hits

Tone-Lise

LILLE TYRION VÅR

 • Publisert: 12.02.2018, 12:09
 • Kategori: DYR
 • Heisann dere.

  Oi for en spennende helg vi har hatt, det har jammen vært mye pågang på mobilene våre i løpet av helga, det har vært helt sinnsykt for en god respons vi har fått på at vi venter vårt første barn. Som jeg skrev i innlegget på hvor jeg avslørte det, skal jeg skrive om graviditeten min og hvordan det går, neste innlegget om det blir om mitt første besøk til jordmor, så tar vi det helt fra starten av. Hvis du har andre ting du vil jeg skal skrive om eller svare på i forhold til at jeg er gravid må du bare legge igjen en kommentar under innlegget så skal jeg gjøre mitt aller beste for å svare og skrive om det. 

  Inge ligger å sover siden han har vært på nattskift, da trenger han å sove, men i dag får han nok ikke sove like lenge som han skulle ønsket for i dag har vesle Tyrion kontroll hos vetrinæren, han skal blandt annet få skjekket tenner, ører og øyne og så skal han nok få klipper klørne sine. Han er ikke så veldig glad i å besøke dyrelegen men det må til så det får han bare finne seg i. 

  Alt sammen går ellers bare bra med lille Tyrion, jeg er ganske sikker på at han vet at jeg er gravid for han har begynt med en ny ting, han kommer bort til meg og lukter på magen min og ser opp på meg og så legger han seg ned ved siden av magen eller oppå magen om jeg ligger. Han er en engel, en rampete engel. Han er også blitt ekstremt glad i å gå på tur og nå vil han ut omtrent hele tiden, jeg håper at vi i neste leilighet får en stor hage slik at vi kan lage en hundegård til han så han kan leke fritt. 

  Jeg sitter her i joggebukse og ser på film mens jeg skriver dette innlegget, filmen jeg ser på heter Bridesmaids, klein og morsom film. Bare må ha noe lyd på mens jeg bruker dataen for den bråker så sykt mye at det er plagsomt, heldigvis får jeg ny om ikke så veldig mange dager så det blir jo kjekt. Det blir en pc mer egnet for å spille på, men jeg skal skaffe meg en ekstra harddisk slik at jeg får legge bildene over på den, siden dataen jeg får har mindre minne enn den jeg har nå, og jeg trenger mye av det siden jeg tar masse bilder og jeg ser for meg at det blir en god del bilder fremover. 

  Nå tenkte jeg at mens jeg venter på at kjæresten skal stå opp at jeg skulle spille litt world of warcraft, jeg har 4 dager igjen før jeg ikke kan spille mer siden vi har bestemt oss for å ta en lengre pause fra spilling, det blir spennende, nå får vi jo andre ting å fokusere på fremover så jeg ser ikke for meg at det hadde blitt så mye spilling uansett.

  Har du spørsmål om noe av det jeg har skrevet om så må du bare spørre i kommentarfelter under innlegget så svarer jeg. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #mammablogg #gravid #svangerskap #mamma #baby #barnimagen #hund #dyr #vetrinær #dyrlege #kontroll #tanker #kjærlighet #lykke #spille #worldofwarcraft #foto #fotografi #fotograf #hobbyfotograf #fotografier #Tyrion #papillon #chihuahua #instagram #facebook #friluftsliv #natur #snø #vinter

 • Publisert: 12.02.2018, 12:09
 • Kategori: DYR
 • 2 kommentarer
 • MØT HUNDEN VÅR

 • Publisert: 20.07.2017, 12:32
 • Kategori: DYR
 • Heisann dere, nå er det en stund siden sist gang jeg skrev på bloggen min, grunnen til det er som dere allerede vet at vi har fått oss en liten hund. Det betyr at all tiden min går til han. Navnet hans er Tyrion, navnet har vi tatt fra min og min kjæres favoritt serie som er Game of Thrones, navnet på dvergen i serien er Tyrion og han er vår favoritt person i serien, derfor har vi valgt det navnet. Tyrion vår blir tre måneder nå på mandag og da skal vi til Bodø å få tatt en vaksine. Vi er begge to kjempe forelsket i den lille hunden vår og på bare en dag har han lært seg både å sitte og å gi labb. Han biter og napper litt men vi er flinke til å gi han en leke han kan tygge på i stedet for hender og føtter. Folk sier til oss slik er hundelivet og sånn er det når man har hund, noe både jeg og kjæresten var 100% klar over. Vi er flinke å se på youtube hvordan vi skal trene hunden, lese godt på internett hvordan ting skal gjøres og utfører det. 

  Han er så flink når det kommer til å gå på do, han går ut både for å tisse og å bæsje, han sier i fra når han må på do og da tar vi han med ut, han som alle andre hunder har noen små uhell av og til inne, og som oftest finner disse små uhellene sted under kjøkkenbored til mamma, heldigvis er det bare tissing som skjer inne. Han er jo enda bare en valp så om det skjer små uhell får han ikke kjeft, det er ikke hunden sin feil at han måtte tisse inne, det er vår feil som ikke oppdaget av han skulle ut. Vi er alt i alt veldig glad i den lille røveren vår og vi koser oss masse sammen med han, både vi og hunden har mye å lære i tiden fremover, og det blir veldig spennende for oss alle sammen.   Her er lille Tyrion, han er en blanding mellom Chihuahua og Papillon, vi håper at han får en veldig rødbrun farge slik som faren har, slik at han blir revebrun, det hadde vært fint. De vi kjøpte han hos sa at han var den største og sterkeste valpen i kullet, og det ser jeg med en gang at han må ha vært for han er en skikkelig røver og han tar seg godt til rette. For øyeblikket ligger han å sover på foten min, han liker å ha kontakt med meg, det er meg han går etter og meg han piper på om jeg går i et annet rom. Han sover på min side av senga, vi prøver å venne han til at han skal sove på gulvet og ikke oppe i senga, dette vil nok ta litt tid men jeg tror han vil forstå det ganske kjapt om vi bare trener godt med han hver dag. 

  Nå kom Onkel Ståle på besøk til Tyrion så nå skal jeg avslutte innlegget. Jeg tenkte at jeg skulle prøve å få legge ut en video av han her på bloggen min men jeg må bare finne ut hvordan jeg får det til. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hund #nyhund #valp #søt #nusselig #dyr #bilder #bilde #foto #fotografi #fotografi #natur #naturfoto #dyrefoto

  Follow
 • Publisert: 20.07.2017, 12:32
 • Kategori: DYR
 • 6 kommentarer
 • MIN LILLE ENGEL

 • Publisert: 16.01.2017, 09:06
 • Kategori: DYR
 • God morgen dere, dagens plan er å komme meg ut sammen med et søskenbarn for å ta flere bilder, dagens tur går til en plass som heter Nessan, ikke så langt unna fra der vi bor, tar oss sikkert et kvarter å gå dit, jeg skal prøve å få tatt masse bilder jeg kan dele med dere de neste dagene. Dagens bilder er av min lille engel, nemlig Baldrian. Pus blir stadig vekk med meg på korte turer i skogen, og sist jeg var nede i myra kom han tuslende etter meg og ville gjerne være med på å utforske. Han var svært fotogen må jeg si, det er sjeldent jeg får tatt så mange bilder av han men her er de.

  Er han ikke bare nydelig? Jeg elsker virkelig lille pusen min, skulle ønske jeg kunne tatt han med meg når jeg flytter ut sammen med kjæresten men lillepus har det så godt her hos far at det blir for dumt å ta han med, her hjemme har han skogen og det er liten sjanse for at han kan bli påkjørt, sjansen er der men den er større i en by. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #katt #kattepus #pus #husdyr #dyr #kjæledyr #kjærlighet #lykke #gård #skog #natur #foto #fotografi #fotograf #amatørfotograf #dyrefoto #bilder #bilde #instagram #facebook

  Follow
 • Publisert: 16.01.2017, 09:06
 • Kategori: DYR
 • 2 kommentarer