hits

Tone-Lise

JEG HAR FARGET HÅRET

 • Publisert: 07.10.2016, 13:25
 • Kategori: HÅR
 • Jeg beklager at dette innlegget kommer litt i seneste laget men bedre sent enn aldri, er det ikke det det heter? Når jeg og Inge var i Bodø og fikk klippet oss bestemte vi oss også for at vi skulle farge håret i nye farger. Jeg har brukt en farge som heter Mahogany i snart 2 år når jeg har farget håret, som forresten er ganske sjeldent at jeg gjør. Denne gangen valgte jeg en farge som heter Amber, og den skulle bli nesten som den naturlig hårfargen min. Den ble langt unna min naturlig farge men jeg er veldig fornøyd med fargen, og her er resultatet.
  Jeg skulle selvfølgelig ha tatt bilde med blitz så hadde farget syntes bedre men i dag var det litt stress og så tror jeg nok at hjelperen min ville bli fort ferdig med å ta bilder. Jeg elsker han uansett, verdens beste kjæreste er han. Jeg skal prøve å få tatt flere bilder i løpet av helgen av håret mitt så dere får se på mandag kanskje. 

  I dag drar vi tilbake til Glomfjord for å ferie 60-års dagen til faren til Inge, det blir kjempe koselig og jeg gleder meg masse. Har ikke helt funnet ut hva jeg skal ha på meg men jeg har en ide og tror det er slik det blir. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #hår #frisyre #mote #inspirasjon #tips #hverdag #blogg 

  Follow
 • Publisert: 07.10.2016, 13:25
 • Kategori: HÅR
 • 0 kommentarer
 • HVA I ALLE DAGER ER DET JEG HAR GJORT?

 • Publisert: 06.10.2016, 10:00
 • Kategori: HÅR
 • I går var jeg og kjæresten en tur i Bodø for å shoppe litt, vi kjøpe oss litt flere kaffekapsler til kaffemaskinen siden vi har drukket opp den aller beste kaffen. Jeg skal forresten skrive et innlegg om hva som er favoritt kaffen min. Jeg kjøpte meg også en 7 pakk med ankel sokker for på et mystisk vis forsvinner alle sokkene mine, jeg mistenker at da mamma flyttet ut at en del ble med ned i leiligheten hennes, men det er helt i orden. 

  Jeg gjorde også en helt crazy ting i går i byen, jeg gikk til frisøren og klippet bort det lange håret mitt, jeg har klippet meg kort. På tirsdag kveld bestillte jeg time hos frisør, det tok lang tid før jeg klikket bekreft timebestilling men jeg gjorde det. Jeg hadde en del angst for det samme kveld og på morgenen når jeg våknet. Når vi var fremme i Bodø og jeg satt i stolen å ventet til det var min tur var jeg så ubeskrivelig nervøs, jeg skalv og jeg var på gråten en gang. Jeg gikk inn og satte meg i stolen og begynte å snakke med frisøren, og vi ble fort enige om at ja jeg ville kle kort hår og når hun begynte å klippe var det en lettelse, og jeg elsker resultatet og her får dere se det.
   


  Det føles så utrolig godt å ha kort hår, det er så lett og jeg bruker ikke så lang tid på å greie igjennom håret mitt lengre, jeg savner selvfølgelig det lange håret mitt, men det var slitt og tynt og jeg hadde en stor floke bake som jeg kunne greie igjennom sikkert 20 ganger på en dag og aldri greie å få den opp. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg har gjort dette. 

  Jeg skal også prøve å farge håret i en lysere rød farge senere i dag og skriver nok et til innlegg om det senere i dag eller i morgen. Det blir litt kludder i systemet mitt når jeg skriver hver dag siden jeg egentlig har sagt at jeg kun skal skrive på mandag, onsdag, fredag og lørdag men jeg gjør unntak når jeg har funnet på noe crazy og må blogge om det med en gang.

  Hva syns du om håret mitt?

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #hår #hverdag #frisyre #blogg #mote #inspirasjon #tips #shopping #frisør 

 • Publisert: 06.10.2016, 10:00
 • Kategori: HÅR
 • 0 kommentarer