hits

Tone-Lise

NOEN NYE NATURBILDER

 • Publisert: 12.07.2017, 14:10
 • Kategori: FOTO
 • Heisann dere. Den siste tiden har vært veldig vanskelig og stressende for meg og kjæresten, vi har hatt store problemer med å skaffe oss en plass å bo i Mo i Rana, endelig ser det ut til at det problemet er løst. Ca 5 leiligheter har vi sett på og alle sammen ble leid ut til noen andre. De fleste som leier ut leiligheter vil nemlig ikke at folk med husdyr skal bo der, om det er på grunn av allergi eller på grunn av at for eksempel huset er for fint og kan bli ødelagt, det vet jeg ikke men jeg er glad for at vi endelig har fått oss en leilighet. Hunden skal forresten kjæresten hente på lørdagen og vi begge gleder oss ekstremt mye til vi får han hjem, vi har funnet navn til han og det skal dere få vite på lørdagen når jeg tar det første bilde av han og legger ut her på bloggen min. Dere må gjerne gjette på navn i kommentarfeltet under, gjetter du riktig så kan jeg jo være snill å linke til bloggen din her, hvis ingen gjetter riktig så blir det ingen som jeg linker til, bare for morro skyld vet du. Hint: Det begynner på T.

  For å gå over til noe annet så har det skjedd en ting til som har gjort meg litt trist, min kjære snille bestefar Idar på 95 har desverre gått bort, han var en gammel mann og har levd et langt og godt liv. Jeg tror han må ha vært den sprekeste 95 åringen jeg noen sinne har sett. Han var en helt fantastisk mann og vi kommer til å savne han kjempe masse. 

  I denne siste tiden har jeg også vært ute å prøvd å ta noen fine bilder og jeg har ikke tatt så veldig mange men de jeg har tatt er jeg ganske fornøyd med, og her er de, håper dere liker dem.

   

  Det var alle bildene jeg hadde å by på for denne gangen, jeg håper du liker dem, legg gjerne igjen en kommentar å si hva du syns, husk også å prøve å gjette på navnet på den lille hunden vår. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #friluftsliv #foto #fotografi #natur #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #bilder #naturbilder #norge #gildeskål #skrive #leilighet #tanker #død #begravelse #instagram #facebook #langsanden #sandviksanden #strand #blomster #blomsterfoto 

  Follow
 • Publisert: 12.07.2017, 14:10
 • Kategori: FOTO
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  elisebr

  12.07.2017 kl.15:15

  Så fine bilder! :)

  Tone-Lise

  12.07.2017 kl.15:28

  elisebr: Takk skal du ha:)

  siri

  12.07.2017 kl.23:02

  Fantastiske bilder!! Elsker å ta bilder av ting man kan finne på stranda. Sjekk gjerne ut min side:)

  Tone-Lise

  12.07.2017 kl.23:16

  siri: Takk for det, ja det er gøy å ta bilder av ting og tang man finner på stranda, ligger så mye forskjellig der, synd at det er så mye søppel der da. Det skal jeg, ha en fin kveld:)

  Lilli

  13.07.2017 kl.16:06

  Så fine bilder :)

  Tone-Lise

  13.07.2017 kl.16:13

  Lilli: Takk for det:)

  Skriv en ny kommentar