hits

Tone-Lise

I MAGEN BOR DET:

 • Publisert: 31.03.2018, 08:19
 • Kategori: GRAVID
 • God morgen dere.

  Tenk at vi er nesten ferdig med påska, dagene har bare flydd forbi og det er ganske så kjedelig, for i påska har vi vært hjemme på Nygårdsjøen og jeg føler at jeg har nesten ikke fått nok tid her hjemme sammen med familien min. Jeg tror at jeg må ta meg en tur hjem igjen etter den neste jordmor kontrollen. Nå sist når vi var på ultralyd fikk vi ny termin dato, som er 30. August, det vil si at jeg i dag er 19(18+5) Så det er jo ganske så greit det. Vi fikk også vite at alt sammen med den lille mageboeren stod bra til, hjertet slo slik som det skulle og hjernen så helt perfekt ut, magesekken og rett og slett alt var bare fint og det var ingen avvik, og det er det absolutt viktigste for meg og Inge, at babyen vår er frisk og rask.

  Vi fikk også vite kjønnet på den lille nå når vi var på ultralyd og i dag tenkte jeg å avsløre det for dere, vi har ikke gjort det på en fancy måte, oppe i Ertenvåg fylte vi et egg med maling og fikk jenta jeg er gudmor til å kaste det hardt i bakken slik at det sprakk, mange ble overrasket over resultatet, og i Evjen baka jeg en bløtkake og fylte det med farget krem inni. Dette ble resultatet:

  IT'S A GIRL!

  Er det ikke helt utrolig? Jeg har hele tiden regnet med at det ble en gutt siden det er flest gutter på begge sider av familien, men en person sa at nå var det jammen på tide med ei lita jente og det ble det jammen meg også. Vi er alle sammen veldig glade og lykkelige for at det blir ei lita prinsesse, og nå kan jeg og min kjære Inge begynne å handle inn litt klær til jenta vår, og male babyrommet i den nye leiligheten vår. Jeg kommer til å skrive mer om det senere. Dette blir i hvert fall veldig spennende og nå kan jeg strikke ferdig babykjolen jeg for mange år siden begynte på. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

   

   

 • Publisert: 31.03.2018, 08:19
 • Kategori: GRAVID
 • 4 kommentarer
 • GRAVIDOPPDATERING: UKE 18 (17+6)

 • Publisert: 26.03.2018, 09:36
 • Kategori: GRAVID
 • God morgen kjære lesere.

  Da var det mandag igjen, tiden går så vanvittig fort og jeg føler at jeg rekker ikke å gjøre alt jeg må i forhold til det at jeg er gravid, blant annet strever jeg med å få tak i noen som kan ta noen blodprøver i forbindelse med svangerskapet, disse blodprøvene skulle vært tatt da jeg sa til legen min at jeg var gravid men de ble ikke tatt, og det er verken jeg eller jordmor spesielt glad for. Det har skapt litt problemer, men jeg håper at det løser seg i løpet av dagen eller i morgen, for nå har jeg tatt kontakt med omtrent alle legekontorene her på Mo og jeg har bare et alternativ igjen som jeg venter på svar fra.

  Nok om det, det er som sagt mandag og det betyr at jeg skal skrive den ukentlige gravidoppdateringen min.

  Jeg er i svangerskapsuke 18 (17+6) Det vil si at 44,2% av svangerskapet har passert og jeg har ca 158 dager igjen.

  Slik ser magen min ut på slutten av uke 18, ikke store forandringen utenpå men inni vokser det et lite menneske, en liten baby som jeg elsker av hele mitt hjerte♥

  Termin: Slutten av august, vi får vite det nærmere når vi kommer på ultralyd igjen på onsdag.

  Babyen: Babyen er nå ca 18 cm lang og veier ca 125 gram i starten av uken og 160 gram i slutten av uken. Dette er en enormt aktiv periode for barnet, det sparker, slår, gjør grimase og vrir seg. 

  Kjønn: Det vet vi endelig hva er, og på torsdag tenkte jeg at jeg skulle avsløre det på bloggen min slik at dere får vite det. Fortsett gjerne å gjett på hva du tror det blir.

  Liv i magen: Her er det liv ja, den lille har en tendens til å bli svært så aktiv når jeg har lagt meg i senga for å sove.

  Forandringer på kroppen: Det er lite forandringen på kroppen min denne gangen, bortsett fra det at magen sakte men sikkert vokser.

  Humøret mitt: Jeg har vært i godt humør den siste uken, av og til kan jeg jo bli irritert eller sur slik som jeg har vært nå på grunn av de blodprøvene. Irritasjonen går som oftest fort over sånn at jeg er tilbake til å være blid og glad igjen fort.

  Formen min: Formen min er ganske bra, jeg er begynt å bli litt mer trøtt nå for dagene men jeg er fremdeles i god form og går minst tre turer hver eneste dag. Jeg kjenner meg egentlig helt fantastisk.

  Søvn: Jeg sover ganske godt om nettene, jeg får all den søvnen jeg trenger for å fungere normalt, hunden er også kjempe flink og vekker meg ikke klokken 5 om morgenen, han venter til ca halv 8 så vekker han meg, tror han forstår at jeg trenger søvn.

  Cravings: Tilbake til å bare må ha vann hele tiden, jeg drikker også litt te, ikke for mye av det siden det er stoffer i te som ikke er bra å drikke for mye av men en kopp eller to per dag er i skjønneste orden. Jeg drikker også te uten sukker så det er jo veldig positivt, jeg har egentlig alltid gjord det bare fordi jeg syns at det smaker bedre.

  Plager: Svake kynnere, som vi nå har fått bekreftet at det er helt normalt og det er ingenting å bekymre seg over så lenge de ikke blir så sterke at man ikke kan stå på bena.

  Vekt: Jeg veier nå 65 KG. Helt fin og bra vekt å ha og jeg burde jo egentlig være glad for at jeg ikke legger på meg så alt for mye, for den vekten blir tung å bli kvitt igjen etter babyen er kommet til verden. Vekten er uansett ikke en så big deal for meg egentlig, så lenge jeg er frisk og barnet så spiller det egentlig ingen rolle hvor mye jeg går opp i vekt.

  Hva gleder jeg meg mest til? Akkurat nå må det være å fortelle familien hva kjønnet på den lille mageboeren er, og å fortelle det til dere som følger med på bloggen min.

  Pappa Inge: Jeg tror han gleder seg like mye til å fortelle kjønnet til alle sammen like mye som meg, pluss at han gleder seg masse til å komme hjem i påsken, det vet jeg for det har han sagt så mange ganger nå♥

  Det var denne ukas oppdatering, dersom du har spørsmål om noe av det jeg har skrevet om så må du gjerne bare spørre i kommentarfeltet under, fortsett også gjerne å gjett på om du tror det blir en gutt eller ei jente. Du må gjerne bare følge med videre i uka nå om du skulle være interessert i å vite kjønnet på den lille. 

  Jeg skal nå drikke en kopp te og se på sesong 2 av Jessica Jones, så blir det nok en tur ut og så tenkte jeg å få dusja etter hvert å ordna meg litt, så får vi se hva resten av dagen bringer. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

   

 • Publisert: 26.03.2018, 09:36
 • Kategori: GRAVID
 • 2 kommentarer
 • BLIR DET BLÅTT ELLER ROSA?

 • Publisert: 23.03.2018, 11:55
 • Kategori: GRAVID
 • God dag kjære lesere. 

  I går fikk vi vite kjønnet på den lille babyen i magen min, og vi ble begge to veldig overrasket og kjempe glade. Jeg skal avsløre på bloggen i påska hva kjønnet blir men først må jeg komme meg til mine kjære besteforeldre i Evjen å fortelle dem det, og så har jeg min nærmeste tante og alle søskenbarna mine som bor rett ved siden av meg hjemme på Nygård som jeg gjerne vil fortelle det til først før jeg legger det ut på bloggen min. De aller nærmeste i familiene våre vet hva det blir, og alle sammen er kjempe glade og lykkelige. Broren min er blant annet veldig glad for hva det blir. Forresten så blir ikke Ståle fadder på barnet siden han ikke vil ha noe med kristendommen og gjøre, det synes jeg er helt i orden for onkel rollen slipper han ikke unna uansett, ikke at han vil slippe unna den rollen. Jeg tror han gleder seg enormt mye til å møte den lille akrobaten. Jeg vet allerede hvem jeg skal spørre om de vil være faddere og det skal jeg skrive mer om i et annet innlegg senere.

  Folk har allerede blitt litt gale av å gjette seg frem til hvem som bor i magen min, noen har fått det riktig mens andre har fått det feil, så jeg tenker at de av dere som vil kan jo få lov til å gjette dere også så får dere det avslørt i påsken. De av dere som jeg allerede har fortalt det til får ikke lov til å gjette:D Her er forresten det nyeste bildet av den lille i magen min, sjekk den nesen, så vakkert ikke sant? 

  Blir det ei jente? Eller blir det en gutt? 

  Skriv svaret ditt i kommentarfeltet under så ser vi om du får rett eller feil:)

  Alt sammen ser forresten veldig fint ut med den lille, hjertet slår fint, magesekken ser fin ut, ryggraden ser veldig fin ut og hjernen ser bra ut, så det er ingen ting som er galt og det er det viktigste for meg, å vite at babyen min er frisk og har det bra. 

  I helga skal jeg ikke skrive noen innlegg på bloggen, men jeg har lasta ned Open Office slik at jeg kan skrive ferdig en del innlegg på forhånd slik at jeg har mye å kan legge ut. Det var det jeg gjorde når jeg først begynte med denne bloggen, fant ut at det var veldig smart å gjøre det på den måten, for da hadde jeg mange innlegg klare til å legge ut, så kunne jeg heller fokusere på å skrive nye innlegg. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

   

 • Publisert: 23.03.2018, 11:55
 • Kategori: GRAVID
 • 7 kommentarer
 • I MORGEN SKJER DET!

 • Publisert: 22.03.2018, 10:14
 • Kategori: GRAVID
 • Heisann dere.

  Jeg er så ekstremt spent på hvordan det blir i morgen, jeg sitter bare å gleder meg enormt mye til da og jeg kan nesten ikke vente på morgendagen, for da skal vi nemlig på sykehuset her på Mo og på ultralyd, da får vi se om alt er bra med den lille og ikke minst får vi vite om det blir en liten jente eller en liten gutt, og det blir så vanvittig gøy å få vite. For min del spiller det ingen rolle om det er en gutt eller jente, det viktigste for meg er at hun/han er frisk og har det bra. Jeg vil elske barnet mitt uansett hva. 

  Når vi får vite det i morgen så kommer jeg ikke til å fortelle det på bloggen før jeg har fortalt det til familien hjemme først, det er det som er rett føler jeg, det blir for dumt om de nærmeste i familien skal finne det ut fra noen andre som har sett det på bloggen min eller på Facebook, derfor vil jeg fortelle dem det først selv, vi har pønsket ut en litt morsom måte å fortelle det til familien også men jeg kan jo ikke avsløre hvordan vi skal gjøre det heller her på bloggen for jeg har ganske mange av mine nærmeste som er inne her å leser. Det blir kjempe gøy og spennende uansett og jeg håper vi får det til slik vi har planlagt det. 

  Legger ut dette bildet av meg og Sheena, se så vakker og snill hun er som ligger og passer på babyen i magen, jeg er 100% sikker på at hun vet at det er et lite menneske inne i magen min

  Alt sammen går forresten kjempe fint med meg, jeg har av og til disse så kalte kynnerne og de kan til tider være plagsomme, så i morgen når jeg kommer på sykehuset skal jeg spørre litt mer rundt det og høre hva hun sier. I de siste dagene har jeg sett litt rundt på Pinterest etter inspirasjon til barnerom, for i den nye leiligheten får jeg lov til å male veggene i den fargen jeg vil, så det blir nok et prosjekt fremover for meg og det blir spennende. Jeg har sett litt på Wish også etter forskjellige ting og tang som kan være greit å ha så jeg tenker at jeg skal sette meg ned i morgen kveld å se igjennom de forskjellige tingene å så bestille de, for det er jo litt greit at jeg vet hva kjønnet blir før jeg begynner å handle inn ting.

  Jeg har fått tak i stellebord med badekarr, og sprinkelseng, disse to tingene er kjøpt brukt, for jeg har ikke så god råd at jeg kan kjøpe alt helt nytt, jeg har sett en startpakke på en nettside som inneholder barnevogn, stellebord og seng og en kurv til vognen. Jeg tror at jeg skal kjøpe dette siden vi skal være litt her og litt der, og da kan det være greit å ha en seng på hver plass, og et lite stellebord også. 

  Dette blir uansett kjempe gøy og vi gleder oss masse til i morgen, og jeg tror nok at det er flere som venter spent på å få høre resultatet. Jeg kommer nok til å dele med dere hva som skjer i morgen på ultralyd og legge ut bilde også så dere får se, ellers så får vi se når jeg røper kjønnet på den lille her på bloggen.

  Nå skal jeg spille litt The Sims 4, mens jeg venter på at klokken skal gå litt.

  En liten oppdatering, sykehuset her på Mo ringte meg nettopp så timen jeg skulle ha i morgen får jeg i dag halv 3, så i dag får vi vite alt, det er i dag det skjer:D

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

   

 • Publisert: 22.03.2018, 10:14
 • Kategori: GRAVID
 • 2 kommentarer
 • GRAVIDOPPDATERING: UKE 17(16+6)

 • Publisert: 19.03.2018, 09:26
 • Kategori: GRAVID
 • God morgen kjære lesere.

  Sist fredag kunne jeg ikke skrive gravidoppdateringen min siden jeg var hjemme på Nygårdsjøen på besøk hos familien, jeg hadde ikke med meg dataen hjem og mye ting skjedde som gjorde at jeg ikke ville skrive noe akkurat den uken, så jeg tar det heller i dag og så kan vi heller holde det slik at jeg skriver hver mandag og ikke hver fredag om graviditeten min, så kan jeg heller legge ut andre innlegg ellers i uka. 

  Jeg er i svangerskapsuke 17 (16+6) Det vil si at 41,7% av svangerskapet har passert og jeg har ca 165 dager igjen.

  Slik ser magen min ut nå, den har blitt en del større siden sist, og jeg liker magen min veldig godt egentlig, spesielt i denne kjolen så den veldig fint ut.

  Termin: Fremdeles den samme datoen som sist!

  Babyen: Babyen er nå ca. 16 cm lang fra hode til føtter og veier ca. 90 gram i starten av uken og ca. 120 gram i slutten av uken. Hodet er fremdeles stort i forhold til kroppen, men det begynner å se mer proporsjonalt ut. Øynene er lukket men de har blitt større, og øyevippene og øyebrynene har vokst. Alle fingre og tær har nå fått små negler. Barets hjerte pumper nå ca. 24 liter blod rundt i kroppen per døgn. Babyen kan også nå oppfatte og reagere på lyd utenfra.

  Kjønn: Det får vi vite denne fredagen på ultralyd, men jeg kan ikke si noe om det før jeg har fortalt det til den nærmeste familien først. 

  Liv i magen: Jeg kjenner mye liv ja, denne lille akrobaten viser stadig frem sine ferdigheter i magen min, spennende å kjenne det så tidlig.

  Forandringer på kroppen: Bortsett fra det at magen min vokser og blir større så er det kun en annen ting jeg kjenner begynner å forandre seg og det er puppene mine, de er mye større og i tillegg er de så vondt i dem til tider at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. Det er også mye bedre å gå uten BH syns jeg så jeg unngår å bruke det. Ellers så er det ingen merkbare forandringer.

  Humøret mitt: I den siste uken har humøret mitt vært litt opp og ned, jeg har vært en del trist, men den biten begynner å gå over nå, ellers har jeg vært i ganske så godt humør og hatt det veldig fint.

  Formen min: Jeg er frisk igjen så nå er formen min tilbake til normalen og jeg kjenner meg helt fin. Dette er forresten den kjappeste forkjølelsen jeg noen sinne har hatt, den gikk over i løpet av 4 dager. Ellers når jeg har vært syk så har det holdt på i ca 1 måned. 

  Søvn: Jeg sover ganske godt nå for tiden, det eneste jeg kan klage på er han som bor over oss som ikke har noen slags form for døgnrytme så kanskje klokken 2 om natten hopper han over gulvet og begynner å flytte på møbler og vaske opp. Så glad for at vi skal ut av denne leiligheten snart så kommer vi oss bort fra han oppe og den forferdelige røyklukta og mugg lukten.

  Cravings: ROSINER! Herre fred jeg har så sykt lyst på rosiner hele tiden, og jeg kan bare ikke få nok av det. Bortsett fra det så har jeg lyst på vann hele tiden og det er jo supert!

  Plager: Jeg løper ikke lenger på do for å tisse, nå er det nummer 2 som er litt verre, må spise yoghurt for å få futt og fart på systemet slik at jeg får til å gå på do. Jeg vet at dette blir kanskje litt mye informasjon men skal jeg skrive om svangerskapet mitt så skal jeg skrive om både det fine og det stygge, for det er ikke bare en dans på roser å være gravid! Jeg har også hatt litt vondt i magen, vondt som kommer og går og dette skal visst være noe som heter for kynnere( kynnere er livmorens måte å trene seg opp på, det kalles gjerne også for falske rier) Dette er helt normalt, men blir de for sterke må det tas kontakt med lege eller jordmor. 

  Vekt: Jeg veier nå 64,9 kg! Så jeg har ikke gått opp så mye, men det går seg sikkert til nå når babyen begynner å bli større. Jeg har en fin vekt i følge jordmor og det syns jeg også.

  Hva gleder jeg meg mest til? Akkurat nå tror jeg at det er helt opplagt at jeg gleder meg til å få vite kjønnet, jeg er så spent på om jeg skal fortsette med babykjolen jeg begynte å strikke på eller om jeg skal prøve å strikke noe til en liten gutt. Det blir spennende å se nå på fredagen.

  Pappa Inge: Han er også veldig spent på kjønnet, og jeg tror han vil at fredagen skal komme fort slik at han får vite det så fort som mulig. 

  Det var denne ukas oppdatering i svangerskapet mitt, håper dere likte det og dersom du har spørmål må du bare spørre så svarer jeg så fort jeg får muligheten til det. Jeg tenkte at nå skal jeg spis litt, så skal jeg kanskje spille litt The Sims 4, jeg elsker spillet fordi jeg kan bygge hus, er ikke så gøy å spille med karakterene men det å bygge hus er vanvittig gøy. I dag må jeg også få vaska på badet, for det kan være på tide. 

  Jeg skrev forresten lenger opp i innlegget at jeg gleder meg til vi flytter ut, for vi har nemlig vært så heldige å funnet oss en ny leilighet, faktisk bare rett på andre siden av garasjen her, vi vil leie hos de samme som vi leier hos nå så det er ganske greit. Den nye leiligheten er mye større enn denne også, vi får tre store soverom og to små balkonger, et litt mindre kjøkken enn det vi har og en kjempe stor og lekker stue. Det blir spennende å flytte inn der, og jeg kommer til å skrive om den leiligheten og ta bilder av den slik at dere får se hvordan den ser ut for den er så fin at jeg vil faktisk dele den med dere.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

   

 • Publisert: 19.03.2018, 09:26
 • Kategori: GRAVID
 • 8 kommentarer
 • GRAVIDOPPDATERING: UKE 16 (15+3)

 • Publisert: 09.03.2018, 13:22
 • Kategori: GRAVID
 • Heisann dere. 

  Jeg kan trygt si at jeg har blitt forkjøla, jeg har vært våken stort sett i hele natt og hosta og prøvd å få snørr ut av nesen sånn at jeg kunne puste normalt. Jeg sto opp midt på natten for å snyte meg og når jeg kom i stua og så ut kom det et rådyr gående langs veien og stoppa og så inn vinduet, når hun oppdaga meg fortsatte hun videre. Koselig at det er så mye dyreliv her. 

  Det er fredag og det betyr ny gravidoppdatering, det har skjedd lite siden sist fredag men jeg merker at ting begynner å skje, og det gjør meg veldig glad, kjæresten er også veldig glad for det. 

  Jeg er i svangerskapsuke 16 (15+3) Det vil si at 38,2% av svangerskapet har passert som vil si at jeg har ca 175 dager igjen.

  Slik ser magen min ut i dag, personlig så syns jeg den begynner å se mer fin ut nå når det synes bedre at jeg faktisk er gravid. Dere får unnskylde meg også for hårstrået som sitter på trusekanten, jeg så det ikke når jeg tok bildet. Jævlig irriterende når lange hårstrå setter seg i trusa, andre som har det problemet eller er det bare meg? 

  Termin: Fremdeles den samme som sist!

  Babyen: Fra og med nå måles barnet fra hodet til føtter og nå er lengden ca 14 cm lang. Armer og ben er ferdig utviklet, og alle leddene fungerer. Barnet kan også nå til en viss grad koordinere bevegelsene sine, ettersom nervesystemet fungerer og musklene svarer på hjernens signaler. 

  Kjønn: Har ingen anelse enda, men nå er det ikke lenge igjen til vi får vite det. 23. mars har vi ny ultralyd og da får vi vite kjønnet. Vi gleder oss masse.

  Liv i magen: Jeg kan trygt si at jeg har kjent liv i magen, det er som en type rumling i magen, det kjennes ut som en klump i magen som beveger seg hit og dit. Veldig morsomt å kjenne, men det blir vel fort irriterende når jeg kommer lenger ut i svangerskapet og den lille viser frem akrobat triksene sine midt på natten. Det blir nok godt om liv da.

  Forandringer på kroppen: Det har vært lite forandringer på kroppen, bortsett fra at magen blir større og større. Det begynner å bli mer og mer vanskelig å kle på seg ute jakken, det begynner å bli litt stram rundt magen.

  Humøret mitt: Det har vært helt ok i den siste uka, jeg har hatt en par dårlige dager men det er av grunner jeg ikke vil nevne, ellers så har jeg vært i supert humør og jeg ser positivt på omtrent alt.

  Formen min: Som jeg skrev så er jeg blitt syk, atter en gang, så formen er ikke helt på topp men jeg har lovet meg selv og kjæresten og ikke ta det så tungt og prøve å holde humøret oppe og gjøre det beste ut av det. Jeg er ute å går tur hver dag flere ganger om dagen så jeg får nok trening og mosjon så sånn sett er jeg i topp form enda.

  Søvn: Jeg har sovet godt den siste uka bortsett fra i natt siden jeg ble så tett i nesen at jeg ikke fikk puste, så jeg måtte opp å dytte q-tips opp i nesen for å åpne opp. Jeg har ikke hatt mareritt på en god stund men jeg drømmer heller mer om babyen og hva slags kjønn det er.

  Cravings: Jeg har så sykt lyst på potet hele tiden, kokt eller stekt, det spiller ingen rolle så lenge jeg kan spise potet er jeg fornøyd. Vann har jeg også stadig vekk lyst på og jeg drikker vann som aldri før, melk også. Mamma har nok rett når hun kaller meg og Ståle for kalver for vi sluker melk. Husker hvor deilig det var å kunne hente melk i fjøsen i stedet for å kjøpe på butikken. Jeg skulle gjerne hatt en ku nå jeg, for denne kalven trenger melk! Stekt egg har jeg også fått dilla på, med hel plomme, deilig!

  Plager: Jeg har begynt å må springe på do for å tisse oftere nå, pluss at jeg til tider av og til får krampe lignende smerter i magen, disse smertene går som regel fort over og dette er helt normalt i følge jordmor. Ellers så har jeg ikke hatt noen plager og det er jeg glad for.

  Vekt: Jeg har gått ned igjen til 63 kg, det går opp og ned, men jordmor sier det er sunn vekt og det gjør ingenting at det hopper litt i mellom så lenge jeg får næring og babyen får nok næring og når magen vokser så er det er godt tegn på at vi begge får nok næring.

  Hva gleder jeg meg mest til? For øyeblikket gleder jeg meg mest til å avsløre kjønnet på babyen til familien, vi har tenkt ut en litt morsom måte å avsløre det på også så det blir spennende å se hva de tenker om det. Jeg gleder meg også masse til å komme hjem til Nygårdsjøen i påska og hilse på alle folkene, og ikke minst gleder jeg meg til å hilse på sauene igjen, å kose meg de nye lammene som er kommet. Det blir herlig!

  Pappa Inge: Han kjenner mer og mer på magen min og begynner å bli mer nøye på hva jeg spiser og får i meg, han passer godt på både meg og den lille akrobaten i magen. 

  Det var denne ukas oppdatering, dersom du har spørsmål om noe av det jeg har skrevet her så må du bare spørre så skal jeg svare, fortell meg gjerne også om ditt svangerskap om du er gravid, det er fint å kunne høre hvordan andre har det, for øyeblikket har jeg kun en venninne som også er søskenbarnet mitt som også er gravid, hun er litt lenger på vei enn meg, og det er veldig stas å snakke om svangerskaps ting med henne.

  I kveld skal jeg og kjæresten ha en liten filmkveld, sist fredag så vi første Hobbiten filmen, i dag skal vi se film nummer 2, elsker de filmene. Hva er din favoritt film? Nå skal jeg gå å dusje å prøve å legge en glovarm klut på nesen min for å løse opp litt snørr så jeg blir fort frisk igjen. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

   

 • Publisert: 09.03.2018, 13:22
 • Kategori: GRAVID
 • 0 kommentarer
 • NY TYRION VIDEO

 • Publisert: 06.03.2018, 21:31
 • Kategori: HUSDYR
 • God kveld dere. 

  Jeg tror jeg begynner å bli syk, Inge ligger i hvert fall med en liten forkjølelse så det er nok stor sannsynlighet for at jeg også blir syk, satser bare på at jeg ikke blir like syk som jeg har pleid å være. Jeg får bare ta det med et smil om munnen og satse på at alt går fort over. I dag har jeg vært mye ute med Tyrion, vi har ikke gått så lange turer men vi har vært lenge ute og gått flere turer, han setter stor pris på små turer flere ganger om dagen. Etter tur nummer to ut så tissa han på foten sin når han skulle markere så jeg tok han med meg inn og bada han, han elsker å bade, og etterpå blir han veldig leken og herjer med absolutt alt, jeg gir han håndduken slik at han kan leke masse med den etterpå og det elsker han. Før han fikk bada i dag filma jeg han når han leka med dusjsåpa si, det er så morsomt å høre lydene han lager så jeg tenkte at jeg skulle dele den videoen min dere i kveld. 


  Jeg håper dere syns det var litt stas med en ny video av Tyrion, jeg vet jeg har lenge lovet det og endelig har jeg ordnet det, jeg skal prøve å bli flinkere til å legge ut videoer av han på youtube og på bloggen min. Jeg har også lyst til å begynne å legge ut flere videoer, blant annet har jeg litt lyst til at jeg og kjæresten kan prøve oss på noen utfordringer slik som baby mat utfordringer, eller noe i den duren, det tror jeg kunne blitt gøy. Legg gjerne igjen en kommentar under innlegget om du syns vi skal gjøre det. 

  På fredag skal jeg som vanlig oppdatere dere på hvordan det går i svangerskapet, så husk å ta deg en tur innom da om du skulle være interessert i å lese om det, i dag begynte jeg forresten på uke 16. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

   

 • Publisert: 06.03.2018, 21:31
 • Kategori: HUSDYR
 • 0 kommentarer
 • GRAVIDOPPDATERING: UKE 15 (14+3)

 • Publisert: 02.03.2018, 10:10
 • Kategori: GRAVID
 • Heisann mine kjære følgere og lesere. 

  I dag har jeg hatt en fin start på dagen, jeg våknet tidlig ettersom jeg la meg tidlig i går kveld, faktisk i hav 8 tiden la jeg meg. Jeg sto opp og fikk på meg klærne og drakk et glass vann så tok jeg med meg Tyrion ut på en liten morgen tur slik at han skulle få tisse og bæsje. Vi traff på den hyggelige nabo dama og prata masse med henne, hun har en liten hund selv og Tyrion elsker hunden hennes, Stella. Når jeg kom inn igjen så fyra jeg i ovnen og så lagde jeg meg frokost som i dag ble brødskive med bringebærsyltetøy og et glass med laktosefri melk, siden jeg ikke tåler laktose må jeg ha laktosefritt. 

  Det er fredag igjen og det betyr at jeg skal skrive en ny gravidoppdatering. Det har ikke skjedd så mye siden sist fredag men jeg tenkte likevel at jeg skulle skrive innlegget siden jeg lovte å gjøre det. 

  Jeg er i svangerskapsuke 15 (14+3) Det vil si at 35,7% av svangerskapet har passert som vil si at jeg har ca 182 dager igjen.

  Termin: Fremdeles ikke hørt noe nytt om når termin er men jeg tror at det blir i august! Sent i august eller tidlig i september, den fastsatte termindatoen som jeg har fått hos jordmor er 3.september.

  Slik ser magen min ut nå, den har ikke blitt noe særlig større siden sist gang men denne gangen bestemte jeg meg for å ta bilder av mage uten å ha en topp over så det synes litt bedre. De røde strekene på siden er ikke strekkmerker, det er bare blodårene mine som er god synlige, de har alltid vært slik. 

  Babyen: Barnet er nå ca 8 cm langt fra hode til stump. Fostervannet som barnet ligger i, leder lyd så etter hvert vil barnet begynne å oppfatte stemmen min og hjerteslag. Hårene på hodet og øyebrynene blir grovere. Barnets ribbein, blodårer og netthinner synes tydelig igjennom den løvtynne huden. 

  Kjønn: Det vet vi enda ikke men så snart vi vet det og vi har fortalt det til de nærmeste i familien først så skal jeg skrive om det på bloggen min.

  Liv i magen: Jeg er bombesikker på at jeg har kjent små bevegelser, jeg vil nok begynne å kjenne mer etter hvert nå.

  Forandringer på kroppen: Jeg nevnte at de røde strekene på magen min ikke er strekkmerker men på lårene har jeg fått noen merker som minner om strekkmerker så vi får se om de forsvinner etter hvert eller om de blir værende, jeg var veldig redd for at jeg skulle få det men det er helt normalt, spesielt for meg som er så tynn og nå legger jeg jo på meg og huden strekker seg så da vil det bli merker. Min kjære har sagt at jeg er like nydelig uansett og han vil alltid elsker meg selv om jeg har merker på kroppen min, og det er godt å høre.

  Humøret mitt: Jeg er i godt humør som oftest, av og til kan det hende jeg blir veldig overfølsom når jeg ser noe trist og da kan jeg begynne å gråte, det går som regel fort over og så er jeg i like godt humør igjen. 

  Formen min: Jeg har egentlig vært i ganske god form, men jeg har hatt litt smerter i magen siden alt sammen vokser så jeg har ikke vært i tipp topp form. Jeg går tur hver eneste dag, gjerne flere ganger for dagen og det holder meg både i godt humør og i god form. Bevegelse er absolutt bare 100% sunt når man er gravid. 

  Søvn: Jeg sover egentlig dårlig nå om nettene, jeg har mareritt omtrent hver eneste natt og jeg skjønner ikke hvorfor, noen netter sover jeg godt men for det meste er det dårlig med søvn. 

  Cravings: Fremdeles vann, jeg bare må ha vann, det er så godt. En annen ting jeg har fått dilla på er søt chilli saus, jeg har det på masse av det jeg spiser, som oftest må jeg ha det på pizza. Anbefaler dere virkelig å prøve det. Jeg prøver å ikke spise så mye av det siden jeg ikke skal ha så sterk mat nå men jeg har ikke reagert negativt på sterk mat så det går nok bare fint.

  Vekt: Jeg veide meg nå nettopp og jeg veier 64,9 kg. Jeg var nede på 64,2 for ikke så lenge siden men det begynner å gå seg til. Jeg har gått ned i vekt siden sist gang jeg skrev oppdateringen. 

  Hva gleder jeg meg mest til? Det er så mye jeg gleder meg til, mest av alt gleder jeg meg til jeg får vite hva det blir, om det blir en liten prins eller en prinsesse. Jeg gleder meg også til påska, for da skal vi hjem en liten tur hvis alt går etter planene. 

  Pappa Inge: Han gleder seg masse til alt, han har også begynt å kjenne mer på magen min for å kjenne om det er noen bevegelser, tror han gleder seg masse til å virkelig kjenne at det er liv i magen.

  Det var denne ukas oppdatering, hvis du har spørsmål om noe av det jeg har skrevet om så må du bare spørre i kommentarfeltet under så skal jeg svare så fort jeg kan. Neste gravid oppdatering kommer neste fredag som vi har avtalt og videre ut over det så vet jeg ikke hvor mange innlegg jeg kommer til å legge ut. Jeg håper at jeg i helgen får tatt noen bilder ute sånn at jeg kan dele de med dere. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

   

 • Publisert: 02.03.2018, 10:10
 • Kategori: GRAVID
 • 8 kommentarer
 • BRUDEKJOLE FRA WISH

 • Publisert: 01.03.2018, 18:23
 • Kategori: BRYLLUP
 • God kveld dere.

  I dag tenkte jeg at jeg skulle skrive om noe litt annerledes enn det jeg til vanlig pleier å skrive om, i dag skal jeg nemlig skrive om brudekjoler. Dere som har fulgt bloggen min en stund, vet at jeg skal gifte meg med min kjære Inge, vi har enda ikke satt noen dato men vi har noen tanker om hvilket år vi skal gifte oss men det skal jeg skrive om senere når vi har blitt mer enig. Når han først fridde til meg begynte jeg med en gang å se på brudekjoler og alt som har med bryllup å gjøre, det var så spennende å nytt for meg liksom, og når jeg først begynte å se så var det vanskelig å slutte. 

  Når vi flytta hit til Mo lastet jeg ned appen Wish, en app hvor det selges alt fra A til Å, super billig. Tidligere hadde vi kjøpt ting fra Wish og vi var ganske så fornøyde så når jeg kom hit bestemte jeg meg for at jeg skulle finne en kjole jeg likte og bestille den, kun for å se om det var en stil for meg og om jeg likte den på. Da tenkte jeg selvfølgelig at jeg måtte ta sjansen og bestille den mest bløtkake kjolen som fantes på den siden og det var akkurat det jeg gjorde. 

  Ca en måned senere kom den og jeg var veldig spent, vi henta den på butikken og når vi fikk den hjem og åpna den ble vi egentlig begge to ganske så målløse. Jeg hadde ikke sett for meg at den skulle se akkurat ut som den gjorde på bildet, den var bare nydelig, en ekte prinsesse kjole. Jeg prøvde den på da, og jeg kan si det med en gang, aldri i livet mitt om jeg skal gifte meg i en sånn en. Den var som sagt fin men det føltes som om jeg tok på meg et tykt lag med myggnetting, den var så stiv på en måte. Billig var den jo så selvfølgelig har det noe å si, jeg tror jeg betalte litt over 200 kroner for kjolen. Kjolen er litt for stor for meg akkurat på puppene så derfor blir den litt rar akkurat under dem, ellers så var det riktig størrelse. 

  Slik er den avbildet på wish, jeg vil si at kjolen jeg fikk var så og si helt identisk med hvordan den er fremstilt på bildene på siden.

  Som du ser så er kjolen vakker i seg selv men den er ikke behagelig å ha på, her er jeg jo i 15 svangerskaps uke så magen min er jo litt større nå enn den var når jeg først kjøpte kjolen. Jeg vil ikke anbefale å bruke denne kjolen som brudekjole om du skulle finne på å kjøpe denne eller en lignende men til et kostyme funker den aldeles supert tror jeg. Beklager at bildene er litt dårlige, jeg måtte ta de med mobilen så det er nok ikke beste kvalitet da.

  Jeg har nok funnet den rette kjolen for meg men jeg har ikke råd til å kjøpe den for øyeblikket og så tenker jeg at jeg skal vente til etter jeg har fått mitt første barn og har kommet tilbake til normalen igjen før jeg tar mål av kroppen og kjøper kjolen. I morgen legger jeg ut en ny gravid oppdatering så følg med da om du skulle være interessert. Ha en fin kveld videre alle sammen. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

   

 • Publisert: 01.03.2018, 18:23
 • Kategori: BRYLLUP
 • 4 kommentarer