hits

Tone-Lise

10 HYSTERISKE FAKTA

 • Publisert: 23.12.2016, 10:44
 • Kategori: INTERNETT
 • Da er det fredag og lille julaften, dagen min skal brukes på å bake brød pluss å bake en aller så liten sjokoldekake, jeg bruker en helt enkel oppskrift men den er så god og derfor skal jeg dele den med dere en dag i neste uke. I dagens innlegg skal jeg skrive om noe jeg synes er ekstremt interessant, nemlig fakta. Jeg pleier å ligge i senga om kvelden når jeg legger meg å bla igjennom gode gamle Pinterest, jeg pleier å søke på fakta og jeg skal love dere det er mye morsomt å hente her.  

  10 FAKTA HENTET FRA PINTEREST.

  1.Syren i magen din er så sterk at den kan løse opp et barberblad.

  2. Hjerterytmen kan noen ganger forandre seg når vi nyser, men det stopper aldri.

  3. Dess høyere IQ du har jo mer drømmer du om natten.

  4. Coca Cola ble orginalt laget for å fjerne hodepine.

  5. Den venstre lungen din er mindre enn den andre, dette er for å gi plass til hjertet.

  6. Delfiner, hvaler og aper er de eneste dyrene, andre enn oss mennesker som er kjent for å ta selvmord.

  7. 22 april er den nasjonale jelly bean dagen.

  8. Jack Daniels siste ord var "en siste drink, vær så snill"

  9. Det finnes en plante som er giftig som gir offeret et smil om munnen når de dør.

  10. Mennesker begynner å lyve i en alder av 4. (kan nok stemme dette for det gjorde jeg i følge morfar. Jeg sa jeg var ni når jeg var bare 4.)

   

  Jeg syns det er utrolig morsomt og spennende å lese om fakta, det føles liksom så godt å lære noe nytt. Mye av dette visste jeg ikke før jeg leste det på Pinterest. Jeg anbefaler dere alle sammen til å skaffe dere konto på Pinterest slik at dere kan lese forskjellige fakta og det finnes så utrolig mye annet der også. Det går ikke en dag uten at jeg er innom siden. 

  Nå venter jeg på at ovnen skal bli varm nok til at jeg kan begynne å steke brød, blir 6 brød i dag som alltid. Oppskriften ligger ute på bloggen min om du er interessert i den. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #fakta #blogg #hverdag #blogger #nordnorge #facts #tips #inspirasjon #lærerikt #morsomt #dyr #kjærlighet #instagram #facebook #jul #advent #lillejulaften #juletid #førjulstid 

  Follow
 • Publisert: 23.12.2016, 10:44
 • Kategori: INTERNETT
 • 2 kommentarer
 • MINE FAVORITT YOUTUBE KANALER

 • Publisert: 05.12.2016, 11:22
 • Kategori: INTERNETT
 • Jeg elsker Youtube og bruker siden ekstremt mye både for å høre på musikk og for å se på videoer som er gøye og som interesserer meg. Jeg ser en god del på sminke videoer, det har jeg gjort siden jeg først begynte å bruke Youtube. Jeg ser også på en del DIY videoer og har en favoritt der som jeg skal dele med dere snart. Her er uansett mine favoritt Youtube kanaler.

  LYDIA ELISE MILLIEN

  Jeg må bare si at jeg elsker virkelig denne jenta, hun har et så flott humør som bare smitter over på meg når jeg ser videoene hennes, jeg antar at hun er ei jente med masse penger men jenta har nok jobbet hardt for å få det og det syns jeg er flott, hun har mange fantastiske fine videoer, og de passer bra for deg dersom du er interessert i sminke og mote. Du finner henne HER  ZOELLA

  Jeg tror dette også må være en person som gjør at Youtube er en morsomt nettside å bruke, jeg har fulgt med på henne nesten helt fra hun begynte å lage videoer på Youtube. Kanalen passer godt for deg dersom du liker mote, sminke litt tag videoer og matlaging. Digger henner virkelig. Du finner henne HER  VASSEUR BEAUTY

  Denne jenta vet hvordan hun kan gi andre inspirasjon til omtrent alt, spesielt når det kommer til vasking og renhold i huset hjemme, hun har fått meg til å hoppe ut av godstolen og begynte å gjøre rent. Hun har mange flotte DIY videoer som jeg anbefaler dere å sjekke ut. Hun venter forresten sitt første barn og det er så koselig å se henne snakke om det, og hvor lykkelig hun er. Du finner henne HER
  LIVE YOUR STYLE

  Når vi er inne på DIY videoer så kan denne jenta det meste, Sharrah Robeson som er datteren til Rebecca Robeson er virkelig flink til å gi inspirasjon når det kommer til ting i huset, og juleting. Anbefaler å se på videoene hennes. Det er virkelig verdt det. Du finner henne HER.
  ROBESON DESIGN

  Her er mor selv sin Youtube kanal. Rebacca Robeson er på rå på alt som har med interiør og design å gjøre, jeg skulle gladelig ha betalt henne en fin pris for å fikse mitt hus( hvis jeg hadde mitt eget såklart) Anbefaler dere å se på hennes videoer om du er interessert i interiør og design. Jeg lover deg at du kommer ikke til å bli skuffa. Du finner kanalen HER.   


  Det var mine topp 5 Youtube kanaler, jeg ser selvfølgelig på mange andre mennesker på Youtube men dette er mine absolutt favoritter som jeg ser videoer av daglig. Jeg har forresten også en Youtube kanal, det ligger bare en video ute fremdeles men planen min er å begynne å filme andre ting og tang, jeg må bare planlegge det litt mer. Kanalen min finner du HER.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #youtube #kanaler #inspirasjon #sminke #diy #mote #interiør #design #kjærlighet #glad #vinter #lykke #instagram #facebook

  Follow
 • Publisert: 05.12.2016, 11:22
 • Kategori: INTERNETT
 • 0 kommentarer