hits

Tone-Lise

NARVIKTUR OG STRANDKOS

 • Publisert: 12.06.2017, 11:24
 • Kategori: FOTO
 • God morgen kjære lesere. Det begynner å bli en stund siden sist gang jeg skrev noe på bloggen min, jeg har vært en del opptatt med en del andre ting som er litt viktigere enn å skrive på bloggen. Jeg har også hatt en periode hvor jeg bare ville bruke tid på meg selv og ikke fokusere så mye på bloggen min, jeg har jo ikke en så veldig stor blogg så det skader liksom ikke så mye å ta en liten pause å heller komme tilbake igjen, men jeg har sagt det før at jeg skriver når jeg vil. 

  På fredag reiste jeg og kjæresten til Narvik for at han skulle motta fagbrevet han har ventet så lenge på, det ble en dyr tur men en veldig fin tur, det eneste som kunne gjort turen enda bedre var om vi kunne kjørt igjennom Kjøpsvik, jeg savner virkelig Kjøpsvik og skulle ønske det var arbeid for både meg og kjæresten å hente der, synd at det bare satses på midlertidige ansatte i stedet for faste ansatte med kanskje mer kompetanse. 

  Det var som sagt en veldig fin tur til Narvik, jeg har savna å kjørt den veien men jeg ser helst at jeg slipper å ta buss på flere måneder nå. På sermonien hvor kjæresten fikk fagbrevet fikk vi servert oksesteik med litt potet og en soppsaus som var utrolig godt, det er kanskje noe med det beste kjøttet jeg har smakt. Til dessert fikk vi jordbær mosse med litt friske bær, kjempe godt. Vi holdt oss bare til vann og cola siden vi skulle opp tidlig neste dag igjen for å reise hjem til Nygård, greit å ikke drikke alkohol da, regner med reisen hadde ikke blitt like fin da.

  Det er godt å være hjemme igjen etter en så lang reise, og i løpet av den siste uka så tror jeg faktisk at jeg har fått litt mer farge på kroppen, på torsdagen var vi nemlig på Langsanden på Sandhornøya. Jeg, kjæresten og mamma dro dit bare for å ligge å sole oss å slappe av, jeg tenkte jeg skulle bade også men det gjorde jeg ikke, jeg regner med at jeg får flere muligheter til å bade ute i sommer. 

  Her er noen bilder som jeg har tatt siden sist, denne gangen deler jeg bare mobilbildene mine med dere.  Det var alt, i dag tenkte jeg å komme meg på fjelltur men jeg har ikke lyst til å gå alene så jeg skal prøve å få kjæresten med meg ut på tur nå når vi har så fint et vær. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #natur #narvik #foto #fotografi #kjærlighet #reise #sommer #bilder #naturbilder #naturfoto #utsikt #gildeskål #tysfjord #kjøpsvik #sol 

  Follow
 • Publisert: 12.06.2017, 11:24
 • Kategori: FOTO
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Victoria Larsen

  12.06.2017 kl.13:17

  Så fine bilder! :)

  Skriv en ny kommentar