hits

Tone-Lise

ROSER, BØKER, STRINGTRUSE OG HJEMMELAGET PIZZA

 • Publisert: 15.02.2018, 16:06
 • Kategori: KJÆRLIGHET
 • God ettermiddag folkens.

  I går dagens innlegg skrev jeg at jeg hørte på en lydbok på appen Storytell, The 5th Wave. Jeg må bare si at jeg elsker denne boka, den er syk spennende og jeg digger måten forfatteren har skrevet på, det er en del bannskap i boka så det er nok ikke en bok for folk som er sensitiv mot bannskap, jeg er aldeles ikke det så det går helt fint for meg å både lese bøker med bannskap, og å høre på dem. Jeg har nå kommer til kapittel 23.  Jeg måtte ta en lengre pause i går fordi jeg skulle gjøre noe som krevde litt mye konsentrasjon så helt siden i går har jeg ikke hørt på lydboka.

  Jeg har fått den nye dataen min, og kort sagt jeg elsker den. Jeg gleder meg til jeg skal spille World of Warcraft på denne, det blir virkelig bra, slipper i hver fall skjermen å klikke, og tastene er deilige, de kjennes nesten myke ut, jeg vil bare fortsette å skrive liksom. God data for å skrive bok på da tenker jeg, jeg har tatt en pause fra boka jeg skriver også, det ble liksom så mye som skjedde når jeg ble gravid, og hvem ante at det skulle være så mye papirarbeid å være gravid, brev hit og brev dit. 

  Tilbake til bøker fordi jeg kom plutselig på at jeg glemte å fortelle dere om Da Vinci Koden. Jeg har kommet til kapittel 4 og lengre klarer jeg ikke å komme meg, det er så mye kristendom og tro hit og tro dit, gud og sånne ting at jeg takler det ikke. Jeg liker bare ikke sånne bøker, antar det er fordi jeg ikke er kristen, jeg visste at boka handlet om det, og jeg trodde ikke det skulle bli noe problem, men den er bare så kjedelig liksom, dessuten skulle jeg ønske at skriften var større, kanskje jeg hadde hatt lyst til å fortsette å lese da, i boka er skrifta så lita at jeg føler liksom ikke at jeg kommer noen vei når jeg leser. Dette er kanskje en av de bøkene jeg skulle ønske at Storytell hadde slik at jeg kunne høre lydboka mens jeg leste. Gørr! Kjæresten har en bok som jeg kan lese, en bok jeg egentlig har holdt igjen med å lese og det er Silmarillion av Tolkien, kjæresten har kommet et godt stykke ut i boka, jeg har begynt å lese og så slutta gang på gang, så kanskje nå når jeg kan høre lydboka samtidig som jeg leser at det blir litt lettere. 

  Jeg har fått laget meg en diger kopp med kakao og sitter nå å slurper i meg den, kakao er virkelig deilig, har hatt lyst på det kjempe lenge nå men har bare ikke gidda å laga det før i dag, jeg er ikke så veldig glad i de kapselkakao greiene til kaffemaskinen vår men å lage kakao fra bunnen av, det er super godt. Jeg kom på akkurat nå at i går etter jeg hadde dusja så tenkte jeg at jeg skulle pynte meg litt ekstra siden det var Valentin, så jeg tok på meg et fint sett med undertøy, i dette tilfellet et hvitt sett, jeg har i den siste tiden brukt bare hipstere og ikke noen andre truser så når jeg i går tok på meg en stringtruse så skjønte jeg liksom med en gang hvorfor jeg ikke lenger var så glad i å bruke det, det er jo bare en tråd liksom som sniker seg lengre og lengre inn på rumpa, nei her etter blir det nok vanlig truse på meg.  

  I går etter kjæresten hadde fått spist frokost, slappa av og kosa med Tyrion sa han at han skulle på butikken for å hente den nye dataen min, ok tenkte jeg og fortsatte å høre på lydboken min, når han kom hjem kom han rett bort til meg og gav meg en liten pose og inni posen var det en bukett med rosa roser, jeg var verdens søteste kjæreste altså. Mens jeg satte rosene i en vase og plukket av noen av bladene, satte Inge seg ned til å sette opp dataen. Han er mye flinkere enn meg til å gjøre det så det var helt ok for min del at han tok seg av den delen.

  Senere på kvelden bestemte vi oss for at vi skulle lage hjemmelagd pizza helt fra bunnen av, så jeg laga deig til pizzabunn, vi fikk såpass mye deig at det var nok til to store langpanne pizzaer. Det ble i hvert fall to kjempe gode pizzaer og kjæresten ble veldig fornøyd for at det var så mye at han kunne ta med seg på jobb. Vi har såpass mye pizza igjen i dag at det blir middagen i dag også. Grunnen til at vi lagde pizza var fordi vi i fjor kjøpte pizza og spiste på Valentin, så vi tenkte at da kunne vi like så gjerne lage det til en liten tradisjon at vi hver Valentin spiser pizza og det er jo litt søtt og koselig. 

  Håper på at vi i dag får oss en tur til sentrum sånn at jeg får kjøp meg en eller to nye bøker jeg kan lese så jeg har noe å gjøre, jeg er forresten på utkikk etter en babybok hvor jeg kan skrive forskjellige ting om babyen og lime inn bilder, og sånne type ting, hvis du har tips om dette så legg gjerne igjen en kommentar under. Neste innlegg blir om mitt første jordmor besøk, mitt andre jordmor besøk er i neste uke, 23. februar. Det blir spennende og vi gleder oss masse til å få høre hjertet igjen. Kjæresten ligger nå forresten og ser på langrenn mens jeg sitter her å skriver, jeg tenker at jeg burde si meg ferdig med dette innlegget for jeg har snart skrevet 1000 ord, og det er litt sykt egentlig, det blir et langt innlegg. Dette er 1000. 

  Håper du likte dagens innlegg og at du kanskje har lyst til å følge bloggen min og lese mer av det jeg skriver om, jeg vet det er litt frem og tilbake men det er litt sånn jeg er så da blir nok innleggene mine sånn også.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #roser #blomster #valentin #valentinesday #lykke #kjærlighet #hund #valp #dyr #rosa #bilder #bilder #foto #fotografi #bøker #bok #lydbok #storytell #app #facebook #instagram #mamma #mammablogg #gravid #svangerskap #baby #babyimagen #innlegg #stringtruse #pizza #baking #hjemmelaget #kos #kjærlighetsdagen #kakao #the5thwave #davincikoden #danbrown #rickyanchey #moirana 

 • Publisert: 15.02.2018, 16:06
 • Kategori: KJÆRLIGHET
 • 0 kommentarer
 • FORLOVET I 1 ÅR

 • Publisert: 19.06.2017, 23:13
 • Kategori: KJÆRLIGHET
 • I dag 19.6.2017 er det et helt år siden min kjære Inge gikk ned på kne og spurte meg det store spørsmålet og jeg gav han et lykkelig JA. Selv om det har gått et helt år siden vi forlovet oss så føler vi oss like nyforlovet som vi gjorde i fjor på denne dagen. Jeg er så vanvittig lykkelig sammen med min kjære, jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, denne flotte mannen jeg er forlovet med er alt for meg. Jeg er evig takknemlig for at jeg har han i livet mitt. Han er alltid så god med meg, han sier de søteste tingene til meg, hvis jeg er trist eller sur så vet han akkurat hva han skal si for å gjøre meg blid igjen. 
   

  Jeg gleder meg virkelig til vi skal gifte oss, vi har enda ikke fastsatt en dato siden vi først og fremt vil komme oss i eget hus, kanskje få noen små barn og deretter gifte oss, vi har bare ganske enkelt tenkt å bruke god tid på alt, vi har hele livet forran oss og vi trenger ikke å stresse. 

  Jeg tenkte ikke at dette skulle bli et langt innlegg men før jeg avslutter så tenkte jeg bare å si til min kjære at jeg elsker deg gutten min, så ubeskrivelig mye av hele mitt hjerte for evig og alltid, det finnes ikke en person her i verden som er så god som det du er, du er virkelig drømmeprinsen min og kongen min. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #kjærlighet #forlovelse #forlovet #love #inlove #kjæreste #sommer #hverdag #bilde #bilder #natur 

   

  Follow
 • Publisert: 19.06.2017, 23:13
 • Kategori: KJÆRLIGHET
 • 4 kommentarer
 • DEN INTERNASJONALE DOWN SYNDROM DAGEN

 • Publisert: 21.03.2017, 08:24
 • Kategori: KJÆRLIGHET
 • God morgen kjære lesere. I går kveld fikk jeg en snap hos en venninne av meg som fortalte meg at i dag 21.mars er det den internasjonale Down Syndrom dagen, og for å vise støtte og at man viser at man setter pris på at vi alle sammen er forskjellige. Jeg ble veldig glad når jeg så denne snappen og hvordan vi skulle vise støtte og jeg gjør det selvfølgelig. Her er sokkene mine i dag.  Vis din støtte med å bruke to ulike sokker i dag, legg gjerne ut bilder på Instagram også med å bruke #rockesokk og #internasjonaldownsyndromdagen for å spre kjærligheten og støtten videre slik at andre får gjort det samme.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #internasjonaledownsyndromdagen #rockesokk #kjærlighet #sokker #lykke #sprebudskapet #sprekjærlighet 

  Follow
 • Publisert: 21.03.2017, 08:24
 • Kategori: KJÆRLIGHET
 • 4 kommentarer
 • 2 ÅR SAMMEN

 • Publisert: 10.10.2016, 10:00
 • Kategori: KJÆRLIGHET
 • I dag er det hele to år siden jeg og Inge fant hverandre, det føles alldeles ikke ut som om vi har vært sammen i to, men jammen har vi det. Om du fulgte den forrige bloggen min så vet du at vi har kjent hverandre kjempe lenge før vi bestemte oss for å prøve å få et forhold til å fungere. På to år har vi kommet ganske langt sammen, vi et til og med forlovet som dere sikkert nå vet om dere har lest bloggen min. 

  Jeg elsker Inge mer enn ord kan beskrive, det finnes ikke en eneste person i denne verden som er så snill og god som det han er mot meg. Han har gjort det vanskelige livet mitt så uendelig mye bedre enn hva det pleide å være. Han gjør meg glad hver eneste dag, og han setter pris på meg for den jeg er og jeg setter så stor pris på han for den han er. Han gjør meg så lykkelig, og det beste er at han trenger ikke en gang å prøve hardt for å gjøre meg lykkerlig, det er nok med at jeg vet at han er min og at han elsker meg og vil ha meg. Bare det at han er der er nok.   

  Vi har et helt fantastisk forhold sammen hvor vi begge tar godt vare på hverandre og støtter hverandre i hva enn det skulle være. Vi har inntil nå ikke hatt en eneste krangel men de kommer nok og det er vi begge klar over. Det viktigste er at vi elsker hverandre og har det vanvittig bra sammen. Folk sier stadig vekk at vi er et utrolig flott par og det er jeg helt enig i, jeg kunne ikke fått en bedre kjæreste enn Inge. Jeg elsker Inge og jeg gleder meg så mye til å gifte meg med han om kanskje noen år og til å tilbringe resten av livet mitt sammen med han. 

  Nå skal jeg og min kjære feire dagen vår litt så vi får se om vi tar noen morsomme bilder i løpet av dagen som jeg kan dele med dere, vi skal på date i Bodø men det blir en liten stund til siden det er så veldig mye annet som foregår hjemme akkurat nå. Jeg skal selvfølgelig blogge om daten vår og få tatt bilder når det skjer.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #kjærlighet #forhold #blogg #hverdag #lykkelig #forlovet #bilder #foto #fotografi

   

  Follow
 • Publisert: 10.10.2016, 10:00
 • Kategori: KJÆRLIGHET
 • 0 kommentarer