hits

Tone-Lise

AVSLAPPING OG PAKKING

 • Publisert: 04.08.2017, 12:42
 • Kategori: FOTO
 • Heisann kjære lesere, det er en stund siden sist jeg skrev et innlegg men det er vel gjerne slik det er når man har en liten valp i huset, den lille røveren ligger å sover rett ved siden av meg mens jeg sitter her og skriver. Tyrion har blitt veldig flink nå, han biter mye mindre enn det han gjorde når vi først fikk han, han biter heller ikke like hardt, av og til kan han ta litt hardere i men som sagt gjør han det mindre og mindre. Han har vokst litt og blitt litt større også, jeg tror egentlig det kommer til å bli en fin størrelse på han når han er fullvoksen. Vi holder også på å lære han en ny ting, nemlig å snurre rundt, han er så lettlært så jeg tror han kommer til å klare det, men om han ikke gjør det så går det helt fint. 

  Tyrion har også blitt veldig flink til å gå på tur, spesielt når han går sammen med Saga, hunden til søskenbarnene mine, hun er forresten en Flatcoated Retriver, nydelig hund. Skulle gjerne hatt en slik selv, men det får være en annen gang. Steinspisingen er ikke blitt noe bedre, han snuser seg frem til alt av småstein og napper de til seg sånn at jeg må ta dem ut av halsen på han, jeg håper virkelig han slutter med det snart, og det gjør han nok.

  Legger forresten med et søtt bilde av Tyrion som susser Sheena, han er kjempe glad i henne, hun er vell kanskje en mor for han.

  I de siste dagene har jeg vært hjemme hos pappa og fått pakka en del ting til jeg skal flytte, det begynner å bli litt tomt når jeg pakker ned alt av lyslenker og pyntegjenstander jeg har der men det er gjerne slik det blir når man skal flytte. Jeg gleder meg bare til å pynte i den fine leiligheten vår. Jeg fikk forresten kjøpt meg et barskap med dimbare lys på en facebook gruppe til bare 250 kroner, det var utrolig fint og jeg er så fornøyd med kjøpet. Vi skal også få kjøpt et vitrineskap og en bokhylle så har vi alt vi trenger, vel ikke alt, vi har ikke kjøkkenbord og stoler enda så det trenger vi etter hvert. 

  Jeg tenkte at når jeg fikk meg en bokhylle så skulle jeg male den i en knæsj farge sånn at den ble litt stilig, etter hvert har jeg lyst til å skaffe meg en egen stol slik at jeg kan lage en liten lesekrok i leiligheta, men vi får se om det blir nå i år, uansett så skal jeg ta bilde av hvordan det blir i leiligheta vår. Jeg skal på Rusta å kjøpe to bordlamper og en taklampe som er skikkelig stilig og jeg gleder meg til å se hvordan det blir når jeg får alt på plass. 

  Mens jeg skriver tar jeg litt pauser inn i mellom og nerder litt World of Warcraft siden det er så lenge siden jeg har fått tid til å spille, etter at jeg er ferdig på pc'en tenkte jeg å ta frem Insurgent boka og prøve å få lese så mye som mulig siden det også er ganske lenge siden jeg har fått lest noe som helst. Jeg har en bok på padden som jeg leser litt i når jeg legger meg, den heter Finding Audrey og jeg elsker den allerede og jeg har ikke lest to kapittel en gang. 

  Vi får se hva annet som skjer i løpet av dagen, en ting som er sikkert og visst er at jeg skal på jobb i to timer og vaske i barnehagen. Jeg håper at jeg og Tyrion skal få oss en liten tur i kveld også, jeg har jo lyst til at han skal trene seg opp til å kan gå på lengre turer enn bare til butikken og hjem, men vi må ta det litt etter litt, han har vært flink og gådd halvveis opp til Kjerketøfta. Når min kjære Inge kommer hjem igjen, eller når vi begge kommer hjem igjen håper jeg at vi kan komme oss opp på Kjerketøfta sammen, det var jo der prinsen min fridde til meg, i regnet. Romantisk.

  I morgen er det klart for Havnedagen her på Nygårdsjøen, jeg skal ikke i år siden jeg helt ærlig begynner å bli lei, sånn er det når man har vært på det hvert år, da er det greit med en pause og det er helt lovlig, jeg er egentlig lei av fester i det store og hele, det er liksom ikke like gøy som det en gang var. Jeg vil heller kose meg med en boks øl eller cider mens jeg leser eller spiller et brettspill sammen med noen, ikke rølpe lenger.

  Nå har jeg ikke mer å skrive om, så jeg skal avslutte å så skal jeg spille litt til før jeg legger bort dataen og setter meg ned til å lese ute i godværet. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #kjærlighet #hund #sommer #flytte #flytting #tekst #data #spill #fest #bilde #hund #valp #hunder #Tyrion #GOT #gameofthrones #TyrionLannister #romantisk #foto #fotografi #hobby #hobbyfotograf #fotograf 

  Follow
 • Publisert: 04.08.2017, 12:42
 • Kategori: FOTO
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar