hits

Tone-Lise

DEN LILLE RAMPEN MIN

 • Publisert: 21.07.2017, 12:44
 • Kategori: HUSDYR
 • God dag kjære lesere, i dag har vi bare en helt rolig og stille dag hvor vi slapper av før vi skal ta bussen til Glomfjord i ettermiddag, det blir Tyrion's første busstur og vi er begge spente på hvordan det skal gå. I bil er han helt rolig, han legger seg ned i buret sitt og sovner av, kan hende det er litt piping de første minuttene men etterpå går det som regel ganske greit. For øyeblikket er Inge å dusjer mens jeg sitter her i stua sammen med Tyrion, den lille rampen min leker så fint på gulvet med alle lekene sine. Nå har han til sammen 10 leker, og flere blir han sikkert å få etter hvert. Vi har funnet ut at det er bedre å pakke en tyggeleke i munnen hans når han begynner å nappe, han napper jo fordi det klør på tennene hans, i hvert fall så er det det vetrinæren sier. Jeg tenkte at nå i dag skulle jeg dele noen video snutter med dere, som jeg håper dere vil sette pris på og like å se.


  Nå ligger den lille rampen på beina mine og sover, han er så varm og god og det er godt å ha han her ilamme meg. I dag skal vi fortsette å trene på å ligge, han har forstått sitt og å gi labb, det skal vi selvfølgelig fortsette å øve på men det er viktig å øve på nye ting også. Han er veldig flink når det kommer til trening. Det er nesten litt slik at det er enklere å trene han enn hva jeg hadde sett for meg, men la oss ikke snakke for fort, vi vet at vi vil få en del utfordringer og at det kommer til å bli litt vanskelig av og til, men det viktigste er at vi har tålmodighet, så skal nok alt gå bare supert.

  Hvis du vil se flere videoer kan du klikke HER 

  Jeg skal prøve å bli flink til å laste opp flere videoer på Youtube av både Tyrion og andre ting og tang, å holde på med bilder og filming er jo en ting jeg virkelig elsker. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #hund #valp #morsomt #morsom #gøy #lek #lykke #kjærlighet #latter #le #youtube #facebook #instagram #video #filming #blogg #tyrion #got #gameofthrones #tyrionlannister #sommer 

  Follow
 • Publisert: 21.07.2017, 12:44
 • Kategori: HUSDYR
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  dvergpinschere i mitt hjerte

  21.07.2017 kl.18:57

  Søtnons! Høres veldig lurt å ut å bare dytte en leke til han når han begynner å bite...Det går snart over...:-)

  Tone-Lise

  23.07.2017 kl.22:35

  dvergpinschere i mitt hjerte: Ja, det virker som det var et lurt triks, han biter heller på leken i stedet for på fingrene våre, ja det har du rett i, det går snart over:)

  seroy

  21.07.2017 kl.22:52

  åh så søt liten <3 :) Ha en fin kveld videre.

  Tone-Lise

  23.07.2017 kl.22:36

  seroy: Ja både søt og liten, ha en fin kveld du også:)

  Skriv en ny kommentar