hits

Tone-Lise

DEN LILLE RAMPEN MIN

 • Publisert: 21.07.2017, 12:44
 • Kategori: HUSDYR
 • God dag kjære lesere, i dag har vi bare en helt rolig og stille dag hvor vi slapper av før vi skal ta bussen til Glomfjord i ettermiddag, det blir Tyrion's første busstur og vi er begge spente på hvordan det skal gå. I bil er han helt rolig, han legger seg ned i buret sitt og sovner av, kan hende det er litt piping de første minuttene men etterpå går det som regel ganske greit. For øyeblikket er Inge å dusjer mens jeg sitter her i stua sammen med Tyrion, den lille rampen min leker så fint på gulvet med alle lekene sine. Nå har han til sammen 10 leker, og flere blir han sikkert å få etter hvert. Vi har funnet ut at det er bedre å pakke en tyggeleke i munnen hans når han begynner å nappe, han napper jo fordi det klør på tennene hans, i hvert fall så er det det vetrinæren sier. Jeg tenkte at nå i dag skulle jeg dele noen video snutter med dere, som jeg håper dere vil sette pris på og like å se.


  Nå ligger den lille rampen på beina mine og sover, han er så varm og god og det er godt å ha han her ilamme meg. I dag skal vi fortsette å trene på å ligge, han har forstått sitt og å gi labb, det skal vi selvfølgelig fortsette å øve på men det er viktig å øve på nye ting også. Han er veldig flink når det kommer til trening. Det er nesten litt slik at det er enklere å trene han enn hva jeg hadde sett for meg, men la oss ikke snakke for fort, vi vet at vi vil få en del utfordringer og at det kommer til å bli litt vanskelig av og til, men det viktigste er at vi har tålmodighet, så skal nok alt gå bare supert.

  Hvis du vil se flere videoer kan du klikke HER 

  Jeg skal prøve å bli flink til å laste opp flere videoer på Youtube av både Tyrion og andre ting og tang, å holde på med bilder og filming er jo en ting jeg virkelig elsker. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #hund #valp #morsomt #morsom #gøy #lek #lykke #kjærlighet #latter #le #youtube #facebook #instagram #video #filming #blogg #tyrion #got #gameofthrones #tyrionlannister #sommer 

  Follow
 • Publisert: 21.07.2017, 12:44
 • Kategori: HUSDYR
 • 4 kommentarer
 • MØT HUNDEN VÅR

 • Publisert: 20.07.2017, 12:32
 • Kategori: DYR
 • Heisann dere, nå er det en stund siden sist gang jeg skrev på bloggen min, grunnen til det er som dere allerede vet at vi har fått oss en liten hund. Det betyr at all tiden min går til han. Navnet hans er Tyrion, navnet har vi tatt fra min og min kjæres favoritt serie som er Game of Thrones, navnet på dvergen i serien er Tyrion og han er vår favoritt person i serien, derfor har vi valgt det navnet. Tyrion vår blir tre måneder nå på mandag og da skal vi til Bodø å få tatt en vaksine. Vi er begge to kjempe forelsket i den lille hunden vår og på bare en dag har han lært seg både å sitte og å gi labb. Han biter og napper litt men vi er flinke til å gi han en leke han kan tygge på i stedet for hender og føtter. Folk sier til oss slik er hundelivet og sånn er det når man har hund, noe både jeg og kjæresten var 100% klar over. Vi er flinke å se på youtube hvordan vi skal trene hunden, lese godt på internett hvordan ting skal gjøres og utfører det. 

  Han er så flink når det kommer til å gå på do, han går ut både for å tisse og å bæsje, han sier i fra når han må på do og da tar vi han med ut, han som alle andre hunder har noen små uhell av og til inne, og som oftest finner disse små uhellene sted under kjøkkenbored til mamma, heldigvis er det bare tissing som skjer inne. Han er jo enda bare en valp så om det skjer små uhell får han ikke kjeft, det er ikke hunden sin feil at han måtte tisse inne, det er vår feil som ikke oppdaget av han skulle ut. Vi er alt i alt veldig glad i den lille røveren vår og vi koser oss masse sammen med han, både vi og hunden har mye å lære i tiden fremover, og det blir veldig spennende for oss alle sammen.   Her er lille Tyrion, han er en blanding mellom Chihuahua og Papillon, vi håper at han får en veldig rødbrun farge slik som faren har, slik at han blir revebrun, det hadde vært fint. De vi kjøpte han hos sa at han var den største og sterkeste valpen i kullet, og det ser jeg med en gang at han må ha vært for han er en skikkelig røver og han tar seg godt til rette. For øyeblikket ligger han å sover på foten min, han liker å ha kontakt med meg, det er meg han går etter og meg han piper på om jeg går i et annet rom. Han sover på min side av senga, vi prøver å venne han til at han skal sove på gulvet og ikke oppe i senga, dette vil nok ta litt tid men jeg tror han vil forstå det ganske kjapt om vi bare trener godt med han hver dag. 

  Nå kom Onkel Ståle på besøk til Tyrion så nå skal jeg avslutte innlegget. Jeg tenkte at jeg skulle prøve å få legge ut en video av han her på bloggen min men jeg må bare finne ut hvordan jeg får det til. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hund #nyhund #valp #søt #nusselig #dyr #bilder #bilde #foto #fotografi #fotografi #natur #naturfoto #dyrefoto

  Follow
 • Publisert: 20.07.2017, 12:32
 • Kategori: DYR
 • 6 kommentarer
 • NOEN NYE NATURBILDER

 • Publisert: 12.07.2017, 14:10
 • Kategori: FOTO
 • Heisann dere. Den siste tiden har vært veldig vanskelig og stressende for meg og kjæresten, vi har hatt store problemer med å skaffe oss en plass å bo i Mo i Rana, endelig ser det ut til at det problemet er løst. Ca 5 leiligheter har vi sett på og alle sammen ble leid ut til noen andre. De fleste som leier ut leiligheter vil nemlig ikke at folk med husdyr skal bo der, om det er på grunn av allergi eller på grunn av at for eksempel huset er for fint og kan bli ødelagt, det vet jeg ikke men jeg er glad for at vi endelig har fått oss en leilighet. Hunden skal forresten kjæresten hente på lørdagen og vi begge gleder oss ekstremt mye til vi får han hjem, vi har funnet navn til han og det skal dere få vite på lørdagen når jeg tar det første bilde av han og legger ut her på bloggen min. Dere må gjerne gjette på navn i kommentarfeltet under, gjetter du riktig så kan jeg jo være snill å linke til bloggen din her, hvis ingen gjetter riktig så blir det ingen som jeg linker til, bare for morro skyld vet du. Hint: Det begynner på T.

  For å gå over til noe annet så har det skjedd en ting til som har gjort meg litt trist, min kjære snille bestefar Idar på 95 har desverre gått bort, han var en gammel mann og har levd et langt og godt liv. Jeg tror han må ha vært den sprekeste 95 åringen jeg noen sinne har sett. Han var en helt fantastisk mann og vi kommer til å savne han kjempe masse. 

  I denne siste tiden har jeg også vært ute å prøvd å ta noen fine bilder og jeg har ikke tatt så veldig mange men de jeg har tatt er jeg ganske fornøyd med, og her er de, håper dere liker dem.

   

  Det var alle bildene jeg hadde å by på for denne gangen, jeg håper du liker dem, legg gjerne igjen en kommentar å si hva du syns, husk også å prøve å gjette på navnet på den lille hunden vår. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #friluftsliv #foto #fotografi #natur #naturbilder #naturfoto #naturfotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #bilder #naturbilder #norge #gildeskål #skrive #leilighet #tanker #død #begravelse #instagram #facebook #langsanden #sandviksanden #strand #blomster #blomsterfoto 

  Follow
 • Publisert: 12.07.2017, 14:10
 • Kategori: FOTO
 • 6 kommentarer
 • PÅ BESØK HOS SAUENE PÅ SKYTTELIFJELLET

 • Publisert: 05.07.2017, 19:55
 • Kategori: FOTO
 • Heisann dere. Jeg har igjen vært skikkelig dårlig til å blogge i det siste men det er ganske enkelt fordi at det har skjedd så mye som har gjort at jeg ikke har hatt lyst til å skrive noe på bloggen min. Som dere vet så skal vi etter hvert flytte til Mo i Rana, kjæresten har allerede flyttet og bor for øyeblikket hos en kompis, vi har sånn mer eller mindre klart å skaffet oss en plass og bo, det har vært litt vanskelig på grunn av en helt spesiell ting. Vi har nemlig kjøpt oss en liten hund, vi har han ikke her enda men 15. juli reiser Inge for å hente den lille røveren. Det er så vanskelig å skaffe seg en plass å bo når man har hund, folk er skikkelig kresen når det kommer til å leie ut leiligheter, det er egentlig ganske frustrerende at det er sånn. 

  Jeg tenker at jeg skriver mer om hunden vi har kjøpt oss i et annet innlegg, nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere noen bilder av sauene som jeg tok da jeg og mamma gikk opp på fjellet for å se til dem og sjekke at alle var der og at alt var bra med dem, og alle var der og alle hadde det bare flott og kosa seg masse på fjellet. Her er bildene jeg tok, ble ikke så mange siden det var ganske kaldt for oss som ikke har ull på kroppen.  Her er Lita som ligger å tar seg en liten strekk. Hun er så snill og god, kjempe koselig sau.   Denne lille jenta er så nydelig, kjempe god og koselig lita frøken.  Lita poserer alltid når vi tar bilde av henne.   Sauene er ekstremt glad i knekkebrød og blir nesten gal når vi tar opp en pakke for å gi en. Det går forresten ikke an å tro at du bare skal snike et knekkebrød til en sau, får en så hører alle de andre det og kommer stormende til deg. De er herlige dyr.  Her står Misty og klør seg litt, det ser jo litt morsomt ut. Vakker er hun uansett, fine sauen min.

  Det var alle bildene jeg hadde å by på for denne gangen. Jeg har nettopp fått en del filter i posten i dag som jeg skal teste ut i morgen og legge ut bilder av i løpet av helga, på fredag drar jeg nok en tur til Bodø og bruker dagen der sammen med kjæresten min som endelig kommer hjem etter å ha vært i Mo i Rana i to uker, tiden har egentlig gått ganske fort etter at han reiste dit.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #sau #gård #gårdsdrift #sommer #dyr #foto #fotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #bilde #bilder #natur #naturfoto #naturfotografi #naturbilder #naturbilde #norsknatur #nordland #gildeskål #fjell #friluftsliv

  Follow
 • Publisert: 05.07.2017, 19:55
 • Kategori: FOTO
 • 1 kommentarer