Tone-Lise

FLOWERS IN BLACK AND WHITE

 • Publisert: 22.04.2017, 13:18
 • Kategori: FOTO
 • Hei kjære lesere, i dag er det også sånn kjedelig vær, innevær rett og slett. Jeg vil bare lage meg en kopp med te og lese videre i Divergent boka mi, som jeg ikke har kommet så veldig langt i siden jeg har fokuser på å skrive min egen bok. Jeg har tatt en liten pause fra boka mi for å hente inn litt inspirasjon sånn at jeg kan skrive videre senere. Jeg skal nok klare å få den ferdig men når er jeg usikker på. 

  I dag tenkte jeg at jeg skulle legge ut resten av bildene jeg lovte dere, rosebildene i svart og hvitt. Jeg håper dere liker disse bildene like godt som jeg gjør. Jeg er veldig fornøyd med de, og skal fortsette å prøve å ta slike bilder, det er jo kjempe gøy. 

  Jeg skulle virkelig ønska at jeg hadde en hvit bakgrunn slik at veggen i bakgrunnen ikke syntes, men det er av og til sånn det må være, det er jo rosen i forgrunnen vi skal fokusere på og ikke bakgrunnen. Håper dere likte bildene mine. Legg gjerne igjen en kommentar og si hva du synes. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #foto #fotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #bilde #bilder #kunst #natur #rose #blomser #svarthvitt #svarthvittfoto #gildeskål #naturfoto #svarthvittfotografi #svarthvitbilde #kamera #nikon 

  Follow
 • Publisert: 22.04.2017, 13:18
 • Kategori: FOTO
 • 6 kommentarer
 • VANNDRÅPER PÅ ROSER

 • Publisert: 21.04.2017, 11:52
 • Kategori: FOTO
 • Heisann dere. I dag er været bare dritt egentlig, det pøser ned med regn og det blåser, på en måte har jeg lyst til å gå ut å ta med meg kameraet for å ta bilder i uværet men jeg vil ikke risikere å ødelegge kameraet mitt, derfor holdet jeg meg inne. Jeg tenker at jeg skal heller gjøre det jeg gjorde på onsdag kveld, jeg fikk roser i bursdagsgave hos kjæresten, de var tørket og begynte å bli ødelagt så jeg tenkte at jeg skulle leke meg med kameraet så jeg sprayet vann på rosene og tok bilder, jeg er veldig fornøyd med resultatet, tenkte at jeg skulle gjøre det i dag med en annen type blomst, håper på et like bra resultat der som jeg fikk med rosene. 

  Jeg har flere bilder som jeg skal etter hvert dele med dere, men de er i svart hvitt så jeg tenkte at jeg skulle legge de ut en annen dag. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, det er tross alt første gang jeg prøver meg på dette. Jeg skulle bare ønske at bakgrunnen var helt hvit eller helt svart kunne også vært litt spennende. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #bilder #foto #fotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #kamera #nikon #gildeskål #blomst #blomster #natur #roser #røderoser #blomsterfotografi #blomsterfoto #blomsterbilder #vanndråper #dråper #dråpebilder #dråpefoto 

  Follow
 • Publisert: 21.04.2017, 11:52
 • Kategori: FOTO
 • 4 kommentarer
 • I FJÆRSTEINAN

 • Publisert: 19.04.2017, 13:44
 • Kategori: FOTO
 • Æsj, været er skikkelig ekkelt nå syns jeg, det snør og det er skikkelig kaldt, det var jo så flott vært i påsken, kunne det ikke bare for en gang skyld holdt seg fint? Selvfølgelig ikke, typisk! I går var jeg og min fantastiske kjæreste ute å gikk en kveldstur nede i havna, vi bare tusla rundt nede langs havet, jeg hadde med meg kameraet og tok noen bilder som jeg skal dele med dere i dag. Vi fant veldig mye rart i går egentlig, ting vi aldri før hadde sett, blant annet det vi fant ut var en gammel båtmotor. Det var nesten litt spennende å gå i fjæra å se på alt som lå der som blir skyldt opp dit med havet. Her er bildene, håper dere liker dem.  Dette er da den gammle båtmotoren vi fant, folk på facebook hjalp oss med å finne ut at det var det det var, selv om vi hadde en anelse fra før av at det var det det nettopp var, selv om jeg hadde lyst til at det skulle være en kanon bare for at det skulle være spennende, jeg vet jo at det ikke er det men tenk så kult om jeg kunne finne en gammeldags kanon nedi fjærsteinan.

  Jeg og Inge fikk oss en god latter når vi oppdaga denne lille fyren som lå så perfekt til rette nedi fjæra, vi tok begge sjansen og la ut noen morsomme innlegg på facebook om at dinosaurene var kommet tilbake, kjæresten skrev at han hadde funnet en fossil i fjæra, morsomt. Etter å ha tatt masse bilder av han ble han pakka i lommen på jakken til kjæresten og tatt med hjem inn i varmen. 

  Til slutt legger jeg ut dette bildet jeg tok i hagen rett før vi gikk ned til havna, det er så fint å se blomstene komme frem, å se at det er vår, det gjør liksom så godt både i kropp og sinn. Er du ikke enig?

  Nå skal vi komme oss i dusjen så skal vi begynne på middag om ikke så alt for lenge så får vi se hva vi finner på å gjøre utover resten av dagen/kvelden.

  Ha en fortsatt flott dag da kjære lesere.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #foto #fotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #natur #naturfoto #naturfotografi #bilder #naturbilder #norsknatur #gildeskål #nordland #fjære #hav #blomster #støvel #dekk #dinosaur #vår #snartsommer #vær #instagram #facebook #blogger

  Follow
 • Publisert: 19.04.2017, 13:44
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • GOD PÅSKE KJÆRE LESERE

 • Publisert: 13.04.2017, 17:41
 • Kategori: FOTO
 • God ettermiddag kjære lesere. Det er påske og jeg og min kjære er ikke hjemme, vi er i huset til svigermor og passer på hundene. Vi har det veldig fint og koselig sammen med dem. Jeg har hatt lille Lucky med meg på lang tur to dager nå, tenkte å gå en tur i kveld med han også så får kjæresten gå med Sheena siden hun ikke vil gå alene sammen med meg. Jeg har prøvd de siste dagene å ta noen bilder men jeg har ikke fått tatt noe særlig bra bilder, bare noen få fine.  Jeg syntes dette var så fint et motiv, jeg tenker at jeg skal tilbake hit å prøve å ta flere bilder en annen dag når det er mer varmt i været. Jeg tenker at her hadde det vært fint å være sammen med kjæresten min, bare vært der å nyte utsikten. 

  Dette siste bilde er litt uklart men jeg liker det ganske mye uansett, håper dere også liker både dette bildet og de to andre. Vi har forresten blitt syk igjen jeg og Inge, vi sitter her og hoster og harker, synd i oss. Vi skal begge prøve å gjøre det beste ut av situasjonen  og krysse fingre og tær i håp om å bli frisk. I dag skal vi for eksempel ha en skikkelig god middag, kjæresten har kjøpt biff som vi skal spise, vi har også kjøpt litt øl som vi skal kose oss med. Kjæresten har også vært veldig produktiv og baka brød, nam til hjemmelaged brød.

  Nå skal jeg forsette å se på Istid 2 sammen med gutten min så blir det vel en til film på tv etterpå, Grusomme Meg. Jeg tenkte bare å kjapt skrive dette innlegget og ønske dere alle sammen en riktig god påske. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #påske #godpåske #påskeferie #kos #påskekos #foto #fotografi #fotograf #hobbyfotograf #hobby #natur #naturfoto #naturfotografi #bilder #naturbilder 

  Follow
 • Publisert: 13.04.2017, 17:41
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • LITT FARGE I SKOGEN

 • Publisert: 06.04.2017, 09:07
 • Kategori: FOTO
 • God morgen, i dag har min kjære bursdag og han har allerede fått gaven sin og er veldig fornøyd med det, planen min er å bake kake litt senere men jeg må komme meg på butikken først siden vi er helt fri for egg og bringebærsyltetøy som jeg trenger for å bake den kaka vi begge vil prøve. I går gikk jeg meg en tur i skogen, jeg hadde en veldig koselig tur helt for meg selv. Jeg senker skuldrene når jeg kommer meg ut i det fri, jeg traff på to elger og fire reinsdyr som kom luskende bak meg. Jeg hadde med meg kameraet mitt og tok noen bilder men i dag har jeg lyst til å kun vise dere et av de bildene jeg tok og her er det.  Er ikke dette et ganske fint bilde, det ble ikke topp kvalitet men jeg er så fornøyd med det. Se den ene blå einebæret, er det ikke nydelig å se litt farger i skogen nå. Alt har jo vært hvitt og grått og nå har vi endelig farger i skogen, det er herlig. Jeg skal ut å gå en tur i skogen i dag også, og jeg skal ta kameraet mitt med. Trimturen min tar jeg på kvelden men vi får se om det blir i dag siden kjæresten har bursdag og jeg vil være sammen med han på dagen hans. 

  Jeg skal nok også bruke store deler av dagen på å skrive videre på boken min, jeg er så overrasket over at så mange støtter meg på dette prosjektet og jeg håper at en dag jeg kan gi ut denne boka, det er jo den absolutt største drømmen min, å kunne gi ut en bok.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #natur #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #norsknatur #foto #fotografi #hobby #hobbyfotograf #fotograf #kjærlighet #skog #einebær #einebærbusk #bær #skogstur #friluftsliv #kamera #elg #rein #vår #gildeskål #bok #skrivebok #bilder 

  Follow
 • Publisert: 06.04.2017, 09:07
 • Kategori: FOTO
 • 8 kommentarer
 • MINE NYESTE NATURBILDER

 • Publisert: 03.04.2017, 09:48
 • Kategori: FOTO
 • God morgen kjære lesere, jeg har vært skikkelig sløv når det kommer til å skrive på bloggen min i det siste. Det har liksom bare skjedd så mye at jeg har ikke hatt tid. Etter bursdagen min som var 30. mars har jeg brukt ekstremt mye tid på et nytt prosjekt, jeg prøver å skrive en bok, jeg har alt klart, karakterer og hva som skal skje med dem og selve historien er også klar, det gjelder bare å få det ned på papir, eller i dette tilfellet inn på dataen. Jeg har skrevet så mye som 4437 ord på historien min og målet mitt er 50 000 ord, tror du jeg klarer det?

  På bursdagen min tok jeg med meg kameraet ut og gikk en liten tur i skogen, jeg fikk tatt noen fine bilder som jeg tenkte at jeg skulle dele med dere nå, jeg har også bilder fra en annen dag som jeg også skal dele med dere nå, håper dere liker de.  Ser du forresten ansiktet på bilde nummer 3? Nå skal jeg sette på litt rolig og deilig musikk så skal jeg fortsette å skrive på boka mi, kanskje jeg forteller dere om hva jeg skriver om senere, men det blir jo bedre om dere ikke vet det enda, kanskje jeg skal lese litt i dag også, kjæresten kjøpe meg jo nye bøker til bursdagen min, Divergent serien, jeg har smått begynt å lese i første boka og så langt liker her historien. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen takk for at du var innom bloggen min idag.

  #blogg #hverdag #nerd #bilder #fotografi #foto #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #is #vinter #isfoto #vinterfoto #gildeskål #fotograf #hobby #hobbyfotograf #kjærlighet #skrive #bokskriving #skrivebok #instagram #facebook #friluftsliv #friluft

   

  Follow
 • Publisert: 03.04.2017, 09:48
 • Kategori: FOTO
 • 4 kommentarer
 • DE NYESTE NATURBILDENE MINE

 • Publisert: 03.02.2017, 10:24
 • Kategori: FOTO
 • I dag har jeg endelig tid til å holde meg litt i ro slik at jeg får skrevet et innlegg til dere på bloggen min, jeg har vært veldig opptatt i denne uka i forhold til jobb. Jeg har også holdt på med bordet litt i denne uka og så har jeg begynt å strikke en lue i refleksgarn, det blir skikkelig tøft og den skal jeg ta bilde av og skrive om på bloggen når jeg blir ferdig med den, og det skal jeg bli fort. 

  Jeg tenkte at jeg i dag skulle legge ut resten av de siste naturbildene jeg har tatt slik at dere får sett dem og slik at jeg ikke glemmer dem bort, det kan fort skje så her er de nyeste bildene mine, håper dere liker dem.  Jeg er egentlig veldig fornøyd med disse bildene, spesielt er jeg fornøyd med bilde 1,2 og 5. Håper dere liker dem også.

  Nå skal jeg fortsette å strikke, kanskje ser jeg Smackdown Live mens jeg strikker, for dere som ikke vet hva det er så er det wrestling. Elsker det.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #natur #naturfoto #naturfotografi #naturfotograf #bilder #naturbilder #fotograf #amatørfotograf #hverdag #blogg #norsknatur #gildeskål #friluftsliv

  Follow
 • Publisert: 03.02.2017, 10:24
 • Kategori: FOTO
 • 6 kommentarer
 • TETT PÅ NATUREN

 • Publisert: 30.01.2017, 20:52
 • Kategori: FOTO
 • God kveld kjære lesere, jeg beklager virkelig at jeg ikke har fått tid til å skrive tidligere på dagen. For øyeblikket går det meste av dagene mine til å lese til teorien til førerkortet, søke på jobber og lete etter leiligheter for meg og kjæresten+ at jeg pusser opp et gammelt bord som skal bli kjøkkenbordet i leiligheten til meg og min kjære, det tar tid men alt faller på plass etter hvert. 

  Jeg tenkte at jeg skulle dele bare to bilder med dere i dag, sånn at jeg kan fortsette med andre ting, og heller dele flere bilder med dere en annen dag, jeg tenkte forresten at jeg skulle ta med meg kameraet til Bodø i morgen å ta litt bilder der om jeg får tid til det og det tror jeg nok jeg gjør. Her er uansett de to bildene jeg ville dele med dere i dag.

  Jeg er veldig fornøyd med disse to bildene jeg fikk tatt når jeg og kjæresten var ute i skogen bare en liten tur, jeg har tatt flere bilder fra samme tur og de bildene kommer senere på bloggen.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min idag.

  #natur #naturfoto #naturfotografi #naturbilder #bilder #foto #fotografi #fotograf #amatørfotograf #norsknatur #gildeskål #blogg #hverdag #lykke #kjærlighet #skog

  Follow
 • Publisert: 30.01.2017, 20:52
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • UVÆRSBILDE OG SKOGSBILDER

 • Publisert: 20.01.2017, 17:40
 • Kategori: FOTO
 • Hei dere, i dag har jeg ikke hatt tid å til å skrive før nå, jeg har vært ute mesteparten av dagen for å prøve å ta bilder, jeg hadde en litt dårlig fotograferings dag men jeg fikk tatt noen bilder som var ok. Jeg blir litt umotivert til å ta bilder når det fyker fra alle retninger, det er ikke noe gøy synes jeg. Jeg tenkte at jeg måtte prøve å få kommet hjem med noen bilder som jeg kunne dele med dere så her har dere litt forskjellig.

  Jeg beklager at det siste bilde er litt uklart men jeg likte den lille delen av stokken som er klart. Treet har forresten knekt nå i den siste stormen vi har hatt, ikke så bra men slikt skjer.

  Nå skal jeg ut å øvelseskjøre litt sammen med min super snille storebror så blogges vi imorgen.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #natur #naturfoto #naturfotografi #bilder #bilde #skog #trær #is #istapper #kamera #tur #friluftsliv #norsknatur #fotograf #hobbyfotograf #hobby #amatørfotograf #blogg #hverdag 

  Follow
 • Publisert: 20.01.2017, 17:40
 • Kategori: FOTO
 • 6 kommentarer
 • SÅ MYE FINT Å SE PÅ I SKOGEN

 • Publisert: 18.01.2017, 08:00
 • Kategori: FOTO
 • God morgen kjære lesere, i går la jeg ut noen av de bildene jeg tok på mandag når jeg og Lena var ute på fotograferings tur, i dag tenkte jeg å dele resten med dere. Det er så mye fint å finne i skogen om man bare flytter blikket litt ut fra stien og ser seg rundt. Jeg har lenge gått utenfor stien for å se etter fotomotiver, det er ikke lenger noe for meg å fotografere på stien, der er det bare det samme gamle. Her er bildene jeg tok sist.

  Det var alt av bilder jeg hadde for i dag. Planen min i dag er å lese på teorien til førerkortet, jeg har planer om å bli ferdig med et kapittel i dag slik at jeg har bare et kapittel igjen før jeg kan begynne å ta tester å øve meg på å få tatt teorien. Det føles forresten veldig godt å være i gang med førerkortet, jeg har ventet lenge fordi det har vært et sånt forbanna mas om å få det i boks, jeg har ikke hatt lyst til å gjøre det under press, nå er det mitt valg og jeg har heldigvis en snill bror som er flink til å kjøre og som hjelper meg masse med kjøringen og til å forstå, han forklarer alt så lett at jeg har null problem med å skjønne.

  Blir det tid til det og vær til det så skal jeg ta meg en tur i skogen med kameraet mitt, prøve å få flere bilder.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #friluftsliv #foto #fotografi #natur #naturfoto #naturfotografi #naturbilder #bilder #bilde #amatørfotograf #fotograf #skog #fjell #mark #kamera #instagram #facebook #norsknatur #gildeskål 

  Follow
 • Publisert: 18.01.2017, 08:00
 • Kategori: FOTO
 • 4 kommentarer
 • FOTOGRAFERINGS TUR I SKOGEN

 • Publisert: 17.01.2017, 14:19
 • Kategori: FOTO
 • Heisann dere, fytti katta for et vær, i dag er det absolutt passende vær til å være inne å bruke dagen på å bake brød, vaske klær, rydde og vaske litt. Brøddeigen står til heving og vaskemaskinen går, og det er litt mer ryddig nå enn hva det var i går, kanskje ikke så mye som det skulle vært men litt er bede enn ingenting, er du ikke enig?

  I går var jeg ute på fotograferings tur med Lena, vi gikk inn til Nessan og fikk tatt en del bilder der og så gikk vi bare rundt i skogen rundt husene og vasa og tok bilder. Det er så gøy å gå sammen med noen andre som faktisk er like interessert i fotografi som meg, det gjør det bare bedre å ta bilder. Jeg tok ganske mange bilder så derfor tenkte jeg at det var greit å legge ut et innlegg i dag selv om jeg egentlig til vanlig ikke blogger på tirsdag. Denne gangen gjør jeg det pluss at i morgen kommer resten av bildene. Her er del 1.  Håper dere likte bildene, legg gjerne igjen en kommentar under å si hva du syns. Resten av bildene kommer i morgen, jeg har bare plukket ut helt tilfeldig hvilke bilder jeg legger ut. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #foto #fotografi #fotograf #amatørfotograf #natur #naturfoto #naturfotografi #bilder #bilde #friluftsliv #hverdag #blogg #instagram #facebook #is #vinter #trær #skog #norsknatur #gildeskål 

  Follow
 • Publisert: 17.01.2017, 14:19
 • Kategori: FOTO
 • 6 kommentarer
 • TRESOPP FOTOGRAFI

 • Publisert: 14.01.2017, 21:18
 • Kategori: FOTO
 • God kveld kjære lesere. I dag har jeg hatt så mye å gjøre at jeg rett og slett ikke har hatt tid til å skrive før nå, jeg begynte dagen med å fikse bildene jeg nå skal legge ut og dele med dere men så skjedde det så mye annet at jeg fikk ikke lagt de ut da. Jeg var ute nede i myra i går på dagen og tok noen bilder av sopper som vokser på trær, jeg tok også noen bilder av katten min Baldrian, som jeg skal dele med dere en annen dag. Her er bildene av tresoppene.  Urolig hvor fint det egentlig er å se på sånner små ting som dette, jeg har begynt å åpne øynene mer og mer for nye og spennende fotomotiver, det trenger ikke å bare være solnedgang eller soloppgang for å være fint liksom. Jeg har begynt å se små ting som kan være fint å ta bilder av, dette er bare et eksempel. Håper dere liker bildene, jeg skal selvfølgelig fortsette å dele naturbilder med dere, det er det jeg elsker å gjøre og holde på med.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #natur #norsknatur #naturfotografi #naturfoto #naturbilder #naturbilde #foto #fotografi #amatørfotograf #fotograf #bilder #kjærlighet #hverdag #lykke #glede #motiv #kamera #nikon #nikond3200 #trær #skog #sopp #friluftsliv 

  Follow
 • Publisert: 14.01.2017, 21:18
 • Kategori: FOTO
 • 6 kommentarer
 • MINE NYESTE NATUR FOTOGRAFIER

 • Publisert: 13.01.2017, 11:16
 • Kategori: FOTO
 • Heisann dere, endelig er det fredag og planen min for i dag er etter at jeg har skrevet dette innlegget så skal jeg komme meg ut å få tatt flere bilder. Jeg har fått en veldig stor motivasjon og stor inspirasjon til å ta flere bilder og øve meg på å ta bedre bilder. I går var jeg en tur i havna og tok et par bilder, gikk hjem da jeg fant ut at jeg likte ikke lyset eller noe, det var rett og slett ikke så bra forhold til å fotografere, senere på dagen gikk jeg på Vardhaugen, jeg skulle ta bilder av de fine skyene men jeg ble ikke fornøyd med noen av bildene så jeg tok bilder av andre ting og tang jeg fant i skogen.

  Det var alle bildene for denne gangen, mange av motivene her var det faktisk et søskenbarn av meg som fant så jeg tar ikke all cred for det. Jeg vet ikke hva slags type bilder jeg finner på å ta i dag, men jeg skal prøve å finne på noe lurt. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min idag.

  #blogg #hverdag #foto #fotografi #natur #naturfoto #naturfotografi #naturbilder #naturfotograf #amatørfotograf #fotograf #bilder #bilde #havet #norsknatur #gildeskål #skog #skogen #instagram #facebook #friluftsliv #friluft #vinter #snø #vinterfoto #naust

  Follow
 • Publisert: 13.01.2017, 11:16
 • Kategori: FOTO
 • 8 kommentarer
 • A FEATHER IN THE WIND

 • Publisert: 11.01.2017, 20:49
 • Kategori: FOTO
 • Jeg har hatt en litt travel dag i dag og ikke helt fått tid eller tatt med tid til å skrive noe på bloggen før akkurat nå, jeg har vært ute og så har jeg og kjæresten vært på tur med Sheena og Lucky, etter det har jeg lest og tatt notater i veien til førerkortet boka, i år skal jeg ha sertifikatet det lover jeg meg selv og dere at jeg skal klare å få. 

  I dag når vi var på tur bortover for å hente hundene så gikk vi ned til havet og ned til naustet, og ved siden av naustet i ei lita buske fant jeg ei fjær, jeg syntes den var så søt så jeg tok noen få kjappe bilder av det og jeg skal selvfølgelig dele bildet med dere, det er nok ikke perfekt men det spiller ingen rolle, for fint er det å se på uansett.  I morgen skal jeg opp tidlig, halv 8 så skal jeg spise og gjøre meg klar til å gå ut og ned i havna og vandre rundt å ta bilder der, jeg skal bruke lang tid der og prøve å få tatt en del bilder. Jeg skal forresten kjøpe meg et filter til kameraet og det skal gjøre bildene mine enda bedre, spesielt landskapsbilder. Håper du likte dagens innlegg selv om det var litt kort.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #foto #fotografi #natur #norsknatur #gildeskål #blogg #hverdag #naturfoto #bilder #amatørfotograf #fotograf #inspirasjon #kjærlighet #lykke #livet #fjær #motiv #bildemotiv #naturfotografi #naturbilde #farger #trær 

  Follow
 • Publisert: 11.01.2017, 20:49
 • Kategori: FOTO
 • 6 kommentarer
 • FOSS FOTOGRAFI

 • Publisert: 09.01.2017, 15:41
 • Kategori: FOTO
 • I dag har jeg vært ute i skogen for å prøve å få tatt litt nye bilder jeg kan dele med dere, planen min var egentlig å gå ned til havna og gå langs med havet å prøve å få tatt bilder der av havet og det som dukket opp, jeg bestemte meg for å vente med det til i morgen, da får jeg bedre tid og da skal jeg stå opp tidligere slik at jeg kan komme i gang tidligere med dagen og planene mine. 

  Jeg har i dag tatt bilder av fossen, det er noe jeg lenge har planlagt å gjøre men ikke fått kommet meg til å gjøre så nå har jeg endelig fått gjort det, jeg er egentlig ganske fornøyd med bildene jeg fikk og vil derfor dele dem med dere i dag, jeg tok ikke så veldig mange bilder, rundt 110 bilder. Jeg fokuserte på å få bra bilder i stedet for å knipse i vei og håpe på det beste. Jeg brukte lang tid på å ta disse bildene og de er ikke helt 100% klare men de er egentlig helt ok spør du meg.

  Det var alle bildene jeg hadde for dere i dag, jeg skal øve meg enda mer på å ta bedre bilder av vann i bevegelse men det er egentlig utrolig enkelt å få det til. Når jeg var ferdig å ta bilder av fossen og begynte på hjemturen gikk jeg en liten omvei fordi jeg ville at turen min skulle vare lengre, jeg traff på en veldig lettskremt elg og tre rådyr som også var ganske lettskremte og løp vekk så fort de fikk øye på meg, jeg traff også to ekorn i skogen når jeg begynte turen min. 

  Det er så utrolig deilig å bo i nydelige Norge, å det å bo på landet hvor jeg kan oppleve disse flotte tingene, få oppleve å se elgen på nært hold og nærmest kan strekke ut hånden til de nyskjerrige ekornene og ta på dem, det er bare helt vidundelig. Jeg har ingen tro på at det er mulig å oppleve dette i byer, men hvem vet, kanskje det er det.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #natur #naturfoto #foto #fotografi #bilder #kamera #nikon #norsknatur #amatørfotograf #fotograf #naturfotograf #naturbilder #vann #elv #foss #tips #kjærlighet #lykke #nordnorge #friluftsliv #instagram #facebook #hverdag #blogg #blogger

  Follow
 • Publisert: 09.01.2017, 15:41
 • Kategori: FOTO
 • 4 kommentarer
 • AURORA BOREALIS FOTOGRAFI

 • Publisert: 06.01.2017, 08:00
 • Kategori: FOTO
 • God morgen kjære lesere, onsdag kveld satt jeg inne lenge og spekulerte på om jeg skulle gå ut å prøve å ta bilder av det lille snevet av nordlys vi fikk, jeg gikk på youtube å søkte på tips til å ta bedre nordlys bilder og fant en flott video som ga meg inspirasjon til å gå ut å prøve å ta bilder, og jeg fikk tatt noen bilder som jeg er ferdig med å ordne så jeg har gjort dem litt klarere slik at nordlyset kommer bedre fram. Jeg syns det var litt tøft at jeg fikk med lyset fra Bodø, det ble lilla/rosa/rød aktig på bildene mine. 


  Her har jeg fremhevet de lilla/rosa fargene som er lyset fra Bodø, jeg syns det var ganske spesielt å se lyset komme frem slik.


  Dere får unnskylde at dere kan se skyggen av stativet og kameraet mitt, men ser du bort fra det så er jo bilde helt greit. 

  Jeg håper virkelig at vi får flere kvelder og netter med klarvær slik at jeg kan gå ut å ta bilder. Jeg har et mål i år om å bli mye flinkere på å ta bilder og jeg kommer nok til å dele mange av bildene mine med dere i år, jeg har en annen plan jeg kanskje kommer til å sette til verks snart om jeg ser at det er noe jeg klarer men jeg deler ikke det med dere før jeg finner ut av det først. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag. 

  #blogg #hverdag #vinter #foto #fotografi #bilder #bilde #natur #naturfoto #naturfotografi #nordlys #auroraborealis #nordnorge #norsknatur #kjærlighet #2017 #fotograf #hobbyfotograf 

  Follow
 • Publisert: 06.01.2017, 08:00
 • Kategori: FOTO
 • 6 kommentarer
 • ÅREST FØRSTE BILDER

 • Publisert: 02.01.2017, 14:43
 • Kategori: FOTO
 • I dag startet jeg og kjæresten min dagen vår med å spise frokost for deretter å se en film som heter The Martian, det var en fantastisk bra film og jeg har bestemt meg for å lese boka som filmen er basert på. Etter at filmen var ferdig kledde vi på oss å gikk en liten tur i skogen siden jeg ville prøve å få tatt bilder, det jeg glemte var at kameraet mitt ikke hadde mye strøm så jeg fikk tatt bare noe få bilder og dette er de beste denne gangen.  Jeg prøver veldig hardt på å bli flinkere og bedre til å ta bilder, til å se nye motiver og være kreativ med bildene mine, for min del er det greit å fremheve motivet med å bruke kontrast filter, det er flott med uredigerte bilder og det har jeg mange av og jeg har delt mange med dere også og fremover skal jeg dele mange redigerte og uredigerte bilder med dere.

  Jeg håper du likte dagens innlegg, nå skal jeg lese litt å så er det tid for å begynne på middagen etter hvert.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #vinter #foto #fotografi #bilder #natur #bilde #naturfoto #naturbilder #norsknatur #nordnorsk #nordland #gildeskål #nikon #magisk #kjærlighet #lykke #instagram #facebook

  Follow
 • Publisert: 02.01.2017, 14:43
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • PERLEMORSKYER+ ÅRETS SISTE BLOGGINNLEGG

 • Publisert: 31.12.2016, 18:40
 • Kategori: FOTO
 • God kveld alle sammen. I dag er det nyttårsaften og det betyr altså at dette blir mitt aller siste blogg innlegg for året. Jeg skal ikke skrive så veldig mye i dagens innlegg, men jeg skal fortelle dere at i dag er første gang som jeg kan huske at jeg har fått sett det som kalles for Perlemorskyer, jeg løp ut med kameraet mitt og prøvde å få tatt noen bilder, jeg fikk ikke tatt så veldig mange gode bilder men jeg fikk dette bildet som jeg er sånn høvelig fornøyd med, jeg stressa veldig for å klare å få tatt bilder før skyene forsvant så det er ikke av beste kvalitet.

  Det står bare igjen nå å ønske dere alle sammen et riktig godt nytt år, håper det nye året bringer mange gleder og flotte øyeblikk for deg. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #natur #foto #fotografi #bilde #bilder #skyer #perlemorskyer #regnbue #farger #nyttårsaften #nyttår #newyear #glede #lykke #kjærlighet #blogg #hverdag #jul #fotomagasin #friluftsliv #norsknatur #naturfotografi #naturfoto

  Follow
 • Publisert: 31.12.2016, 18:40
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • WINTER WONDERLAND FOTOGRAFI

 • Publisert: 26.12.2016, 14:48
 • Kategori: FOTO
 • Hei dere. For øyeblikker er jeg og Ståle på besøk hos mamma, i dag skal vi spise ribbe. Jeg gleder meg veldig mye til å spise i dag, det er sikkert og visst. I dag er det egentlig ganske kjedelig vær, det regner og blåser, mens i går var det helt nydelig. Snøen lå i trærne og det var virkelig fantastisk å være ute i skogen å gå, jeg hadde med meg kameraet og jeg fikk tatt så mange bilder og her er de.  Nå har vi spist ribbe og er gode og mette, nå sitter vi her i sofaen og slapper av. Håper dere likte dagens innlegg.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #jul #juletid #vinter #winterwonderland #foto #fotografi #natur #naturfoto #bilder #bilde #naturbilder #snø #frost #is #elv #norsk #nordnorge #fotograf #friluftsliv #kjærlighet #familie #kunst 

  Follow
 • Publisert: 26.12.2016, 14:48
 • Kategori: FOTO
 • 4 kommentarer
 • MAGISKE SKYER

 • Publisert: 09.11.2016, 15:51
 • Kategori: FOTO
 • Hei igjen folkens, nå mens jeg og kjæresten satt og spilte World of Warcraft kikka jeg helt tilfeldig ut vinduet og så at jeg absolutt måtte ut å få tatt noen bilder av magien som var ute. Skyene var absolutt helt nydelige i kveld og jeg er veldig glad for at jeg klarte å komme meg ut tidsnok til å få tatt noen flotte bilder. 

  Det var de beste bildene jeg fikk, nest siste bilde er litt uklart men jeg liker det uansett og ville derfor dele det med dere. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min.

  #skyer #foto #fotografi #bilder #vinterhimmel #solnedgang #natur #naturfotografi #fotograf #hobby #hverdag #blogg

  Follow
 • Publisert: 09.11.2016, 15:51
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • THROWBACK BILDER FRA VAKRE MYKEN

 • Publisert: 07.11.2016, 10:27
 • Kategori: FOTO
 • Dersom du leste den gamle bloggen min så vet du at jeg i sommer dro til Myken sammen med Inge. Jeg gleda meg så vanvittig mye til å endelig komme ut dit siden kjæresten lenge har snakket om det og fortalt hvor nydelig det var der. Jeg hadde det kjempe fint der mens jeg var der, selv om jeg for det meste lå med influensa hele tiden. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg ble med dit og håper så inderlig at jeg får flere muligheter til å bli med ut dit.

  Jeg tok selvfølgelig masse bilder når jeg var der og her er de beste av bildene jeg tok:  Det var alle bildene jeg ble fornøyd med, håper dere liker dem. Jeg skal forresten prøve å få tatt flere naturbilder i løpet av denne uka slik at jeg kan legge ut mer av det. Jeg har ganske enkelt ikke hatt noe særlig motivasjon til å gå ut å fotografere i de siste dagene. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #naturbilder #natur #foto #fotografi #bilder #hverdag #myken #hav #skyer #kamera #kjærlighet #dyr 

  Follow
 • Publisert: 07.11.2016, 10:27
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • THROWBACK BILDER FRA KJØPSVIK

 • Publisert: 17.09.2016, 10:00
 • Kategori: FOTO
 • Akkurat nå i dag fikk jeg et veldig stort savn til Kjøpsvik, hvorfor det vet jeg ikke helt. Kanskje bare fordi jeg virkelig har klart og knytte meg til lille Kjøpsvik på de to årene jeg har vært på små spontanturer der oppe for å treffe kjæresten min. Jeg har hatt veldig flotte opplevelser der, og lært meg til og stole mer på meg selv, og tørre mer. Jeg trute faktisk å gå ut midt på mørkeste vinter natten alene, det har jeg gjort mange ganger før, men i Kjøpsvik på vinteren kryr det av elg. Om dere fulgte den forrige bloggen min så husker du kanskje at vi hadde besøk av elgen i hagen, jeg har lagt ut video av dette på Youtube kanalen min. Har kun en video der og det er av elgen. 

  I dag tenkte jeg at jeg skulle legge ut bilder jeg har tatt i Kjøpsvik, og også skal jeg legge ut videoen av elgen så dere får se den dersom du ikke har sett den. Da kjære lesere, kjører vi på med noen throwbackbilder fra lille Kjøpsvik.  adQZx9Jsm_Q

  Det var alt jeg hadde for i dag. I morgen er det søndag og som jeg tidligere har sagt så har jeg blogg fri på søndag og kommer derfor ikke til å skrive noenting. På mandag legger jeg ut et nytt spennende innlegg, følg med om du er interessert. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du besøkte bloggen min.

  Follow
 • Publisert: 17.09.2016, 10:00
 • Kategori: FOTO
 • 3 kommentarer
 • hits