hits

Tone-Lise

BILDER FRA GLOMFJORD

 • Publisert: 24.06.2017, 13:27
 • Kategori: FOTO
 • Heisann dere, jeg fikk desverre ikke tid til å skrive på bloggen min i går men i dag har jeg litt tid, og tenkte derfor at jeg skulle skrive et kort innlegg og legge ut bildene jeg tok i Glomfjord når vi var der. Vi er kommet oss hjem til Nygårdsjøen nå men utrolig nok blir vi ikke her så veldig lenge. Jeg blir her i minst en måned til mens min kjære reiser til en ny plass for å begynne i en ny jobb, når jeg er ferdig med sommerjobben min reiser jeg også. Vi skal nemlig flytte til Mo i Rana. Det blir nytt for oss men det blir nok utrolig spennende for oss begge. Vi gleder oss veldig til å flytte, samtidig som det selvfølgelig kommer til å bli litt rart og trist siden vi har bodd her så lenge, men vi vil jo alltids kunne komme tilbake hit på besøk. Vi gleder oss veldig mye uansett og har allerede begynt å planlegge masse.

  Når vi var i Glomfjord og skulle sette ut båten til svigerfar fikk jeg øye på mange nydelige fugler og fikk heldigvis tatt noen helt ok bilder av dem. Terne heter de og er nydelige, jeg kan ikke huske å ha sett dem før så jeg ble veldig gira når jeg så dem. Så her får dere bildene av fuglene og resten av bildene jeg tok da vi var i Glomfjord, håper dere liker dem.
  Her var vi å gikk i Fykantrappene, jeg skulle ønske jeg kom helt til topps men jeg landet på ca 350 og er stolt over det. Jeg stoppet ikke fordi jeg ikke klarte mer men fordi jeg ikke ville fortsette opp alene. Det var en flott tur i et fantastisk selskap så jeg har ingenting å klage på. Neste gang skal jeg helt opp, og neste gang vi går på tur i Glomfjord skal vi komme oss til Corbels Canyon.   

  Det var alt jeg hadde å by på for denne gangen, jeg skal prøve å få tatt flere bilder til uka slik at jeg har en del bilder å legge ut til dere. Jeg har forresten bestilt meg fire filter til kameraet som er på vei hit, gleder meg veldig til å prøve dem når jeg får dem, ser for meg jeg får tid til å prøve dem her hjemme før jeg flytter. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #friluftsliv #sommer #sol #hav #meløy #glomfjord #kjærlighet #fugler #fulg #dyreliv #ferie #foto #fotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #norsknatur #natur #naturfoto #naturfotografi #naturbilder #bilder #foss #fossefall #elv #regn #skog #fykan #fykrantrappan #turtips #tur #turist

  Follow
 • Publisert: 24.06.2017, 13:27
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Victoria

  24.06.2017 kl.13:46

  Kjempe flotte bilder :)

  Tone-Lise

  24.06.2017 kl.15:35

  Victoria: Tusen takk for det.

  Skriv en ny kommentar