)

  Victoria Larsen

  22.04.2017 kl.14:50

  Så utrolig stilige bilder! :D

  Tone-Lise

  22.04.2017 kl.15:12

  Victoria Larsen: Tusen takk for det :D

  dvergpinschere i mitt hjerte

  22.04.2017 kl.19:54

  Flotte bilder! og ja..det lekkert med ensfarget bakgrunn..men da må man enten planlegge eller bruke redigerinsprogram..jeg får også ofte litt urolige bakgrunner og noen ganger gir det litt liv til bildet..men syns ikke denne bakgrunnen din var så ille..men skjønner hva du mener... bare å prøve igjen..med et ark bak eller hvit laken..

  Tone-Lise

  23.04.2017 kl.12:24

  dvergpinschere i mitt hjerte: Takk for det, nei bakgrunnen er ikke så ille siden den er ganske hvit. Har på planen å bestille litt foto utstyr så da blir det nok litt bedre, men det gjelder bare å være litt kreativ så får man det meste til på en billig og grei måte:)

  Skriv en ny kommentar