hits

Tone-Lise

MIRROR MIRROR av CARA DELEVINGNE

 • Publisert: 21.02.2018, 16:30
 • Kategori: BOK
 • God ettermiddag dere.

  I dag hadde jeg en kjempe fin start på dagen, bortsett fra det at Tyrion slapp en promp i ansiktet på meg. Rude! Inge fikk seg også litt av en overraskelse da han lå på sofaen og så på skirenn, Tyrion kom plutselig opp til han og la seg på brystkassen hans, det gikk omtrent 1 minutt så spydde Tyrion på han. "Æsssj, eww" var omtrent alt kjæresten sa, jeg fikk tak i papir med en gang og fikk tørket av han slik at det ikke skulle bli noe gris rundt om kring. Alt gikk nå bra og etterpå lo vi bare av det, jeg lo selvfølgelig fra starten av, det var synd i huden som måtte spy men ellers var det bare ekstremt gøy at han spydde på Inge. Vi har vel fått en forsmak på hvordan det blir med en liten baby.

  I dagens innlegg tenkte jeg å fortelle dere litt om den nye boka jeg kjøpte meg og har begynt å lese i nemlig Mirror, Mirror som er skrevet av skuespiller og modell Cara Delevingne. Jeg pleide virkelig å like den jenta der, jeg syntes alltid at hun var så kul fordi hun hadde sin egen måte å være på og lot seg ikke dømme av andre, pleide på en måte å se litt opp til henne, nå syns jeg bare hun er en flott dame og en god skuespiller. 

  Boka handler om 4 tenåringer: Red, Leo, Rose og Naomi som ikke passer helt inn. Red har en mor som er alkoholiker og en far som aldri er til stedet. Leo's bror fører han på en mørk og voldelig vei. Rose tyr til alkohol og gutter for å numme smerter og minner fra fortiden hennes, og Naomi rømmer hjemmefra for å finne friheten hun ikke klarer å finne hjemme. De er alene mot verden helt til de former sin egen familie og starter et band som heter Mirror, Mirror sammen, sammen kan de være seg selv.  Plutselig forsvinner Naomi og hun blir funnet halv i livet, hun blir innlagt på sykehuset og må sloss for livet sitt, det verste er at politiet mener hun har gjort dette mot seg selv. Gjengen finner spor som tyder på at ikke alt var slik som det så ut til og prøver å finne ut hva som skjedde med Naomi. 

  Jeg har kommet til kapittel 16 i boka og jeg liker den veldig godt, men jeg må nesten si at jeg får en liten negativ opplevelse med å lese denne boken fordi Cara har prøvd så innmari sterkt å skrive bra, det blir liksom så mye press på oss lesere og det blir nesten vanskelig å lese boka synes jeg. Jeg har aldri hatt problemer med å lese bøker før, men akkurat denne var så komplisert skrevet at jeg vet ikke helt hva jeg føler. Jeg skal selvfølgelig lese ferdig boka og kanskje skriver jeg et nytt innlegg om hva jeg synes etter jeg er ferdig. 

  Boka er spennende og jeg blir trukket veldig inn i historien, man kjenner seg gjerne litt igjen, ikke nødvendigvis på den måten at jeg var i samme situasjon som noen av karakterene i boken, men i den form av at man kjenner den følelsen av å være skeptisk og redd i tenårene, det å komme seg i gjennom skolen. Denne boka inneholder en god del bannskap så hvis du er veldig sensitiv mot det eller hvis du er veldig ung så vil jeg anbefale deg om å ikke lese boka. Jeg skal fortsette å lese videre og kanskje komme meg til kapittel 21 i løpet av dagen, jeg leser ganske fort så det kan hende jeg kommer mye lengre også.

  Jeg har vurdert å bestille en ny bok serie på nett også fordi jeg blir så fort ferdig, dessuten så er utvalget av engelske bøker på Ark og Norli veldig lite, og de bøkene som er der er som oftest veldig overprisa så jeg kjøper heller på nettet så sparer jeg penger og jeg får mer for pengene mine. Har du tips til andre bøker eller serier jeg kan lese så må du gjerne skrive det i kommentarfeltet under, eller hvis du selv har lest denne boka så må du gjerne skrive hva du syntes. 

  Nå skal jeg ta meg en kopp te og se litt på youtube før jeg begynner å lese eller så kanskje jeg skal spille litt Skyrim. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #bøker #bok #bokorm #mirrormirror #caradelevingne #lese #lesehest #bokblogg #engelsk #tips #inspirasjon #kjærlighet #lykke #mammablogg #mamma #instagram #facebook #internett #spill #gaming #skyrim #gamer 

 • Publisert: 21.02.2018, 16:30
 • Kategori: BOK
 • 0 kommentarer
 • MY BOOK COLLECTION

 • Publisert: 26.11.2016, 11:48
 • Kategori: BOK
 • Dere vet ganske sikkert nå som dere har lest litt på bloggen min at jeg elsker å lese, jeg har alltid likt å lese men har aldri hatt råd til å kjøpe bøker, jeg har alltid lånt bøker på bokbussen. I 2013 begynte jeg å samle bøker for da hadde jeg endelig penger til å kjøpe mine egne bøker. Jeg begynte med å kjøpe den oppskrytte Fifty Shades of Grey serien, helt ok serie men litt vell mange orgasmer bare i ett kapittel syns nå jeg da. Flott skrevet og jeg angrer ikke på at jeg leste denne serien, selv om historien ikke direkte var noe for meg.

  Jeg leser for øyeblikket ikke i noen nye bøker siden jeg prøver å spare litt penger, jeg må virkelig ta meg selv hardt i nakken for ikke å kjøpe nye bøker, jeg er veldig frista til å kjøpe nye bøker omtrent hver eneste dag. Jeg fikk en del bøker i TL klubben, jeg vet ikke om den enda eksisterer men jeg leste aldri noen av bøkene jeg fikk siden de alle sammen begynte midt i en bok serie, altså jeg fikk bok 5 i serien og da blir det poengløst å lese når man ikke vet hva som skjer i de 4 første bøkene. Skjønner?

  Slik ser det altså ut der hvor jeg har satt opp min bok samling, jeg har sevlfølgelig gjort det litt mer koselig enn det egentlig er, tent litt stearin lys og lagt en lyslenke som min kjære har kjøpt forran. Det ser virkelig koselig ut her og jeg elsker oppsettet. Som dere ser så har jeg ikke så veldig mange bøker men det er ikke akkurat lite heller. Jeg ønsker meg flere bøker, men dette er de jeg har nå:

  The Fault in Our Stars av John Green.

  Paper Towns av John Green. 

  Fangirl av Rainbow Rowell. 

  Eleanor & Park av Rainbow Rowell.

  Hobbiten av J.R.R Tolkien.

  Ringenes Herre Ringenes Brorskap.

  Ringenes Herre To Tårn.

  Ringenes Herre Atter en konge.

  Harry Potter and The Cursed Child.

  Harry Potter Box Set.

  Fifty Shades Box Set. 

  The Hunger Games Box Set. 

  Jeg kjøper alle bøkene mine på CDON.COM (annonselenker) 

  Planen min er at jeg etter nyttår skal kjøpe noen nye bøker men vi får se hva jeg velger å gjøre, jeg har nemlig en annen plan som innebærer mye bøker så vi får se. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #bøker #cdon #ringenesherre #harrypotter #thehungergames #fiftyshadesofgrey #cursedchild #rainbowrowell #fangirl #bok #lese #leseløve #tolkien #johngreen #papertowns #thefaultinourstars #instagram #facebook #hverdag #blogg #gøy #morsomt 

  Follow
 • Publisert: 26.11.2016, 11:48
 • Kategori: BOK
 • 0 kommentarer
 • BOOK GEEK MUST HAVE'S

 • Publisert: 09.09.2016, 10:00
 • Kategori: BOK
 • Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, jeg er en skikkelig lesedrage og en lesedrage som meg og kanskje deg burde virkelig skaffe oss enkelte ting som kopper og pledd og andre forskjellige ting og tang som har med lesing og gjøre. Jeg har satt sammen denne lille bildekjollasjen av ting jeg syns er en must have til alle oss bok nerder.  Dette er jo egentlig ganske personlige valg og det passer nok ikke for alle og en hver men dette er i hver fall en del ting jeg som boknerd virkelig ønsker meg. Skriv gjerne i kommentarfeltet under hva du syns om denne kollasjen. I morgen skal jeg jobbe med nytt innlegg, hint: det blir en slags liste, gjett hva du tror slags liste jeg skal skrive. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #bok #bøker #shopping #foto #bilde #kollasj #harrypotter #ringenesherre #boknerd #nerd 

 • Publisert: 09.09.2016, 10:00
 • Kategori: BOK
 • 4 kommentarer
 • HARRY POTTER AND THE CURSED CHILD

 • Publisert: 07.09.2016, 15:00
 • Kategori: BOK
 • Jeg visste ikke helt hva jeg skulle tro da jeg fikk høre at det skulle komme ut en ny bok i Harry Potter serien, jeg trodde først dette var ren løgn men så fikk jeg vite at det var faktisk sant, og nå er boka ute i butikkene. 

  I går var jeg og Inge en tur i Bodø for å kjøpe han en ny dress men også for å spille bowling og biljard, noe jeg aldri før har gjort, bowling altså, men det var jo kjempe gøy. Etter at vi var ferdig med det gikk vi innom kiosken og der, sammen med noen få andre bøker ser jeg den nye HP boka og kjæresten var så snill mot meg og kjøpte den til meg, snakker om snill kjæreste. 

  Dette er den åttende historien, 19 år senere. Dette er hva som står at boken handler om:

  "Det har alltid vært vanskelig å være Harry Potter, og det er ikke mye lettere nå som han er en overarbeidet ansatt i Magidepartementet og far til tre barn i skolealder. Mens Harry strever med en fortid som nekter å bli der den hører hjemme, må hans yngste sønn Albus slite med tyngden av en familiearv han aldri ønsket. Fortid og nåtid vikles illevarslende inn i hverandre, og både far og sønn lærer en ubehagelig sannhet: noen ganger kommer mørket fra uventede steder."  Her har jeg bare skrevet direkte hva som står inne i boken.

  Harry Potter and the Cursed Child er et skuespill i to deler, boken er skrevet som et manus. Spennende!

  Jeg gleder meg vanvittig mye til å begynne å lese denne boka og tror nok allerede jeg kan anbefale den til alle dere Harry Potter fans. Dette er forresten den første boken jeg eier som er innbundet ellers eier jeg bare pocket bøker. Boken er forresten skrevet av J.K. Rowling, Jack Thorne og John Tiffany.

  Har du lest denne boken og hva syns du?

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. 

  Tusen takk for at du stakk innom bloggen min.

 • Publisert: 07.09.2016, 15:00
 • Kategori: BOK
 • 0 kommentarer