hits

Tone-Lise

NY TYRION VIDEO

 • Publisert: 06.03.2018, 21:31
 • Kategori: HUSDYR
 • God kveld dere. 

  Jeg tror jeg begynner å bli syk, Inge ligger i hvert fall med en liten forkjølelse så det er nok stor sannsynlighet for at jeg også blir syk, satser bare på at jeg ikke blir like syk som jeg har pleid å være. Jeg får bare ta det med et smil om munnen og satse på at alt går fort over. I dag har jeg vært mye ute med Tyrion, vi har ikke gått så lange turer men vi har vært lenge ute og gått flere turer, han setter stor pris på små turer flere ganger om dagen. Etter tur nummer to ut så tissa han på foten sin når han skulle markere så jeg tok han med meg inn og bada han, han elsker å bade, og etterpå blir han veldig leken og herjer med absolutt alt, jeg gir han håndduken slik at han kan leke masse med den etterpå og det elsker han. Før han fikk bada i dag filma jeg han når han leka med dusjsåpa si, det er så morsomt å høre lydene han lager så jeg tenkte at jeg skulle dele den videoen min dere i kveld. 


  Jeg håper dere syns det var litt stas med en ny video av Tyrion, jeg vet jeg har lenge lovet det og endelig har jeg ordnet det, jeg skal prøve å bli flinkere til å legge ut videoer av han på youtube og på bloggen min. Jeg har også lyst til å begynne å legge ut flere videoer, blant annet har jeg litt lyst til at jeg og kjæresten kan prøve oss på noen utfordringer slik som baby mat utfordringer, eller noe i den duren, det tror jeg kunne blitt gøy. Legg gjerne igjen en kommentar under innlegget om du syns vi skal gjøre det. 

  På fredag skal jeg som vanlig oppdatere dere på hvordan det går i svangerskapet, så husk å ta deg en tur innom da om du skulle være interessert i å lese om det, i dag begynte jeg forresten på uke 16. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogger #mammablogg #mammablogger #mamma #morforførstegang #gravid #barnimagen #pregnant #hund #husdyr #kjæledyr #morsomt #humor #gøy #video #youtube #instagram #facebook #koselig #lykke #kjærlighet #hobby #fritid #livet #husdyr #dyr 

 • Publisert: 06.03.2018, 21:31
 • Kategori: HUSDYR
 • 0 kommentarer
 • ET NYTT KAPITTEL I LIVET

 • Publisert: 23.08.2017, 13:48
 • Kategori: HUSDYR
 • Heisann dere. Igjen starter jeg et nytt innlegg med å si beklager for at jeg ikke har skrevet så mye som jeg burde, grunnen til det vet sikkert de fleste av dere hva er om dere leser bloggen min. Grunnen er nemlig at jeg har nettopp flyttet, nå bor jeg og kjæresten i Mo i Rana i en liten leilighet, nøyaktig hvor vi bor tenker jeg at jeg trenger ikke å fortelle dere nå, kanskje jeg gjør det senere men for øyeblikket velger jeg å ikke gjøre det. Vi har fått det veldig fint her i leiligheten vår bare på noen få dager, det er en del ting vi mangler for å få det helt ferdig og bra, ting som vitrineskap, bokhylle, kjøkkenbord og stoler og to nattbord, tv-bord og TV. Det får vi fiksa oss etter hvert, vi kan ikke få alt med en gang, da blir vi blakk. 

  Slenger med et bilde av min fineste Tyrion.

  Jeg har det egentlig ganske fint her, jeg savner selvfølgelig gjengen hjemme, besteforeldene mine, sauene og sist men ikke minst så savner jeg Baldrian så sinnsykt mye, heldigvis har jeg Tyrion her som gjør det hele mye lettere. Jeg er nok mer et kattemenneske, ikke misforstå meg nå jeg elsker selvfølgelig Tyrion men det er noe spesielt med en katt. Vi har det alt i alt veldig fint her, og jeg angrer ikke på at jeg flyttet hit til Mo. Det er ganske stille her også, vi bor jo ikke helt i selve byen så det er flott. Det helt positivet med å ha kommet for oss selv er at nå kan vi begynne å tenke på både bryllup og barn, noe vi ikke har hatt lyst til å tenke på så lenge vi har bodd på Nygård. 

  Nå sitter jeg egentlig bare her hjemme og venter på at kjæresten skal bli ferdig på jobb sånn at jeg kan ta Tyrion med meg å gå i mot han. Det er ikke så lenge til han er ferdig nå, klokken 2 er han ferdig på jobb. Jeg har egentlig ikke så veldig mye mer å skrive om for øyeblikket men jeg kan jo si at jeg skal legge ut bilder av leiligheta vår når vi har fått det meste på plass, slik at det ser bra ut. Vi har jo nettopp flyttet inn så det står jo noen esker og poser her og der. Jeg gleder meg til jeg kan vise dere hvor fint vi har det her, det er ikke perfekt men det er i det minste et tak over hodet, og så er det mitt og kjæresten sitt så det gjør det fantastisk.

   

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #hund #katt #flytting #moirana #hjemme #hus #leilighet #flyttet #samboere #kjærlighet #lykke #tanker #planer 

  Follow
 • Publisert: 23.08.2017, 13:48
 • Kategori: HUSDYR
 • 0 kommentarer
 • DEN LILLE RAMPEN MIN

 • Publisert: 21.07.2017, 12:44
 • Kategori: HUSDYR
 • God dag kjære lesere, i dag har vi bare en helt rolig og stille dag hvor vi slapper av før vi skal ta bussen til Glomfjord i ettermiddag, det blir Tyrion's første busstur og vi er begge spente på hvordan det skal gå. I bil er han helt rolig, han legger seg ned i buret sitt og sovner av, kan hende det er litt piping de første minuttene men etterpå går det som regel ganske greit. For øyeblikket er Inge å dusjer mens jeg sitter her i stua sammen med Tyrion, den lille rampen min leker så fint på gulvet med alle lekene sine. Nå har han til sammen 10 leker, og flere blir han sikkert å få etter hvert. Vi har funnet ut at det er bedre å pakke en tyggeleke i munnen hans når han begynner å nappe, han napper jo fordi det klør på tennene hans, i hvert fall så er det det vetrinæren sier. Jeg tenkte at nå i dag skulle jeg dele noen video snutter med dere, som jeg håper dere vil sette pris på og like å se.


  Nå ligger den lille rampen på beina mine og sover, han er så varm og god og det er godt å ha han her ilamme meg. I dag skal vi fortsette å trene på å ligge, han har forstått sitt og å gi labb, det skal vi selvfølgelig fortsette å øve på men det er viktig å øve på nye ting også. Han er veldig flink når det kommer til trening. Det er nesten litt slik at det er enklere å trene han enn hva jeg hadde sett for meg, men la oss ikke snakke for fort, vi vet at vi vil få en del utfordringer og at det kommer til å bli litt vanskelig av og til, men det viktigste er at vi har tålmodighet, så skal nok alt gå bare supert.

  Hvis du vil se flere videoer kan du klikke HER 

  Jeg skal prøve å bli flink til å laste opp flere videoer på Youtube av både Tyrion og andre ting og tang, å holde på med bilder og filming er jo en ting jeg virkelig elsker. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #hund #valp #morsomt #morsom #gøy #lek #lykke #kjærlighet #latter #le #youtube #facebook #instagram #video #filming #blogg #tyrion #got #gameofthrones #tyrionlannister #sommer 

  Follow
 • Publisert: 21.07.2017, 12:44
 • Kategori: HUSDYR
 • 4 kommentarer