hits

Tone-Lise

BARE TO DAGER IGJEN

 • Publisert: 27.06.2018, 21:05
 • Kategori: Blogg
 • God kveld kjære lesere.

  Det er nesten slik at jeg ikke klarer å vente lenger, det er nesten helt uutholdelig å måtte vente på å flytte inn i den nye leiligheten vår, men nå har vi bare i dag og i morgen igjen her, på fredagen begynner flyttingen og da skal vi prøve å få gjort mesteparten slik at det blir minst mulig å gjøre på lørdag og søndag. Mamma og Ståle kommer heldigvis hit for å hjelpe oss med å flytte, det er jo ikke så mye vi trenger hjelp til sånn sett, bare å få frakta tingene i mellom plassene liksom. Jeg kjenner bare at jeg gleder meg utrolig mye til å bli ferdig med selve flyttingen og på lørdag fylle vann i det nye spa bassenget vårt, å plumpe oppi det. Jeg må nok først komme meg til sentrum for å få kjøpt en ny bikini siden den jeg har er alt for liten siden jeg nå har gigantiske pupper, en av fordelene med å være gravid kanskje. 

  Slenger med dette bilde av meg og vesle Tyrion min, jeg føler meg så heldig som har en så god kompis som han, han er så snill og god en liten hund♥

  ♥Mor sin lille gutt♥

  Jeg har allerede pakka en hel masse greier og satt frem alle eskene i stua slik at de står klare til å bli lasta på hengeren og kjørt til den nye plassen vår, i går ble det litt for mye for meg, alt sammen gikk helt fint helt til jeg la meg på gulvet for å leke med hunden, når jeg skulle opp igjen så kom jeg meg ganske enkelt ikke opp alene, heldigvis jobber ikke kjæresten så langt unna så han ble kjørt hjem slik at han kunne hjelpe meg og det satt jeg stor pris på, for enda når han kom hjem lå jeg på gulvet med ekstreme smerter i ryggen og bekkenet som da var grunnen til at jeg ikke klarte å bevege meg noe særlig. I dag er det bedre men jeg kjenner fremdeles store smerter i ryggen og bekken området så jeg har tatt ting helt rolig i dag, jeg har ikke løftet tunge esker eller ting. 

  Nå sitter vi egentlig bare her jeg og vesle Tyrion og venter på at vår kjære Inge skal bli ferdig på jobb og bli kjørt hjem slik at vi kan gå siste tur med hunden for dagen, kanskje etterpå vi går en tur på butikk for denne jenta har skikkelig lyst på sjokolade. Det er heldigvis ikke så lenge igjen til min kjære er ferdig på jobb og da skal jeg løfte på stumpen og komme meg ut av sofaen, men inntil han er hjemme skal jeg slappe helt av å spille litt World of Warcraft. 

  Tyrion har selvfølgelig begynt å mase om å gå ut allerede nå, men det skjer ikke, jeg er for sliten til å ta han ut først nå en gang og så på nytt igjen når kjæresten kommer hjem, så han får vente til gutten min er hjemme igjen. Han er utrolig flink til å vente egentlig, men de siste dagene har han vært veldig utålmodig, hvorfor det vet jeg ikke, men jeg prøver å lære han til at han må vente til jeg har muligheten til å ta han ut. Det blir så mye bedre når vi kommer i den nye leiligheten, for der skal vi lage uteplass til han slik at han kan gå løst ute. 

  Jeg tenkte bare jeg skulle skrive en aldri så liten oppdatering til dere så blir det ikke bare den vanlige gravidoppdateringen på mandagene fra meg. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

   

 • Publisert: 27.06.2018, 21:05
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • GRAVIDOPPDATERING: UKE 32(31+0)

 • Publisert: 25.06.2018, 09:47
 • Kategori: GRAVID
 • God morgen kjære lesere.

  I dag begynte dagen min ganske kjipt, helt siden klokken 06:00 har jeg hatt smerter i ryggen og magen, jeg har virkelig strevet med å finne en behagelig måte å ligge på, for i natt har det vært et mareritt da jeg ikke har kunne ligget vanlig på ryggen, eller på noen av sidene. Det er rett og slett bare ubehagelig fordi jenta på innsiden begynner å bli så stor nå. Ellers så har jeg ingen ting å klage på så da begynner vi bare med en gang på oppdateringen til dere som er interesserte i å vite hvordan det går og hva som har skjedd siden sist gang.

  Jeg er i svangerskapsuke 32(31+0) Det vil si at ca. 76,7% av svangerskapet har passert og nå har jeg bare 66 dager igjen til termin, det vil si ca. 2 måneder.

  Slik ser magen min ut i begynnelsen av uke 32, det er helt utrolig hvor fort magen har vokst de siste ukene, men det er jo nå hun begynner å virkelig legge på seg og det merker jeg utrolig godt.

  Termin: 30 August har vi termin og vi gleder oss kjempe masse til fødselen.

  Babyen: Barnet er nå ca. 39 cm langt fra hode til føttene og veier ca. 1,79 kilo i starten av uken og ca. 1,95 kilo i slutten. Barnet sover store deler av tiden nå, men i de våkne periodene er barnet aktivt og trener på å bevege seg, puste og å åpne og lukke øynene. Fosterbevegelsene skal nå kjennes flere ganger daglig. De indre organene fortsetter å modnes, og lungene forbereder seg til å puste på ordentlig. Nå fungerer også barnets sanser- syn, hørsel, smak, lukt og følelser.

  Liv i magen: Hun er aktiv opp til flere ganger daglig og gjerne også om nettene må hun ha seg noen danserunder og det kjennes utrolig godt nå for det begynner å bli trangt om plassen der inne. Det er nå til tider vondt når hun beveger seg mye, spesielt nå som hun har begynt å presse seg mot ribbeinet mitt.

  Forandringer på kroppen: Jeg har ikke merket noen store forandringer siden sist. 

  Humøret mitt: Jeg er i godt humør stort sett hele tiden, spesielt nå fordi vi har bare en uke igjen i denne leiligheten før vi flytter inn i den nye fine leiligheten vår, pluss at vi har kjøpt oss et spa basseng i innflyttergave til oss selv og det gleder jeg meg masse til å prøve etter vi er ferdige med flyttingen. Jeg har bare grunner til å være glad og lykkelig nå.

  Formen min: Det merkes at det blir tyngre på kroppen å bevege seg og det går selvfølgelig ut over formen min, jeg må ta ting i et roligere tempo og i flere omganger, jeg kan fremdeles gå på tur uten store problemer og det er det viktigste for meg. I veldig bratte bakker må jeg gjerne stoppe å ta meg en pust i bakken før jeg fortsetter, da det fort kan bli vondt i bekkenet av gåingen. 

  Cravings: Jeg har den siste perioden vært hekta på melk igjen, jeg bare må ha melk til brødskivene mine, og hvis jeg ikke har melk så er det virkelig noe som mangler. 

  Plager: Jeg har ikke hatt store plager siden sist, kun vondt i magen på grunn av at det er lite plass inni den når hun skal bevege seg, pluss jeg har kynnere omtrent daglig. Ryggen og bekkenet er også litt ømme til tidene og puppene er veldig tunge og klare for å gjøre jobben sin.

  Søvn: Jeg har perioder hvor jeg sover godt og perioder hvor jeg sover mindre godt, i natt er en av de nettene hvor det gikk dårligere enn vanlig. Jeg må bare bite tennene sammen og godta at slik er det bare.

  Hva gleder pappa Inge og jeg oss mest til? Vi gleder oss mest til vi får på plass alt av ting i den nye leiligheten, seng og stellebord og alt det der, vi gleder oss også masse til å treffe den lille jenta vår om kort tid, og som jeg skrev lenger opp så gleder vi oss ekstremt mye til å prøve det nye bassenget vi har kjøpt oss. Kan hende det blir min nye leilighet. 

  Det var denne ukas gravid oppdatering, håper dere synes det er greit at den er kort og enkel i stedet for ekstremt mye informasjon som vi egentlig ikke har bruk for. I dag skal jeg prøve å slappe mest mulig av, jeg er så ekstremt trøtt nå også at jeg tror jeg kommer til å legge meg ned å sove litt, så vekker sikkert kjæresten meg dersom jeg sover helt til han skal på jobb, men det tviler jeg på at jeg gjør. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

   

 • Publisert: 25.06.2018, 09:47
 • Kategori: GRAVID
 • 0 kommentarer
 • GRAVIDOPPDATERING: UKE 31(30+0)

 • Publisert: 18.06.2018, 12:32
 • Kategori: GRAVID
 • Hei og hopp alle sammen.

  Da var det mandag igjen og begynnelsen på en ny og fin uke, jeg har hatt en fantastisk helg sammen med kjæresten min og venninna vår Kristine, på fredag var vi på kino å så Jurassic World: Fallen Kingdom, utrolig bra film syns jeg. Lørdag dro vi på besøk til Kristine å spise kjempe god middag og så en film hos henne og gikk tur med hundene. Søndag kom hun hit og fikk servert hjemmelagde vårruller og litt sunn dessert først og så en litt mindre sunn dessert etterpå. Vi gikk også tur med hundene her, vi tok henne med slik at hun fikk sett hvordan det så ut utenfor den nye leiligheten vår, som vi snart skal flytte inn i. Hvis det ikke blir førstkommende helg så blir det den siste helga i måneden og det blir bra, vi gleder oss kjempe masse til å komme oss ut av denne rønna og flytte inn i noe som er litt bedre standard på. 

  Siden det er mandag er det på tide å skrive en ny gravidoppdatering så uten å nøle så skal jeg bare begynne med en gang.

  Jeg er i svangerskapsuke 31 (30+0)  Det vil si at ca.74,2% av svangerskapet har passert og nå har vi bare rundt 73 dager igjen til fødsel. 

  Slik ser magen min ut i starten av uke 31, den vokser og blir bare større og større og jeg kjenner godt at det blir tyngre for meg å gjøre de daglige gjøremålene, så jeg er heldig som har en kjæreste som hjelper til med å gjøre de forskjellige tingene slik at jeg slipper å gjøre alt. 

  Termin: 30. August har vi termin. Det er helt ufattelig at det er snart rett rundt hjørnet. Det er ca. 10 uker igjen bare. 

  Babyen: Barnet er nå ca. 37 cm lang fra hodet til føttene og veier ca. 1,6 kilo i starten av uken og ca. 1,76 kilo i slutten. Alle organene er snart ferdigutviklet og lungene er det organet som blir ferdig sist. Barnet trenger nå egentlig bare å gå mer opp i vekt. Hun har også nå ofte øynene åpne når hun er våken og aktiv, og lukker dem igjen når hun er rolig eller sover. 

  Liv i magen: Det er enda masse liv i magen min ja

  Forandringer på kroppen: Jeg har ingen forandringer på kroppen min så langt, bortsett fra det helt opplagte at magen vokser selvfølgelig.

  Humøret mitt: Jeg er som regel i godt humør hele tiden, kan hende jeg blir irritert over små ting men det går som oftest fort over.

  Formen min: Jeg er i god form, det eneste er som jeg skrev lenger opp at jeg merker at det begynner å bli tyngre for meg, men jeg er ute å går opp til flere turer per dag med hunden og det går bare fint, bratte bakker er selvsagt ingen favoritt for øyeblikket men det er ikke noe problem å gå.

  Cravings: Jeg har ikke hatt noen spesielle ting jeg har hatt lyst på bortsett fra vann, så jeg prøver å drikke masse vann nå. 

  Plager: Jeg har ikke noen spesielle plager nå lenger, jeg kan av og til kjenne at det blir vondt i bekkenet og ned igjennom hofta og låret, og kanskje vondt i ryggen, som oftest er dette smerter som kommer etter en lang dag med mye jobbing, og går over igjen i løpet av natten.

  Søvn: Jeg sover godt, men jeg sover mindre godt enn tidligere, jeg tror jeg begynner å bli mer oppmerksom på bevegelsene hun gjør og på eventuelle smerter jeg får. Jeg våkner oftere og jeg snur meg oftere. Jeg har ikke fått kjøpt meg gravid pute så jeg bruker en vanlig sofapute til støtte under magen min når jeg sover nå. 

  Hva gleder pappa Inge og jeg oss mest til? Jeg tror vi gleder oss mest til vi kommer oss inn i den nye leiligheten og får på plass alt av babyutstyr slik at vi er klare til dagen hun kommer til verden. Vi gleder oss også til pappa Inge får ferie snart, får da blir det hjemreise på oss. 

  Jeg har bestemt meg for å ikke skrive om vekten min, ikke fordi jeg føler meg ukomfortabel med å skrive om det, men fordi det er helt forskjellig fra hver enkelt av oss gravide hvor mye vi går opp i vekt under et svangerskap, jeg kan heller skrive på slutten hvor mange kg jeg har gått opp i løpet av mitt svangerskap så får dere høre det. 

  Nå tenkte jeg rett og slett at jeg skulle slappe litt av med litt frukt og spille litt World of Warcraft, snart skal jeg vekke kjæresten min også som enda ligger å sover siden han skal på nattskift. Jeg foretrekker faktisk nattskift uka hans fremfor de andre ukene siden jeg føler han er hjemme lengst da, men han er jo egentlig ikke det. 

  Har du spørsmål om noe av det jeg har skrevet eller lurer på andre ting så må du gjerne bare legge igjen en kommentar under så svarer jeg så fort som mulig. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

   

 • Publisert: 18.06.2018, 12:32
 • Kategori: GRAVID
 • 0 kommentarer
 • OLD FASHIONED LOCK & A MERMAID

 • Publisert: 13.06.2018, 12:07
 • Kategori: FOTO
 • Hei og hopp kjære lesere. 

  Det er onsdag og i dag har dagen vært god så langt, været er kjempe fint, solen skinner og det er varmt, jeg håper at det kan holde seg sånn slik at jeg får bruke den nye sommerkjolen jeg har kjøpt meg, men været er det vi kan gjøre minst med så det er bare en ting å gjøre og det er å håpe på det beste og godta det som kommer. I dag skal vi på et lite besøk til Kristine og hilse på henne og hundene hennes, så skal vi spise middag hos henne også. Det blir kjempe koselig, og jeg gleder meg i hvert fall kjempe mye til det. Tyrion blir nok hjemme mens vi er borte på besøk, siden vi først må en tur innom noen butikker og sånt og der kan vi dessverre ikke ha med oss Tyrion. Han er utrolig flink til å være hjemme alene så det går bare bra, han er heller aldri hjemme alene mer enn 4 timer i slengen, og vi passer alltid på at han har vært ute på do før vi drar, og at han har både vann og mat, og ikke minst at vi slipper inn litt luft til han. 

  Jeg skrev på mandag at jeg skulle legge ut noen av de nyeste bildene jeg har tatt og det er akkurat det jeg skal gjøre i dag, det er egentlig ingen spesielle bilder men jeg syns de var litt kule så jeg ville dele de med dere. Det ene er bare av en helt vanlig gammeldags lås som var på utedoen på hytta til svigerfar og de to andre er av messinglav som satt på en eldgammel bru hjemme på Nygårdsjøen, det ene av dette messinglavet var formet som en havfrue, det syns i hvert fall jeg, klarer du å se det eller ser du noe annet på bildet enn det jeg ser? Legg gjerne igjen en kommentar under å si hva du ser! 

  Dette er havfruen jeg snakker om, jeg kan se henne tydelig og at hun holder på noe, kanskje en fisk eller sitt barn, klarer du å se det? 

  Dette syntes jeg bare var stilig på grunn av fargene, ellers er det slettes ingenting spesielt med dette fotografiet.

  Jeg tenkte at jeg på fredag skulle legge ut noen bilder av vesle Tyrion så du får følge med da om du skulle være interessert i å høre hvordan ting går med han og alt slikt. Jeg tenkte at jeg skulle nyte en kopp med kaffe nå og spille litt World of Warcraft mens jeg venter på at klokken blir så mye at min kjære Inge er ferdig på jobb slik at jeg og Tyrion kan gå i mot han slik vi alltid pleier å gjøre. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min idag.

   

 • Publisert: 13.06.2018, 12:07
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • GRAVIDOPPDATERING: UKE 30(29+0)

 • Publisert: 11.06.2018, 11:43
 • Kategori: GRAVID
 • Heisann dere. 

  Da var det sannelig mandag igjen og denne uken begynner vi med ganske så greit vær, det er litt overskyet og det blåser litt men til tross for det så er det faktisk veldig varmt ute. I går fikk vi besøk av Kristine og hunden hennes Odin, det var så utrolig koselig å få sett venninna mi igjen etter flere uker borte fra hverandre, vi får så mye å prate om, vi går liksom ikke tom for ting å snakke om og det syns jeg er ganske gøy. I går spurte vi henne også om hun ville være fadder til jenta vår og det svarte hun gladelig ja til og det er vi kjempe takknemlige for og det tror jeg nok prinsessa også blir. Det betyr også at vi har alle fadderne på plass og det er en lettelse egentlig. 

  Så siden det er mandag så vet dere at det er på tide med en ny gravidoppdatering så here we go:

  Jeg er i svangerskapsuke 30 (29+0) Det vil si at ca. 71,7% av svangerskapet har passert og jeg har nå bare ca. 80 dager igjen til fødselen♥

  Sånn ser magen min ut i starten av uke 30, den blir bare større og større for hver uke, nå har jeg ikke mange ukene igjen heller før hun kommer ut. Til tider tror jeg hun prøver å sparke seg ut, i hvert fall er det slik det kjennes ut.

  Termin: Jeg har termin 30 August og nå har vi begynt å gjette på om hun ankommer da eller om hun vil ta en tidligere kikk på verden eller om hun vil vente til over termin. Hva tror du? 

  Babyen: Barnet er nå ca. 36 cm langt fra hode til føttene, og veier ca. 1,43 kilo i starten av uken og ca. 1,58 kilo i slutten av uken. Lanugohåret som barnet har på kroppen begynner å forsvinne, selv om det kan være noen igjen også etter fødselen. Lungene, musklene og hjernen fortsetter utviklingen, og skjelettet blir stadig hardere. Noen barn begynner allerede nå å legge seg med hodet i bekkeninngangen. Spark mot brystkassen kan kjennes, og at hodet til barnet presser mot bekkenbunnen.

  Liv i magen: Det er fremdeles mye liv i magen, ikke hele tiden men jeg kjenner godt selv de små bevegelsene hun gjør og det er en stor trygghet å kjenne bevegelsene hennes, spesielt dersom det går lang tid i mellom hver gang jeg kjenner noe. Men bevegelse skal visst nok dabbe litt av nå i uke 30, så vi får se hva som skjer.

  Forandringer på kroppen: Jeg har ingen store forandringer på kroppen annet enn det jeg har nevn tidligere som er at magen vokser fort og puppene vokser med i samme slengen. 

  Humøret mitt: Jeg er i tipp topp humør nå for tiden, jeg har ingen grunn til å være lei meg eller føle noe dårlig, alt sammen er slik som det skal og det er helt supert. 

  Formen min: Jeg har dager hvor jeg er i dårlig form og dager hvor jeg er i tipp topp form, i går hadde jeg en god dag mens i dag har jeg en litt mindre god dag på grunn av smerter i bekkenet og ned hele høyre fot, heldigvis er det ikke så ille at jeg ikke kan stå på egne ben, og så lenge det er slik så klager jeg ikke for det jeg minst vil er å være syk og svak og dårlig. 

  Cravings: Jeg har ikke hatt en eneste ting jeg har hatt kjempe lyst på den siste tiden egentlig, jeg drikker helt vanlig og spiser helt vanlig ellers er det ingenting å si. 

  Plager: Som jeg skrev lenger opp og i et tidligere innlegg er jeg plaget med smerter i bekkenet og i høyre fot, i dag har jeg også litt vondt i ryggen men det blir nok å stabilisere seg fort tenker jeg. Jeg har ingen andre plager, jeg hovner ikke opp, jeg har ikke mye væske i kroppen og alt er som det skal.

  Vekt: 70 KG veier jeg nå.

  Søvn: Jeg sover som regel godt om nettene, jeg kan våkne av sterke kynnere men heldigvis har jeg en så snill kjæreste som våkner fort og begynner med en gang å puske på magen min å prøver så godt han kan å få smertene til å forsvinne. Han tar så godt vare på meg og jeg er så heldig som har han, jeg setter så stor pris på han, jeg er faktisk usikker på om han helt vet hvor mye jeg setter pris på han og på hvor mye jeg egentlig elsker han.

  Hva gleder pappa Inge og jeg oss mest til? Vi gleder oss til å flytte ut av denne leiligheten vi nå bor i om ca 2-3 uker, og så gleder vi oss til å hente babyutstyret som nå har kommet og er klar for henting, slik at vi får se på det. Vi gleder oss også masse til å kjøpe inn litt babyklær og leker til den vesle jenta vår.

  Dersom du har spørsmål om noe av det jeg har skrevet i dagens innlegg eller før på bloggen min må du gjerne bare spørre i kommentarfeltet under så skal jeg svare så fort jeg får muligheten til det. Jeg har planer for noen nye innlegg, på onsdag for eksempel vil det nok komme ut noen nye naturbilder, og på fredag tenkte jeg noen morsomme bilder jeg har funnet på Pinterest, kanskje legge ut noen nye bilder av vesle Tyrion også. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

   

   

 • Publisert: 11.06.2018, 11:43
 • Kategori: GRAVID
 • 0 kommentarer
 • KRUSEDULLER

 • Publisert: 06.06.2018, 12:48
 • Kategori: FOTO
 • Hei og hopp. 

  Onsdag og i dag er min kjære på jobb hele dagen lang, fra klokken 06:00 til klokken 22:00 i kveld, det blir nok en lang dag for han men det er penger i kassen og mer jobberfaring så det er bare fint synes jeg. Jeg er hjemme som vanlig og i dag vet jeg ikke helt hva jeg skal finne på så jeg tror nok at jeg kommer til å bruke meste parten av dagen til å spille litt data spill, samt se igjennom nye bilder jeg tok i går da jeg tok med meg Tyrion en tur i Klokkerhagen. Det er ekstremt lenge siden jeg har vært der og jeg må si det var godt å komme tilbake dit igjen. Været var også så fint i går kveld at jeg kunne liksom ikke la sjansen gå i fra meg, selv om det var litt vondt å gå på grunn av bekkenet og hofta så presset jeg meg selv igjennom det. Tyrion ligger i sengen sin på gulvet med alle fire føttene til værs og storkoser seg inne. I dag tidlig når jeg tok han ut for å tisse så ville han bare inn igjen, han syntes vel kanskje det var litt guffent vær, men når jeg sitter her å skriver og titter ut så ser det ut som det skal bli bedre i været og det er fint for da får vi oss kanskje en tur til i den flotte Klokkerhagen, vi ser det litt an.

  I dag tenkte jeg å dele noen bilder jeg tok da vi var på hytta til svigerfar, jeg tok en del bilder men det var akkurat disse som ble best og disse jeg ville dele med dere. Bregnene i skogen begynte å vokse opp å slå seg ut og det var så fint siden noen var krøllet sammen, kruseduller liksom, jeg syntes det var så søtt så jeg bare måtte ta bilder av dem og dele dem med dere i dag. 

  Det er ikke den beste kvaliteten på bildene men vet du hva? Jeg bryr meg ikke om det lenger, for det trenger ikke være topp kvalitet på et bilde for at motivet skal være fint, spør du meg er det tøv. Nå har jeg satt meg ned på nytt igjen etter å ha vært ute en snar tur med Tyrion slik at han fikk tisse, jeg blir litt lettere frustrert når jeg egentlig er opptatt og holder på med ting og skal ut bare en snar tur med han, så begynner han å spise gress, det gjør han hver eneste gang vi tar han ut, spiser gress. Det er helt normalt at hunder spiser gress for å rense systemet men ærlig talt hvor ofte skal han gjøre det? 

  Nå skal jeg spise en sjokolade muffins og drikke en kopp kaffe, samtidig som jeg gjør dette skal jeg spille litt mer World of Warcraft, og Tyrion skal som vanlig stå å glane på meg i håp om å få en liten smakebit, men dette kan han ikke få fordi det er kakao i. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min idag.

   

 • Publisert: 06.06.2018, 12:48
 • Kategori: FOTO
 • 0 kommentarer
 • GRAVIDOPPDATERING: UKE 29(28+0)

 • Publisert: 04.06.2018, 15:14
 • Kategori: GRAVID
 • God ettermiddag kjære lesere.

  Det er mandag igjen og jeg er nå tilbake på Mo i Rana hos min kjære Inge, vi har hatt en ganske avslappende helg, med litt film og dataspill og noen turer ut med vesle Tyrion. I går var vi veldig trøtte og gadd ikke å gjøre så veldig mye, det regnet også så det var ikke så trivelig å være ute, kaldt var det også siden det blåste ganske mye. Syns det er ganske kjipt at det regner, spesielt siden jeg har kjøpt meg ny sommerkjole jeg skulle bruke nå når jeg var gravid. Vi har bestemt oss for at vi ikke skal kjøpe en til barnevogn forresten, men at vi skal ha den bruke barnevogna her på Mo, siden den var så fin og lett, pluss vi sparer masse penger på å ikke kjøpe en til vogn. Tenkte bare jeg skulle si det slik at dere visste det, nå skal jeg begynne på oppdateringen min.

  Jeg er i svangerskapsuke 29 (28+0) Det vil si at ca. 69,3% av svangerskapet har passert og jeg har nå 87 dager igjen før hun popper ut. Jeg har nå kommer inn i mitt tredje og siste trimester. 

  Slik ser magen min ut i begynnelsen av uke 29, den har vokst en del siden forrige uke og det kjennes godt på kroppen at jeg blir tyngre.

  Termin: 30. August, så nå har vi ikke lenge igjen før hun popper ut. 

  Babyen: Barnet er nå ca. 35 cm lang fra hode til føttene og veier ca. 1,26 kg i starten av uken og 1,4 kilo i slutten. Hjernen og de indre organene utvikles videre, og barnet legger på seg mer vekt. Barnet fortsetter å strekke på seg og sparke, men har ikke lenger like mye plass til å boltre seg på.

  Liv i magen: Det er masse liv i magen min, jeg kan tydelig se utenpå magen min når hun snur seg, for hun buler skikkelig ut og det er nesten litt vanvittig å se på, man blir litt satt ut av at det ser ut som et romvesen i magen som prøver å komme seg ut. 

  Forandringer på kroppen: Jeg merker ikke så store forandringer på kroppen bortsett fra at magen vokser og puppene vokser. Jeg har ellers ingen synlige forandringer på kroppen føler jeg. Jeg tror ikke på dette med at det skal ose skjønnhet av oss som er gravide, verker mer eller mindre kviser her i gården, ingen antydninger til noe spesielt glansfullt og vakkert hår, neglene vokser som normalt de også. 

  Humøret mitt: Det er på topp siden jeg nå vet at vi kommer oss snart inn i den nye leiligheten vår, vi har nemlig avtalt med nåværende husvert at vi bruker depositumet på husleie de tre siste månedene, og at dersom hun finner noen til å flytte inn før våre tre måneder med oppsigelse har gått, får vi resten av pengene tilbake. Dette gjør vi slik at vi fortest mulig kan flytte ut her fra og komme oss på plass i den nye leiligheten slik at vi får stresse ned før babyen kommer. Så humøret mitt er virkelig på topp nå.

  Formen min: Jeg syns egentlig at jeg er i ganske så god form, det eneste som gjør at jeg ikke er det er bekkenet og den ene foten min, og ryggen min. Jeg kan gå på tur helt normalt men jeg tar det mer rolig når jeg går nå, jeg lytter til kroppen og kjenner at jeg må ta det roligere når jeg skal gå nå. 

  Cravings: Jeg har fått helt dilla på epler, det er utrolig godt så nå spiser jeg et til to epler hver dag og det er ganske så herlig, jeg føler meg i hvert fall helt fantastisk etter å ha spist epler, ikke fordi det er sunt men fordi jeg bare synes det er godt og da blir det bare helt automatisk en flott følelse etterpå.

  Plager: Litt vondt i bekkenet, høyre foten har jeg vondt i fra øverst i låret og ned til kneet, og ryggen er litt øm til tider. Jeg gjør det jeg kan for at jeg ikke skal la meg plage av disse smertene, jeg holder meg positiv og fokuserer på andre ting. 

  Vekt: Jeg veier nå 69 KG.

  Søvn: Jeg har ingen problemer med å sove, bortsett fra når jeg skal snu meg i senga, jeg våkner da på grunn av smertene i foten, ellers så sover jeg kjempe godt om nettene. Jeg har også begynt å ta meg noen høneblunder ut over dagen siden jeg blir mer trøtt på dagene. 

  Hva gleder pappa Inge og jeg oss mest til? Vi gleder oss mest til å komme i gang med flyttingen og komme oss ut av denne rønna vi nå bor i, og så gleder vi oss masse til vi får alt av babyutstyr vi nå har bestilt. Ellers så tror jeg vi gleder oss masse til Inge får ferie og vi får mer tid sammen. 

  Dersom du skulle ha spørsmål om noe av det jeg har skrevet om så må du gjerne bare spørre i kommentarfeltet under så skal jeg svare så godt jeg kan. 

  Husk at du også kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min idag.

   

 • Publisert: 04.06.2018, 15:14
 • Kategori: GRAVID
 • 0 kommentarer
 • SISTE DAG HJEMME

 • Publisert: 01.06.2018, 14:52
 • Kategori: FOTO
 • Heisann dere. 

  I dag er det fredag og det betyr at jeg skal reise hjem til Mo til min kjære Inge i dag, jeg er veldig heldig som har en super snill bror som kan kjøre meg til Mo slik at jeg slipper å sitte på toget i tre timer med hund og masse bagasje, mamma blir også med så det blir kjempe koselig. Tenkte forresten å slenge med en liten oppdatering i forhold til hvordan det går med bekkenet mitt og foten min, jeg er nærmest helt bra så jeg tror trygt jeg kan si at det ikke har vært bekkenløsning jeg har hatt. De to siste dagene var skikkelig jævlige, jeg klarte faktisk ikke å stå oppreist normalt eller gå normalt, jeg kunne ikke en gang kle på meg sokkene alene, det måtte jeg ha hjelp til, nå i dag har jeg bare litt vondt i ene kneet og litt i bekkenet men ellers så er det ingen smerter og det er jeg så glad for, jeg kan bevege meg så og si helt normalt, jeg kan kle på meg selv og alt det der. 

  I dag har jeg og mamma også gått en liten daffetur i havna her med Tyrion, vi ble stående å se i havet for der kom det plutselig en hel stim av krabber løpende, det var så utrolig fascinerende å stå å se på de, for jeg har aldri før sett så mange krabber på en gang og jeg har heller ikke sett dem løpe så fort som de gjorde, skulle virkelig ønske jeg kunne filme slik at dere fikk sett men det var litt vanskelig. Jeg har heller tatt et bilde av en snegle som tok seg en tur opp på en rundball som sto på ei mark her, den var så fin og søt så jeg måtte knipse noen bilder av den, og nettopp de tenkte jeg at jeg kunne dele med dere nå.

  Det var det, nå skal vi spise oss en Grandiosa og etterpå skal jeg begynne å pakke sammen alt rotet mitt og gjøre meg klar til Ståle kommer og henter oss.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

   

 • Publisert: 01.06.2018, 14:52
 • Kategori: FOTO
 • 0 kommentarer