hits

Tone-Lise

NATUREN HAR MYE FINT Å BY PÅ

 • Publisert: 21.06.2017, 08:30
 • Kategori: FOTO
 • God morgen søtinger. Vi er i Glomfjord i denne uka så jeg vet ikke hvor mye tid jeg får til å blogge, men jeg tenkte at i dag når jeg har tid så skulle jeg skrive et lite innlegg. Den siste uka har jeg vært ute å prøvd å tatt noen bilder som jeg nå har fått ferdig og klar til å legges ut slik at dere får sett dem. Her er bildene og jeg håper dere liker dem.







  Jeg syns dette var ganske så morsomt, ikke helt sikker på hva disse to driver med med det ser jo ut som de storkoser seg, er du ikke enig?







   

  Det var alle bildene jeg hadde å by på for denne gangen. Jeg håper på at nå mens vi er her i Glomfjord at jeg skal få tatt en god del bilder jeg kan legge ut, jeg er lei av at hver gang vi er her får jeg ikke tatt noen bilder med kameraet mitt, jeg syns liksom det er på tide å få et resultat. Jeg vet ikke når jeg kommer til å legge ut bildene men jeg håper på å få gjort det så fort som mulig etter at jeg har fått de klar til å deles.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #friluftsliv #norge #nordnorge #gildeskål #bilde #foto #fotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #naturfotograf #norsknatur #naturfoto #naturfotografi #fotografi #bilder #foss #fossefall #blomster #blomst #planter #fjære #hav #elv #kjærlighet #sommer #vår

  Follow
 • Publisert: 21.06.2017, 08:30
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  dvergpinschere i mitt hjerte

  21.06.2017 kl.08:57

  Nydelige bilder! og ja..naturen har masse å by på!

  Tone-Lise

  21.06.2017 kl.09:03

  dvergpinschere i mitt hjerte: takk for det, ja man blir liksom aldri lei av den nydelige naturen vi er så heldige å ha??

  Skriv en ny kommentar