hits

Tone-Lise

PÅ BESØK HOS SAUENE PÅ SKYTTELIFJELLET

 • Publisert: 05.07.2017, 19:55
 • Kategori: FOTO
 • Heisann dere. Jeg har igjen vært skikkelig dårlig til å blogge i det siste men det er ganske enkelt fordi at det har skjedd så mye som har gjort at jeg ikke har hatt lyst til å skrive noe på bloggen min. Som dere vet så skal vi etter hvert flytte til Mo i Rana, kjæresten har allerede flyttet og bor for øyeblikket hos en kompis, vi har sånn mer eller mindre klart å skaffet oss en plass og bo, det har vært litt vanskelig på grunn av en helt spesiell ting. Vi har nemlig kjøpt oss en liten hund, vi har han ikke her enda men 15. juli reiser Inge for å hente den lille røveren. Det er så vanskelig å skaffe seg en plass å bo når man har hund, folk er skikkelig kresen når det kommer til å leie ut leiligheter, det er egentlig ganske frustrerende at det er sånn. 

  Jeg tenker at jeg skriver mer om hunden vi har kjøpt oss i et annet innlegg, nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere noen bilder av sauene som jeg tok da jeg og mamma gikk opp på fjellet for å se til dem og sjekke at alle var der og at alt var bra med dem, og alle var der og alle hadde det bare flott og kosa seg masse på fjellet. Her er bildene jeg tok, ble ikke så mange siden det var ganske kaldt for oss som ikke har ull på kroppen.  Her er Lita som ligger å tar seg en liten strekk. Hun er så snill og god, kjempe koselig sau.   Denne lille jenta er så nydelig, kjempe god og koselig lita frøken.  Lita poserer alltid når vi tar bilde av henne.   Sauene er ekstremt glad i knekkebrød og blir nesten gal når vi tar opp en pakke for å gi en. Det går forresten ikke an å tro at du bare skal snike et knekkebrød til en sau, får en så hører alle de andre det og kommer stormende til deg. De er herlige dyr.  Her står Misty og klør seg litt, det ser jo litt morsomt ut. Vakker er hun uansett, fine sauen min.

  Det var alle bildene jeg hadde å by på for denne gangen. Jeg har nettopp fått en del filter i posten i dag som jeg skal teste ut i morgen og legge ut bilder av i løpet av helga, på fredag drar jeg nok en tur til Bodø og bruker dagen der sammen med kjæresten min som endelig kommer hjem etter å ha vært i Mo i Rana i to uker, tiden har egentlig gått ganske fort etter at han reiste dit.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #sau #gård #gårdsdrift #sommer #dyr #foto #fotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #bilde #bilder #natur #naturfoto #naturfotografi #naturbilder #naturbilde #norsknatur #nordland #gildeskål #fjell #friluftsliv

  Follow
 • Publisert: 05.07.2017, 19:55
 • Kategori: FOTO
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Victoria Larsen

  05.07.2017 kl.21:31

  Så herlig! :)

  Skriv en ny kommentar