hits

Tone-Lise

SOMETIMES YOU JUST GOT TO HAVE A LITTLE BIT OF FUN

 • Publisert: 24.05.2017, 14:38
 • Kategori: FOTO
 • I går kveld etter at vi kom hjem etter å ha vært på besøk hos mormor og morfar og hjulpet dem med å sette merker i ørene på lammene lå det en pakke i sofaen og venta på oss. Kjæresten hadde kjøpt oss hver vår genser hvor det stod King på hannes og Queen på min. I dag gikk vi ut og tok noen tøyse bilder av oss i de nye genserne våre.   BEHIND EVERY GREAT KING, STANDS AN EVEN GREATER QUEEN! A QUEEN WHO DESPERATELY NEEDS TO PEE! LOL  THUG LIFE? HMM!!!  Vi var også litt seriøse og tok et ganske fint kyssebilde, jeg elsker virkelig denne mannen, han er alt for meg, og jeg gleder meg til den dagen vi skal gifte oss. Jeg ser andre jenter som forlover seg og gifter seg i løpet av et halv år og da tenker jeg at de får jo ikke tid til å nyte forlovelsen, noe både jeg og min kjære vil gjøre før vi gifter oss. Dessuten har vi blitt enige om at det er litt greit å få jobb og bli litt mer etablert før vi gifter oss, det koster tross alt veldig mye å gifte seg.

  Genserne er forresten fra en side som heter Wish, vi var skeptiske til å besille her fra siden produktene og butikken har fått dårlige tilbakemeldinger fra veldig mange, men vi tok sjansen og vi er fornøyd. Jeg venter en annen pakke fra samme side med litt forskjellige klær, jeg skal dele det med dere når jeg mottar pakken. Håper jeg får den snart. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #instagram #facebook #humor #kjærlighet #morsomt #bilde #foto #fotografering #fotograf #hobby #kjæreste #sommer #king #queen #mote #wish

  Follow
 • Publisert: 24.05.2017, 14:38
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Victoria Larsen

  24.05.2017 kl.16:32

  Så fine bilder! :)

  Tone-Lise

  24.05.2017 kl.16:56

  Victoria Larsen: Takk skal du ha:)

  Skriv en ny kommentar