hits

Tone-Lise

DEN INTERNASJONALE DOWN SYNDROM DAGEN

 • Publisert: 21.03.2017, 08:24
 • Kategori: KJÆRLIGHET
 • God morgen kjære lesere. I går kveld fikk jeg en snap hos en venninne av meg som fortalte meg at i dag 21.mars er det den internasjonale Down Syndrom dagen, og for å vise støtte og at man viser at man setter pris på at vi alle sammen er forskjellige. Jeg ble veldig glad når jeg så denne snappen og hvordan vi skulle vise støtte og jeg gjør det selvfølgelig. Her er sokkene mine i dag.  Vis din støtte med å bruke to ulike sokker i dag, legg gjerne ut bilder på Instagram også med å bruke #rockesokk og #internasjonaldownsyndromdagen for å spre kjærligheten og støtten videre slik at andre får gjort det samme.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #internasjonaledownsyndromdagen #rockesokk #kjærlighet #sokker #lykke #sprebudskapet #sprekjærlighet 

  Follow
 • Publisert: 21.03.2017, 08:24
 • Kategori: KJÆRLIGHET
 • 4 kommentarer
 • LEGEBESØK OG LITT AV HVERT

 • Publisert: 15.03.2017, 20:22
 • Kategori: Blogg
 • Heisann kjære lesere. Jeg starter å skrive dette innlegget nå når klokken er litt over 9 om morgenen. Jeg er enda ganske trøtt ettersom det ble sent i går før jeg sovnet, jeg lå å tenkte veldig mye på hva denne dagen ville tilbringe, jeg tenkte veldig mye på det at jeg i dag skal en tur til legen på Inndyr. Jeg kjenner jeg har angst fordi jeg ikke vet hva legen min kommer til å si, om det er noe galt eller ikke. Jeg håper så inderlig at alt må være i orden, jeg kommer nok til å fortelle dere hvordan legebesøket gikk etter jeg har kommet hjem igjen, for ja jeg avslutter ikke innlegget enda, jeg tenkte at jeg skulle bare fortsette å skrive etterom ting og tang skjer i løpet av dagen.  Legger med dette bildet, for dere som ikke vet hvem de to er så er det Roman Reigns og Sheamus , disse to er wrestlere:D

  Natt til i dag hadde jeg feber, jeg har vært kaldt nærmest hele natten og vært plaget med å få sove, feber er virkelig et mareritt å ha, hele kroppen bare kobbler ut og nekter å fungere som normalt. Feberen sitter enda i kroppen min nå mens jeg sitter her med kjøkkenbordet og drikker dagens første kopp med kaffe. Dagens første kopp er alltid en beste, det er egentlig lenge siden kaffe har smakt så deilig som den gjorde akkurat nå, det har vel med det at smaken blir forandret når man er syk. 

  Klokken har blitt 09:51 og jeg sitter her og spiser et pizzastykke fra i går, jeg laga nemlig hjemmelagd pizza i går som ble en stor suksess. Jeg ble akkurat ringt opp fra legekontoret på Inndyr, legen min er visst syk så jeg fikk ikke komme til fastlegen min, men til en annen lege, tar jeg ikke feil er legen jeg skal til helt sikkert utenlandsk, ikke misforstå meg, jeg har ingenting i mot det. Det jeg har noe imot er at jeg kanskje ikke forstår et ord av det legen sier til meg og legen forstår heller ikke meg. FEIL.

  Klokken er 15:00 og jeg har akkurat kommet hjem fra legen, legen min var dansk og lettere vanskelig å forstå. Jeg fikk tatt fire blodprøver, en for å finne ut om jeg tåler melk eller ikke, de andre tre for å finne ut om det er noe med leddene mine eller sånt. Jeg skal også i røntgen en eller annen gang i fremtiden, jeg skriver nok mer om det når jeg får innkalling. 

  Tankene mine nå er at jeg skal slappe helt av, jeg tenkte også at jeg skulle få kommet meg på butikken slik at jeg kunne kjøpe noe godis og en cola, kanskje en pakke nudler så kunne jeg og kjæresten ha filmkveld, vi har kjøpt tre nye filmer, men kun to av dem vi kan se, den tredje skal jeg vente med å se siden planen er å se den sammen med Lena og Wenche. Vi har kjøpt Witch Hunter og Everest, to filmer som ser ut til å være bra.

  Klokken er nå nesten 20:00 på kvelden og jeg sitter her og ser på en serie som heter Reign, jeg syns det er en veldig spennende serie og jeg anbefaler deg veldig mye til å se den. Jeg tenker at jeg skal fortsette å se noen episoder nå og etterpå skal jeg spille mer World of Warcraft, jeg vet ikke om det er så bra men jeg kjenner meg veldig avslappet og rolig når jeg spiller wow. Er jeg avhening? Nei! Jeg bare elsker det.

  Jeg tenker at det kanskje er på tide å avslutte dette innlegget nå siden jeg har brukt omtrent hele dagen på å skrive det, utrolig nok ser det ut til at det funker å gjøre det slik for at innleggene mine skal bli litt lengre. Men før jeg avslutter så har jeg et spørsmål til dere, er det noen av dere som har bestilt noe fra nettsiden Wish.no? Jeg har sett ut en ting jeg tenkte å kjøpe til min kjære og lurer jo litt på om jeg kan stole på denne nettsiden da ting er veldig billig og det er fra et helt annet land. Jeg setter stor pris på om du kanskje kan svare meg på dette lille spørsmålet.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min idag.

  #blogg #hverdag #syk #sykdom #lege #legebesøk #gaming #spill #internett #nett #kjærlighet #worldofwarcraft #wow #netflix #reign 

  Follow
 • Publisert: 15.03.2017, 20:22
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • JEG VET IKKE HVA TITTELEN PÅ DETTE INNLEGGET SKAL VÆRE

 • Publisert: 13.03.2017, 18:52
 • Kategori: PERSONLIG
 • Heisann dere. I løpet av helga har jeg blitt i bedre form, jeg er ikke lenger så tett i nesa og jeg har ikke lenger så vondt i halsen, kroppen min er fremdeles ikke helt bra, forkjølelsen sitter virkelig godt når den først får lov til å sette seg, og når jeg blir syk så blir jeg uheldigvis veldig syk og lenge. Influensavaksine hjelper heller ikke på uansett, for det er jo bare for en spesiell type influensa og dette er jo bare en vanlig forkjølelse. 

  Jeg tar dagene rolig for å komme meg tilbake til 100% så fort som mulig, jeg har egentlig brukt helga bare på å spille en del world of warcraft, jeg prøver jo å få karakterene mine opp i level slik at jeg kan bruke de til å raide med, men raid har blitt litt trist for min del siden jeg har fått Lich King mounten, Invincible. Jeg elsker den mounten siden den er så sjelden, men nå har jeg på en måte ingen grunn til å ta det raidet lenger, alt jeg trenger er en siste achivement på 10 mann så har jeg ingen grunn til å gå tilbake inn i Icecrown Citadel lenger. Trist...

  Jeg har jo mange andre raid jeg kan gjøre selvfølgelig for å få mounter, og det er jo en ting jeg liker å gjøre så jeg kommer nok til å fortsette å raide eks Firelands. Kanskje blir det mye wow snakk, men jeg elsker spillet og jeg er en gamer så er det ikke i dine interesser så får du heller klikke i krysset. Jeg sitter for øyeblikket å spiller wow, jeg holder på med å få en ork opp i level, jeg er i level 41 for øyeblikket, det går som oftest veldig fort å få dem opp i level. 

  For å gå over til noe annet så har jeg bestemt meg for at jeg skal kjøpe meg en tegnebok, hvis du har lest bloggen min før eller kjenner meg så vet du sikkert at jeg har angst og er veldig stressa, det jeg har hørt skal hjelpe på begge deler er å tegne, derfor lurer jeg litt på hvilken tegnebok jeg skal kjøpe, hvis du har noen tips så må du gjerne skrive dem i kommentarfeltet under. Jeg har sett så mange fine tegnebøker og jeg kunne gjerne tenkt meg til å ha dem alle sammen, jeg har til og med sett tegninger i noen av disse bøkene som hadde passet yppelig som tatovering. 

  En annen ting som visst nok skal hjelpe mot angst er yoga og meditering, kjæresten min foreslo at jeg burde begynne med begge deler og jeg burde gjerne høre på han å prøve det. Jeg har prøvd yoga før og jeg liker det, spesielt om det er lyder av regn eller andre slike lyder i bakgrunnen, jeg har lagt merke til at jeg stresser mindre når jeg hører slike lyder, hvorfor det vet jeg ikke, men det er visst vanlig og mange pleier visst å høre på lyder for å redusere både stress og angst.

  For å igjen gå over til noe annet så skal jeg forresten til legen den 14, kjæresten har masa så lenge på meg om å få sjekket leddene mine og jeg er enig med han i at det er på tide å gjøre det nå. Jeg går nesten ikke en dag uten at jeg har vondt i leddene, spesielt i armene og i beina. Det brenner skikkelig og jeg har prøvd alt jeg kan prøve for å få disse smertene til å forsvinne men ingenting fungerer. Hverken kjerringråd eller salver og smertestillende. Det er på høy tid å få spurt legen min om hun har svar på hva det kan være og om det kan behandles.

  Dette er nok et slikt innlegg som blir litt lengre enn de vanlige, men det er bare fordi jeg har mye på hjertet og mye i tankene som jeg bare må få ut. Dere får ha meg unnskyldt om dette blir litt sånn hips om haps, men av og til må de innleggene også få komme ut. Jeg har bestemt meg for at når jeg blir frisk så skal jeg prøve så godt jeg kan på å få kommet meg ut i skogen minst en gang om dagen, uavhening av om min kjære vil være med eller ikke. Han sier det jo klart og tydelig, han er ikke et turmenneske men han kan gå en tur en gang i blant.


   

  Jeg har også bestemt meg for at jeg skal spise mer frukt og grønt, sjokolade er så innmari godt men for min del så har det en tendens til å bli litt mye, det kan være greit å sette foten ned for det usunne en liten stund. Nå mens jeg har vært syk har det blitt for eksempel veldig mye cola, visste du forresten at cola ble opprinnelig lagd og solgt på apotek for å hindre migrene. Ikke sikkert det stemmer men jeg har lest på det og sett at det står skrevet veldig mange plasser rundt på nettet. 

  Jeg skal ærlig innrømme at jeg begynte å skrive dette innlegget i mårrest og nå er klokken 18:40 og jeg skriver enda. Som jeg har skrevet så har jeg veldig mange tanker som jeg bare må få ut, blant annet så er jeg så lei av at folk rundt meg blir fort sur og er gretne, det er så irriterende. Det må gå an å prøve å ikke være sur for alt. Jeg kan selv bli fort sur men jeg prøver i det minste på å snu humøret mitt rundt for både min del og andre sin del. 

  Uff, jeg vet ikke hvor mye jeg burde skrive, det blir så mye for dere å lese dersom dere leser dette da. Jeg tenker at jeg må prøve å få kommet meg ut på en fotografi tur slik at jeg får dele flere bilder med dere, jeg vet jo dere liker når jeg legger ut naturbilder. Jeg har bare ikke hatt tid eller muligheten til å gå ut på tur å ta bilder, men jeg skal bli flinkere.

  Kanskje det er på tide å avslutte dette innlegget, for dere som lurer så er dere på ord nr 1043. Det er ganske mange ord det når jeg tenker meg om så jeg tror jeg velger å avslutte dagens innlegg. Det er litt godt å få skrevet et lengre innlegg, egentlig så har jeg sikkert mest bare klaga men det må jo til det også. Nå er kaffe koppen fylt opp med deilig varm kaffe og jeg har tenkt å slappe av å spille mer wow. Ha en flott kveld videre kjære lesere.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #humør #skrive #tekst #tanker #følelser #personlig #gildeskål #nordland #internett #wow #worldofwarcraft #gaming 

  Follow
 • Publisert: 13.03.2017, 18:52
 • Kategori: PERSONLIG
 • 2 kommentarer
 • STRIKKET HUNDEGENSER

 • Publisert: 10.03.2017, 19:59
 • Kategori: HÅNDARBEID
 • God kveld kjære lesere, jeg beklager at jeg ikke skrev noe på onsdag, jeg var ikke i form i det hele tatt og følte meg bare helt på bunnen egentlig, jeg er bedre nå men ikke helt tilbake enda, jeg håper jeg blir frisk fort for jeg er sååå lei av å være syk. Jeg sitter nå å venter på å få en dungeon gruppe på WOW, jeg går fortere opp i level der og det liker jeg. Jeg har foresten strålende nyheter når det kommer til World of Warcraft, hvis du er en wow nerd så skjønner du hva jeg snakker om nå, jeg gikk inn i Icecrown Citadel raidet med Demon hunteren min, planen min var å få masse gull slik at jeg kunne fortsette på noe spennende, jeg kom ut med Lich King sin mount, Invincible. Den mest sjeldne mountene i wow etter det jeg forstår. Jeg har aldri sett kjæresten min så paff over at jeg fikk den. Jeg er ganske stolt over at jeg har den nå:)

  I dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere hundegenseren jeg strikket til Lucky. Jeg fant mønsteret på Drops sine sider, klikk HER for å se mønsteret. Jeg gjorde en liten vri på det også og bestemte meg bare for å strikke den kortere siden Lucky er liten, og hadde jeg fulgt mønsteret hadde genseren blitt alt for lang til han. Jeg strikka heller ikke føtter siden jeg syns det var litt bedre og finere uten føtter. Her er bildet av den.  Jeg er så fornøyd med hvordan den ble, og fornøyd med at jeg fikk til å strikke mønsteret så bra som jeg har gjort, jeg må bare skryte litt av meg selv når jeg før har endt opp med å ikke strikke videre på mønsteret fordi jeg ikke fikk til og ble sånn plaget. Nå skal jeg fortsette å spille world of warcraft, og slappe av. Vi tenkte en bytur i morgen men jeg må se an formen, jeg føler meg rett og slett helt jævlig. 

  Hva syns du om hundegenseren?

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #strikk #strikking #håndarbeid #hundegenser #kjærlighet #lykke #hundegenser #mønster #strikkemønster 

  Follow
 • Publisert: 10.03.2017, 19:59
 • Kategori: HÅNDARBEID
 • 4 kommentarer
 • EN STUND SIDEN SIST

 • Publisert: 06.03.2017, 14:32
 • Kategori: PERSONLIG
 • Heisann dere. Nå er det en stund siden sist gang jeg skrev et innlegg her på bloggen min, det er jo dårlig av meg men denne uka har jeg jo faktisk en ganske grei unnskyldning. Jeg ble syk natt til tirsdag, jeg sitter for øyeblikket med to papirbiter stappa opp i nesa for at det ikke skal renne snørr hele tiden. Jeg har faktisk sår under nesa fordi jeg nå snyte meg så ofte, det er skikkelig gørr og jeg hater å være syk. Heldigvis kan ikke dette måle seg med da jeg var syk på Myken, dette er ingenting i nærheten og det er jeg veldig glad for. 

  Jeg har forresten endelig kommet meg til å få legetime for å få sjekka leddene mine og nakken min, det knaker og braker i alle ledd og jeg er veldig plaga med å ha vondt i leddene, spesielt i armene og i beina. Nakken tror jeg mest sannsynlig skyldes litt mye data spilling, men jeg skal likevell få det sjekka ut bare for å være helt sikker.   Tenkte bare å slenge med et litt morsomt bilde siden jeg ikke hadde noe annet bilde som passer å legge til. Dere får ha meg unnskyldt for en litt dårlig jobb.

  Det verste for min del med å være syk er at jeg får ikke gå ut å gå på tur, frisk luft hjelper på men jeg klarer fysisk ikke å gå noe særlig langt når jeg er forkjøla, kroppen min bare nekter. Nå tror jeg at jeg har klaget nok, og det er på tide å heller skrive om andre ting. Jeg har kommet langt når det kommer til øvelseskjøring, men ikke så langt som jeg burde ha vært, det oppstår som regel alltid noe som gjør at vi ikke får tid til å kjøre, og det må det bli slutt på for jeg må prioritere det først og fremst.

  Siden sist gang jeg skrev har jeg strikka en hundegenser til Lucky, med mønster og jeg ble så fornøyd med at jeg fikk det til og at det ble så bra som den ble. Jeg skal vise dere hvordan den ble på onsdag, da skal jeg skrive nytt innlegg. Nå skal jeg bare slappe helt av å drikke te å se om jeg ikke snart kan bli bra igjen.

  Husk at du kan følge meg på FACEBOOK og INSTAGRAM.

  Tusen takk for at du var innom bloggen min i dag.

 • Publisert: 06.03.2017, 14:32
 • Kategori: PERSONLIG
 • 2 kommentarer