hits

Tone-Lise

ET NYTT KAPITTEL I LIVET

 • Publisert: 23.08.2017, 13:48
 • Kategori: HUSDYR
 • Heisann dere. Igjen starter jeg et nytt innlegg med å si beklager for at jeg ikke har skrevet så mye som jeg burde, grunnen til det vet sikkert de fleste av dere hva er om dere leser bloggen min. Grunnen er nemlig at jeg har nettopp flyttet, nå bor jeg og kjæresten i Mo i Rana i en liten leilighet, nøyaktig hvor vi bor tenker jeg at jeg trenger ikke å fortelle dere nå, kanskje jeg gjør det senere men for øyeblikket velger jeg å ikke gjøre det. Vi har fått det veldig fint her i leiligheten vår bare på noen få dager, det er en del ting vi mangler for å få det helt ferdig og bra, ting som vitrineskap, bokhylle, kjøkkenbord og stoler og to nattbord, tv-bord og TV. Det får vi fiksa oss etter hvert, vi kan ikke få alt med en gang, da blir vi blakk. 

  Slenger med et bilde av min fineste Tyrion.

  Jeg har det egentlig ganske fint her, jeg savner selvfølgelig gjengen hjemme, besteforeldene mine, sauene og sist men ikke minst så savner jeg Baldrian så sinnsykt mye, heldigvis har jeg Tyrion her som gjør det hele mye lettere. Jeg er nok mer et kattemenneske, ikke misforstå meg nå jeg elsker selvfølgelig Tyrion men det er noe spesielt med en katt. Vi har det alt i alt veldig fint her, og jeg angrer ikke på at jeg flyttet hit til Mo. Det er ganske stille her også, vi bor jo ikke helt i selve byen så det er flott. Det helt positivet med å ha kommet for oss selv er at nå kan vi begynne å tenke på både bryllup og barn, noe vi ikke har hatt lyst til å tenke på så lenge vi har bodd på Nygård. 

  Nå sitter jeg egentlig bare her hjemme og venter på at kjæresten skal bli ferdig på jobb sånn at jeg kan ta Tyrion med meg å gå i mot han. Det er ikke så lenge til han er ferdig nå, klokken 2 er han ferdig på jobb. Jeg har egentlig ikke så veldig mye mer å skrive om for øyeblikket men jeg kan jo si at jeg skal legge ut bilder av leiligheta vår når vi har fått det meste på plass, slik at det ser bra ut. Vi har jo nettopp flyttet inn så det står jo noen esker og poser her og der. Jeg gleder meg til jeg kan vise dere hvor fint vi har det her, det er ikke perfekt men det er i det minste et tak over hodet, og så er det mitt og kjæresten sitt så det gjør det fantastisk.

   

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #hund #katt #flytting #moirana #hjemme #hus #leilighet #flyttet #samboere #kjærlighet #lykke #tanker #planer 

  Follow
 • Publisert: 23.08.2017, 13:48
 • Kategori: HUSDYR
 • 0 kommentarer
 • TYRION'S FØRSTE FJELLTUR OPP PÅ SKYTTELIFJELLET FOR Å HILSE PÅ SAUENE

 • Publisert: 16.08.2017, 14:16
 • Kategori: FOTO
 • Hei dere, i den siste tiden har jeg rett og slett ikke hatt tid til å skrive så mye på bloggen min, ganske enkelt fordi jeg har så mye å gjøre i forhold til både hunden og pakking til jeg skal flytte, og jeg skal jo flytte allerede nå på lørdagen. Tiden frem til nå har gådd så sykt fort, jeg føler liksom ikke at jeg har blitt ferdig med alt her hjemme på Nygård før jeg flytter. Heldigvis skal jeg komme hjem hit til Nygård så ofte jeg kan. For å hoppe over til noe annet så kan jeg fortelle dere at i går gikk jeg og mamma og lille Tyrion opp på Skyttelifjellet for å se til sauene til mormor og morfar, Tyrion gikk hele veien opp selv, eneste jeg måtte gjøre var å løfte han over elva, ellers gikk han opp selv. 

  Jeg er så stolt over Tyrion, han er liten men jammen er han bra sterk. Mange sa til meg og Inge at den hunden kom aldri til å bli noen turhund, nå kan de se hvor feil de faktisk tok. Tyrion elsker å gå tur på fjellet, han er en fantastisk turhund og en flott turkamerat. Jeg håper vi finner plasser på Mo hvor vi kan gå på lange turer med han. Jeg er så glad for at vi bestemte oss for å gå på fjell i går, jeg fikk treffe alle sauene igjen og sagt hade til dem, noen må jeg si hade til for godt mens andre kunne jeg bare si vi ses igjen snart til. Tyrion syns sauene var litt små skummel, de kom så fort mot han og så var de så mange så det var best å sitte oppe på ryggsekken til snille bestemor.

  Jeg fikk tatt noen bilder med mobilen når jeg var på fjellet i går og her er bildene, håper dere liker dem. 

  Det var alle bildene jeg hadde å dele med dere for denne gangen, jeg er glad for at jeg fikk tatt så mange flotte bilder av både sauene og av hunden, det er fine minner og ta med seg. Neste gang jeg kommer hjem tenker jeg at vi tar turen opp på fjellet og plukker litt blåbær som jeg kan få tatt med meg til Mo. I dag tenkte jeg at jeg skulle plukke ripsbær hjemme hos pappa, som jeg kan lage til syltetøy når jeg kommer til Mo. Tyttebær skal jeg også ha for det er så sykt godt å ha til kjøttmiddager. For de av dere som lurer så spiser jeg kun kjøtt av sau en gang i året og det er på julaften, ellers så vil jeg ikke spise sauekjøtt, bare fordi jeg elsker sauer, ingen annen grunn.

  Legg gjerne igjen en kommentar å si hva du syns om bildene, eller dersom du lurer på noe. 

  Husk å følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #friluftsliv #natur #kjærlighet #gårdsdrift #husdyr #hund #sau #sauer #lam #dyr #fjell #sommer #minner #koselig #lykke #gildeskål #flytting #kaos #instagram #facebook #bilder #foto #fotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #bilde 

   

  Follow
 • Publisert: 16.08.2017, 14:16
 • Kategori: FOTO
 • 4 kommentarer
 • AVSLAPPING OG PAKKING

 • Publisert: 04.08.2017, 12:42
 • Kategori: FOTO
 • Heisann kjære lesere, det er en stund siden sist jeg skrev et innlegg men det er vel gjerne slik det er når man har en liten valp i huset, den lille røveren ligger å sover rett ved siden av meg mens jeg sitter her og skriver. Tyrion har blitt veldig flink nå, han biter mye mindre enn det han gjorde når vi først fikk han, han biter heller ikke like hardt, av og til kan han ta litt hardere i men som sagt gjør han det mindre og mindre. Han har vokst litt og blitt litt større også, jeg tror egentlig det kommer til å bli en fin størrelse på han når han er fullvoksen. Vi holder også på å lære han en ny ting, nemlig å snurre rundt, han er så lettlært så jeg tror han kommer til å klare det, men om han ikke gjør det så går det helt fint. 

  Tyrion har også blitt veldig flink til å gå på tur, spesielt når han går sammen med Saga, hunden til søskenbarnene mine, hun er forresten en Flatcoated Retriver, nydelig hund. Skulle gjerne hatt en slik selv, men det får være en annen gang. Steinspisingen er ikke blitt noe bedre, han snuser seg frem til alt av småstein og napper de til seg sånn at jeg må ta dem ut av halsen på han, jeg håper virkelig han slutter med det snart, og det gjør han nok.

  Legger forresten med et søtt bilde av Tyrion som susser Sheena, han er kjempe glad i henne, hun er vell kanskje en mor for han.

  I de siste dagene har jeg vært hjemme hos pappa og fått pakka en del ting til jeg skal flytte, det begynner å bli litt tomt når jeg pakker ned alt av lyslenker og pyntegjenstander jeg har der men det er gjerne slik det blir når man skal flytte. Jeg gleder meg bare til å pynte i den fine leiligheten vår. Jeg fikk forresten kjøpt meg et barskap med dimbare lys på en facebook gruppe til bare 250 kroner, det var utrolig fint og jeg er så fornøyd med kjøpet. Vi skal også få kjøpt et vitrineskap og en bokhylle så har vi alt vi trenger, vel ikke alt, vi har ikke kjøkkenbord og stoler enda så det trenger vi etter hvert. 

  Jeg tenkte at når jeg fikk meg en bokhylle så skulle jeg male den i en knæsj farge sånn at den ble litt stilig, etter hvert har jeg lyst til å skaffe meg en egen stol slik at jeg kan lage en liten lesekrok i leiligheta, men vi får se om det blir nå i år, uansett så skal jeg ta bilde av hvordan det blir i leiligheta vår. Jeg skal på Rusta å kjøpe to bordlamper og en taklampe som er skikkelig stilig og jeg gleder meg til å se hvordan det blir når jeg får alt på plass. 

  Mens jeg skriver tar jeg litt pauser inn i mellom og nerder litt World of Warcraft siden det er så lenge siden jeg har fått tid til å spille, etter at jeg er ferdig på pc'en tenkte jeg å ta frem Insurgent boka og prøve å få lese så mye som mulig siden det også er ganske lenge siden jeg har fått lest noe som helst. Jeg har en bok på padden som jeg leser litt i når jeg legger meg, den heter Finding Audrey og jeg elsker den allerede og jeg har ikke lest to kapittel en gang. 

  Vi får se hva annet som skjer i løpet av dagen, en ting som er sikkert og visst er at jeg skal på jobb i to timer og vaske i barnehagen. Jeg håper at jeg og Tyrion skal få oss en liten tur i kveld også, jeg har jo lyst til at han skal trene seg opp til å kan gå på lengre turer enn bare til butikken og hjem, men vi må ta det litt etter litt, han har vært flink og gådd halvveis opp til Kjerketøfta. Når min kjære Inge kommer hjem igjen, eller når vi begge kommer hjem igjen håper jeg at vi kan komme oss opp på Kjerketøfta sammen, det var jo der prinsen min fridde til meg, i regnet. Romantisk.

  I morgen er det klart for Havnedagen her på Nygårdsjøen, jeg skal ikke i år siden jeg helt ærlig begynner å bli lei, sånn er det når man har vært på det hvert år, da er det greit med en pause og det er helt lovlig, jeg er egentlig lei av fester i det store og hele, det er liksom ikke like gøy som det en gang var. Jeg vil heller kose meg med en boks øl eller cider mens jeg leser eller spiller et brettspill sammen med noen, ikke rølpe lenger.

  Nå har jeg ikke mer å skrive om, så jeg skal avslutte å så skal jeg spille litt til før jeg legger bort dataen og setter meg ned til å lese ute i godværet. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #kjærlighet #hund #sommer #flytte #flytting #tekst #data #spill #fest #bilde #hund #valp #hunder #Tyrion #GOT #gameofthrones #TyrionLannister #romantisk #foto #fotografi #hobby #hobbyfotograf #fotograf 

  Follow
 • Publisert: 04.08.2017, 12:42
 • Kategori: FOTO
 • 0 kommentarer