hits

Tone-Lise

GRAVIDOPPDATERING: UKE 14 (13+3)

 • Publisert: 23.02.2018, 13:05
 • Kategori: GRAVID
 • Hei og hopp. 

  I dag har vi vært på andre kontroll hos jordmor, alt sto kjempe fint til hos den lille i magen min, og i dag fikk vi høre hjertet slå, det var en ganske fin opplevelse egentlig, det er liksom et kjempe lite hjerte, et lite liv inni meg og det gjør meg så glad. Tenkte at jeg idag skulle skrive en liten oppdatering på svangerskapet mitt så får dere litt mer innsikt i hvordan det er og alt sånt. 

  Jeg er i svangerskapsuke 14 (13+3) Det vil si at 33,2% av svangerskapet har passert som vil si at jeg har ca 189 dager igjen.

  TERMIN: Jordmor sier termin er rundt 3. september men på første ultralyd viste det seg at jeg var lengre på vei så det blir nok et august barn, vi får vite nærmere termin når vi kommer på neste ultralyd som er 23. mars. 

  Slik ser magen min ut nå, den har blitt litt større enn sist gang jeg la ut bilde. Jeg føler at magen min er så lav på en måte. 

  Babyen: Barnet er ca 6,5 cm langt fra hode til stump, det er inne i en kraftig voksefase. Babyen kan nå bøye på ledd og begynner smått å få hår på hodet.

  Kjønn: Vi vet ikke kjønnet enda, vi får vite det nærmere på neste ultralyd og da får dere vite det etter alle i familien har fått vite det først.

  Liv i magen: Vi tror vi har kjent noen små bevegelser og jordmor sier det er godt mulig vi har kjent det siden babyen er så aktiv, det er ingen store bevegelser enda da! 

  Forandringer på kroppen: Jeg har merket noen få forandringer slik som at puppene vokser og blir tyngre, jeg har måtte kjøpe meg to nye BH-er for å få noe som helst støtte, skulle helst sett at jeg slapp å bruke BH, eller så er det bare magen som vokser seg større for hver dag som går:)

  Humøret mitt: Det er på topp, jeg er som oftest blid og glad hele tiden, jeg ler av alle spøker som andre sier de ville blitt sinte av, men som morfar sier så skal man ikke ta alt seriøst og ikke ta seg selv så høytidelig. Det tror jeg er viktig og være veldig positiv i stedet for å lage surtrut og klage på alt som er å klage på.

  Formen min: Jeg har helt sluttet å spy og det ELSKER jeg. Jeg har en bøtte stående ved sengekanten bare for sikkerhets skyld. Jeg kjenner meg ellers veldig bra og har ikke hatt noen plager enda, håper det fortsetter. 

  Søvn: Jeg har den siste uka hatt masse mareritt og våkna ofte og vært veldig urolig så jeg sover ikke så veldig godt nå for tiden så jeg håper det forandrer seg kjapt!

  Cravings: Vann, vann og atter vann. Jeg drikker så mye vann som mulig, ikke bare fordi jeg er tørst men fordi det er så godt, jeg kan ligge å slappe av i senga og plutselig må jeg fyke opp å få i meg et glass med vann, bare må ha det liksom. Ellers så må det være appelsin og epler jeg har mest lyst på hele tiden, men det begynner å dabbe av litt med appelsiner siden jeg har spist så mye. 

  Vekt: 65 kg nå.

  Hva gleder jeg meg mest til? Det må nesten være til å få vite kjønnet på babyen og bestemme navnet som vi har klart uansett hva det blir.

  Pappa Inge: Han gleder seg til alt han, og ser frem til å møte den lille:)

  Det var denne ukens oppdatering, neste gang blir neste fredag, så holder vi det slik at jeg skriver en slik oppdatering hver fredag. Har du spørsmål så må du gjerne spørre i kommentarfeltet under så skal jeg svare. 

  Husk at du kan følge meg på FACEBOOK og INSTAGRAM.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #svangerskap #mamma #mammablogg #mammablogger #gravid #pregnant #gravidoppdatering #uke14 #barnimagen #instagram #facebook #kjærlighet #lykke #livet #blogger #bilder #foto #fotografi #magebilde #mammaforførstegang #hobbyfotograf #jordmor #hjerteslag

 • Publisert: 23.02.2018, 13:05
 • Kategori: GRAVID
 • 2 kommentarer
 • MIRROR MIRROR av CARA DELEVINGNE

 • Publisert: 21.02.2018, 16:30
 • Kategori: BOK
 • God ettermiddag dere.

  I dag hadde jeg en kjempe fin start på dagen, bortsett fra det at Tyrion slapp en promp i ansiktet på meg. Rude! Inge fikk seg også litt av en overraskelse da han lå på sofaen og så på skirenn, Tyrion kom plutselig opp til han og la seg på brystkassen hans, det gikk omtrent 1 minutt så spydde Tyrion på han. "Æsssj, eww" var omtrent alt kjæresten sa, jeg fikk tak i papir med en gang og fikk tørket av han slik at det ikke skulle bli noe gris rundt om kring. Alt gikk nå bra og etterpå lo vi bare av det, jeg lo selvfølgelig fra starten av, det var synd i huden som måtte spy men ellers var det bare ekstremt gøy at han spydde på Inge. Vi har vel fått en forsmak på hvordan det blir med en liten baby.

  I dagens innlegg tenkte jeg å fortelle dere litt om den nye boka jeg kjøpte meg og har begynt å lese i nemlig Mirror, Mirror som er skrevet av skuespiller og modell Cara Delevingne. Jeg pleide virkelig å like den jenta der, jeg syntes alltid at hun var så kul fordi hun hadde sin egen måte å være på og lot seg ikke dømme av andre, pleide på en måte å se litt opp til henne, nå syns jeg bare hun er en flott dame og en god skuespiller. 

  Boka handler om 4 tenåringer: Red, Leo, Rose og Naomi som ikke passer helt inn. Red har en mor som er alkoholiker og en far som aldri er til stedet. Leo's bror fører han på en mørk og voldelig vei. Rose tyr til alkohol og gutter for å numme smerter og minner fra fortiden hennes, og Naomi rømmer hjemmefra for å finne friheten hun ikke klarer å finne hjemme. De er alene mot verden helt til de former sin egen familie og starter et band som heter Mirror, Mirror sammen, sammen kan de være seg selv.  Plutselig forsvinner Naomi og hun blir funnet halv i livet, hun blir innlagt på sykehuset og må sloss for livet sitt, det verste er at politiet mener hun har gjort dette mot seg selv. Gjengen finner spor som tyder på at ikke alt var slik som det så ut til og prøver å finne ut hva som skjedde med Naomi. 

  Jeg har kommet til kapittel 16 i boka og jeg liker den veldig godt, men jeg må nesten si at jeg får en liten negativ opplevelse med å lese denne boken fordi Cara har prøvd så innmari sterkt å skrive bra, det blir liksom så mye press på oss lesere og det blir nesten vanskelig å lese boka synes jeg. Jeg har aldri hatt problemer med å lese bøker før, men akkurat denne var så komplisert skrevet at jeg vet ikke helt hva jeg føler. Jeg skal selvfølgelig lese ferdig boka og kanskje skriver jeg et nytt innlegg om hva jeg synes etter jeg er ferdig. 

  Boka er spennende og jeg blir trukket veldig inn i historien, man kjenner seg gjerne litt igjen, ikke nødvendigvis på den måten at jeg var i samme situasjon som noen av karakterene i boken, men i den form av at man kjenner den følelsen av å være skeptisk og redd i tenårene, det å komme seg i gjennom skolen. Denne boka inneholder en god del bannskap så hvis du er veldig sensitiv mot det eller hvis du er veldig ung så vil jeg anbefale deg om å ikke lese boka. Jeg skal fortsette å lese videre og kanskje komme meg til kapittel 21 i løpet av dagen, jeg leser ganske fort så det kan hende jeg kommer mye lengre også.

  Jeg har vurdert å bestille en ny bok serie på nett også fordi jeg blir så fort ferdig, dessuten så er utvalget av engelske bøker på Ark og Norli veldig lite, og de bøkene som er der er som oftest veldig overprisa så jeg kjøper heller på nettet så sparer jeg penger og jeg får mer for pengene mine. Har du tips til andre bøker eller serier jeg kan lese så må du gjerne skrive det i kommentarfeltet under, eller hvis du selv har lest denne boka så må du gjerne skrive hva du syntes. 

  Nå skal jeg ta meg en kopp te og se litt på youtube før jeg begynner å lese eller så kanskje jeg skal spille litt Skyrim. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #bøker #bok #bokorm #mirrormirror #caradelevingne #lese #lesehest #bokblogg #engelsk #tips #inspirasjon #kjærlighet #lykke #mammablogg #mamma #instagram #facebook #internett #spill #gaming #skyrim #gamer 

 • Publisert: 21.02.2018, 16:30
 • Kategori: BOK
 • 0 kommentarer
 • FØRSTE JORDMOR BESØK

 • Publisert: 19.02.2018, 11:36
 • Kategori: GRAVID
 • Hei og hopp dere! 

  I dag har jeg hatt en fin dag så langt, bortsett fra at jeg har litt vondt i den ene foten min men det går over, så jeg tenker ikke så mye på det. Jeg har ikke spydd på 5 dager nå og det kjennes bare helt herlig ut, håper virkelig at det fortsetter sånn, antar at jeg kommer til å få dager hvor jeg kjenner meg dårlig igjen men så lenge jeg ikke spyr så er jeg egentlig fornøyd. I dag tenkte jeg at jeg skulle fortelle dere om det første jordmor besøket mitt, jeg tenkte at det kanskje kunne være en interessant ting å skrive om, har du spørsmål om noe av det jeg skriver om i dette eller andre innlegg må du gjerne legge en kommentar igjen under innlegget.

  Mitt første jordmor besøk skjedde 31.01.2018 jeg måtte selv ringe å bestille time og det i seg selv gikk ganske greit bortsett fra at jeg var så stressa, så når hun i resepsjonen spurte hvordan jeg stava etternavnet mitt gikk alt i surr selv om det er det enkleste ever. Jeg sa selvfølgelig at jeg var så stressa av hele situasjonen så jeg måtte ta meg et lite sekund for å hente meg inn, hun i andre enden av telefonen måtte le litt og sa det var helt i orden.

  Jeg var ikke noe særlig nervøs for å komme på første kontroll, jeg gleda meg heller til å møte jordmor og få informasjon om ting rundt svangerskapet og andre viktige ting. Rita som min jordmor heter var veldig snill og bare rett og slett er herlig menneske med godt humør og lett og forstå. Det første som skjedde var at hun spurte litt om når første dag i forrige mens var, og regnet seg fram til at jeg var i uke 10+5, og beregnet seg frem til når termin var, selvfølgelig kan dette variere fort. Jeg tenkte at jeg skulle skrive litt mer om når jeg har termin i et annet innlegg, så kan jeg skrive litt tanker rundt det.

  Slik så jeg ut når jeg var på første jordmor besøk, altså når jeg var 10 uker på vei, magen er litt større nå, den vokser sakte men sikkert, det blir spennende å se hvor stor magen min blir. 

  Etter å ha beregnet seg frem til når termin var, spurte hun noen spørsmål i forhold til fysisk og psykisk helse på oss begge to og informerte om forskjellige kostholds tips og ting jeg kunne gjøre om jeg fikk plager. Det første hun sa når jeg kom inn var at hun kom til å høre om hun kunne høre hjerteslag men at hun trodde det var høyst tvilsomt at vi kom til å høre noe. Dette var en ting jeg har gått og gledet meg til så jeg ble litt små skuffa, vi fikk ikke høre noen hjerte lyd og grunnen til det var fordi fosteret lå for langt ned for at hun skulle kunne høre noen lyd.

  Ellers så spurte hun om forskjellige spørsmål i forhold til sykdommer i familien, røyking, alkohol og stoff, vi sa alt som trengtes å si og på grunn av det vi sa så fikk vi heldigvis en tidlig ultralyd som sa at alt sammen var i skjønneste orden med den lille i magen min. Kort sagt så er alt helt fantastisk bra med både meg og den lille, noe kjønn fikk vi ikke vite på første ultralyden men neste gang jeg skal som er 23 mars regner jeg med at vi får vite hva det blir og da skal dere selvfølgelig få vite det.

  Nå tror jeg ikke at jeg har mer å skrive om i forhold til det første besøket hos jordmor, men dersom du har noen spørsmål om det så må du gjerne bare spørre i kommentarfeltet under så skal jeg svare der og kanskje svare i et innlegg også, sett at jeg får mange spørsmål, hehe. Nå tenkte jeg rett og slett at jeg skulle spille litt The Sims 4 mens jeg slapper av, etterpå har jeg på planen å ta på litt selvbruningskrem på kroppen, lenge siden jeg har gjort det og i dag har jeg lyst til det. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #gravid #svangerskap #preggo #pregnant #mamma #barnimagen #bilde #jordmor #gaming #spill #informasjon #mammablogg #mammablogger #foto #fotografi #kropp #instagram #facebook #kjærlighet #lykke #ultralyd #magebilde

 • Publisert: 19.02.2018, 11:36
 • Kategori: GRAVID
 • 0 kommentarer
 • ROSER, BØKER, STRINGTRUSE OG HJEMMELAGET PIZZA

 • Publisert: 15.02.2018, 16:06
 • Kategori: KJÆRLIGHET
 • God ettermiddag folkens.

  I går dagens innlegg skrev jeg at jeg hørte på en lydbok på appen Storytell, The 5th Wave. Jeg må bare si at jeg elsker denne boka, den er syk spennende og jeg digger måten forfatteren har skrevet på, det er en del bannskap i boka så det er nok ikke en bok for folk som er sensitiv mot bannskap, jeg er aldeles ikke det så det går helt fint for meg å både lese bøker med bannskap, og å høre på dem. Jeg har nå kommer til kapittel 23.  Jeg måtte ta en lengre pause i går fordi jeg skulle gjøre noe som krevde litt mye konsentrasjon så helt siden i går har jeg ikke hørt på lydboka.

  Jeg har fått den nye dataen min, og kort sagt jeg elsker den. Jeg gleder meg til jeg skal spille World of Warcraft på denne, det blir virkelig bra, slipper i hver fall skjermen å klikke, og tastene er deilige, de kjennes nesten myke ut, jeg vil bare fortsette å skrive liksom. God data for å skrive bok på da tenker jeg, jeg har tatt en pause fra boka jeg skriver også, det ble liksom så mye som skjedde når jeg ble gravid, og hvem ante at det skulle være så mye papirarbeid å være gravid, brev hit og brev dit. 

  Tilbake til bøker fordi jeg kom plutselig på at jeg glemte å fortelle dere om Da Vinci Koden. Jeg har kommet til kapittel 4 og lengre klarer jeg ikke å komme meg, det er så mye kristendom og tro hit og tro dit, gud og sånne ting at jeg takler det ikke. Jeg liker bare ikke sånne bøker, antar det er fordi jeg ikke er kristen, jeg visste at boka handlet om det, og jeg trodde ikke det skulle bli noe problem, men den er bare så kjedelig liksom, dessuten skulle jeg ønske at skriften var større, kanskje jeg hadde hatt lyst til å fortsette å lese da, i boka er skrifta så lita at jeg føler liksom ikke at jeg kommer noen vei når jeg leser. Dette er kanskje en av de bøkene jeg skulle ønske at Storytell hadde slik at jeg kunne høre lydboka mens jeg leste. Gørr! Kjæresten har en bok som jeg kan lese, en bok jeg egentlig har holdt igjen med å lese og det er Silmarillion av Tolkien, kjæresten har kommet et godt stykke ut i boka, jeg har begynt å lese og så slutta gang på gang, så kanskje nå når jeg kan høre lydboka samtidig som jeg leser at det blir litt lettere. 

  Jeg har fått laget meg en diger kopp med kakao og sitter nå å slurper i meg den, kakao er virkelig deilig, har hatt lyst på det kjempe lenge nå men har bare ikke gidda å laga det før i dag, jeg er ikke så veldig glad i de kapselkakao greiene til kaffemaskinen vår men å lage kakao fra bunnen av, det er super godt. Jeg kom på akkurat nå at i går etter jeg hadde dusja så tenkte jeg at jeg skulle pynte meg litt ekstra siden det var Valentin, så jeg tok på meg et fint sett med undertøy, i dette tilfellet et hvitt sett, jeg har i den siste tiden brukt bare hipstere og ikke noen andre truser så når jeg i går tok på meg en stringtruse så skjønte jeg liksom med en gang hvorfor jeg ikke lenger var så glad i å bruke det, det er jo bare en tråd liksom som sniker seg lengre og lengre inn på rumpa, nei her etter blir det nok vanlig truse på meg.  

  I går etter kjæresten hadde fått spist frokost, slappa av og kosa med Tyrion sa han at han skulle på butikken for å hente den nye dataen min, ok tenkte jeg og fortsatte å høre på lydboken min, når han kom hjem kom han rett bort til meg og gav meg en liten pose og inni posen var det en bukett med rosa roser, jeg var verdens søteste kjæreste altså. Mens jeg satte rosene i en vase og plukket av noen av bladene, satte Inge seg ned til å sette opp dataen. Han er mye flinkere enn meg til å gjøre det så det var helt ok for min del at han tok seg av den delen.

  Senere på kvelden bestemte vi oss for at vi skulle lage hjemmelagd pizza helt fra bunnen av, så jeg laga deig til pizzabunn, vi fikk såpass mye deig at det var nok til to store langpanne pizzaer. Det ble i hvert fall to kjempe gode pizzaer og kjæresten ble veldig fornøyd for at det var så mye at han kunne ta med seg på jobb. Vi har såpass mye pizza igjen i dag at det blir middagen i dag også. Grunnen til at vi lagde pizza var fordi vi i fjor kjøpte pizza og spiste på Valentin, så vi tenkte at da kunne vi like så gjerne lage det til en liten tradisjon at vi hver Valentin spiser pizza og det er jo litt søtt og koselig. 

  Håper på at vi i dag får oss en tur til sentrum sånn at jeg får kjøp meg en eller to nye bøker jeg kan lese så jeg har noe å gjøre, jeg er forresten på utkikk etter en babybok hvor jeg kan skrive forskjellige ting om babyen og lime inn bilder, og sånne type ting, hvis du har tips om dette så legg gjerne igjen en kommentar under. Neste innlegg blir om mitt første jordmor besøk, mitt andre jordmor besøk er i neste uke, 23. februar. Det blir spennende og vi gleder oss masse til å få høre hjertet igjen. Kjæresten ligger nå forresten og ser på langrenn mens jeg sitter her å skriver, jeg tenker at jeg burde si meg ferdig med dette innlegget for jeg har snart skrevet 1000 ord, og det er litt sykt egentlig, det blir et langt innlegg. Dette er 1000. 

  Håper du likte dagens innlegg og at du kanskje har lyst til å følge bloggen min og lese mer av det jeg skriver om, jeg vet det er litt frem og tilbake men det er litt sånn jeg er så da blir nok innleggene mine sånn også.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #roser #blomster #valentin #valentinesday #lykke #kjærlighet #hund #valp #dyr #rosa #bilder #bilder #foto #fotografi #bøker #bok #lydbok #storytell #app #facebook #instagram #mamma #mammablogg #gravid #svangerskap #baby #babyimagen #innlegg #stringtruse #pizza #baking #hjemmelaget #kos #kjærlighetsdagen #kakao #the5thwave #davincikoden #danbrown #rickyanchey #moirana 

 • Publisert: 15.02.2018, 16:06
 • Kategori: KJÆRLIGHET
 • 0 kommentarer
 • DITTEN OG DATTEN

 • Publisert: 14.02.2018, 12:48
 • Kategori: Blogg
 • Heisann dere.

  I dag er det Valentinsdagen, eller Kjærlighetsdagen♥ Jeg har ingen planer for dagen annet enn å fortsette å høre på en ny lydbok jeg fant i går på den fantastiske appen Storytell, du kan prøve den gratis i 14 dager, etterpå koster det 199,- pr måned og alle bøkene er gratis, det er som Netflix bare med lydbøker. Kult, ikke sant? Lydboka jeg hører på i dag er The 5th Wave av Rick Yancey. Jeg har allerede sett filmen så jeg vet hva som skjer så derfor er det ikke så nøye for meg at jeg ikke har selve boka, jeg hører den heller så sparer jeg penger. Den neste boka jeg har i papirutgave er Da Vinci Koden av Dan Brown, jeg har alltid hatt lyst til å lese den men jeg nå når jeg har fått den til 25 kroner på Europris har jeg ingen inspirasjon til å faktisk lese den. Jeg har mer lyst til å lese en ny spennende ungdomsserie, men jeg må vente med det, kan hende dersom vi tar oss en liten tur til sentrum at jeg kjøper en ny bok der. 

  Tyrion ligger på gulvet forran ovnen og sover, og venter på at Inge skal vokne, han elsker virkelig Inge, jeg tror han er mer glad i han enn i meg, men det spiller ingen rolle for meg, fordi Tyrion trives godt sammen med meg, han elsker i hvertfall å gå på tur sammen med meg. Jeg tenkte at jeg skulle gå å dusje snart men jeg har ikke lyst til å vente flere timer på at håret mitt skal tørke, andre som tenker sånn? Jeg har siden jeg begynte å skrive dette innlegget i 10 tiden lest til kapittel 4 av Da Vinci Koden, skulle ønske skriften var større sånn at boka var tykkere enn at det er så lita skrift at det blir vanskelig å lese. I lydboken The 5th Wave er jeg kommet til kapittel 5. Jeg har satt opp hastigheten slik at det går fortere, jeg hater når det går skikkelig sakte. 

  I dag får jeg forresten den nye dataen og det gleder jeg meg til, tror også Inge gleder seg til å teste den ut å se om den er bedre enn den han har kjøpt for ca 1 år siden. Hannes var ganske dyr, den vi har kjøpt til meg nå er en billigere versjon av hans. Jeg gleder meg uansett til å begynne å bruke en bedre data enn denne, vi har en data som jeg nå bruker bare fordi den andre dataen min bråker så sykt mye at jeg kan ikke høre noe eller konsentrere meg. Denne er veldig treg og bruker kjempe lang tid på absolutt alt, men jeg bruker heller denne enn den som bråker så inni helvete mye. 

  Denne boken, altså lydboken jeg hører på er skikkelig spennende, jeg har ikke lyst til å sette den på pause men før eller siden må jeg vel det, jeg har 7 timer og 30 minutter igjen av lydboken, så hvis jeg fortsetter å høre helt til jeg legger meg så er jeg ferdig med boken. Er du sånn som meg som synes det er litt trist når jeg blir ferdig med en bok? Det ble mye bok snakk nå men du får ha meg unnskyldt for det, jeg elsker tross alt å lese. 

  Vi får se om vi finner på noe spennende i løpet av dagen, kanskje noe romantisk siden det nå er en spesiell dag, vi har avtalt at vi skal ikke drive å kjøpe gaver til hverandre på disse dagene, det er ikke vits i det, vi bruker heller dagen sammen og det føles liksom bedre enn å få gaver. Nå kjenner jeg at jeg er ganske lei av å skrive så nå skal jeg bare slappe av å se på Pinterest etter tips og triks i forhold til babyting eller bøker eller andre typer ting. 

  Ha en flott dag alle sammen.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #skrive #skriving #blogging #mamma #mammablogg #lydbok #lydbøker #bøker #the5thwave #bokorm #davincikoden #danbrown #rickyanchey #baby #gravid #svangerskap #kjærlighet #tanker #følelser #valentines 

 • Publisert: 14.02.2018, 12:48
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • LILLE TYRION VÅR

 • Publisert: 12.02.2018, 12:09
 • Kategori: DYR
 • Heisann dere.

  Oi for en spennende helg vi har hatt, det har jammen vært mye pågang på mobilene våre i løpet av helga, det har vært helt sinnsykt for en god respons vi har fått på at vi venter vårt første barn. Som jeg skrev i innlegget på hvor jeg avslørte det, skal jeg skrive om graviditeten min og hvordan det går, neste innlegget om det blir om mitt første besøk til jordmor, så tar vi det helt fra starten av. Hvis du har andre ting du vil jeg skal skrive om eller svare på i forhold til at jeg er gravid må du bare legge igjen en kommentar under innlegget så skal jeg gjøre mitt aller beste for å svare og skrive om det. 

  Inge ligger å sover siden han har vært på nattskift, da trenger han å sove, men i dag får han nok ikke sove like lenge som han skulle ønsket for i dag har vesle Tyrion kontroll hos vetrinæren, han skal blandt annet få skjekket tenner, ører og øyne og så skal han nok få klipper klørne sine. Han er ikke så veldig glad i å besøke dyrelegen men det må til så det får han bare finne seg i. 

  Alt sammen går ellers bare bra med lille Tyrion, jeg er ganske sikker på at han vet at jeg er gravid for han har begynt med en ny ting, han kommer bort til meg og lukter på magen min og ser opp på meg og så legger han seg ned ved siden av magen eller oppå magen om jeg ligger. Han er en engel, en rampete engel. Han er også blitt ekstremt glad i å gå på tur og nå vil han ut omtrent hele tiden, jeg håper at vi i neste leilighet får en stor hage slik at vi kan lage en hundegård til han så han kan leke fritt. 

  Jeg sitter her i joggebukse og ser på film mens jeg skriver dette innlegget, filmen jeg ser på heter Bridesmaids, klein og morsom film. Bare må ha noe lyd på mens jeg bruker dataen for den bråker så sykt mye at det er plagsomt, heldigvis får jeg ny om ikke så veldig mange dager så det blir jo kjekt. Det blir en pc mer egnet for å spille på, men jeg skal skaffe meg en ekstra harddisk slik at jeg får legge bildene over på den, siden dataen jeg får har mindre minne enn den jeg har nå, og jeg trenger mye av det siden jeg tar masse bilder og jeg ser for meg at det blir en god del bilder fremover. 

  Nå tenkte jeg at mens jeg venter på at kjæresten skal stå opp at jeg skulle spille litt world of warcraft, jeg har 4 dager igjen før jeg ikke kan spille mer siden vi har bestemt oss for å ta en lengre pause fra spilling, det blir spennende, nå får vi jo andre ting å fokusere på fremover så jeg ser ikke for meg at det hadde blitt så mye spilling uansett.

  Har du spørsmål om noe av det jeg har skrevet om så må du bare spørre i kommentarfelter under innlegget så svarer jeg. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #mammablogg #gravid #svangerskap #mamma #baby #barnimagen #hund #dyr #vetrinær #dyrlege #kontroll #tanker #kjærlighet #lykke #spille #worldofwarcraft #foto #fotografi #fotograf #hobbyfotograf #fotografier #Tyrion #papillon #chihuahua #instagram #facebook #friluftsliv #natur #snø #vinter

 • Publisert: 12.02.2018, 12:09
 • Kategori: DYR
 • 2 kommentarer
 • VIL DU VITE EN HEMMELIGHET?

 • Publisert: 09.02.2018, 19:50
 • Kategori: GRAVID
 • Da har endelig tiden kommet hvor jeg kan avsløre hemmeligheten jeg har holdt på i nøyaktig tre måneder nå. Jeg vil ikke nøle med å si det heller så jeg skal bare si det med en gang.

  ♥JEG ER GRAVID♥

  Jepp, jeg og min kjære Inge venter vårt første barn sammen. Hvor spennende er ikke det? Vi synes begge to det er kjempe spennende og vi gleder oss kjempe mye til å bli mamma og pappa. Familiene våre ble kjempe glade for å få den nyheten i løpet av julaften og romjulen, mange har reagert med jippi rop og gledestårer andre har vært mer negative, de negative bryr vi oss ikke om. Vi er kjempe glade vi to og det er det som teller.

  Jeg er 12 uker ut i mitt første svangerskap og jeg kan allerede nå si at det har ikke vært en dans på roser å være gravid. Jeg har vært kvalm og spydd hver dag helt siden uke 7, noe som er helt normalt men jeg hater det uansett. Før uke 7 kjente jeg meg litt oppblåst og jeg tissa veldig mye, det er mindre av tissinga og det er jeg glad for.

  Livene våre har fått en helt spesiell mening nå, det er et liv inne i meg som skal vokse seg stor og sterk og skal bli mitt barn, det skal bli noens barnebarn og til og med noen sitt oldebarn. Det er bare helt spesielt og det er vanskelig å sette ord på de følelsene vi kjenner nå. Men lykke er en av de følelsene jeg kjenner nå, og det kjenner herlig ut.

  Jeg tenker at jeg skal prøve å få skrive ganske ofte om svangerskapet mitt, dele bilder av magen min underveis, si hvordan jeg føler meg fra dag til dag og legge ut en liten tabell over hvor langt jeg er på vei, når termin er og hvor stort fosteret er ca, slike ting, og selvfølgelig oppdatere den tabellen uke etter uke.

  Dersom du har spørsmål i forhold til noe av det jeg har skrevet må du gjerne bare legge igjen en kommentar under innlegget.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #mamma #kjærlighet #kjæreste #baby #gravid #svangerskap #mammablogg #mor #pappa #far #lykke #nyhet #nyheter #bilder #fotografi #hobby #hobbyfotograf #hund #barn #graviditet #preggo #pregnant 

 • Publisert: 09.02.2018, 19:50
 • Kategori: GRAVID
 • 8 kommentarer