hits

Tone-Lise

NOEN NORDLYS BILDER

 • Publisert: 29.01.2018, 20:38
 • Kategori: FOTO
 • God kveld folkens. 

  Det begynner å bli en stund siden sist gang jeg skrev noe på bloggen min, grunnen til det er at jeg har brukt mye tid på å bli frisk og på å komme meg etter ribbeinsbruddet som jeg hosta på meg, jeg er frisk nå og bruddet gror sakte men sikkert. Jeg har ikke så vondt lenger, det er litt vondt når jeg bøyer meg i spesielle vinkler eller nyser, men det går som regel bare fint. Andre ting har også skjedd siden sist gang men det skal jeg blogge om i et innlegg som kommer senere, når det kommer det vet jeg ikke men følg med om du skulle være nyskjerrig på å vite mer. 

  I den siste tiden har jeg ikke fått tatt noen nye bilder, jeg har ikke hatt noen motivasjon til å ta kameraet med meg ut på tur, først og fremst fordi jeg har ikke gådd mye på tur, det er først forige uke jeg begynte å gå skikkelig på tur igjen og når jeg har hatt kameraet med meg ut har det ikke vært så mye å tatt bilde av, men før jul tok jeg noen bilder av nordlyset, de ble ikke helt super perfekte men jeg tenkte at jeg kunne dele de bildene med dere som ble noen lunde bra. 

   

  Det var alle bildene jeg hadde å dele med dere for denne gangen, håper du likte dem, legg gjerne en kommentar igjen å si hva du synes, eller om du skulle lure på noe. 

  Nå skal jeg slappe av å se på litt youtube videoer før jeg skal spille litt WOW. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #nordlys #auroraborealis #foto #fotografi #naturfoto #bilder #hobby #hobbyfotograf #kjærlighet #lykke #vinter #instagram #facebook fotografering #naturfotografi #fotografi 

   

  Follow
 • Publisert: 29.01.2018, 20:38
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • EN LITEN OPPDATERING

 • Publisert: 10.12.2017, 09:50
 • Kategori: FOTO
 • God morgen dere, igjen har det blitt sånn at jeg ikke har skrevet noe på denne bloggen min på en god stund, denne gangen har jeg rett og slett ikke følt for å skrive, jeg har prøvd gang på gang men jeg har ikke fått det til. Jeg har lovet dere å prøve å bli flinkere til å skrive oftere, men jeg tenker at jeg skriver heller når jeg har lyst, for da slipper jeg å ha så stort press på meg. I den siste tiden har jeg hatt det veldig bra egentlig, vi har vært hjemme på Nygårdsjøen på besøk hos familien og så har vi kjøpt julegaver, så det er vi ferdig med. Jeg har begynt å skrive en ny bok, mest for min egen del for å få en pause fra den andre boka jeg holder på å skrive, jeg har mista inspirasjonen til å skrive videre på den så nå har jeg begynt å skrive en annen bok som jeg har masse inspirasjon til å skrive og jeg har allerede skrevet så mye at jeg har begynt på kapittel 5. Drømmen min er å en gang gi ut en bok, men om det blir noe av det får vi se på. Jeg tenker at kan alle disse toppbloggerne gi ut bok om hvor godt er forbilde de er eller skrive om det store livet som blogger så kan jeg gi ut en fantasi bok som faktisk ikke omhandler meg eller bloggen. Ikke misforstå meg, jeg har ingenting i mot folk som gir ut bok om livet sitt og bloggen sin men jeg vil ikke gjøre det. Skal jeg gi ut en bok skal det være fantasi eller spenning/krim. 

  Jeg har ikke fått tatt mange bilder i den siste tiden og det er en skuffelse for meg selv, jeg elsker jo å fotografere men av og til er det jo også godt med en pause. Jeg har fått tatt noen bilder og det var de jeg tenke å dele med dere i dag. De er ikke perfekte men jeg måtte velge ut de beste så her er de.

  Det var alle bildene jeg hadde å dele med dere for denne gangen, neste gang jeg skriver noe på bloggen min, tenkte jeg å vise dere leiligheten vår, og hvordan vi har pyntet til jul. Vi var nemlig på Rusta som har blitt vår favorittbutikk og der brukte vi nesten 1000 kroner på julepynt, heldigvis bare en gang i året vi kjøper julepynt og nå har vi pynt til de neste 1000 årene også. Jeg gleder meg også litt til å vise frem leiligheten selv om den ikke er perfekt, det er jo gammelt hus men jeg liker det veldig godt her. Før vi viser dere leiligheten så skal vi få fiksen noen små ting, som f.eks henge opp gitarene til kjæresten på veggen, siden det er den eneste veggpynten vi har for øyeblikket. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #foto #fotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #moirana #mo #rana #by #citylife #blogger #jul #advent #bilder #bok #skrivebok #kamera #nikon #friluftsliv #tanker #tekst #lykke #kjærlighet #instagram #facebook

  Follow
 • Publisert: 10.12.2017, 09:50
 • Kategori: FOTO
 • 0 kommentarer
 • STERKE FARGER OG BESØK AV SIDENSVANSEN

 • Publisert: 27.10.2017, 12:51
 • Kategori: FOTO
 • Heisann dere. I dag regner det skikkelig her i Mo i Rana, jeg hadde tenkt at jeg og Tyrion gutten min skulle gå på langtur å ha med kameraet for å ta flere bilder jeg kunne dele med dere, men jeg er for glad i kameraet mitt til å ta det med ut i et sånt vær. Jeg tror jeg skal skaffe meg en regnetui til kameraet slik at jeg kan ta bilder selv om det høljeregner. I går var ikke været så ille så jeg tok Tyrion med meg og gikk tur rundt klokkerhagen med han, han liker så godt å gå der, og i går fikk han treffe nabohunden, og det var kjempe koselig. Jeg fikk tatt noen bilder i går og tenkte jeg skulle dele de med dere nå, jeg har også fått tatt noen bilder av sidensvansen som har holdt til her i nærheten av husene, det er ikke den beste kvaliteten på de bildene siden de beveget seg og jeg stod et stykke unna, men jeg er likevell fornøyd og har lyst til å dele de med dere. 

  Dette bildet ble jeg virkelig fornøyd med, i stedet for å bare ta bildet helt vanlig, tok jeg heller fra undersiden og det ble mye kulere. Hva syns du?

  Enda muligheter for å ta høstbilder, elsker de sterke fargene som er ute nå. Digger også å ta bilder av disse bærene som er å finne langs ved naturstien her.

  Det var alle bildene jeg hadde å dele med dere for denne gangen. Jeg tenker at i helga skal jeg prøve å få tatt flere bilder jeg kan legge ut på mandag, vi får se hva som skjer. Jeg og min kjære har bestemt oss for å kjøp en fotoskriver og det gleder jeg meg til, har noen planer men hvordan det blir får vi også se på. Jeg har tenkt litt på om jeg skulle forandre headeren på bloggen min, kanskje det er noen der ute som er villig til å hjelpe meg? Hvis du kan tenke deg til å hjelpe meg, legg igjen en kommentar under så ser vi hva vi finner ut.

  Husk at du kan følge meg på INSTGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #høst #vinter #bilder #foto #fotogaf #hobby #hobbyfotograf #naturfoto #friluftsliv #naturfotograf #norsknatur #nordland #moirana #rana #klokkerhagen #sidensvansen #fugl #fugler #bilde #naturbilde #naturbilder #instagram #facebook #fotografi #naturfotografi #hund #kjærlighet #lykke #hverdag 

  Follow
 • Publisert: 27.10.2017, 12:51
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • FROST, REGNDRÅPER OG TÅKE

 • Publisert: 23.10.2017, 11:39
 • Kategori: FOTO
 • God morgen folkens, i dag fikk vi en litt spesiell start på dagen, klokken 05:00 våknet kjæresten siden han skulle på jobb og da våknet også Tyrion, jeg stod opp og tok han med ut sånn at han fikk gjøre sitt og når han var ferdig gikk vi inn igjen, når kjæresten dro på jobb ble det bare syting og klaging og han ville ikke legge seg på soverommet igjen. Det hele ende med at jeg måtte ta teppet med i stua og legge meg på sofaen, Tyrion sovnet med en gang men jeg har ikke sovet siden jeg våkna, tenker at det blir en tidlig kveld på meg. 

  I helga gikk vi på langtur med Tyrion, vi gikk naturstien langs Klokkerhagen, vanvittig nydelig plass å gå på tur og Tyrion trivdes godt der. Vi har elva ved siden av oss omtrent hele veien, og vi fikk oss en god latter da Tyrion løp til elva og havnet uti, han ble litt våt den lille tassen og ingenting gikk galt. Vi traff på andre folk med hunder som han fikk helse på og det syns jeg er flott at folk tar seg tid til. Det er nemlig helt feil å ikke la hundene hilse med mindre man tydelig ser at de er aggressive mot hverandre. Det er så viktig å la hundene få hilse på hverandre, nettopp for å unngå at det skal bli redde for å hilse på andre hunder. Husk det, ikke vær redd for å møte folk med hunder, det er bare sunt for deg og hunden din!

  Jeg hadde selvfølgelig med meg kameraet mitt når vi var på tur og jeg fikk jammen meg tatt mange flotte bilder, jeg må kanskje være ærlig å si at jeg begynner å bli mye flinkere til å ta bilder, til å forstå kameraet og innstillingen og hvordan det fungerer, og ikke minst til å se et bildemotiv. Jeg har også noen bilder som jeg tok i forrige uke hvor det var skikkelig tåke her på Mo. Hele Mo lå dekt i tåke og det var så mystisk og stilig at jeg måtte ta bilder av det og både jeg og kjæresten ble enige om at det minnet veldig om en skummel bok eller skrekkfilm. Hjemme på Nygårdsjøen var det visst regn og dårlig vær samme dag, utrolig hvor stor værforskjellene kan være til tross for at det ikke er så langt unna hverandre. 

  Det var alle bildene som jeg tok når vi var på tur i helga, det var egentlig en liten skrøne. De to første bildene tok jeg en gang i forige uke når det var litt regnvær, blomstene stod i hagen hos noen men jeg syntes de var så fine at jeg måtte ta bilde av dem, de sto så nært veien at jeg tenkte at det var greit. Sneaky!

  Her sitter Sidensvansen i treet med kirka, ikke så bra kvalietet på bildet siden jeg måtte zoome helt inn på dem da jeg stod et stykke unna, men se så søte de er der de sitter. 

  Det var alle bildene jeg hadde å dele med dere for denne gangen, jeg skal ut å gå tur i dag også så kanskje jeg finner flere ting å ta bilder av, jeg prøver å være veldig kreativ og ikke bare ta bilder av den samme tingen selv om motivet er like nydelig hver gang, i det minste prøver jeg å få motivet fra en ny vinkel for å gjøre det litt mer spennende. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #friluftsliv #tåke #skodde #frost #rim #bilde #bilder #foto #fotografi #naturfoto #natur #norsknatur #nordland #moirana #blomster #nype #hvitrogn #fotograf #hobby #hobbyfotograf #vinter #høst #skummelt #hund #lykke #kjærlighet #sidensvans #fugl #fulger #tre #trær #bær #naturfotografi #naturfotograf #landskap 

  Follow
 • Publisert: 23.10.2017, 11:39
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • THE BEAUTY OF MOTHER NATURE

 • Publisert: 04.10.2017, 09:27
 • Kategori: FOTO
 • God morgen kjære lesere, jeg vet at jeg lovte dere at jeg skulle skrive oftere, men i den siste tiden har jeg rett og slett ikke hatt noen form for motivasjon til å skrive noe på bloggen. Sist fredag reiste jeg hjem til Nygårdsjøen på besøk til familien, det føltes så godt å komme hjem igjen til dem, nå er det godt å være hjemme igjen her på Mo hos kjæresten min. Jeg fikk tatt noen bilder mens jeg var hjemme på Nygård og i dag tenkte jeg at jeg skulle dele de bildene med dere, jeg har fokusert på å ta bedre bilder i stedet for å knipse i vei og håpe på det beste. Jeg har også leka med de nye filtrene jeg kjøpte fra wish og jeg er veldig fornøyd med de filterene, til tross for at de var så billige. Her er bildene jeg har tatt den siste tiden, håper dere liker dem.

  Her ser dere Sandhornet, til tross for at dette fjellet er så nært det hvor jeg bodde før så har jeg enda ikke vært oppe der, neste sommer skal jeg komme meg opp dit. Her har jeg forresten brukt et filter for å fange opp de lilla og rosa fargene, jeg har også brukt lenger lukkertid for å fange bevegelsene på havet. Fjellet er litt uklart men jeg elsker hvor mykt havet ser ut.

  Dette bildet tok jeg i Evjen hos besteforeldrene mine, og dette må være et av de beste bildene jeg har tatt, kanskje jeg tar feil men det er i hvertfall søtt siden humlemor sitter på blomsten og koser seg, og det beste er at jeg fikk fanget øynene hennes på bildet ♥

  Dette bildet av nypa er nok også et av de beste bildene jeg hatt på lenge, det var så stilig når jeg fikk fanget vanndråpene som hang på den, det fanger oppmerksomheten liksom. Brukte dere også å kalle frøene inni for kløpulver? Det gjorde vi og vi hadde det ganske morsomt med frøene også, ertet hver andre litt med de.

  Rim og Frost har kommet, passer vell å ta et Game of Thrones sitat: Winter is coming. Det var alle bildene jeg hadde å by på for denne gangen, jeg skal selvfølgelig prøve å få tatt flere bilder slik at jeg kan legge ut oftere, men jeg liker heller å ta masse bilder å fokusere på å få de bra slik at jeg samler opp litt før jeg legger ut noe. Håper snart at det blir nordlys sånn at jeg kan gå ned til elva å prøve å ta bilder der. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #nordland #moirana #nygårdsjøen #sandhornøya #sandhornet #natur #norsknatur #nordnorsknatur #foto #fotograf #hobby #hobbyfotograf #fotografi #naturfoto #naturfotografi #naturbilder #bilder #høst #frost #hav #vanndråper #regndråper #blomster #sol #kamera #nikon #filter #moderjord #skjønnhet #kjærlighet #lykke #nype #lukkertid #humle #innsekt #nydelig #vakkert #friluftsliv #tur #fritid 

  Follow
 • Publisert: 04.10.2017, 09:27
 • Kategori: FOTO
 • 4 kommentarer
 • A PIECE OF NATURE

 • Publisert: 11.09.2017, 10:45
 • Kategori: FOTO
 • God morgen kjære lesere, nå er det jammen meg en stund siden sist gang jeg skrev et innlegg på bloggen min, det har ganske enkelt ikke vært tid til å skrive noe, vi har hatt så mye å gjort i form av å komme oss til rette i leiligheten og få hunden til å tilpasse seg en ny plass. Alt har gått bare fint og vi har det alle tre kjempe fint her, jeg trives faktisk ganske godt her, det er ikke det samme som i Kjøpsvik men det er vår egentlig plass og det er herlig. Jeg har fått kjøpt meg en ny bokhylle slik at det vi har av bøker slipper å ligge på gulvet. Barskap har jeg også kjøpt men det inneholder faktisk bare alle vin og ølglass vi har, pluss et stort stearinlys formet som en penis... LOL.

  Det er ganske stille her vi bor, det er null action bortsett fra en gang når en hest kom gående så fint forbi her klokken 08:30 en morgen i forrige uke. Vi har fine turstier vi kan gå rett utenfor, går en lang natursti her som bare er helt nydelig og der gikk vi i går og der fikk jeg tatt noen få bilder, et av de bildene ble så bra at jeg ville dele det med dere, ellers tenkte jeg å dele noen bilder med dere som jeg tok før jeg flyttet hjemme fra, håper dere liker der.

  Det var alle bildene jeg hadde å dele med dere for nå, jeg tenker at jeg må bli flinkere til å blogge, jeg har sløvet skikkelig med det og jeg lovet at jeg skal prøve men det er litt viktigere å sette familien først og alt det andre får komme etterpå. Nå skal jeg prøve å trene før jeg finner på noe annet å gjøre. Ha en flott dag videre dere.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #moirana #hjemme #home #natur #foto #fotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #naturfoto #naturfotografi #naturbilder #norsknatur #høst #høstfoto #høstfotografi #norge #nordland #dyr #ku #kuer #svartku #nydelig #moderjord #kjærlighet #hund #lykke #friluftsliv 

  Follow
 • Publisert: 11.09.2017, 10:45
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • TYRION'S FØRSTE FJELLTUR OPP PÅ SKYTTELIFJELLET FOR Å HILSE PÅ SAUENE

 • Publisert: 16.08.2017, 14:16
 • Kategori: FOTO
 • Hei dere, i den siste tiden har jeg rett og slett ikke hatt tid til å skrive så mye på bloggen min, ganske enkelt fordi jeg har så mye å gjøre i forhold til både hunden og pakking til jeg skal flytte, og jeg skal jo flytte allerede nå på lørdagen. Tiden frem til nå har gådd så sykt fort, jeg føler liksom ikke at jeg har blitt ferdig med alt her hjemme på Nygård før jeg flytter. Heldigvis skal jeg komme hjem hit til Nygård så ofte jeg kan. For å hoppe over til noe annet så kan jeg fortelle dere at i går gikk jeg og mamma og lille Tyrion opp på Skyttelifjellet for å se til sauene til mormor og morfar, Tyrion gikk hele veien opp selv, eneste jeg måtte gjøre var å løfte han over elva, ellers gikk han opp selv. 

  Jeg er så stolt over Tyrion, han er liten men jammen er han bra sterk. Mange sa til meg og Inge at den hunden kom aldri til å bli noen turhund, nå kan de se hvor feil de faktisk tok. Tyrion elsker å gå tur på fjellet, han er en fantastisk turhund og en flott turkamerat. Jeg håper vi finner plasser på Mo hvor vi kan gå på lange turer med han. Jeg er så glad for at vi bestemte oss for å gå på fjell i går, jeg fikk treffe alle sauene igjen og sagt hade til dem, noen må jeg si hade til for godt mens andre kunne jeg bare si vi ses igjen snart til. Tyrion syns sauene var litt små skummel, de kom så fort mot han og så var de så mange så det var best å sitte oppe på ryggsekken til snille bestemor.

  Jeg fikk tatt noen bilder med mobilen når jeg var på fjellet i går og her er bildene, håper dere liker dem. 

  Det var alle bildene jeg hadde å dele med dere for denne gangen, jeg er glad for at jeg fikk tatt så mange flotte bilder av både sauene og av hunden, det er fine minner og ta med seg. Neste gang jeg kommer hjem tenker jeg at vi tar turen opp på fjellet og plukker litt blåbær som jeg kan få tatt med meg til Mo. I dag tenkte jeg at jeg skulle plukke ripsbær hjemme hos pappa, som jeg kan lage til syltetøy når jeg kommer til Mo. Tyttebær skal jeg også ha for det er så sykt godt å ha til kjøttmiddager. For de av dere som lurer så spiser jeg kun kjøtt av sau en gang i året og det er på julaften, ellers så vil jeg ikke spise sauekjøtt, bare fordi jeg elsker sauer, ingen annen grunn.

  Legg gjerne igjen en kommentar å si hva du syns om bildene, eller dersom du lurer på noe. 

  Husk å følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #friluftsliv #natur #kjærlighet #gårdsdrift #husdyr #hund #sau #sauer #lam #dyr #fjell #sommer #minner #koselig #lykke #gildeskål #flytting #kaos #instagram #facebook #bilder #foto #fotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #bilde 

   

  Follow
 • Publisert: 16.08.2017, 14:16
 • Kategori: FOTO
 • 4 kommentarer
 • AVSLAPPING OG PAKKING

 • Publisert: 04.08.2017, 12:42
 • Kategori: FOTO
 • Heisann kjære lesere, det er en stund siden sist jeg skrev et innlegg men det er vel gjerne slik det er når man har en liten valp i huset, den lille røveren ligger å sover rett ved siden av meg mens jeg sitter her og skriver. Tyrion har blitt veldig flink nå, han biter mye mindre enn det han gjorde når vi først fikk han, han biter heller ikke like hardt, av og til kan han ta litt hardere i men som sagt gjør han det mindre og mindre. Han har vokst litt og blitt litt større også, jeg tror egentlig det kommer til å bli en fin størrelse på han når han er fullvoksen. Vi holder også på å lære han en ny ting, nemlig å snurre rundt, han er så lettlært så jeg tror han kommer til å klare det, men om han ikke gjør det så går det helt fint. 

  Tyrion har også blitt veldig flink til å gå på tur, spesielt når han går sammen med Saga, hunden til søskenbarnene mine, hun er forresten en Flatcoated Retriver, nydelig hund. Skulle gjerne hatt en slik selv, men det får være en annen gang. Steinspisingen er ikke blitt noe bedre, han snuser seg frem til alt av småstein og napper de til seg sånn at jeg må ta dem ut av halsen på han, jeg håper virkelig han slutter med det snart, og det gjør han nok.

  Legger forresten med et søtt bilde av Tyrion som susser Sheena, han er kjempe glad i henne, hun er vell kanskje en mor for han.

  I de siste dagene har jeg vært hjemme hos pappa og fått pakka en del ting til jeg skal flytte, det begynner å bli litt tomt når jeg pakker ned alt av lyslenker og pyntegjenstander jeg har der men det er gjerne slik det blir når man skal flytte. Jeg gleder meg bare til å pynte i den fine leiligheten vår. Jeg fikk forresten kjøpt meg et barskap med dimbare lys på en facebook gruppe til bare 250 kroner, det var utrolig fint og jeg er så fornøyd med kjøpet. Vi skal også få kjøpt et vitrineskap og en bokhylle så har vi alt vi trenger, vel ikke alt, vi har ikke kjøkkenbord og stoler enda så det trenger vi etter hvert. 

  Jeg tenkte at når jeg fikk meg en bokhylle så skulle jeg male den i en knæsj farge sånn at den ble litt stilig, etter hvert har jeg lyst til å skaffe meg en egen stol slik at jeg kan lage en liten lesekrok i leiligheta, men vi får se om det blir nå i år, uansett så skal jeg ta bilde av hvordan det blir i leiligheta vår. Jeg skal på Rusta å kjøpe to bordlamper og en taklampe som er skikkelig stilig og jeg gleder meg til å se hvordan det blir når jeg får alt på plass. 

  Mens jeg skriver tar jeg litt pauser inn i mellom og nerder litt World of Warcraft siden det er så lenge siden jeg har fått tid til å spille, etter at jeg er ferdig på pc'en tenkte jeg å ta frem Insurgent boka og prøve å få lese så mye som mulig siden det også er ganske lenge siden jeg har fått lest noe som helst. Jeg har en bok på padden som jeg leser litt i når jeg legger meg, den heter Finding Audrey og jeg elsker den allerede og jeg har ikke lest to kapittel en gang. 

  Vi får se hva annet som skjer i løpet av dagen, en ting som er sikkert og visst er at jeg skal på jobb i to timer og vaske i barnehagen. Jeg håper at jeg og Tyrion skal få oss en liten tur i kveld også, jeg har jo lyst til at han skal trene seg opp til å kan gå på lengre turer enn bare til butikken og hjem, men vi må ta det litt etter litt, han har vært flink og gådd halvveis opp til Kjerketøfta. Når min kjære Inge kommer hjem igjen, eller når vi begge kommer hjem igjen håper jeg at vi kan komme oss opp på Kjerketøfta sammen, det var jo der prinsen min fridde til meg, i regnet. Romantisk.

  I morgen er det klart for Havnedagen her på Nygårdsjøen, jeg skal ikke i år siden jeg helt ærlig begynner å bli lei, sånn er det når man har vært på det hvert år, da er det greit med en pause og det er helt lovlig, jeg er egentlig lei av fester i det store og hele, det er liksom ikke like gøy som det en gang var. Jeg vil heller kose meg med en boks øl eller cider mens jeg leser eller spiller et brettspill sammen med noen, ikke rølpe lenger.

  Nå har jeg ikke mer å skrive om, så jeg skal avslutte å så skal jeg spille litt til før jeg legger bort dataen og setter meg ned til å lese ute i godværet. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #kjærlighet #hund #sommer #flytte #flytting #tekst #data #spill #fest #bilde #hund #valp #hunder #Tyrion #GOT #gameofthrones #TyrionLannister #romantisk #foto #fotografi #hobby #hobbyfotograf #fotograf 

  Follow
 • Publisert: 04.08.2017, 12:42
 • Kategori: FOTO
 • 0 kommentarer
 • NOEN NYE NATURBILDER

 • Publisert: 12.07.2017, 14:10
 • Kategori: FOTO
 • Heisann dere. Den siste tiden har vært veldig vanskelig og stressende for meg og kjæresten, vi har hatt store problemer med å skaffe oss en plass å bo i Mo i Rana, endelig ser det ut til at det problemet er løst. Ca 5 leiligheter har vi sett på og alle sammen ble leid ut til noen andre. De fleste som leier ut leiligheter vil nemlig ikke at folk med husdyr skal bo der, om det er på grunn av allergi eller på grunn av at for eksempel huset er for fint og kan bli ødelagt, det vet jeg ikke men jeg er glad for at vi endelig har fått oss en leilighet. Hunden skal forresten kjæresten hente på lørdagen og vi begge gleder oss ekstremt mye til vi får han hjem, vi har funnet navn til han og det skal dere få vite på lørdagen når jeg tar det første bilde av han og legger ut her på bloggen min. Dere må gjerne gjette på navn i kommentarfeltet under, gjetter du riktig så kan jeg jo være snill å linke til bloggen din her, hvis ingen gjetter riktig så blir det ingen som jeg linker til, bare for morro skyld vet du. Hint: Det begynner på T.

  For å gå over til noe annet så har det skjedd en ting til som har gjort meg litt trist, min kjære snille bestefar Idar på 95 har desverre gått bort, han var en gammel mann og har levd et langt og godt liv. Jeg tror han må ha vært den sprekeste 95 åringen jeg noen sinne har sett. Han var en helt fantastisk mann og vi kommer til å savne han kjempe masse. 

  I denne siste tiden har jeg også vært ute å prøvd å ta noen fine bilder og jeg har ikke tatt så veldig mange men de jeg har tatt er jeg ganske fornøyd med, og her er de, håper dere liker dem.

   

  Det var alle bildene jeg hadde å by på for denne gangen, jeg håper du liker dem, legg gjerne igjen en kommentar å si hva du syns, husk også å prøve å gjette på navnet på den lille hunden vår. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #friluftsliv #foto #fotografi #natur #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #bilder #naturbilder #norge #gildeskål #skrive #leilighet #tanker #død #begravelse #instagram #facebook #langsanden #sandviksanden #strand #blomster #blomsterfoto 

  Follow
 • Publisert: 12.07.2017, 14:10
 • Kategori: FOTO
 • 6 kommentarer
 • PÅ BESØK HOS SAUENE PÅ SKYTTELIFJELLET

 • Publisert: 05.07.2017, 19:55
 • Kategori: FOTO
 • Heisann dere. Jeg har igjen vært skikkelig dårlig til å blogge i det siste men det er ganske enkelt fordi at det har skjedd så mye som har gjort at jeg ikke har hatt lyst til å skrive noe på bloggen min. Som dere vet så skal vi etter hvert flytte til Mo i Rana, kjæresten har allerede flyttet og bor for øyeblikket hos en kompis, vi har sånn mer eller mindre klart å skaffet oss en plass og bo, det har vært litt vanskelig på grunn av en helt spesiell ting. Vi har nemlig kjøpt oss en liten hund, vi har han ikke her enda men 15. juli reiser Inge for å hente den lille røveren. Det er så vanskelig å skaffe seg en plass å bo når man har hund, folk er skikkelig kresen når det kommer til å leie ut leiligheter, det er egentlig ganske frustrerende at det er sånn. 

  Jeg tenker at jeg skriver mer om hunden vi har kjøpt oss i et annet innlegg, nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere noen bilder av sauene som jeg tok da jeg og mamma gikk opp på fjellet for å se til dem og sjekke at alle var der og at alt var bra med dem, og alle var der og alle hadde det bare flott og kosa seg masse på fjellet. Her er bildene jeg tok, ble ikke så mange siden det var ganske kaldt for oss som ikke har ull på kroppen.  Her er Lita som ligger å tar seg en liten strekk. Hun er så snill og god, kjempe koselig sau.   Denne lille jenta er så nydelig, kjempe god og koselig lita frøken.  Lita poserer alltid når vi tar bilde av henne.   Sauene er ekstremt glad i knekkebrød og blir nesten gal når vi tar opp en pakke for å gi en. Det går forresten ikke an å tro at du bare skal snike et knekkebrød til en sau, får en så hører alle de andre det og kommer stormende til deg. De er herlige dyr.  Her står Misty og klør seg litt, det ser jo litt morsomt ut. Vakker er hun uansett, fine sauen min.

  Det var alle bildene jeg hadde å by på for denne gangen. Jeg har nettopp fått en del filter i posten i dag som jeg skal teste ut i morgen og legge ut bilder av i løpet av helga, på fredag drar jeg nok en tur til Bodø og bruker dagen der sammen med kjæresten min som endelig kommer hjem etter å ha vært i Mo i Rana i to uker, tiden har egentlig gått ganske fort etter at han reiste dit.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #sau #gård #gårdsdrift #sommer #dyr #foto #fotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #bilde #bilder #natur #naturfoto #naturfotografi #naturbilder #naturbilde #norsknatur #nordland #gildeskål #fjell #friluftsliv

  Follow
 • Publisert: 05.07.2017, 19:55
 • Kategori: FOTO
 • 1 kommentarer
 • BILDER FRA GLOMFJORD

 • Publisert: 24.06.2017, 13:27
 • Kategori: FOTO
 • Heisann dere, jeg fikk desverre ikke tid til å skrive på bloggen min i går men i dag har jeg litt tid, og tenkte derfor at jeg skulle skrive et kort innlegg og legge ut bildene jeg tok i Glomfjord når vi var der. Vi er kommet oss hjem til Nygårdsjøen nå men utrolig nok blir vi ikke her så veldig lenge. Jeg blir her i minst en måned til mens min kjære reiser til en ny plass for å begynne i en ny jobb, når jeg er ferdig med sommerjobben min reiser jeg også. Vi skal nemlig flytte til Mo i Rana. Det blir nytt for oss men det blir nok utrolig spennende for oss begge. Vi gleder oss veldig til å flytte, samtidig som det selvfølgelig kommer til å bli litt rart og trist siden vi har bodd her så lenge, men vi vil jo alltids kunne komme tilbake hit på besøk. Vi gleder oss veldig mye uansett og har allerede begynt å planlegge masse.

  Når vi var i Glomfjord og skulle sette ut båten til svigerfar fikk jeg øye på mange nydelige fugler og fikk heldigvis tatt noen helt ok bilder av dem. Terne heter de og er nydelige, jeg kan ikke huske å ha sett dem før så jeg ble veldig gira når jeg så dem. Så her får dere bildene av fuglene og resten av bildene jeg tok da vi var i Glomfjord, håper dere liker dem.
  Her var vi å gikk i Fykantrappene, jeg skulle ønske jeg kom helt til topps men jeg landet på ca 350 og er stolt over det. Jeg stoppet ikke fordi jeg ikke klarte mer men fordi jeg ikke ville fortsette opp alene. Det var en flott tur i et fantastisk selskap så jeg har ingenting å klage på. Neste gang skal jeg helt opp, og neste gang vi går på tur i Glomfjord skal vi komme oss til Corbels Canyon.   

  Det var alt jeg hadde å by på for denne gangen, jeg skal prøve å få tatt flere bilder til uka slik at jeg har en del bilder å legge ut til dere. Jeg har forresten bestilt meg fire filter til kameraet som er på vei hit, gleder meg veldig til å prøve dem når jeg får dem, ser for meg jeg får tid til å prøve dem her hjemme før jeg flytter. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #friluftsliv #sommer #sol #hav #meløy #glomfjord #kjærlighet #fugler #fulg #dyreliv #ferie #foto #fotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #norsknatur #natur #naturfoto #naturfotografi #naturbilder #bilder #foss #fossefall #elv #regn #skog #fykan #fykrantrappan #turtips #tur #turist

  Follow
 • Publisert: 24.06.2017, 13:27
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • NATUREN HAR MYE FINT Å BY PÅ

 • Publisert: 21.06.2017, 08:30
 • Kategori: FOTO
 • God morgen søtinger. Vi er i Glomfjord i denne uka så jeg vet ikke hvor mye tid jeg får til å blogge, men jeg tenkte at i dag når jeg har tid så skulle jeg skrive et lite innlegg. Den siste uka har jeg vært ute å prøvd å tatt noen bilder som jeg nå har fått ferdig og klar til å legges ut slik at dere får sett dem. Her er bildene og jeg håper dere liker dem.  Jeg syns dette var ganske så morsomt, ikke helt sikker på hva disse to driver med med det ser jo ut som de storkoser seg, er du ikke enig?   

  Det var alle bildene jeg hadde å by på for denne gangen. Jeg håper på at nå mens vi er her i Glomfjord at jeg skal få tatt en god del bilder jeg kan legge ut, jeg er lei av at hver gang vi er her får jeg ikke tatt noen bilder med kameraet mitt, jeg syns liksom det er på tide å få et resultat. Jeg vet ikke når jeg kommer til å legge ut bildene men jeg håper på å få gjort det så fort som mulig etter at jeg har fått de klar til å deles.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #friluftsliv #norge #nordnorge #gildeskål #bilde #foto #fotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #naturfotograf #norsknatur #naturfoto #naturfotografi #fotografi #bilder #foss #fossefall #blomster #blomst #planter #fjære #hav #elv #kjærlighet #sommer #vår

  Follow
 • Publisert: 21.06.2017, 08:30
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • NARVIKTUR OG STRANDKOS

 • Publisert: 12.06.2017, 11:24
 • Kategori: FOTO
 • God morgen kjære lesere. Det begynner å bli en stund siden sist gang jeg skrev noe på bloggen min, jeg har vært en del opptatt med en del andre ting som er litt viktigere enn å skrive på bloggen. Jeg har også hatt en periode hvor jeg bare ville bruke tid på meg selv og ikke fokusere så mye på bloggen min, jeg har jo ikke en så veldig stor blogg så det skader liksom ikke så mye å ta en liten pause å heller komme tilbake igjen, men jeg har sagt det før at jeg skriver når jeg vil. 

  På fredag reiste jeg og kjæresten til Narvik for at han skulle motta fagbrevet han har ventet så lenge på, det ble en dyr tur men en veldig fin tur, det eneste som kunne gjort turen enda bedre var om vi kunne kjørt igjennom Kjøpsvik, jeg savner virkelig Kjøpsvik og skulle ønske det var arbeid for både meg og kjæresten å hente der, synd at det bare satses på midlertidige ansatte i stedet for faste ansatte med kanskje mer kompetanse. 

  Det var som sagt en veldig fin tur til Narvik, jeg har savna å kjørt den veien men jeg ser helst at jeg slipper å ta buss på flere måneder nå. På sermonien hvor kjæresten fikk fagbrevet fikk vi servert oksesteik med litt potet og en soppsaus som var utrolig godt, det er kanskje noe med det beste kjøttet jeg har smakt. Til dessert fikk vi jordbær mosse med litt friske bær, kjempe godt. Vi holdt oss bare til vann og cola siden vi skulle opp tidlig neste dag igjen for å reise hjem til Nygård, greit å ikke drikke alkohol da, regner med reisen hadde ikke blitt like fin da.

  Det er godt å være hjemme igjen etter en så lang reise, og i løpet av den siste uka så tror jeg faktisk at jeg har fått litt mer farge på kroppen, på torsdagen var vi nemlig på Langsanden på Sandhornøya. Jeg, kjæresten og mamma dro dit bare for å ligge å sole oss å slappe av, jeg tenkte jeg skulle bade også men det gjorde jeg ikke, jeg regner med at jeg får flere muligheter til å bade ute i sommer. 

  Her er noen bilder som jeg har tatt siden sist, denne gangen deler jeg bare mobilbildene mine med dere.  Det var alt, i dag tenkte jeg å komme meg på fjelltur men jeg har ikke lyst til å gå alene så jeg skal prøve å få kjæresten med meg ut på tur nå når vi har så fint et vær. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #natur #narvik #foto #fotografi #kjærlighet #reise #sommer #bilder #naturbilder #naturfoto #utsikt #gildeskål #tysfjord #kjøpsvik #sol 

  Follow
 • Publisert: 12.06.2017, 11:24
 • Kategori: FOTO
 • 1 kommentarer
 • PÅ HOTELL I BODØ BY

 • Publisert: 27.05.2017, 10:56
 • Kategori: FOTO
 • Heisann kjære lesere. Jeg skulle jo egentlig skrive på bloggen i går men jeg var veldig opptatt i går og valgte å heller vente med å skrive til i dag. I går tok vi nemlig bussen til Bodø og tok inn på Radisson Blu hotell, her skal vi være til søndagen og så reiser vi hjem. Det er godt å ha litt tid for oss selv, bare jeg og min kjære forlovede. Vi har vært så heldig å fått oss et stort dobeltrom til en veldig billig pris, med en fantastisk frokost inkludert i prisen. Det eneste jeg har å si noe negativt om er at det var mugg i vannkokeren som stod på rommet og vannglassene som stod på rommet var ikke vasket. Vi sa i fra om dette og fikk med en gang nytt, så de er tilgitt. I går tok jeg bilde av utsiken fra hotellrommet og jeg må si utsiken var nydelig.   Bildet er tatt med mobilen min så det er ikke det beste men se så nydelig en solnedgang vi fikk med oss, jeg anbefaler dere virkelig å komme til Radisson Blu dersom dere skal være på hotell i Bodø. I kveld skal vi i bursdagsfeiring til Stig, broren til kjæresten. Det gleder vi oss til og satser på det blir kjempe koselig. Før vi skal i bursdag skal vi få gjort litt shopping, har veldig lyst til å få en ny kjole, dere vet hvordan det er, man blir fort lei av de kjolene man har tilgjengelig. Jeg har også på planen å få tatt meg et bad mens jeg koser meg med noe godt og kaldt å drikke. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #helg #hotell #bodø #radisson #blu #koselig #kjærlighet #forelskelse #shopping #fest #natur #solnedgang #sunset #naturbilde #naturfoto #foto #fotografi 

  Follow
 • Publisert: 27.05.2017, 10:56
 • Kategori: FOTO
 • 1 kommentarer
 • SOMETIMES YOU JUST GOT TO HAVE A LITTLE BIT OF FUN

 • Publisert: 24.05.2017, 14:38
 • Kategori: FOTO
 • I går kveld etter at vi kom hjem etter å ha vært på besøk hos mormor og morfar og hjulpet dem med å sette merker i ørene på lammene lå det en pakke i sofaen og venta på oss. Kjæresten hadde kjøpt oss hver vår genser hvor det stod King på hannes og Queen på min. I dag gikk vi ut og tok noen tøyse bilder av oss i de nye genserne våre.   BEHIND EVERY GREAT KING, STANDS AN EVEN GREATER QUEEN! A QUEEN WHO DESPERATELY NEEDS TO PEE! LOL  THUG LIFE? HMM!!!  Vi var også litt seriøse og tok et ganske fint kyssebilde, jeg elsker virkelig denne mannen, han er alt for meg, og jeg gleder meg til den dagen vi skal gifte oss. Jeg ser andre jenter som forlover seg og gifter seg i løpet av et halv år og da tenker jeg at de får jo ikke tid til å nyte forlovelsen, noe både jeg og min kjære vil gjøre før vi gifter oss. Dessuten har vi blitt enige om at det er litt greit å få jobb og bli litt mer etablert før vi gifter oss, det koster tross alt veldig mye å gifte seg.

  Genserne er forresten fra en side som heter Wish, vi var skeptiske til å besille her fra siden produktene og butikken har fått dårlige tilbakemeldinger fra veldig mange, men vi tok sjansen og vi er fornøyd. Jeg venter en annen pakke fra samme side med litt forskjellige klær, jeg skal dele det med dere når jeg mottar pakken. Håper jeg får den snart. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #instagram #facebook #humor #kjærlighet #morsomt #bilde #foto #fotografering #fotograf #hobby #kjæreste #sommer #king #queen #mote #wish

  Follow
 • Publisert: 24.05.2017, 14:38
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • CAPTURE THE SUNSET

 • Publisert: 22.05.2017, 12:56
 • Kategori: FOTO
 • Heisann dere, nå er det en stund siden jeg har skrevet noe på bloggen. Jeg har rett og slett bare trengt en liten pause for å hente meg inn igjen, jeg har også hatt en del ting å gjøre slik at jeg har ikke hatt tid til å skrive men nå har jeg det. I dag skal vi feire bursdagen til mamma, hun hadde bursdag i går men i dag feirer vi med grilling ute på verandaen, det blir koselig. Natt til fredag i forige uke var det virkelig nydelig ute, jeg skulle jo på jobb på fredagen men jeg klarte ikke å legge meg før jeg hadde vært ute å tatt bilder av det nydelige lyset og de flotte skyene, og i dag skal jeg dele de bildene jeg tok med dere og her er de.  Det var alt jeg hadde å vise dere for denne gangen, jeg håper dere liker bildene, legg gjerne igjen en kommentar å si hva du syns. Noen bilder er uklare siden jeg har zoomet en del inn men jeg er veldig fornøyd med bildene siden jeg ikke brukte stativ når jeg tok dem. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #mai #sol #solnedgang #kamera #foto #fotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #natur #naturbilde #naturbilder #natufoto #vår #sommer #friluftsliv #gård #gildeskål #nikon #kjærlighet

  Follow
 • Publisert: 22.05.2017, 12:56
 • Kategori: FOTO
 • 7 kommentarer
 • EN SOPP OG EN TYSBAST

 • Publisert: 03.05.2017, 17:30
 • Kategori: FOTO
 • God ettermiddag kjære lesere. I dag har jeg hatt en egentlig ganske så produktiv dag, jeg har rydda og vaska klær og gått en liten tur pluss at jeg har søkt på to jobber, jeg håper veldig jeg får fast jobb. I morgen skal jeg på jobb i barnehagen her siden jeg er tilkallingsvikar. Det er alltid koselig å jobbe sammen med barn og jeg liker veldig godt å jobbe der, men jeg som alle andre ønsker noe mer fast.

  I går kveld gikk jeg og kjæresten min på tur, det ble ikke en lang tur men en fin tur var det. Vi pakka ned en termos med kaffe på og tok med oss to kopper i sekken, og gikk til vi kom opp i høyden, vi satte oss ned slik at vi så hele Nygårdsjøen og drakk kaffe og skravla, utrolig koselig og kan anbefales på det sterkeste. 

  På denne turen tok jeg noen få bilder som jeg tenkte å dele med dere i dag og her er bildene.

  Dette bildet er litt uklart siden kameraet ikke stod på et stativ men jeg liker det litt selv om det ikke er perfekt.   Det var alle bildene jeg ville dele med dere i dag, håper dere liker dem. Jeg tenkte jeg skulle få meg en tur ut i kveld også men vi får se på det siden jeg må opp tidligere enn vanlig i morgen, må en tur på butikken også i dag så får se hva vi får tid til.

  på fredag skal vi en tur til Bodø dersom det ikke kommer noe i veien for det, men må jo nesten en tur til byen.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #natur #naturfoto #naturfotografi #naturbilder #norsknatur #gildeskål #nordland #blomster #giftig #tysbast #sopp #tresopp #fotografi #foto #bilder #bilde #friluftsliv #kjærlighet #hobby '#hobbyfotograf #fotograf

  Follow
 • Publisert: 03.05.2017, 17:30
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • SOMETHING OLD

 • Publisert: 01.05.2017, 15:12
 • Kategori: FOTO
 • Heisann kjære lesere. Det er helt utrolig at det faktisk er 1. mai i dag, tenk at dagene går så fort, det føles liksom ut som vi enda er bare i mars. På lørdag var jeg og kjæresten på fest her på ungdomshuset hvor bandet Pistonhead spilte, det var kjempe gøy og de er veldig flinke, i går var vi på besøk hos Lena og hadde en liten filmkveld, det var jo også kjempe gøy, ble kanskje litt mye godteri da for min del men så må man jo kose seg også en gang i blant.

  Jeg tenkte at jeg skulle ta meg en tur ut i skogen senere i dag, jeg har lyst til å gå en lengere tur så jeg vet ikke helt hvor jeg skal gå men jeg skal prøve å få kjæresten med meg ut i dag, greit å komme seg ut i skogen litt. Men før jeg går på tur tenkte jeg å dele noen flere bilder med dere slik som jeg lovte at jeg skulle gjøre i denne uka. Håper dere liker bildene.

  Jeg syns den oransje bilen på første bilde var så stilig så denne gangen tok jeg et bilde av den. Tittelen på innlegget er jo for den gamle bilen og den andre dingsen på bilde nummer to, gamle ting er ganske stilig.

  Nå skal jeg slappe litt av å få meg noe å spise så skal jeg komme meg ut dersom været ikke blir for dårlig.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #mai #vår #bilder #natur #naturfoto #naturfotografi #gammelt #gammel #foto #fotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #kjærlighet #friluftsliv #is #istapper #trær #norsknatur #gildeskål #nordland 

  Follow
 • Publisert: 01.05.2017, 15:12
 • Kategori: FOTO
 • 5 kommentarer
 • THE WILD WEST

 • Publisert: 29.04.2017, 12:59
 • Kategori: FOTO
 • Heisann dere, i denne uka har jeg vært skikkelig dårlig når det kommer til å blogge, jeg har liksom ikke hatt lyst til å skrive. Jeg har heller brukt tiden på å ta en del bilder jeg skal dele med dere. Jeg har også brukt tiden min til blant annet å spille litt vel mye World of Warcraft, jeg prøver å få en achivement slik at jeg får fly i Draenor, hvis du spiller WOW så vet du hva jeg mener. For å gå tilbake til bilder så har jeg tatt en god del i den siste uka og jeg skal dele de med dere i uka som kommer, jeg må bare få tid til å ordne dem slik at de er klar for å legges ut. I dag skal jeg dele bilder av et reinsdyr kranie som jeg og Lena fant da vi gikk på en liten fototur sammen. Her er bildene.

  Jeg er egentlig veldig glad i disse to bildene, hvorfor det er jeg ikke helt sikker på men det har kanskje noe med at de minner meg om det ville vesten, det ser liksom litt spennende ut. Hva synes du?

  I kveld skal forresten jeg og kjæresten på fest her på ungdomshuset, bandet Pistonhead skal spille og det gleder vi oss til. Nå må jeg bare finne ut hva jeg kan ha på meg av klær, alltid et problem å finne det rette antrekket. Enig? 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #fest #lørdag #bilder #foto #fotografi #hobby #hobbyfotograf #fotograf #kjærlighet #lykke #natur #friluftsliv #naturfoto #naturbilder #naturfotografi #rein #kranie #spennende 

  Follow
 • Publisert: 29.04.2017, 12:59
 • Kategori: FOTO
 • 4 kommentarer
 • FLOWERS IN BLACK AND WHITE

 • Publisert: 22.04.2017, 13:18
 • Kategori: FOTO
 • Hei kjære lesere, i dag er det også sånn kjedelig vær, innevær rett og slett. Jeg vil bare lage meg en kopp med te og lese videre i Divergent boka mi, som jeg ikke har kommet så veldig langt i siden jeg har fokuser på å skrive min egen bok. Jeg har tatt en liten pause fra boka mi for å hente inn litt inspirasjon sånn at jeg kan skrive videre senere. Jeg skal nok klare å få den ferdig men når er jeg usikker på. 

  I dag tenkte jeg at jeg skulle legge ut resten av bildene jeg lovte dere, rosebildene i svart og hvitt. Jeg håper dere liker disse bildene like godt som jeg gjør. Jeg er veldig fornøyd med de, og skal fortsette å prøve å ta slike bilder, det er jo kjempe gøy. 

  Jeg skulle virkelig ønska at jeg hadde en hvit bakgrunn slik at veggen i bakgrunnen ikke syntes, men det er av og til sånn det må være, det er jo rosen i forgrunnen vi skal fokusere på og ikke bakgrunnen. Håper dere likte bildene mine. Legg gjerne igjen en kommentar og si hva du synes. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #foto #fotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #bilde #bilder #kunst #natur #rose #blomser #svarthvitt #svarthvittfoto #gildeskål #naturfoto #svarthvittfotografi #svarthvitbilde #kamera #nikon 

  Follow
 • Publisert: 22.04.2017, 13:18
 • Kategori: FOTO
 • 6 kommentarer
 • VANNDRÅPER PÅ ROSER

 • Publisert: 21.04.2017, 11:52
 • Kategori: FOTO
 • Heisann dere. I dag er været bare dritt egentlig, det pøser ned med regn og det blåser, på en måte har jeg lyst til å gå ut å ta med meg kameraet for å ta bilder i uværet men jeg vil ikke risikere å ødelegge kameraet mitt, derfor holdet jeg meg inne. Jeg tenker at jeg skal heller gjøre det jeg gjorde på onsdag kveld, jeg fikk roser i bursdagsgave hos kjæresten, de var tørket og begynte å bli ødelagt så jeg tenkte at jeg skulle leke meg med kameraet så jeg sprayet vann på rosene og tok bilder, jeg er veldig fornøyd med resultatet, tenkte at jeg skulle gjøre det i dag med en annen type blomst, håper på et like bra resultat der som jeg fikk med rosene. 

  Jeg har flere bilder som jeg skal etter hvert dele med dere, men de er i svart hvitt så jeg tenkte at jeg skulle legge de ut en annen dag. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, det er tross alt første gang jeg prøver meg på dette. Jeg skulle bare ønske at bakgrunnen var helt hvit eller helt svart kunne også vært litt spennende. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #bilder #foto #fotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #kamera #nikon #gildeskål #blomst #blomster #natur #roser #røderoser #blomsterfotografi #blomsterfoto #blomsterbilder #vanndråper #dråper #dråpebilder #dråpefoto 

  Follow
 • Publisert: 21.04.2017, 11:52
 • Kategori: FOTO
 • 4 kommentarer
 • I FJÆRSTEINAN

 • Publisert: 19.04.2017, 13:44
 • Kategori: FOTO
 • Æsj, været er skikkelig ekkelt nå syns jeg, det snør og det er skikkelig kaldt, det var jo så flott vært i påsken, kunne det ikke bare for en gang skyld holdt seg fint? Selvfølgelig ikke, typisk! I går var jeg og min fantastiske kjæreste ute å gikk en kveldstur nede i havna, vi bare tusla rundt nede langs havet, jeg hadde med meg kameraet og tok noen bilder som jeg skal dele med dere i dag. Vi fant veldig mye rart i går egentlig, ting vi aldri før hadde sett, blant annet det vi fant ut var en gammel båtmotor. Det var nesten litt spennende å gå i fjæra å se på alt som lå der som blir skyldt opp dit med havet. Her er bildene, håper dere liker dem.  Dette er da den gammle båtmotoren vi fant, folk på facebook hjalp oss med å finne ut at det var det det var, selv om vi hadde en anelse fra før av at det var det det nettopp var, selv om jeg hadde lyst til at det skulle være en kanon bare for at det skulle være spennende, jeg vet jo at det ikke er det men tenk så kult om jeg kunne finne en gammeldags kanon nedi fjærsteinan.

  Jeg og Inge fikk oss en god latter når vi oppdaga denne lille fyren som lå så perfekt til rette nedi fjæra, vi tok begge sjansen og la ut noen morsomme innlegg på facebook om at dinosaurene var kommet tilbake, kjæresten skrev at han hadde funnet en fossil i fjæra, morsomt. Etter å ha tatt masse bilder av han ble han pakka i lommen på jakken til kjæresten og tatt med hjem inn i varmen. 

  Til slutt legger jeg ut dette bildet jeg tok i hagen rett før vi gikk ned til havna, det er så fint å se blomstene komme frem, å se at det er vår, det gjør liksom så godt både i kropp og sinn. Er du ikke enig?

  Nå skal vi komme oss i dusjen så skal vi begynne på middag om ikke så alt for lenge så får vi se hva vi finner på å gjøre utover resten av dagen/kvelden.

  Ha en fortsatt flott dag da kjære lesere.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #foto #fotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #natur #naturfoto #naturfotografi #bilder #naturbilder #norsknatur #gildeskål #nordland #fjære #hav #blomster #støvel #dekk #dinosaur #vår #snartsommer #vær #instagram #facebook #blogger

  Follow
 • Publisert: 19.04.2017, 13:44
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • GOD PÅSKE KJÆRE LESERE

 • Publisert: 13.04.2017, 17:41
 • Kategori: FOTO
 • God ettermiddag kjære lesere. Det er påske og jeg og min kjære er ikke hjemme, vi er i huset til svigermor og passer på hundene. Vi har det veldig fint og koselig sammen med dem. Jeg har hatt lille Lucky med meg på lang tur to dager nå, tenkte å gå en tur i kveld med han også så får kjæresten gå med Sheena siden hun ikke vil gå alene sammen med meg. Jeg har prøvd de siste dagene å ta noen bilder men jeg har ikke fått tatt noe særlig bra bilder, bare noen få fine.  Jeg syntes dette var så fint et motiv, jeg tenker at jeg skal tilbake hit å prøve å ta flere bilder en annen dag når det er mer varmt i været. Jeg tenker at her hadde det vært fint å være sammen med kjæresten min, bare vært der å nyte utsikten. 

  Dette siste bilde er litt uklart men jeg liker det ganske mye uansett, håper dere også liker både dette bildet og de to andre. Vi har forresten blitt syk igjen jeg og Inge, vi sitter her og hoster og harker, synd i oss. Vi skal begge prøve å gjøre det beste ut av situasjonen  og krysse fingre og tær i håp om å bli frisk. I dag skal vi for eksempel ha en skikkelig god middag, kjæresten har kjøpt biff som vi skal spise, vi har også kjøpt litt øl som vi skal kose oss med. Kjæresten har også vært veldig produktiv og baka brød, nam til hjemmelaged brød.

  Nå skal jeg forsette å se på Istid 2 sammen med gutten min så blir det vel en til film på tv etterpå, Grusomme Meg. Jeg tenkte bare å kjapt skrive dette innlegget og ønske dere alle sammen en riktig god påske. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #påske #godpåske #påskeferie #kos #påskekos #foto #fotografi #fotograf #hobbyfotograf #hobby #natur #naturfoto #naturfotografi #bilder #naturbilder 

  Follow
 • Publisert: 13.04.2017, 17:41
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • LITT FARGE I SKOGEN

 • Publisert: 06.04.2017, 09:07
 • Kategori: FOTO
 • God morgen, i dag har min kjære bursdag og han har allerede fått gaven sin og er veldig fornøyd med det, planen min er å bake kake litt senere men jeg må komme meg på butikken først siden vi er helt fri for egg og bringebærsyltetøy som jeg trenger for å bake den kaka vi begge vil prøve. I går gikk jeg meg en tur i skogen, jeg hadde en veldig koselig tur helt for meg selv. Jeg senker skuldrene når jeg kommer meg ut i det fri, jeg traff på to elger og fire reinsdyr som kom luskende bak meg. Jeg hadde med meg kameraet mitt og tok noen bilder men i dag har jeg lyst til å kun vise dere et av de bildene jeg tok og her er det.  Er ikke dette et ganske fint bilde, det ble ikke topp kvalitet men jeg er så fornøyd med det. Se den ene blå einebæret, er det ikke nydelig å se litt farger i skogen nå. Alt har jo vært hvitt og grått og nå har vi endelig farger i skogen, det er herlig. Jeg skal ut å gå en tur i skogen i dag også, og jeg skal ta kameraet mitt med. Trimturen min tar jeg på kvelden men vi får se om det blir i dag siden kjæresten har bursdag og jeg vil være sammen med han på dagen hans. 

  Jeg skal nok også bruke store deler av dagen på å skrive videre på boken min, jeg er så overrasket over at så mange støtter meg på dette prosjektet og jeg håper at en dag jeg kan gi ut denne boka, det er jo den absolutt største drømmen min, å kunne gi ut en bok.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #natur #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #norsknatur #foto #fotografi #hobby #hobbyfotograf #fotograf #kjærlighet #skog #einebær #einebærbusk #bær #skogstur #friluftsliv #kamera #elg #rein #vår #gildeskål #bok #skrivebok #bilder 

  Follow
 • Publisert: 06.04.2017, 09:07
 • Kategori: FOTO
 • 8 kommentarer
 • MINE NYESTE NATURBILDER

 • Publisert: 03.04.2017, 09:48
 • Kategori: FOTO
 • God morgen kjære lesere, jeg har vært skikkelig sløv når det kommer til å skrive på bloggen min i det siste. Det har liksom bare skjedd så mye at jeg har ikke hatt tid. Etter bursdagen min som var 30. mars har jeg brukt ekstremt mye tid på et nytt prosjekt, jeg prøver å skrive en bok, jeg har alt klart, karakterer og hva som skal skje med dem og selve historien er også klar, det gjelder bare å få det ned på papir, eller i dette tilfellet inn på dataen. Jeg har skrevet så mye som 4437 ord på historien min og målet mitt er 50 000 ord, tror du jeg klarer det?

  På bursdagen min tok jeg med meg kameraet ut og gikk en liten tur i skogen, jeg fikk tatt noen fine bilder som jeg tenkte at jeg skulle dele med dere nå, jeg har også bilder fra en annen dag som jeg også skal dele med dere nå, håper dere liker de.  Ser du forresten ansiktet på bilde nummer 3? Nå skal jeg sette på litt rolig og deilig musikk så skal jeg fortsette å skrive på boka mi, kanskje jeg forteller dere om hva jeg skriver om senere, men det blir jo bedre om dere ikke vet det enda, kanskje jeg skal lese litt i dag også, kjæresten kjøpe meg jo nye bøker til bursdagen min, Divergent serien, jeg har smått begynt å lese i første boka og så langt liker her historien. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen takk for at du var innom bloggen min idag.

  #blogg #hverdag #nerd #bilder #fotografi #foto #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #is #vinter #isfoto #vinterfoto #gildeskål #fotograf #hobby #hobbyfotograf #kjærlighet #skrive #bokskriving #skrivebok #instagram #facebook #friluftsliv #friluft

   

  Follow
 • Publisert: 03.04.2017, 09:48
 • Kategori: FOTO
 • 4 kommentarer
 • DE NYESTE NATURBILDENE MINE

 • Publisert: 03.02.2017, 10:24
 • Kategori: FOTO
 • I dag har jeg endelig tid til å holde meg litt i ro slik at jeg får skrevet et innlegg til dere på bloggen min, jeg har vært veldig opptatt i denne uka i forhold til jobb. Jeg har også holdt på med bordet litt i denne uka og så har jeg begynt å strikke en lue i refleksgarn, det blir skikkelig tøft og den skal jeg ta bilde av og skrive om på bloggen når jeg blir ferdig med den, og det skal jeg bli fort. 

  Jeg tenkte at jeg i dag skulle legge ut resten av de siste naturbildene jeg har tatt slik at dere får sett dem og slik at jeg ikke glemmer dem bort, det kan fort skje så her er de nyeste bildene mine, håper dere liker dem.  Jeg er egentlig veldig fornøyd med disse bildene, spesielt er jeg fornøyd med bilde 1,2 og 5. Håper dere liker dem også.

  Nå skal jeg fortsette å strikke, kanskje ser jeg Smackdown Live mens jeg strikker, for dere som ikke vet hva det er så er det wrestling. Elsker det.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #natur #naturfoto #naturfotografi #naturfotograf #bilder #naturbilder #fotograf #amatørfotograf #hverdag #blogg #norsknatur #gildeskål #friluftsliv

  Follow
 • Publisert: 03.02.2017, 10:24
 • Kategori: FOTO
 • 6 kommentarer
 • TETT PÅ NATUREN

 • Publisert: 30.01.2017, 20:52
 • Kategori: FOTO
 • God kveld kjære lesere, jeg beklager virkelig at jeg ikke har fått tid til å skrive tidligere på dagen. For øyeblikket går det meste av dagene mine til å lese til teorien til førerkortet, søke på jobber og lete etter leiligheter for meg og kjæresten+ at jeg pusser opp et gammelt bord som skal bli kjøkkenbordet i leiligheten til meg og min kjære, det tar tid men alt faller på plass etter hvert. 

  Jeg tenkte at jeg skulle dele bare to bilder med dere i dag, sånn at jeg kan fortsette med andre ting, og heller dele flere bilder med dere en annen dag, jeg tenkte forresten at jeg skulle ta med meg kameraet til Bodø i morgen å ta litt bilder der om jeg får tid til det og det tror jeg nok jeg gjør. Her er uansett de to bildene jeg ville dele med dere i dag.

  Jeg er veldig fornøyd med disse to bildene jeg fikk tatt når jeg og kjæresten var ute i skogen bare en liten tur, jeg har tatt flere bilder fra samme tur og de bildene kommer senere på bloggen.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min idag.

  #natur #naturfoto #naturfotografi #naturbilder #bilder #foto #fotografi #fotograf #amatørfotograf #norsknatur #gildeskål #blogg #hverdag #lykke #kjærlighet #skog

  Follow
 • Publisert: 30.01.2017, 20:52
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • UVÆRSBILDE OG SKOGSBILDER

 • Publisert: 20.01.2017, 17:40
 • Kategori: FOTO
 • Hei dere, i dag har jeg ikke hatt tid å til å skrive før nå, jeg har vært ute mesteparten av dagen for å prøve å ta bilder, jeg hadde en litt dårlig fotograferings dag men jeg fikk tatt noen bilder som var ok. Jeg blir litt umotivert til å ta bilder når det fyker fra alle retninger, det er ikke noe gøy synes jeg. Jeg tenkte at jeg måtte prøve å få kommet hjem med noen bilder som jeg kunne dele med dere så her har dere litt forskjellig.

  Jeg beklager at det siste bilde er litt uklart men jeg likte den lille delen av stokken som er klart. Treet har forresten knekt nå i den siste stormen vi har hatt, ikke så bra men slikt skjer.

  Nå skal jeg ut å øvelseskjøre litt sammen med min super snille storebror så blogges vi imorgen.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #natur #naturfoto #naturfotografi #bilder #bilde #skog #trær #is #istapper #kamera #tur #friluftsliv #norsknatur #fotograf #hobbyfotograf #hobby #amatørfotograf #blogg #hverdag 

  Follow
 • Publisert: 20.01.2017, 17:40
 • Kategori: FOTO
 • 6 kommentarer
 • SÅ MYE FINT Å SE PÅ I SKOGEN

 • Publisert: 18.01.2017, 08:00
 • Kategori: FOTO
 • God morgen kjære lesere, i går la jeg ut noen av de bildene jeg tok på mandag når jeg og Lena var ute på fotograferings tur, i dag tenkte jeg å dele resten med dere. Det er så mye fint å finne i skogen om man bare flytter blikket litt ut fra stien og ser seg rundt. Jeg har lenge gått utenfor stien for å se etter fotomotiver, det er ikke lenger noe for meg å fotografere på stien, der er det bare det samme gamle. Her er bildene jeg tok sist.

  Det var alt av bilder jeg hadde for i dag. Planen min i dag er å lese på teorien til førerkortet, jeg har planer om å bli ferdig med et kapittel i dag slik at jeg har bare et kapittel igjen før jeg kan begynne å ta tester å øve meg på å få tatt teorien. Det føles forresten veldig godt å være i gang med førerkortet, jeg har ventet lenge fordi det har vært et sånt forbanna mas om å få det i boks, jeg har ikke hatt lyst til å gjøre det under press, nå er det mitt valg og jeg har heldigvis en snill bror som er flink til å kjøre og som hjelper meg masse med kjøringen og til å forstå, han forklarer alt så lett at jeg har null problem med å skjønne.

  Blir det tid til det og vær til det så skal jeg ta meg en tur i skogen med kameraet mitt, prøve å få flere bilder.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #friluftsliv #foto #fotografi #natur #naturfoto #naturfotografi #naturbilder #bilder #bilde #amatørfotograf #fotograf #skog #fjell #mark #kamera #instagram #facebook #norsknatur #gildeskål 

  Follow
 • Publisert: 18.01.2017, 08:00
 • Kategori: FOTO
 • 4 kommentarer
 • FOTOGRAFERINGS TUR I SKOGEN

 • Publisert: 17.01.2017, 14:19
 • Kategori: FOTO
 • Heisann dere, fytti katta for et vær, i dag er det absolutt passende vær til å være inne å bruke dagen på å bake brød, vaske klær, rydde og vaske litt. Brøddeigen står til heving og vaskemaskinen går, og det er litt mer ryddig nå enn hva det var i går, kanskje ikke så mye som det skulle vært men litt er bede enn ingenting, er du ikke enig?

  I går var jeg ute på fotograferings tur med Lena, vi gikk inn til Nessan og fikk tatt en del bilder der og så gikk vi bare rundt i skogen rundt husene og vasa og tok bilder. Det er så gøy å gå sammen med noen andre som faktisk er like interessert i fotografi som meg, det gjør det bare bedre å ta bilder. Jeg tok ganske mange bilder så derfor tenkte jeg at det var greit å legge ut et innlegg i dag selv om jeg egentlig til vanlig ikke blogger på tirsdag. Denne gangen gjør jeg det pluss at i morgen kommer resten av bildene. Her er del 1.  Håper dere likte bildene, legg gjerne igjen en kommentar under å si hva du syns. Resten av bildene kommer i morgen, jeg har bare plukket ut helt tilfeldig hvilke bilder jeg legger ut. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #foto #fotografi #fotograf #amatørfotograf #natur #naturfoto #naturfotografi #bilder #bilde #friluftsliv #hverdag #blogg #instagram #facebook #is #vinter #trær #skog #norsknatur #gildeskål 

  Follow
 • Publisert: 17.01.2017, 14:19
 • Kategori: FOTO
 • 6 kommentarer
 • TRESOPP FOTOGRAFI

 • Publisert: 14.01.2017, 21:18
 • Kategori: FOTO
 • God kveld kjære lesere. I dag har jeg hatt så mye å gjøre at jeg rett og slett ikke har hatt tid til å skrive før nå, jeg begynte dagen med å fikse bildene jeg nå skal legge ut og dele med dere men så skjedde det så mye annet at jeg fikk ikke lagt de ut da. Jeg var ute nede i myra i går på dagen og tok noen bilder av sopper som vokser på trær, jeg tok også noen bilder av katten min Baldrian, som jeg skal dele med dere en annen dag. Her er bildene av tresoppene.  Urolig hvor fint det egentlig er å se på sånner små ting som dette, jeg har begynt å åpne øynene mer og mer for nye og spennende fotomotiver, det trenger ikke å bare være solnedgang eller soloppgang for å være fint liksom. Jeg har begynt å se små ting som kan være fint å ta bilder av, dette er bare et eksempel. Håper dere liker bildene, jeg skal selvfølgelig fortsette å dele naturbilder med dere, det er det jeg elsker å gjøre og holde på med.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #natur #norsknatur #naturfotografi #naturfoto #naturbilder #naturbilde #foto #fotografi #amatørfotograf #fotograf #bilder #kjærlighet #hverdag #lykke #glede #motiv #kamera #nikon #nikond3200 #trær #skog #sopp #friluftsliv 

  Follow
 • Publisert: 14.01.2017, 21:18
 • Kategori: FOTO
 • 6 kommentarer
 • MINE NYESTE NATUR FOTOGRAFIER

 • Publisert: 13.01.2017, 11:16
 • Kategori: FOTO
 • Heisann dere, endelig er det fredag og planen min for i dag er etter at jeg har skrevet dette innlegget så skal jeg komme meg ut å få tatt flere bilder. Jeg har fått en veldig stor motivasjon og stor inspirasjon til å ta flere bilder og øve meg på å ta bedre bilder. I går var jeg en tur i havna og tok et par bilder, gikk hjem da jeg fant ut at jeg likte ikke lyset eller noe, det var rett og slett ikke så bra forhold til å fotografere, senere på dagen gikk jeg på Vardhaugen, jeg skulle ta bilder av de fine skyene men jeg ble ikke fornøyd med noen av bildene så jeg tok bilder av andre ting og tang jeg fant i skogen.

  Det var alle bildene for denne gangen, mange av motivene her var det faktisk et søskenbarn av meg som fant så jeg tar ikke all cred for det. Jeg vet ikke hva slags type bilder jeg finner på å ta i dag, men jeg skal prøve å finne på noe lurt. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min idag.

  #blogg #hverdag #foto #fotografi #natur #naturfoto #naturfotografi #naturbilder #naturfotograf #amatørfotograf #fotograf #bilder #bilde #havet #norsknatur #gildeskål #skog #skogen #instagram #facebook #friluftsliv #friluft #vinter #snø #vinterfoto #naust

  Follow
 • Publisert: 13.01.2017, 11:16
 • Kategori: FOTO
 • 8 kommentarer
 • A FEATHER IN THE WIND

 • Publisert: 11.01.2017, 20:49
 • Kategori: FOTO
 • Jeg har hatt en litt travel dag i dag og ikke helt fått tid eller tatt med tid til å skrive noe på bloggen før akkurat nå, jeg har vært ute og så har jeg og kjæresten vært på tur med Sheena og Lucky, etter det har jeg lest og tatt notater i veien til førerkortet boka, i år skal jeg ha sertifikatet det lover jeg meg selv og dere at jeg skal klare å få. 

  I dag når vi var på tur bortover for å hente hundene så gikk vi ned til havet og ned til naustet, og ved siden av naustet i ei lita buske fant jeg ei fjær, jeg syntes den var så søt så jeg tok noen få kjappe bilder av det og jeg skal selvfølgelig dele bildet med dere, det er nok ikke perfekt men det spiller ingen rolle, for fint er det å se på uansett.  I morgen skal jeg opp tidlig, halv 8 så skal jeg spise og gjøre meg klar til å gå ut og ned i havna og vandre rundt å ta bilder der, jeg skal bruke lang tid der og prøve å få tatt en del bilder. Jeg skal forresten kjøpe meg et filter til kameraet og det skal gjøre bildene mine enda bedre, spesielt landskapsbilder. Håper du likte dagens innlegg selv om det var litt kort.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #foto #fotografi #natur #norsknatur #gildeskål #blogg #hverdag #naturfoto #bilder #amatørfotograf #fotograf #inspirasjon #kjærlighet #lykke #livet #fjær #motiv #bildemotiv #naturfotografi #naturbilde #farger #trær 

  Follow
 • Publisert: 11.01.2017, 20:49
 • Kategori: FOTO
 • 6 kommentarer
 • FOSS FOTOGRAFI

 • Publisert: 09.01.2017, 15:41
 • Kategori: FOTO
 • I dag har jeg vært ute i skogen for å prøve å få tatt litt nye bilder jeg kan dele med dere, planen min var egentlig å gå ned til havna og gå langs med havet å prøve å få tatt bilder der av havet og det som dukket opp, jeg bestemte meg for å vente med det til i morgen, da får jeg bedre tid og da skal jeg stå opp tidligere slik at jeg kan komme i gang tidligere med dagen og planene mine. 

  Jeg har i dag tatt bilder av fossen, det er noe jeg lenge har planlagt å gjøre men ikke fått kommet meg til å gjøre så nå har jeg endelig fått gjort det, jeg er egentlig ganske fornøyd med bildene jeg fikk og vil derfor dele dem med dere i dag, jeg tok ikke så veldig mange bilder, rundt 110 bilder. Jeg fokuserte på å få bra bilder i stedet for å knipse i vei og håpe på det beste. Jeg brukte lang tid på å ta disse bildene og de er ikke helt 100% klare men de er egentlig helt ok spør du meg.

  Det var alle bildene jeg hadde for dere i dag, jeg skal øve meg enda mer på å ta bedre bilder av vann i bevegelse men det er egentlig utrolig enkelt å få det til. Når jeg var ferdig å ta bilder av fossen og begynte på hjemturen gikk jeg en liten omvei fordi jeg ville at turen min skulle vare lengre, jeg traff på en veldig lettskremt elg og tre rådyr som også var ganske lettskremte og løp vekk så fort de fikk øye på meg, jeg traff også to ekorn i skogen når jeg begynte turen min. 

  Det er så utrolig deilig å bo i nydelige Norge, å det å bo på landet hvor jeg kan oppleve disse flotte tingene, få oppleve å se elgen på nært hold og nærmest kan strekke ut hånden til de nyskjerrige ekornene og ta på dem, det er bare helt vidundelig. Jeg har ingen tro på at det er mulig å oppleve dette i byer, men hvem vet, kanskje det er det.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #natur #naturfoto #foto #fotografi #bilder #kamera #nikon #norsknatur #amatørfotograf #fotograf #naturfotograf #naturbilder #vann #elv #foss #tips #kjærlighet #lykke #nordnorge #friluftsliv #instagram #facebook #hverdag #blogg #blogger

  Follow
 • Publisert: 09.01.2017, 15:41
 • Kategori: FOTO
 • 4 kommentarer
 • AURORA BOREALIS FOTOGRAFI

 • Publisert: 06.01.2017, 08:00
 • Kategori: FOTO
 • God morgen kjære lesere, onsdag kveld satt jeg inne lenge og spekulerte på om jeg skulle gå ut å prøve å ta bilder av det lille snevet av nordlys vi fikk, jeg gikk på youtube å søkte på tips til å ta bedre nordlys bilder og fant en flott video som ga meg inspirasjon til å gå ut å prøve å ta bilder, og jeg fikk tatt noen bilder som jeg er ferdig med å ordne så jeg har gjort dem litt klarere slik at nordlyset kommer bedre fram. Jeg syns det var litt tøft at jeg fikk med lyset fra Bodø, det ble lilla/rosa/rød aktig på bildene mine. 


  Her har jeg fremhevet de lilla/rosa fargene som er lyset fra Bodø, jeg syns det var ganske spesielt å se lyset komme frem slik.


  Dere får unnskylde at dere kan se skyggen av stativet og kameraet mitt, men ser du bort fra det så er jo bilde helt greit. 

  Jeg håper virkelig at vi får flere kvelder og netter med klarvær slik at jeg kan gå ut å ta bilder. Jeg har et mål i år om å bli mye flinkere på å ta bilder og jeg kommer nok til å dele mange av bildene mine med dere i år, jeg har en annen plan jeg kanskje kommer til å sette til verks snart om jeg ser at det er noe jeg klarer men jeg deler ikke det med dere før jeg finner ut av det først. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag. 

  #blogg #hverdag #vinter #foto #fotografi #bilder #bilde #natur #naturfoto #naturfotografi #nordlys #auroraborealis #nordnorge #norsknatur #kjærlighet #2017 #fotograf #hobbyfotograf 

  Follow
 • Publisert: 06.01.2017, 08:00
 • Kategori: FOTO
 • 6 kommentarer
 • ÅREST FØRSTE BILDER

 • Publisert: 02.01.2017, 14:43
 • Kategori: FOTO
 • I dag startet jeg og kjæresten min dagen vår med å spise frokost for deretter å se en film som heter The Martian, det var en fantastisk bra film og jeg har bestemt meg for å lese boka som filmen er basert på. Etter at filmen var ferdig kledde vi på oss å gikk en liten tur i skogen siden jeg ville prøve å få tatt bilder, det jeg glemte var at kameraet mitt ikke hadde mye strøm så jeg fikk tatt bare noe få bilder og dette er de beste denne gangen.  Jeg prøver veldig hardt på å bli flinkere og bedre til å ta bilder, til å se nye motiver og være kreativ med bildene mine, for min del er det greit å fremheve motivet med å bruke kontrast filter, det er flott med uredigerte bilder og det har jeg mange av og jeg har delt mange med dere også og fremover skal jeg dele mange redigerte og uredigerte bilder med dere.

  Jeg håper du likte dagens innlegg, nå skal jeg lese litt å så er det tid for å begynne på middagen etter hvert.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #vinter #foto #fotografi #bilder #natur #bilde #naturfoto #naturbilder #norsknatur #nordnorsk #nordland #gildeskål #nikon #magisk #kjærlighet #lykke #instagram #facebook

  Follow
 • Publisert: 02.01.2017, 14:43
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • PERLEMORSKYER+ ÅRETS SISTE BLOGGINNLEGG

 • Publisert: 31.12.2016, 18:40
 • Kategori: FOTO
 • God kveld alle sammen. I dag er det nyttårsaften og det betyr altså at dette blir mitt aller siste blogg innlegg for året. Jeg skal ikke skrive så veldig mye i dagens innlegg, men jeg skal fortelle dere at i dag er første gang som jeg kan huske at jeg har fått sett det som kalles for Perlemorskyer, jeg løp ut med kameraet mitt og prøvde å få tatt noen bilder, jeg fikk ikke tatt så veldig mange gode bilder men jeg fikk dette bildet som jeg er sånn høvelig fornøyd med, jeg stressa veldig for å klare å få tatt bilder før skyene forsvant så det er ikke av beste kvalitet.

  Det står bare igjen nå å ønske dere alle sammen et riktig godt nytt år, håper det nye året bringer mange gleder og flotte øyeblikk for deg. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #natur #foto #fotografi #bilde #bilder #skyer #perlemorskyer #regnbue #farger #nyttårsaften #nyttår #newyear #glede #lykke #kjærlighet #blogg #hverdag #jul #fotomagasin #friluftsliv #norsknatur #naturfotografi #naturfoto

  Follow
 • Publisert: 31.12.2016, 18:40
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • WINTER WONDERLAND FOTOGRAFI

 • Publisert: 26.12.2016, 14:48
 • Kategori: FOTO
 • Hei dere. For øyeblikker er jeg og Ståle på besøk hos mamma, i dag skal vi spise ribbe. Jeg gleder meg veldig mye til å spise i dag, det er sikkert og visst. I dag er det egentlig ganske kjedelig vær, det regner og blåser, mens i går var det helt nydelig. Snøen lå i trærne og det var virkelig fantastisk å være ute i skogen å gå, jeg hadde med meg kameraet og jeg fikk tatt så mange bilder og her er de.  Nå har vi spist ribbe og er gode og mette, nå sitter vi her i sofaen og slapper av. Håper dere likte dagens innlegg.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #jul #juletid #vinter #winterwonderland #foto #fotografi #natur #naturfoto #bilder #bilde #naturbilder #snø #frost #is #elv #norsk #nordnorge #fotograf #friluftsliv #kjærlighet #familie #kunst 

  Follow
 • Publisert: 26.12.2016, 14:48
 • Kategori: FOTO
 • 4 kommentarer
 • MAGISKE SKYER

 • Publisert: 09.11.2016, 15:51
 • Kategori: FOTO
 • Hei igjen folkens, nå mens jeg og kjæresten satt og spilte World of Warcraft kikka jeg helt tilfeldig ut vinduet og så at jeg absolutt måtte ut å få tatt noen bilder av magien som var ute. Skyene var absolutt helt nydelige i kveld og jeg er veldig glad for at jeg klarte å komme meg ut tidsnok til å få tatt noen flotte bilder. 

  Det var de beste bildene jeg fikk, nest siste bilde er litt uklart men jeg liker det uansett og ville derfor dele det med dere. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min.

  #skyer #foto #fotografi #bilder #vinterhimmel #solnedgang #natur #naturfotografi #fotograf #hobby #hverdag #blogg

  Follow
 • Publisert: 09.11.2016, 15:51
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • THROWBACK BILDER FRA VAKRE MYKEN

 • Publisert: 07.11.2016, 10:27
 • Kategori: FOTO
 • Dersom du leste den gamle bloggen min så vet du at jeg i sommer dro til Myken sammen med Inge. Jeg gleda meg så vanvittig mye til å endelig komme ut dit siden kjæresten lenge har snakket om det og fortalt hvor nydelig det var der. Jeg hadde det kjempe fint der mens jeg var der, selv om jeg for det meste lå med influensa hele tiden. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg ble med dit og håper så inderlig at jeg får flere muligheter til å bli med ut dit.

  Jeg tok selvfølgelig masse bilder når jeg var der og her er de beste av bildene jeg tok:  Det var alle bildene jeg ble fornøyd med, håper dere liker dem. Jeg skal forresten prøve å få tatt flere naturbilder i løpet av denne uka slik at jeg kan legge ut mer av det. Jeg har ganske enkelt ikke hatt noe særlig motivasjon til å gå ut å fotografere i de siste dagene. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #naturbilder #natur #foto #fotografi #bilder #hverdag #myken #hav #skyer #kamera #kjærlighet #dyr 

  Follow
 • Publisert: 07.11.2016, 10:27
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • THROWBACK BILDER FRA KJØPSVIK

 • Publisert: 17.09.2016, 10:00
 • Kategori: FOTO
 • Akkurat nå i dag fikk jeg et veldig stort savn til Kjøpsvik, hvorfor det vet jeg ikke helt. Kanskje bare fordi jeg virkelig har klart og knytte meg til lille Kjøpsvik på de to årene jeg har vært på små spontanturer der oppe for å treffe kjæresten min. Jeg har hatt veldig flotte opplevelser der, og lært meg til og stole mer på meg selv, og tørre mer. Jeg trute faktisk å gå ut midt på mørkeste vinter natten alene, det har jeg gjort mange ganger før, men i Kjøpsvik på vinteren kryr det av elg. Om dere fulgte den forrige bloggen min så husker du kanskje at vi hadde besøk av elgen i hagen, jeg har lagt ut video av dette på Youtube kanalen min. Har kun en video der og det er av elgen. 

  I dag tenkte jeg at jeg skulle legge ut bilder jeg har tatt i Kjøpsvik, og også skal jeg legge ut videoen av elgen så dere får se den dersom du ikke har sett den. Da kjære lesere, kjører vi på med noen throwbackbilder fra lille Kjøpsvik.  adQZx9Jsm_Q

  Det var alt jeg hadde for i dag. I morgen er det søndag og som jeg tidligere har sagt så har jeg blogg fri på søndag og kommer derfor ikke til å skrive noenting. På mandag legger jeg ut et nytt spennende innlegg, følg med om du er interessert. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du besøkte bloggen min.

  Follow
 • Publisert: 17.09.2016, 10:00
 • Kategori: FOTO
 • 3 kommentarer