hits

Tone-Lise

VIDEOSNUTT AV KOSEKROKEN

 • Publisert: 03.08.2018, 21:38
 • Kategori: INTERIØR
 • God kveld kjære lesere.

  Fredags kveld og nå sitter jeg her på kjøkkenet og drikker bringebærbrus fra Oskar Sylte mens jeg venter på at storebroren min, Ståle skal komme på besøk, han kommer for å hente meg slik at jeg kan være på Nygårdsjøen helt frem til fødselen. Han er virkelig verdens beste storebror som kjører ekstra tur til Mo for å hente meg, han skal være her til i morgen så det blir nok en tur inn til sentrum for å handle litt før vi reiser til Nygårdsjøen senere på dagen. I kveld skal vi spise lasagne og slappe av litt før det blir tur med vesle Tyrion før vi legger oss. Kanskje vi til og med hopper inn i kosekroken og tar oss et slag med politisk ukorrekt eller spiller yatzy eller noe annet, vi har ingen planer egentlig.

  I dagens første innlegg skrev jeg at jeg kom til å dele en liten videosnutt med dere av den flotte kosekroken vår her på Mo, vi har virkelig fått gode tilbakemeldinger på den, og fått høre at den ble kjempe fin og at andre også ønsker seg en slik kosekrok. Jeg gleder meg veldig masse til jeg kan sitte i kosekroken og amme vesle jenta mi, å leke og ha kosestunder der sammen med henne, det blir utrolig koselig. Her er videoen, jeg håper du liker den. 

   

  Det var den lille videoen jeg hadde å dele med dere, hvis du skulle være interessert i å se flere av videoene jeg har lagt ut på youtube kan du klikke HER.

  Legg gjerne igjen en kommentar å si hva du syns, skal jeg fortsette å legge ut videoer på Youtube i fremtiden og gi meg gjerne tips til flere videoer du kunne tenke deg å se. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #inspirasjon #interiør #youtube #film #video #kosekrok #leilighet #hus #bolig #dekorasjon #moirana #hjem #gravid #graviditet #svangerskap #mammaforførstegang 

 • Publisert: 03.08.2018, 21:38
 • Kategori: INTERIØR
 • 0 kommentarer
 • EN NY OG BEDRE KOSEKROK

 • Publisert: 03.08.2018, 12:59
 • Kategori: INTERIØR
 • Hei og hopp.

  Da var det sannelig fredag igjen, jeg kommer ikke over hvor fort tiden har gått helt siden jeg ble gravid, det må jo ha noe med det å gjøre at jeg har fokusert på å telle dagene og ukene, og nå i den siste tiden frem mot termin teller vi jo ned dagene. I dag har jeg 27 dager igjen til termin. Tror du hun kommer før termin eller etterpå? Jeg tror hun kommer før, men det er typisk meg å ta feil så vi får se når hun bestemmer seg for å komme ut å hilse på oss. I natt har jeg nesten ikke fått noe søvn, jeg har kanskje til sammen sovet i tre timer, jeg vet ikke hvorfor men plagsomt er det i hvert fall med tanke på at jeg går rundt som en zombie om dagen fordi jeg er mega trøtt.

  I dag tenkte jeg at jeg kunne dele bilder av kosekroken vår med dere slik at dere får se hvor utrolig fint det har blitt her, det har faktisk blitt så fint at jeg syns det blir trist å dra hjem til Nygårdsjøen i morgen, men det blir jo så vanvittig koselig å komme tilbake hit til Mo å se alt sammen på nytt igjen, og når jeg kommer tilbake så har jeg nok ei lita jente med meg som jeg håper vil bli like glad i kosekroken som det jeg er.

  Det var alle bildene av kosekroken vår, jeg har filmen en liten videosnutt som jeg skal legge ut senere i kveld slik at dere får sett det, videoen ligger allerede på youtube kontoen min dersom du skulle være interessert, det ligger også mange andre videoer ute på youtube så om du skulle være interessert får du ta deg en tur innom kanalen min der. 

  Hva syns du så langt om kosekroken? 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #interiør #design #leilighet #kosekrok #bolig #dekor #inspirasjon #bilder #foto #fotografi #lys #stearinlys #koselig #hjem #hus #gravid #graviditet #svangerskap #termin 

 • Publisert: 03.08.2018, 12:59
 • Kategori: INTERIØR
 • 4 kommentarer
 • KOSEKROKEN VÅR

 • Publisert: 05.07.2018, 11:35
 • Kategori: INTERIØR
 • Heisann dere. 

  Jeg begynte dagen min klokken 09:00 i dag, været er ganske fint, litt overskyet men mye blå himmel og ikke minst er det varmt og godt ute, så varmt at de dumme edderkoppene kryper frem, heldigvis fikk jeg kjøpt en spray i går som skal ta livet av disse skapningene. Ja, jeg forstår at edderkoppene har et formål her i verden og at de er viktige for naturen, men når det blir så mange av dem utenfor husveggene som gjør at jeg ikke tørr å gå ut da må de bort, slik er det bare. Sprayen tar uansett livet av de med en gang og de pines ikke så det er jo bra. Vi har oppdaget at vi har minst tre forskjellige humlebol i veggene på leiligheten, men siden det er humler så lar vi de være, de plager oss ikke og vi plager heller ikke dem. 

  I går var jeg og kjæresten på en liten handletur sammen med en av hans kompiser, vi fikk kommet oss innom Plantasjen slik at vi fikk kjøpt jord for å sette poteter, og det gjorde vi i går, vi fikk satt poteter i en ganske stor svart plast kasse, og poteten vi satt heter for Gulløye, kan hende jeg har stappet i en annen sort med et uhell men i utgangspunktet var det nå Gulløye vi skulle sette. Vi har noen andre poteter vi også skal prøve å sette men vi fikk for lite jord så vi må tilbake for å få mer, men det er ikke sikkert vi får gjort det i år, men vi får nå prøvd oss på en sort og det er ganske spennende. Inge syntes det var kjempe gøy og var veldig interessert i prosjektet og er nå veldig spent på om vi får poteter. 

  I dag tenkte jeg forresten at dere skulle få se kosekroken vår, før og etterbilder så får dere se hva som er blitt gjort. Jeg og min kjære har virkelig stått på som tullinger for å få det fint her i den nye leiligheten før vi reiser hjem på ferie i tre uker. Jeg har spesielt fokusert på å få kosekroken vår ferdig. Som du kan se på bildene under teksten her er det hagestolene jeg har brukt, og de har jeg brukt fordi jeg har ikke lenestoler, men planen vår er å skaffe fire små lenestoler. Jeg skal også male bordet og selvfølgelig få tak i en ekte duk, det som ligger på bordet nå er et pledd. Her har dere før og etter bildene.

  Her er før bilde, ganske tom og stusslig slik som det så ut, men selv om det er tomt så må du bare legge merke til den flotte utsikten vår, og selvfølelig må du jo bare se mye på vesle Tyrion vår.

  Dette er slik det ser ut nå, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med hvordan det har blitt på bare noen få korte dager, og bedre blir det når jeg kan få tak i noen lenestoler å sette inn i stedet for å bruke hagestolene inne. I går fikk jeg kjøpt stolputer til stolene for å få det litt mer koselig og komfortabelt å sitte i. I vinduene skal jeg også henge noen lamper for å få litt fint lys, men for øyeblikket har jeg satt det på vent siden man ikke kan kjøpe alt på en gang. Gulvmatten skulle selvfølgelig vært enda større å gått helt ut til veggene på hver side men det var denne matta jeg hadde og da bruker jeg den også.

  Oppå bordet har jeg pyntet med brikker for å sette fat på i to forskjellige farger, og en sommerfugl jeg fikk hos min kjære mamma, to telysholdere som passer inn med resten av fargene. Et rosa serveringsfat og chili planten min, som utrolig nok har klart seg. 

  Må bare også legge ved dette bildet, vesle Tyrion gikk å la seg på gulvmatten og lå der så fint så jeg måtte ta bilde av han når han lå der, ganske fin pynt ikke sant?

  Jeg er så fornøyd med kosekroken og jeg syns det er kjempe trivelig å sitte der å bare se ut, jeg har hengt opp fuglemat også så småfuglene kommer stadig vekk dit for å spise og det er helt nært så det er skikkelig koselig. Etter ferien skal jeg ta bilder av resten av leiligheten slik at dere får se hvordan jeg har pyntet kjøkkenet og stua, og soverommet, badet er ikke så mye å se selv om det er fint, det er liksom bare et standard bad med to speil og to servanter.

  Legg gjerne igjen en kommentar under om hva du syns om kosekroken vår.

  Husk at du også kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

   

 • Publisert: 05.07.2018, 11:35
 • Kategori: INTERIØR
 • 0 kommentarer
 • SPONTAN SHOPPING MED KJÆRESTEN

 • Publisert: 28.09.2016, 12:09
 • Kategori: INTERIØR
 • Hei dere. Det er sjeldent at jeg kommer hjem fra Bodø med mer enn to bæreposer, i går var det helt annerledes. Jeg og kjæresten bestemte oss for å ta oss en dagstur til byen for å shoppe litt. Jeg skulle kjøpe meg en ny genser og han skulle kjøpe en spray som skulle hjelpe mot snorking. Vi endte opp med å kjøpe mye mer enn bare det. Enkelte ganger syns jeg det er helt greit å skjemme seg selv litt bort uten å ha dårlig samvittighet.

  Kjæresten kjøpe seg et nytt kompakt kamera, vi har begge hatt lyst på det lenge og nå har vi et sammen. Han kjøpte seg også en plast lykt som han kjøpte to lyslenker han skulle legge oppi, den ene var ødelagt mens den andre funket som den skulle. Jeg tenker at dette skal jeg ta bilde av senere så dere får se. Jeg kjøpte to grytekluter, en duk og en pakke med brikker for å ha under kopper og glass. Jeg kjøpte også en svart plastikk lykt og tre lys i forskjellige farger for å ha i den. 

  Er ikke disse tingene bare nydelige, lysene er i en mørk rød/lilla farge, svart og oransje, passer så godt til høsten. Jeg har kjøpt meg en ny strikket genser også, jeg skal legge ut bilder senere av den så dere får se. Jeg kjøpte også 6 forskjellige typer kaffe til kaffemaskinen jeg kjøpte til kjæresten i fjor til jul. Vi hadde det kjempe koselig i Bodø i går og jeg angrer ikke på at vi dro dit på en spontan tur.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

   

  Follow
 • Publisert: 28.09.2016, 12:09
 • Kategori: INTERIØR
 • 0 kommentarer
 • BADEROMS INTERIØR INSPIRASJON

 • Publisert: 21.09.2016, 10:00
 • Kategori: INTERIØR
 • Vi fortsetter dagens innlegg med interiør inspirasjons bildene som jeg lagde siste, denne gangen har jeg laget en kollasj med bilder av forskjellige ting og tang som har med badet og gjøre. Badet er et av de rommene som er viktig, i hvert fall for meg. Jeg bruker mye tid på badet, det er her jeg skal gjøre meg klar for dagen og da ønsker jeg og ha det fint rundt meg, jeg føler at når jeg er i et fint rom så føler jeg med selv mye bedre.

  Jeg gleder meg mye til jeg og Inge har vår egen plass hvor vi kan male, dekorere og fikse på nesten hva enn vi vil. I løpet av livene våre skal vi nok klare og stelle til drømmehuset vårt. Kanskje du også finner inspirasjon i denne kollasjen jeg har laget:  Neste rom vi skal ta for oss er kjøkkenet, enda et rom som er viktig for meg, mer om det i neste innlegg som har med interiør og gjøre, det innlegget kommer ut i oktober. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen takk for at du var innom bloggen min i dag.

  Follow
 • Publisert: 21.09.2016, 10:00
 • Kategori: INTERIØR
 • 0 kommentarer
 • SOVEROM INTERIØR INSPIRASJON

 • Publisert: 12.09.2016, 09:59
 • Kategori: INTERIØR
 • Jeg er veldig opptatt av interiør, det er en ting jeg begynte og bli ganske opptatt av etter at jeg begynte på videregående. Er det en ting jeg virkelig har lyst til så er det å ta en videre utdannelse til interiør designer, men det koster masse penger som jeg ikke har. Jeg har satt sammen en liten bildekollasj som gir meg inspirasjon til hvordan mitt og min kjæres drømmesoverom skal se ut når vi får oss vårt eget hus og kan pusse opp og pynte litt i.  Bildene er fra Pinterest og dere finner dem alle om du søker på Bedroom Interior Design. Anbefaler dere til å skaffe dere Pinterest, det finnes så mye flott å se på der. Jeg bruker alltid denne nettsiden når jeg skal finne inspirasjon til slike ting.

  Håper du likte dette innlegget, jeg kommer til å legge ut flere slike innlegg fremover som har med andre rom i huset og gjøre, følg med på bloggen min fremover så du får med deg når jeg publiserer disse innleggene om du er interessert i slike ting.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen takk for at du stakk innom bloggen min.

   

  Follow
 • Publisert: 12.09.2016, 09:59
 • Kategori: INTERIØR
 • 2 kommentarer