hits

Tone-Lise

SOMETHING OLD

 • Publisert: 01.05.2017, 15:12
 • Kategori: FOTO
 • Heisann kjære lesere. Det er helt utrolig at det faktisk er 1. mai i dag, tenk at dagene går så fort, det føles liksom ut som vi enda er bare i mars. På lørdag var jeg og kjæresten på fest her på ungdomshuset hvor bandet Pistonhead spilte, det var kjempe gøy og de er veldig flinke, i går var vi på besøk hos Lena og hadde en liten filmkveld, det var jo også kjempe gøy, ble kanskje litt mye godteri da for min del men så må man jo kose seg også en gang i blant.

  Jeg tenkte at jeg skulle ta meg en tur ut i skogen senere i dag, jeg har lyst til å gå en lengere tur så jeg vet ikke helt hvor jeg skal gå men jeg skal prøve å få kjæresten med meg ut i dag, greit å komme seg ut i skogen litt. Men før jeg går på tur tenkte jeg å dele noen flere bilder med dere slik som jeg lovte at jeg skulle gjøre i denne uka. Håper dere liker bildene.

  Jeg syns den oransje bilen på første bilde var så stilig så denne gangen tok jeg et bilde av den. Tittelen på innlegget er jo for den gamle bilen og den andre dingsen på bilde nummer to, gamle ting er ganske stilig.

  Nå skal jeg slappe litt av å få meg noe å spise så skal jeg komme meg ut dersom været ikke blir for dårlig.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #mai #vår #bilder #natur #naturfoto #naturfotografi #gammelt #gammel #foto #fotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #kjærlighet #friluftsliv #is #istapper #trær #norsknatur #gildeskål #nordland 

  Follow
 • Publisert: 01.05.2017, 15:12
 • Kategori: FOTO
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Laila Monica Nikolaisen

  01.05.2017 kl.15:17

  Her ser man at jeg ble satt til andre arbeidsoppgaver fordi jeg ikke ville komme til møte de hadde satt opp da det var et meget kort varsel og jeg her ville vurdere om jeg skulle ha med advokat. Så bestemmer arbeidsgiver at vi skal ha eget møte med min advokat, noe jeg aldri hadde tenkt på. Når arbeidsgiver vil styre bruken av advokat sier jeg opp advokaten. Så bestemmer arbeidsgiver at jeg da ikke vil møte uten advokat - som om jeg ikke følger opp dette - men jeg hadde da aldri tenkt å ha noe eget møte med advokat, men å bruke advokat til alle de spontane møtene arbeidsgiver satte opp. Og da sier arbeidsgiver at jeg må levere nøkkelkortene. Og så får jeg permisjon uten lovhjemmel. Dette er jo helt absurd. En arbeidsgiver kan da ikke sette en til andre arbeidsoppgaver og bruke sin styringsrett fordi en ikke vil gå til et møte uten advokat - en har jo rett til å ha med noen til alle møter med arbeidsgiver. Og så lager de altså så et styr om at jeg ikke vil ha eget møte med advokat og at jeg ved flere anledninger har sagt at jeg ikke vil komme uten advokat - ja og da til de vanlige spontane møtene. Hvorfor var det så vanskelig å sette opp litt lenger frist så advokaten hadde mer mulighet til å komme på de vanlige møtene? Hvorfor var det så viktig at jeg kom uten noen ved min side på de spontane møtene? Og dette syntes flere advokater var greit. At jeg skrev om de på facebook overgikk at de som en statlig arbeidsgiver gav faen i lover og regler.

  Victoria Larsen

  01.05.2017 kl.18:11

  Så stilige bilder! :D

  Tone-Lise

  01.05.2017 kl.18:33

  Victoria Larsen: Takk for det :D

  Ida caspara -Foto

  02.05.2017 kl.13:01

  Så mange flotte bilder :)

  Tone-Lise

  03.05.2017 kl.10:42

  Ida caspara: Tusen takk:)

  Skriv en ny kommentar