Tone-Lise

MY BOOK COLLECTION

 • Publisert: 26.11.2016, 11:48
 • Kategori: BOK
 • Dere vet ganske sikkert nå som dere har lest litt på bloggen min at jeg elsker å lese, jeg har alltid likt å lese men har aldri hatt råd til å kjøpe bøker, jeg har alltid lånt bøker på bokbussen. I 2013 begynte jeg å samle bøker for da hadde jeg endelig penger til å kjøpe mine egne bøker. Jeg begynte med å kjøpe den oppskrytte Fifty Shades of Grey serien, helt ok serie men litt vell mange orgasmer bare i ett kapittel syns nå jeg da. Flott skrevet og jeg angrer ikke på at jeg leste denne serien, selv om historien ikke direkte var noe for meg.

  Jeg leser for øyeblikket ikke i noen nye bøker siden jeg prøver å spare litt penger, jeg må virkelig ta meg selv hardt i nakken for ikke å kjøpe nye bøker, jeg er veldig frista til å kjøpe nye bøker omtrent hver eneste dag. Jeg fikk en del bøker i TL klubben, jeg vet ikke om den enda eksisterer men jeg leste aldri noen av bøkene jeg fikk siden de alle sammen begynte midt i en bok serie, altså jeg fikk bok 5 i serien og da blir det poengløst å lese når man ikke vet hva som skjer i de 4 første bøkene. Skjønner?

  Slik ser det altså ut der hvor jeg har satt opp min bok samling, jeg har sevlfølgelig gjort det litt mer koselig enn det egentlig er, tent litt stearin lys og lagt en lyslenke som min kjære har kjøpt forran. Det ser virkelig koselig ut her og jeg elsker oppsettet. Som dere ser så har jeg ikke så veldig mange bøker men det er ikke akkurat lite heller. Jeg ønsker meg flere bøker, men dette er de jeg har nå:

  The Fault in Our Stars av John Green.

  Paper Towns av John Green. 

  Fangirl av Rainbow Rowell. 

  Eleanor & Park av Rainbow Rowell.

  Hobbiten av J.R.R Tolkien.

  Ringenes Herre Ringenes Brorskap.

  Ringenes Herre To Tårn.

  Ringenes Herre Atter en konge.

  Harry Potter and The Cursed Child.

  Harry Potter Box Set.

  Fifty Shades Box Set. 

  The Hunger Games Box Set. 

  Jeg kjøper alle bøkene mine på CDON.COM (annonselenker) 

  Planen min er at jeg etter nyttår skal kjøpe noen nye bøker men vi får se hva jeg velger å gjøre, jeg har nemlig en annen plan som innebærer mye bøker så vi får se. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #bøker #cdon #ringenesherre #harrypotter #thehungergames #fiftyshadesofgrey #cursedchild #rainbowrowell #fangirl #bok #lese #leseløve #tolkien #johngreen #papertowns #thefaultinourstars #instagram #facebook #hverdag #blogg #gøy #morsomt 

  Follow
 • Publisert: 26.11.2016, 11:48
 • Kategori: BOK
 • 0 kommentarer
 • BOOK GEEK MUST HAVE'S

 • Publisert: 09.09.2016, 10:00
 • Kategori: BOK
 • Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, jeg er en skikkelig lesedrage og en lesedrage som meg og kanskje deg burde virkelig skaffe oss enkelte ting som kopper og pledd og andre forskjellige ting og tang som har med lesing og gjøre. Jeg har satt sammen denne lille bildekjollasjen av ting jeg syns er en must have til alle oss bok nerder.  Dette er jo egentlig ganske personlige valg og det passer nok ikke for alle og en hver men dette er i hver fall en del ting jeg som boknerd virkelig ønsker meg. Skriv gjerne i kommentarfeltet under hva du syns om denne kollasjen. I morgen skal jeg jobbe med nytt innlegg, hint: det blir en slags liste, gjett hva du tror slags liste jeg skal skrive. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #bok #bøker #shopping #foto #bilde #kollasj #harrypotter #ringenesherre #boknerd #nerd 

 • Publisert: 09.09.2016, 10:00
 • Kategori: BOK
 • 4 kommentarer
 • HARRY POTTER AND THE CURSED CHILD

 • Publisert: 07.09.2016, 15:00
 • Kategori: BOK
 • Jeg visste ikke helt hva jeg skulle tro da jeg fikk høre at det skulle komme ut en ny bok i Harry Potter serien, jeg trodde først dette var ren løgn men så fikk jeg vite at det var faktisk sant, og nå er boka ute i butikkene. 

  I går var jeg og Inge en tur i Bodø for å kjøpe han en ny dress men også for å spille bowling og biljard, noe jeg aldri før har gjort, bowling altså, men det var jo kjempe gøy. Etter at vi var ferdig med det gikk vi innom kiosken og der, sammen med noen få andre bøker ser jeg den nye HP boka og kjæresten var så snill mot meg og kjøpte den til meg, snakker om snill kjæreste. 

  Dette er den åttende historien, 19 år senere. Dette er hva som står at boken handler om:

  "Det har alltid vært vanskelig å være Harry Potter, og det er ikke mye lettere nå som han er en overarbeidet ansatt i Magidepartementet og far til tre barn i skolealder. Mens Harry strever med en fortid som nekter å bli der den hører hjemme, må hans yngste sønn Albus slite med tyngden av en familiearv han aldri ønsket. Fortid og nåtid vikles illevarslende inn i hverandre, og både far og sønn lærer en ubehagelig sannhet: noen ganger kommer mørket fra uventede steder."  Her har jeg bare skrevet direkte hva som står inne i boken.

  Harry Potter and the Cursed Child er et skuespill i to deler, boken er skrevet som et manus. Spennende!

  Jeg gleder meg vanvittig mye til å begynne å lese denne boka og tror nok allerede jeg kan anbefale den til alle dere Harry Potter fans. Dette er forresten den første boken jeg eier som er innbundet ellers eier jeg bare pocket bøker. Boken er forresten skrevet av J.K. Rowling, Jack Thorne og John Tiffany.

  Har du lest denne boken og hva syns du?

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. 

  Tusen takk for at du stakk innom bloggen min.

 • Publisert: 07.09.2016, 15:00
 • Kategori: BOK
 • 0 kommentarer
 • hits