hits

Tone-Lise

EN SOPP OG EN TYSBAST

 • Publisert: 03.05.2017, 17:30
 • Kategori: FOTO
 • God ettermiddag kjære lesere. I dag har jeg hatt en egentlig ganske så produktiv dag, jeg har rydda og vaska klær og gått en liten tur pluss at jeg har søkt på to jobber, jeg håper veldig jeg får fast jobb. I morgen skal jeg på jobb i barnehagen her siden jeg er tilkallingsvikar. Det er alltid koselig å jobbe sammen med barn og jeg liker veldig godt å jobbe der, men jeg som alle andre ønsker noe mer fast.

  I går kveld gikk jeg og kjæresten min på tur, det ble ikke en lang tur men en fin tur var det. Vi pakka ned en termos med kaffe på og tok med oss to kopper i sekken, og gikk til vi kom opp i høyden, vi satte oss ned slik at vi så hele Nygårdsjøen og drakk kaffe og skravla, utrolig koselig og kan anbefales på det sterkeste. 

  På denne turen tok jeg noen få bilder som jeg tenkte å dele med dere i dag og her er bildene.

  Dette bildet er litt uklart siden kameraet ikke stod på et stativ men jeg liker det litt selv om det ikke er perfekt.   Det var alle bildene jeg ville dele med dere i dag, håper dere liker dem. Jeg tenkte jeg skulle få meg en tur ut i kveld også men vi får se på det siden jeg må opp tidligere enn vanlig i morgen, må en tur på butikken også i dag så får se hva vi får tid til.

  på fredag skal vi en tur til Bodø dersom det ikke kommer noe i veien for det, men må jo nesten en tur til byen.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #natur #naturfoto #naturfotografi #naturbilder #norsknatur #gildeskål #nordland #blomster #giftig #tysbast #sopp #tresopp #fotografi #foto #bilder #bilde #friluftsliv #kjærlighet #hobby '#hobbyfotograf #fotograf

  Follow
 • Publisert: 03.05.2017, 17:30
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Sharone

  03.05.2017 kl.17:39

  Så fine bilder :D

  Tone-Lise

  03.05.2017 kl.21:19

  Sharone: Tusen takk :)

  Skriv en ny kommentar