hits

Tone-Lise

DEN INTERNASJONALE KATTEDAGEN

 • Publisert: 08.08.2018, 20:54
 • Kategori: HUSDYR
 • God kveld kjære lesere.

  I dag har jeg og vesle Tyrion vært oppe i Ertenvåg på besøk hos pappa og Ståle, og i dag tok jeg meg god tid der oppe siden det i dag er den internasjonale kattedagen, og da ville jeg selvfølgelig bruke litt tid sammen med katten min Baldrian. Det er så sjeldent at jeg får treffe han nå etter at jeg flytta til Mo, jeg kunne liksom ikke ta han med meg dit, han har jo tross alt vokst opp her i Ertenvåg så det ville være dumt å ta han med meg til Mo når han hadde muligheten for å være hjemme hos Ståle og pappa, han er min katt, det er han men han bor hos Ståle, så vi bruker bare å si at det er litt hannes katt også. Jeg elsker katter og jeg elsker spesielt min egen katt Baldrian ekstremt mye, han pleide å være ganske kjip med meg, klore meg å angripe meg, men nå er han helt motsatt, når han ser meg kommer han mot meg og koser med en gang, han vil ikke gå fra meg, jeg må nesten dytte han bort for å komme meg unna han, det gjør ikke meg noe, jeg elsker han jo og vil helst bare være sammen med han hele tiden. 

  Gi kattepusen din masse kjærlighet både i dag og alle andre dager, aldri vær slem med dem eller gjør dem noe vondt, du kommer ingen vei med det. Dyrene forstår ikke hvorfor mennesker gjør dem vondt, så slutt med det. Vær glad i dem og sett pris på selskapet og kjærlighet de gir deg. Du vil komme mye lengre med å gi dyrene kjærlighet og omsorg. 

  Gratulerer med kattedagen til alle kattepuser der ute♥

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #internasjonalekattedagen #kattedagen #katt #kattepus #kjæledyr #husdyr #svartkatt #mons #kjærlighet #dyr #omsorg #deninternasjonalekattedagen 

   

 • Publisert: 08.08.2018, 20:54
 • Kategori: HUSDYR
 • 0 kommentarer
 • BAMSE TYRION

 • Publisert: 16.05.2018, 10:36
 • Kategori: HUSDYR
 • Heisann dere. 

  I dag skal vi på ny jordmor kontroll igjen, det blir nok bare det samme som sist, jeg har funnet ut at for min egen del så er det lite interessant å blogge om de forskjellige timene jeg har hos jordmor, det er ikke spennende det som skjer der, det er liksom bare et stikk i fingeren for å sjekke blodet, tisseprøve og så hører hun på hjerteslaget til babyen. Mer enn det skjer ikke, i dag skal hun skrive en bekreftelse på at jeg er gravid slik at jeg får skaffet et engangsbeløp fra nav slik at jeg får handle babyutstyret jeg trenger når jeg er hele 26 uker på vei. I dag er jeg 25+2. 

  Jeg har ikke mye å skrive om i dag uansett men siden det er onsdag så skal jeg skrive om vesle Tyrion, han har nemlig lært seg et nytt triks som hunden til min nye venninne kan, nemlig å sitte som en bamse. Det er i hvert fall det vi kaller det, kanskje dere har noen andre ord for det. Tyrion er som dere alle vet mest papillon med bare et snev av chihuahua, så han er ekstremt lett lært og tar ting ekstremt fort. Denne gangen var intet unntak. Jeg skal prøve å få filmet alle tingene Tyrion kan, men det blir nok ikke før om en liten stund, først må jeg nesten ha tilbake kameraet mitt som ligger hjemme hos mamma. 

  Slik ser bamse ut, er han ikke bare helt nydelig når han står sånn? Nå skal vi begynne å gjøre oss klare til å dra til jordmor, så etterpå skal kjæresten på jobb og jeg skal pakke for vi skal reise hjem til Nygårdsjøen i morgen, så denne gangen blir det ingen 17. mai feiring på oss, og det er helt greit egentlig. Jeg har på planen å være hjemme i noen uker nå når jeg reiser hjem, planen er å få gått på turer hjemme og være til stedet når jeg får alt av babyutstyr siden jeg kommer til å bestille det hjem dit. Jeg skal også få kommet meg til Evjen for å besøke onkelen min og besteforeldrene mine siden det er så lenge siden jeg har snakket med dem, og selvfølgelig gå masse i fjøsen å hilse på alle sauene og lammene som er kommet til verden, håper jeg får tatt noen bilder av disse slik at dere får se. Dere vet jo, jeg er jo en ekte bondejente.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

   

 • Publisert: 16.05.2018, 10:36
 • Kategori: HUSDYR
 • 0 kommentarer
 • TYRION ER 1 ÅR

 • Publisert: 25.04.2018, 18:06
 • Kategori: HUSDYR
 • Hei og hopp! 

  Det regner skikkelig mye ute nå, det er litt fint å sitte inne å høre på regnet egentlig og se ut på det også, jeg har tent i noen stearinlys så jeg har det egentlig veldig koselig her jeg sitter. Jeg er alene hjemme med vesle Tyrion, han ligger tett inntil meg i sofaen, med hodet sitt på låret mitt nå mens jeg skriver, han er så god! I går hadde den lille rampen vår bursdag og ble 1 år gammel, utrolig hvor fort tiden har gått. Det får meg til å tenkte på at denne nydelige skapningen skal være hos oss hele sitt liv og det er vår jobb og gi han det beste livet han noen sinne kan få, og det gir vi han hver eneste dag, og bedre blir det når vi kommer oss inn i den nye leiligheten for da er planen å fikse en hundegård slik at han kan være ute uten å måtte stå i bånd. Han har det fint hos oss, vi gir han all verdens med kjærlighet og han gir oss sin kjærlighet tilbake. Både jeg og Inge er så takknemlige for at vi har Tyrion sammen med oss, vi er så heldige som har han hos oss. I går på bursdagen sin fikk han en hel boks med leverpostei og det ble han veldig glad for, og ville jo helst bare ha mer men i stedet fikk han masse forskjellige godbiter, tror nok han hadde en flott bursdag, i tillegg fikk han ikke mindre en 4 lange turer i løpet av dagen, og det var han veldig glad for. 

  Gratulerer så mye med 1 års dagen din min lille mikkel rev, jeg håper du vet hvor mye jeg elsker deg og hvor mye jeg setter pris på deg, på hvor takknemlig jeg er for at du er her hos oss.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

   

 • Publisert: 25.04.2018, 18:06
 • Kategori: HUSDYR
 • 0 kommentarer
 • TYRION STORKOSER SEG I SOLA

 • Publisert: 19.04.2018, 11:25
 • Kategori: HUSDYR
 • Hei og hopp!

  I dag regner det litt her på Mo, og selv om det regner så er det faktisk ganske så fint ute, det lukter så godt også og så er det ikke kaldt ute heller, det er vår liksom, snøen forsvinner og det er bare herlig. I går på dagen var det veldig fint ute, sola skinte og det var 11 grader, så jeg og Tyrion min brukte store deler av dagen ute i hagen og leka og kosa oss. Jeg fikk også filma gutten min litt og det tenkte jeg å dele med dere i dag.

   
  Det tok sannelig litt tid før jeg gikk ordnet videoen og lasta den opp på Youtube og så legge den til på bloggen, det er en hel jobb bare det, men her er den søte reven min som leker og storkoser seg ute i sola. Er han ikke bare herlig? ♥
   
  Jeg skulle egentlig legge ut dette innlegget i går men jeg og kjæresten ble sittende å se på Wrestlemania som vi har planlagt lenge å gjøre så jeg glemte det rett og slett av, og ellers på dagen rydda jeg og vaska leiligheta pluss at jeg baka brød så jeg var opptatt mesteparten av dagen. I går fant vi forresten fem kroner når vi gikk tur på veien jeg og Tyrion, hehe!
   
  Jeg får se om jeg skriver et nytt innlegg til i morgen men tanken min er å legge ut den faste gravidoppdateringen hver mandag fremover, onsdag vil jeg legge ut ting som har med Tyrion å gjøre, og så tenkte jeg fredag kunne bli en sånn helt tilfeldig dag hvor jeg skriver om alt og ingenting.
   
  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.
   
  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.
   
   
   
 • Publisert: 19.04.2018, 11:25
 • Kategori: HUSDYR
 • 0 kommentarer
 • NY TYRION VIDEO

 • Publisert: 06.03.2018, 21:31
 • Kategori: HUSDYR
 • God kveld dere. 

  Jeg tror jeg begynner å bli syk, Inge ligger i hvert fall med en liten forkjølelse så det er nok stor sannsynlighet for at jeg også blir syk, satser bare på at jeg ikke blir like syk som jeg har pleid å være. Jeg får bare ta det med et smil om munnen og satse på at alt går fort over. I dag har jeg vært mye ute med Tyrion, vi har ikke gått så lange turer men vi har vært lenge ute og gått flere turer, han setter stor pris på små turer flere ganger om dagen. Etter tur nummer to ut så tissa han på foten sin når han skulle markere så jeg tok han med meg inn og bada han, han elsker å bade, og etterpå blir han veldig leken og herjer med absolutt alt, jeg gir han håndduken slik at han kan leke masse med den etterpå og det elsker han. Før han fikk bada i dag filma jeg han når han leka med dusjsåpa si, det er så morsomt å høre lydene han lager så jeg tenkte at jeg skulle dele den videoen min dere i kveld. 


  Jeg håper dere syns det var litt stas med en ny video av Tyrion, jeg vet jeg har lenge lovet det og endelig har jeg ordnet det, jeg skal prøve å bli flinkere til å legge ut videoer av han på youtube og på bloggen min. Jeg har også lyst til å begynne å legge ut flere videoer, blant annet har jeg litt lyst til at jeg og kjæresten kan prøve oss på noen utfordringer slik som baby mat utfordringer, eller noe i den duren, det tror jeg kunne blitt gøy. Legg gjerne igjen en kommentar under innlegget om du syns vi skal gjøre det. 

  På fredag skal jeg som vanlig oppdatere dere på hvordan det går i svangerskapet, så husk å ta deg en tur innom da om du skulle være interessert i å lese om det, i dag begynte jeg forresten på uke 16. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

   

 • Publisert: 06.03.2018, 21:31
 • Kategori: HUSDYR
 • 0 kommentarer
 • ET NYTT KAPITTEL I LIVET

 • Publisert: 23.08.2017, 13:48
 • Kategori: HUSDYR
 • Heisann dere. Igjen starter jeg et nytt innlegg med å si beklager for at jeg ikke har skrevet så mye som jeg burde, grunnen til det vet sikkert de fleste av dere hva er om dere leser bloggen min. Grunnen er nemlig at jeg har nettopp flyttet, nå bor jeg og kjæresten i Mo i Rana i en liten leilighet, nøyaktig hvor vi bor tenker jeg at jeg trenger ikke å fortelle dere nå, kanskje jeg gjør det senere men for øyeblikket velger jeg å ikke gjøre det. Vi har fått det veldig fint her i leiligheten vår bare på noen få dager, det er en del ting vi mangler for å få det helt ferdig og bra, ting som vitrineskap, bokhylle, kjøkkenbord og stoler og to nattbord, tv-bord og TV. Det får vi fiksa oss etter hvert, vi kan ikke få alt med en gang, da blir vi blakk. 

  Slenger med et bilde av min fineste Tyrion.

  Jeg har det egentlig ganske fint her, jeg savner selvfølgelig gjengen hjemme, besteforeldene mine, sauene og sist men ikke minst så savner jeg Baldrian så sinnsykt mye, heldigvis har jeg Tyrion her som gjør det hele mye lettere. Jeg er nok mer et kattemenneske, ikke misforstå meg nå jeg elsker selvfølgelig Tyrion men det er noe spesielt med en katt. Vi har det alt i alt veldig fint her, og jeg angrer ikke på at jeg flyttet hit til Mo. Det er ganske stille her også, vi bor jo ikke helt i selve byen så det er flott. Det helt positivet med å ha kommet for oss selv er at nå kan vi begynne å tenke på både bryllup og barn, noe vi ikke har hatt lyst til å tenke på så lenge vi har bodd på Nygård. 

  Nå sitter jeg egentlig bare her hjemme og venter på at kjæresten skal bli ferdig på jobb sånn at jeg kan ta Tyrion med meg å gå i mot han. Det er ikke så lenge til han er ferdig nå, klokken 2 er han ferdig på jobb. Jeg har egentlig ikke så veldig mye mer å skrive om for øyeblikket men jeg kan jo si at jeg skal legge ut bilder av leiligheta vår når vi har fått det meste på plass, slik at det ser bra ut. Vi har jo nettopp flyttet inn så det står jo noen esker og poser her og der. Jeg gleder meg til jeg kan vise dere hvor fint vi har det her, det er ikke perfekt men det er i det minste et tak over hodet, og så er det mitt og kjæresten sitt så det gjør det fantastisk.

   

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

   

  Follow
 • Publisert: 23.08.2017, 13:48
 • Kategori: HUSDYR
 • 0 kommentarer
 • DEN LILLE RAMPEN MIN

 • Publisert: 21.07.2017, 12:44
 • Kategori: HUSDYR
 • God dag kjære lesere, i dag har vi bare en helt rolig og stille dag hvor vi slapper av før vi skal ta bussen til Glomfjord i ettermiddag, det blir Tyrion's første busstur og vi er begge spente på hvordan det skal gå. I bil er han helt rolig, han legger seg ned i buret sitt og sovner av, kan hende det er litt piping de første minuttene men etterpå går det som regel ganske greit. For øyeblikket er Inge å dusjer mens jeg sitter her i stua sammen med Tyrion, den lille rampen min leker så fint på gulvet med alle lekene sine. Nå har han til sammen 10 leker, og flere blir han sikkert å få etter hvert. Vi har funnet ut at det er bedre å pakke en tyggeleke i munnen hans når han begynner å nappe, han napper jo fordi det klør på tennene hans, i hvert fall så er det det vetrinæren sier. Jeg tenkte at nå i dag skulle jeg dele noen video snutter med dere, som jeg håper dere vil sette pris på og like å se.


  Nå ligger den lille rampen på beina mine og sover, han er så varm og god og det er godt å ha han her ilamme meg. I dag skal vi fortsette å trene på å ligge, han har forstått sitt og å gi labb, det skal vi selvfølgelig fortsette å øve på men det er viktig å øve på nye ting også. Han er veldig flink når det kommer til trening. Det er nesten litt slik at det er enklere å trene han enn hva jeg hadde sett for meg, men la oss ikke snakke for fort, vi vet at vi vil få en del utfordringer og at det kommer til å bli litt vanskelig av og til, men det viktigste er at vi har tålmodighet, så skal nok alt gå bare supert.

  Hvis du vil se flere videoer kan du klikke HER 

  Jeg skal prøve å bli flink til å laste opp flere videoer på Youtube av både Tyrion og andre ting og tang, å holde på med bilder og filming er jo en ting jeg virkelig elsker. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

   

  Follow

 • Publisert: 21.07.2017, 12:44
 • Kategori: HUSDYR
 • 4 kommentarer