Tone-Lise

LEGEBESØK OG LITT AV HVERT

 • Publisert: 15.03.2017, 20:22
 • Kategori: Blogg
 • Heisann kjære lesere. Jeg starter å skrive dette innlegget nå når klokken er litt over 9 om morgenen. Jeg er enda ganske trøtt ettersom det ble sent i går før jeg sovnet, jeg lå å tenkte veldig mye på hva denne dagen ville tilbringe, jeg tenkte veldig mye på det at jeg i dag skal en tur til legen på Inndyr. Jeg kjenner jeg har angst fordi jeg ikke vet hva legen min kommer til å si, om det er noe galt eller ikke. Jeg håper så inderlig at alt må være i orden, jeg kommer nok til å fortelle dere hvordan legebesøket gikk etter jeg har kommet hjem igjen, for ja jeg avslutter ikke innlegget enda, jeg tenkte at jeg skulle bare fortsette å skrive etterom ting og tang skjer i løpet av dagen.  Legger med dette bildet, for dere som ikke vet hvem de to er så er det Roman Reigns og Sheamus , disse to er wrestlere:D

  Natt til i dag hadde jeg feber, jeg har vært kaldt nærmest hele natten og vært plaget med å få sove, feber er virkelig et mareritt å ha, hele kroppen bare kobbler ut og nekter å fungere som normalt. Feberen sitter enda i kroppen min nå mens jeg sitter her med kjøkkenbordet og drikker dagens første kopp med kaffe. Dagens første kopp er alltid en beste, det er egentlig lenge siden kaffe har smakt så deilig som den gjorde akkurat nå, det har vel med det at smaken blir forandret når man er syk. 

  Klokken har blitt 09:51 og jeg sitter her og spiser et pizzastykke fra i går, jeg laga nemlig hjemmelagd pizza i går som ble en stor suksess. Jeg ble akkurat ringt opp fra legekontoret på Inndyr, legen min er visst syk så jeg fikk ikke komme til fastlegen min, men til en annen lege, tar jeg ikke feil er legen jeg skal til helt sikkert utenlandsk, ikke misforstå meg, jeg har ingenting i mot det. Det jeg har noe imot er at jeg kanskje ikke forstår et ord av det legen sier til meg og legen forstår heller ikke meg. FEIL.

  Klokken er 15:00 og jeg har akkurat kommet hjem fra legen, legen min var dansk og lettere vanskelig å forstå. Jeg fikk tatt fire blodprøver, en for å finne ut om jeg tåler melk eller ikke, de andre tre for å finne ut om det er noe med leddene mine eller sånt. Jeg skal også i røntgen en eller annen gang i fremtiden, jeg skriver nok mer om det når jeg får innkalling. 

  Tankene mine nå er at jeg skal slappe helt av, jeg tenkte også at jeg skulle få kommet meg på butikken slik at jeg kunne kjøpe noe godis og en cola, kanskje en pakke nudler så kunne jeg og kjæresten ha filmkveld, vi har kjøpt tre nye filmer, men kun to av dem vi kan se, den tredje skal jeg vente med å se siden planen er å se den sammen med Lena og Wenche. Vi har kjøpt Witch Hunter og Everest, to filmer som ser ut til å være bra.

  Klokken er nå nesten 20:00 på kvelden og jeg sitter her og ser på en serie som heter Reign, jeg syns det er en veldig spennende serie og jeg anbefaler deg veldig mye til å se den. Jeg tenker at jeg skal fortsette å se noen episoder nå og etterpå skal jeg spille mer World of Warcraft, jeg vet ikke om det er så bra men jeg kjenner meg veldig avslappet og rolig når jeg spiller wow. Er jeg avhening? Nei! Jeg bare elsker det.

  Jeg tenker at det kanskje er på tide å avslutte dette innlegget nå siden jeg har brukt omtrent hele dagen på å skrive det, utrolig nok ser det ut til at det funker å gjøre det slik for at innleggene mine skal bli litt lengre. Men før jeg avslutter så har jeg et spørsmål til dere, er det noen av dere som har bestilt noe fra nettsiden Wish.no? Jeg har sett ut en ting jeg tenkte å kjøpe til min kjære og lurer jo litt på om jeg kan stole på denne nettsiden da ting er veldig billig og det er fra et helt annet land. Jeg setter stor pris på om du kanskje kan svare meg på dette lille spørsmålet.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min idag.

  #blogg #hverdag #syk #sykdom #lege #legebesøk #gaming #spill #internett #nett #kjærlighet #worldofwarcraft #wow #netflix #reign 

  Follow
 • Publisert: 15.03.2017, 20:22
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • jeg er overrasket

 • Publisert: 02.09.2016, 11:00
 • Kategori: Blogg
 • Det kriblet en del i magen min i går da jeg bestemte meg for å kjøre i gang med det første innlegget på bloggen, og aldri hadde jeg trodd eller forventet at det skulle ta sånn av, jeg fikk så mange som 75 besøkende på bloggen min og må si tusen hjertelig takk til alle som tok seg tid til å besøke bloggen min, det betyr veldig mye for meg. Jeg er overrasket over at det skjedde. 


  Legger med dette bildet av meg og min kjære Lykke som dessverre ikke er her lenger, savner snuppa mi masse ♥

  Det er veldig mange folk for meg det siden jeg på min forrige blogg hadde rundt 4 faste lesere, jeg var selvfølgelig veldig lykkelig for de 4 som leste bloggen min fast og det betydde mye for meg. Jeg har aldri startet en blogg fordi jeg forventer å havne øverst på topplisten over norske bloggere, jeg skriver fordi det alltid har vært noe jeg elsker og gjøre, jeg blogger fordi det er morsomt. 

  Jeg planlegger og skrive 4 innlegg hver uke, mandag, onsdag, fredag og lørdag er dagene jeg har satt opp til og legge ut nye innlegg. Det betyr at jeg har tirsdag og torsdag til å skrive nye innlegg som er klare til og bli publisert. Søndag blir en fridag. Jeg skal skrive og kose meg masse med denne bloggen, det blir min lille hobby.

  Igjen tusen takk til alle som var innom bloggen min i går, det var en flott opplevelse å se lesertallet stige fra 0 til 75 på null komma niks. Jeg håper selvfølgelig at jeg har klart og fange noen av deres oppmerksomhet slik at dere ønsker og besøke bloggen flere ganger men så er det helt og holdet opp til dere lesere, jeg setter stor pris på det i det minste om noen leser bloggen min. 

  Tusen takk for at du stakk innom bloggen min i dag, husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK

  Blogges i morgen.

 • Publisert: 02.09.2016, 11:00
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • hits