hits

Tone-Lise

NOEN NORDLYS BILDER

 • Publisert: 29.01.2018, 20:38
 • Kategori: FOTO
 • God kveld folkens. 

  Det begynner å bli en stund siden sist gang jeg skrev noe på bloggen min, grunnen til det er at jeg har brukt mye tid på å bli frisk og på å komme meg etter ribbeinsbruddet som jeg hosta på meg, jeg er frisk nå og bruddet gror sakte men sikkert. Jeg har ikke så vondt lenger, det er litt vondt når jeg bøyer meg i spesielle vinkler eller nyser, men det går som regel bare fint. Andre ting har også skjedd siden sist gang men det skal jeg blogge om i et innlegg som kommer senere, når det kommer det vet jeg ikke men følg med om du skulle være nyskjerrig på å vite mer. 

  I den siste tiden har jeg ikke fått tatt noen nye bilder, jeg har ikke hatt noen motivasjon til å ta kameraet med meg ut på tur, først og fremst fordi jeg har ikke gådd mye på tur, det er først forige uke jeg begynte å gå skikkelig på tur igjen og når jeg har hatt kameraet med meg ut har det ikke vært så mye å tatt bilde av, men før jul tok jeg noen bilder av nordlyset, de ble ikke helt super perfekte men jeg tenkte at jeg kunne dele de bildene med dere som ble noen lunde bra. 

   

  Det var alle bildene jeg hadde å dele med dere for denne gangen, håper du likte dem, legg gjerne en kommentar igjen å si hva du synes, eller om du skulle lure på noe. 

  Nå skal jeg slappe av å se på litt youtube videoer før jeg skal spille litt WOW. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen takk for at du var innom bloggen min i dag.

   

   

  Follow
 • Publisert: 29.01.2018, 20:38
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • GÅR DET AN?

 • Publisert: 08.01.2018, 18:27
 • Kategori: PERSONLIG
 • Heisann dere, nå er det lenge siden sist gang jeg skrev noe på bloggen min, det kommer til å bli slutt på det nå men jeg kan ikke helt si hvorfor riktig enda så dere får bare vente i spenning på å høre hvorfor. Jeg har ikke hatt lyst til å skrive på bloggen min i jula rett og slett fordi julen i år har vært et mareritt, jeg har vært syk hele jula med en knallhard influensa og masse feber, heldigvis har jeg ikke vært så snørrete at jeg har hatt problemer med å puste. Jeg er så og si frisk nå, nå er det bare noe rusk som sitter i halsen min som gjør at jeg hoster mye, og gjett hva? Kroppen min mente visst at det var ikke nok med at jeg måtte gå i hele jula med influensa men jeg måtte visst også hoste på meg et ribbeinsbrudd, WTF liksom? 

  Jeg har vært maks uheldig i julen men det får bare gå sin gang, jeg håper bare at dagene går fort slik at bruddet gror så fort som mulig, det er kanskje bare et brist men det gjør noe djevelsk vondt å gjøre absolutt alt. Først tenkte jeg ikke noe over det og bare fortsatte livet helt vanlig, ettert hvert som dagene har gådd så ble det progressivt verre og verre og til slutt så har det blitt så vondt at jeg bare daffegår, av og til klarer jeg å finne styrke til å stå mer oppreist og å gå fortere, for øyeblikket har jeg planta rumpa ned i sofaen hjemme hos pappa og her blir jeg til det er mest nødvendig å reise meg opp igjen. 

  Julen ble altså ikke helt som vi hadde planlagt, det var ikke bare jeg som fikk en skikkelig nedtur men mamma og Ståle også, mamma hadde influensa hun også og når Ståle kom på besøk for å spise elgkjøttkaker fikk han spysjuka og spydde flere ganger, helt til han fikk opp bare grønn magesyre, det gikk ikke langt tid etter at Ståle hadde kasta opp første gang til mamma også måtte spy. Heldigvis klarte jeg og Inge å holde oss såpass borte fra dem at vi ikke fikk spysjuka, jeg kasta opp mange ganger fordi jeg hosta til jeg ikke klarte å holde nede det jeg hadde spist. 

  Føler virkelig at dette har vært et siste lille "FUCK YOU" fra 2017. Nå håper jeg at både jeg og familien min slipper mer sykdom dette året, men jeg kjenner meg selv såpass godt at jeg vet at jeg blir syk bare en forkjøla person ser på meg i et sekund. Jeg tenker at til neste år skal jeg ta influensavaksinen slik at jeg er på den sikre siden. 

  Jeg tenkte at jeg skulle fortsette å bruke hele dagen min på å se på serie og tenkte å se på en del filmer nå som jeg har tid og ikke kan bevege meg så ekstremt mye, jeg har satt meg opp en liten liste over hvilke filmer og serier jeg skal få sett. Kanskje jeg tar å blogger om det neste gang, hvilke serier jeg for øyeblikket ser på. 

  Jeg savner kjæresten min ekstremt mye, han er hjemme på Mo mens jeg er hjemme hos pappa, skal nok nedover til mamma i kveld å sove der i noen dager, planen er at Ståle skal kjøre meg til Mo i helga, kan hende han blir værende der en natt slik at han slipper å kjøre frem og tilbake på en dag. Det kan hende at vi utsetter det til neste helg igjen dersom jeg har for store smerter til å ta den bilturen, jeg sitter jo i ro hele veien men det er jammen ikke godt å sitte helt i ro heller når man har et bristet ribbein. 

  Kjenner at jeg har ekstremt lyst til å gå ut å ta masse bilder men jeg klarer så vidt å løfte meg selv opp fra senga eller sette meg ned på do for å tisse, at det går an liksom? Jeg har fått tatt et enkelt bilde nå mens jeg har vært hjemme og det var sist fredag når jeg var hos legen. Det var ikke slik det skulle bli, vel vel det gjelder vel bare å ta alt med et smil om munnen og håpe på det beste. 

  Jeg vet ikke helt om jeg gidder å skrive så veldig mye mer akkurat nå, jeg får heller skrive igjen i morgen om jeg finner noe å skrive om. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

 • Publisert: 08.01.2018, 18:27
 • Kategori: PERSONLIG
 • 0 kommentarer