hits

Tone-Lise

BILDER FRA GLOMFJORD

 • Publisert: 24.06.2017, 13:27
 • Kategori: FOTO
 • Heisann dere, jeg fikk desverre ikke tid til å skrive på bloggen min i går men i dag har jeg litt tid, og tenkte derfor at jeg skulle skrive et kort innlegg og legge ut bildene jeg tok i Glomfjord når vi var der. Vi er kommet oss hjem til Nygårdsjøen nå men utrolig nok blir vi ikke her så veldig lenge. Jeg blir her i minst en måned til mens min kjære reiser til en ny plass for å begynne i en ny jobb, når jeg er ferdig med sommerjobben min reiser jeg også. Vi skal nemlig flytte til Mo i Rana. Det blir nytt for oss men det blir nok utrolig spennende for oss begge. Vi gleder oss veldig til å flytte, samtidig som det selvfølgelig kommer til å bli litt rart og trist siden vi har bodd her så lenge, men vi vil jo alltids kunne komme tilbake hit på besøk. Vi gleder oss veldig mye uansett og har allerede begynt å planlegge masse.

  Når vi var i Glomfjord og skulle sette ut båten til svigerfar fikk jeg øye på mange nydelige fugler og fikk heldigvis tatt noen helt ok bilder av dem. Terne heter de og er nydelige, jeg kan ikke huske å ha sett dem før så jeg ble veldig gira når jeg så dem. Så her får dere bildene av fuglene og resten av bildene jeg tok da vi var i Glomfjord, håper dere liker dem.
  Her var vi å gikk i Fykantrappene, jeg skulle ønske jeg kom helt til topps men jeg landet på ca 350 og er stolt over det. Jeg stoppet ikke fordi jeg ikke klarte mer men fordi jeg ikke ville fortsette opp alene. Det var en flott tur i et fantastisk selskap så jeg har ingenting å klage på. Neste gang skal jeg helt opp, og neste gang vi går på tur i Glomfjord skal vi komme oss til Corbels Canyon.   

  Det var alt jeg hadde å by på for denne gangen, jeg skal prøve å få tatt flere bilder til uka slik at jeg har en del bilder å legge ut til dere. Jeg har forresten bestilt meg fire filter til kameraet som er på vei hit, gleder meg veldig til å prøve dem når jeg får dem, ser for meg jeg får tid til å prøve dem her hjemme før jeg flytter. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #friluftsliv #sommer #sol #hav #meløy #glomfjord #kjærlighet #fugler #fulg #dyreliv #ferie #foto #fotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #norsknatur #natur #naturfoto #naturfotografi #naturbilder #bilder #foss #fossefall #elv #regn #skog #fykan #fykrantrappan #turtips #tur #turist

  Follow
 • Publisert: 24.06.2017, 13:27
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • NATUREN HAR MYE FINT Å BY PÅ

 • Publisert: 21.06.2017, 08:30
 • Kategori: FOTO
 • God morgen søtinger. Vi er i Glomfjord i denne uka så jeg vet ikke hvor mye tid jeg får til å blogge, men jeg tenkte at i dag når jeg har tid så skulle jeg skrive et lite innlegg. Den siste uka har jeg vært ute å prøvd å tatt noen bilder som jeg nå har fått ferdig og klar til å legges ut slik at dere får sett dem. Her er bildene og jeg håper dere liker dem.  Jeg syns dette var ganske så morsomt, ikke helt sikker på hva disse to driver med med det ser jo ut som de storkoser seg, er du ikke enig?   

  Det var alle bildene jeg hadde å by på for denne gangen. Jeg håper på at nå mens vi er her i Glomfjord at jeg skal få tatt en god del bilder jeg kan legge ut, jeg er lei av at hver gang vi er her får jeg ikke tatt noen bilder med kameraet mitt, jeg syns liksom det er på tide å få et resultat. Jeg vet ikke når jeg kommer til å legge ut bildene men jeg håper på å få gjort det så fort som mulig etter at jeg har fått de klar til å deles.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #friluftsliv #norge #nordnorge #gildeskål #bilde #foto #fotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #naturfotograf #norsknatur #naturfoto #naturfotografi #fotografi #bilder #foss #fossefall #blomster #blomst #planter #fjære #hav #elv #kjærlighet #sommer #vår

  Follow
 • Publisert: 21.06.2017, 08:30
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • FORLOVET I 1 ÅR

 • Publisert: 19.06.2017, 23:13
 • Kategori: KJÆRLIGHET
 • I dag 19.6.2017 er det et helt år siden min kjære Inge gikk ned på kne og spurte meg det store spørsmålet og jeg gav han et lykkelig JA. Selv om det har gått et helt år siden vi forlovet oss så føler vi oss like nyforlovet som vi gjorde i fjor på denne dagen. Jeg er så vanvittig lykkelig sammen med min kjære, jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, denne flotte mannen jeg er forlovet med er alt for meg. Jeg er evig takknemlig for at jeg har han i livet mitt. Han er alltid så god med meg, han sier de søteste tingene til meg, hvis jeg er trist eller sur så vet han akkurat hva han skal si for å gjøre meg blid igjen. 
   

  Jeg gleder meg virkelig til vi skal gifte oss, vi har enda ikke fastsatt en dato siden vi først og fremt vil komme oss i eget hus, kanskje få noen små barn og deretter gifte oss, vi har bare ganske enkelt tenkt å bruke god tid på alt, vi har hele livet forran oss og vi trenger ikke å stresse. 

  Jeg tenkte ikke at dette skulle bli et langt innlegg men før jeg avslutter så tenkte jeg bare å si til min kjære at jeg elsker deg gutten min, så ubeskrivelig mye av hele mitt hjerte for evig og alltid, det finnes ikke en person her i verden som er så god som det du er, du er virkelig drømmeprinsen min og kongen min. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #kjærlighet #forlovelse #forlovet #love #inlove #kjæreste #sommer #hverdag #bilde #bilder #natur 

   

  Follow
 • Publisert: 19.06.2017, 23:13
 • Kategori: KJÆRLIGHET
 • 4 kommentarer
 • NARVIKTUR OG STRANDKOS

 • Publisert: 12.06.2017, 11:24
 • Kategori: FOTO
 • God morgen kjære lesere. Det begynner å bli en stund siden sist gang jeg skrev noe på bloggen min, jeg har vært en del opptatt med en del andre ting som er litt viktigere enn å skrive på bloggen. Jeg har også hatt en periode hvor jeg bare ville bruke tid på meg selv og ikke fokusere så mye på bloggen min, jeg har jo ikke en så veldig stor blogg så det skader liksom ikke så mye å ta en liten pause å heller komme tilbake igjen, men jeg har sagt det før at jeg skriver når jeg vil. 

  På fredag reiste jeg og kjæresten til Narvik for at han skulle motta fagbrevet han har ventet så lenge på, det ble en dyr tur men en veldig fin tur, det eneste som kunne gjort turen enda bedre var om vi kunne kjørt igjennom Kjøpsvik, jeg savner virkelig Kjøpsvik og skulle ønske det var arbeid for både meg og kjæresten å hente der, synd at det bare satses på midlertidige ansatte i stedet for faste ansatte med kanskje mer kompetanse. 

  Det var som sagt en veldig fin tur til Narvik, jeg har savna å kjørt den veien men jeg ser helst at jeg slipper å ta buss på flere måneder nå. På sermonien hvor kjæresten fikk fagbrevet fikk vi servert oksesteik med litt potet og en soppsaus som var utrolig godt, det er kanskje noe med det beste kjøttet jeg har smakt. Til dessert fikk vi jordbær mosse med litt friske bær, kjempe godt. Vi holdt oss bare til vann og cola siden vi skulle opp tidlig neste dag igjen for å reise hjem til Nygård, greit å ikke drikke alkohol da, regner med reisen hadde ikke blitt like fin da.

  Det er godt å være hjemme igjen etter en så lang reise, og i løpet av den siste uka så tror jeg faktisk at jeg har fått litt mer farge på kroppen, på torsdagen var vi nemlig på Langsanden på Sandhornøya. Jeg, kjæresten og mamma dro dit bare for å ligge å sole oss å slappe av, jeg tenkte jeg skulle bade også men det gjorde jeg ikke, jeg regner med at jeg får flere muligheter til å bade ute i sommer. 

  Her er noen bilder som jeg har tatt siden sist, denne gangen deler jeg bare mobilbildene mine med dere.  Det var alt, i dag tenkte jeg å komme meg på fjelltur men jeg har ikke lyst til å gå alene så jeg skal prøve å få kjæresten med meg ut på tur nå når vi har så fint et vær. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #natur #narvik #foto #fotografi #kjærlighet #reise #sommer #bilder #naturbilder #naturfoto #utsikt #gildeskål #tysfjord #kjøpsvik #sol 

  Follow
 • Publisert: 12.06.2017, 11:24
 • Kategori: FOTO
 • 1 kommentarer