hits

Tone-Lise

THE BEAUTY OF MOTHER NATURE

 • Publisert: 04.10.2017, 09:27
 • Kategori: FOTO
 • God morgen kjære lesere, jeg vet at jeg lovte dere at jeg skulle skrive oftere, men i den siste tiden har jeg rett og slett ikke hatt noen form for motivasjon til å skrive noe på bloggen. Sist fredag reiste jeg hjem til Nygårdsjøen på besøk til familien, det føltes så godt å komme hjem igjen til dem, nå er det godt å være hjemme igjen her på Mo hos kjæresten min. Jeg fikk tatt noen bilder mens jeg var hjemme på Nygård og i dag tenkte jeg at jeg skulle dele de bildene med dere, jeg har fokusert på å ta bedre bilder i stedet for å knipse i vei og håpe på det beste. Jeg har også leka med de nye filtrene jeg kjøpte fra wish og jeg er veldig fornøyd med de filterene, til tross for at de var så billige. Her er bildene jeg har tatt den siste tiden, håper dere liker dem.

  Her ser dere Sandhornet, til tross for at dette fjellet er så nært det hvor jeg bodde før så har jeg enda ikke vært oppe der, neste sommer skal jeg komme meg opp dit. Her har jeg forresten brukt et filter for å fange opp de lilla og rosa fargene, jeg har også brukt lenger lukkertid for å fange bevegelsene på havet. Fjellet er litt uklart men jeg elsker hvor mykt havet ser ut.

  Dette bildet tok jeg i Evjen hos besteforeldrene mine, og dette må være et av de beste bildene jeg har tatt, kanskje jeg tar feil men det er i hvertfall søtt siden humlemor sitter på blomsten og koser seg, og det beste er at jeg fikk fanget øynene hennes på bildet ♥

  Dette bildet av nypa er nok også et av de beste bildene jeg hatt på lenge, det var så stilig når jeg fikk fanget vanndråpene som hang på den, det fanger oppmerksomheten liksom. Brukte dere også å kalle frøene inni for kløpulver? Det gjorde vi og vi hadde det ganske morsomt med frøene også, ertet hver andre litt med de.

  Rim og Frost har kommet, passer vell å ta et Game of Thrones sitat: Winter is coming. Det var alle bildene jeg hadde å by på for denne gangen, jeg skal selvfølgelig prøve å få tatt flere bilder slik at jeg kan legge ut oftere, men jeg liker heller å ta masse bilder å fokusere på å få de bra slik at jeg samler opp litt før jeg legger ut noe. Håper snart at det blir nordlys sånn at jeg kan gå ned til elva å prøve å ta bilder der. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #nordland #moirana #nygårdsjøen #sandhornøya #sandhornet #natur #norsknatur #nordnorsknatur #foto #fotograf #hobby #hobbyfotograf #fotografi #naturfoto #naturfotografi #naturbilder #bilder #høst #frost #hav #vanndråper #regndråper #blomster #sol #kamera #nikon #filter #moderjord #skjønnhet #kjærlighet #lykke #nype #lukkertid #humle #innsekt #nydelig #vakkert #friluftsliv #tur #fritid 

  Follow
 • Publisert: 04.10.2017, 09:27
 • Kategori: FOTO
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Victoria Larsen

  04.10.2017 kl.12:43

  Wow, for noen vakre bilder! :-)

  Tone-Lise

  04.10.2017 kl.12:49

  Victoria Larsen: Tusen takk for det, veldig hyggelig å høre:)

  Stine

  06.10.2017 kl.11:08

  Så utrolig fine bilder!

  Tone-Lise

  06.10.2017 kl.21:19

  Stine: Takk for det:)

  Skriv en ny kommentar