hits

Tone-Lise

MØT HUNDEN VÅR

 • Publisert: 20.07.2017, 12:32
 • Kategori: DYR
 • Heisann dere, nå er det en stund siden sist gang jeg skrev på bloggen min, grunnen til det er som dere allerede vet at vi har fått oss en liten hund. Det betyr at all tiden min går til han. Navnet hans er Tyrion, navnet har vi tatt fra min og min kjæres favoritt serie som er Game of Thrones, navnet på dvergen i serien er Tyrion og han er vår favoritt person i serien, derfor har vi valgt det navnet. Tyrion vår blir tre måneder nå på mandag og da skal vi til Bodø å få tatt en vaksine. Vi er begge to kjempe forelsket i den lille hunden vår og på bare en dag har han lært seg både å sitte og å gi labb. Han biter og napper litt men vi er flinke til å gi han en leke han kan tygge på i stedet for hender og føtter. Folk sier til oss slik er hundelivet og sånn er det når man har hund, noe både jeg og kjæresten var 100% klar over. Vi er flinke å se på youtube hvordan vi skal trene hunden, lese godt på internett hvordan ting skal gjøres og utfører det. 

  Han er så flink når det kommer til å gå på do, han går ut både for å tisse og å bæsje, han sier i fra når han må på do og da tar vi han med ut, han som alle andre hunder har noen små uhell av og til inne, og som oftest finner disse små uhellene sted under kjøkkenbored til mamma, heldigvis er det bare tissing som skjer inne. Han er jo enda bare en valp så om det skjer små uhell får han ikke kjeft, det er ikke hunden sin feil at han måtte tisse inne, det er vår feil som ikke oppdaget av han skulle ut. Vi er alt i alt veldig glad i den lille røveren vår og vi koser oss masse sammen med han, både vi og hunden har mye å lære i tiden fremover, og det blir veldig spennende for oss alle sammen.   Her er lille Tyrion, han er en blanding mellom Chihuahua og Papillon, vi håper at han får en veldig rødbrun farge slik som faren har, slik at han blir revebrun, det hadde vært fint. De vi kjøpte han hos sa at han var den største og sterkeste valpen i kullet, og det ser jeg med en gang at han må ha vært for han er en skikkelig røver og han tar seg godt til rette. For øyeblikket ligger han å sover på foten min, han liker å ha kontakt med meg, det er meg han går etter og meg han piper på om jeg går i et annet rom. Han sover på min side av senga, vi prøver å venne han til at han skal sove på gulvet og ikke oppe i senga, dette vil nok ta litt tid men jeg tror han vil forstå det ganske kjapt om vi bare trener godt med han hver dag. 

  Nå kom Onkel Ståle på besøk til Tyrion så nå skal jeg avslutte innlegget. Jeg tenkte at jeg skulle prøve å få legge ut en video av han her på bloggen min men jeg må bare finne ut hvordan jeg får det til. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hund #nyhund #valp #søt #nusselig #dyr #bilder #bilde #foto #fotografi #fotografi #natur #naturfoto #dyrefoto

  Follow
 • Publisert: 20.07.2017, 12:32
 • Kategori: DYR
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  Victoria Larsen

  20.07.2017 kl.13:36

  Å, så nydelig!!

  Tone-Lise

  21.07.2017 kl.10:50

  Victoria Larsen: Ja det er han virkelig:)

  dvergpinschere i mitt hjerte

  20.07.2017 kl.15:00

  Så nydelig!! ja det er nok å gjøre med en valp i hus..kanskje du kan lage en seng til han på soverommet..med dyne og madrass..så får der sengen for dere selv..De små liker å ligge mykt de også..:-) Lykke til!

  Tone-Lise

  21.07.2017 kl.10:49

  dvergpinschere i mitt hjerte: Ja han er en nydelig liten venn, han har seng, ikke mindre enn to senger har han, og han sover i de. I natt har vi trent litt på å sove på gulvet i senga si, og det gikk bare fint men han liker helst å sove oppe i senga hos oss, han liker nærkontakt. Takk for det:)

  Susanne: fotograf & hundeeier

  06.08.2017 kl.21:21

  ååh så nydelig liten skapning! Det er så gøy med valper <3 Har en selv :)

  Tone-Lise

  07.08.2017 kl.21:31

  Susanne: fotograf & hundeeier: Ja han er virkelig nydelig, ja det er kjempe gøy med valper, ikke riktig så gøy når de skal bite i alt men det går fort over, å så koselig:)

  Skriv en ny kommentar