hits

Tone-Lise

HALLOWEEN INSPIRASJON KOLLASJ

 • Publisert: 05.10.2016, 07:00
 • Kategori: HALLOWEEN
 • Det er endelig oktober og det betyr at det er tid for Halloween, jeg personlig elsker det. Jeg syns ikke noe om det at barn i Norge går på dørene for å samle godteri på denne dagen, siden det ikke er en norsk tradisjon å gjøre det på Halloween. Jeg syns det er bedre å ha en liten fest, en for barn og en for voknse hvor man kler seg ut og kanskje er skumle filmer eller leker forskjellige Halloween leker. 

  Jeg har aldri vært på en skikkelig Halloween fest men jeg håper at jeg i år får være med på noe slikt, jeg har ikke bestemt meg for kostyme, jeg har allerede et kostyme som er en heks men det er litt mer sexy enn skummelt så jeg tenker at om jeg får råd skal jeg kjøpe meg nytt kostyme som er litt mer skummelt, kanskje en zombie pirat.

  Når det kommer til Halloween sminke er det noe jeg virkelig elsker å gjøre, det har jeg gjort helt siden jeg fikk teater sminken min, jeg er ingen makeup artist og derfor blir det aldri perfekt men det er bare morsomt å prøve syns jeg. Planen er å sminke meg litt skummel så om jeg får det til skal jeg ta bilde og legge ut. Har samlet litt bilder og laget en kollasj som gir meg inspirasjon til Halloween feiring.  Alle disse bildene ligger på gode gamle Pinterest, du finner dem om du søker på Halloween. Jeg gleder meg så utrolig mye til Halloween og jeg har planlagt at jeg og min kjære kan finne på noe morsomt, satser på at vi kan bruke kostymer og bare ha det gøy, håper selvfølgelig at det blir Halloween fest på bygda og håper jeg kan dra da. 

  I dag er vi forresten i Bodø og i dag skal jeg gjøre noe jeg har grua meg lenge til å gjøre men endelig bestemt meg for at jeg skulle gjøre. Jeg skal skrive om det på bloggen på fredagen, så følg med å se hva for noe sprøtt jeg har funnet på å gjøre. Hint forandring fryder.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag. 

  #høst #bilder #fotografi #foto #Halloween #fest #inspirasjon #tips 

  Follow
 • Publisert: 05.10.2016, 07:00
 • Kategori: HALLOWEEN
 • 0 kommentarer