hits

Tone-Lise

THE WILD WEST

 • Publisert: 29.04.2017, 12:59
 • Kategori: FOTO
 • Heisann dere, i denne uka har jeg vært skikkelig dårlig når det kommer til å blogge, jeg har liksom ikke hatt lyst til å skrive. Jeg har heller brukt tiden på å ta en del bilder jeg skal dele med dere. Jeg har også brukt tiden min til blant annet å spille litt vel mye World of Warcraft, jeg prøver å få en achivement slik at jeg får fly i Draenor, hvis du spiller WOW så vet du hva jeg mener. For å gå tilbake til bilder så har jeg tatt en god del i den siste uka og jeg skal dele de med dere i uka som kommer, jeg må bare få tid til å ordne dem slik at de er klar for å legges ut. I dag skal jeg dele bilder av et reinsdyr kranie som jeg og Lena fant da vi gikk på en liten fototur sammen. Her er bildene.

  Jeg er egentlig veldig glad i disse to bildene, hvorfor det er jeg ikke helt sikker på men det har kanskje noe med at de minner meg om det ville vesten, det ser liksom litt spennende ut. Hva synes du?

  I kveld skal forresten jeg og kjæresten på fest her på ungdomshuset, bandet Pistonhead skal spille og det gleder vi oss til. Nå må jeg bare finne ut hva jeg kan ha på meg av klær, alltid et problem å finne det rette antrekket. Enig? 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #fest #lørdag #bilder #foto #fotografi #hobby #hobbyfotograf #fotograf #kjærlighet #lykke #natur #friluftsliv #naturfoto #naturbilder #naturfotografi #rein #kranie #spennende 

  Follow
 • Publisert: 29.04.2017, 12:59
 • Kategori: FOTO
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Victoria

  29.04.2017 kl.13:15

  God lørdag :)

  Tone-Lise

  29.04.2017 kl.13:51

  Victoria: God lørdag til deg også:)

  sassypixels

  04.05.2017 kl.00:40

  Kjempe fint bilde, veldig kult og kreativt :)

  Tone-Lise

  04.05.2017 kl.09:22

  sassypixels: Takk skal du ha:)

  Skriv en ny kommentar