hits

Tone-Lise

INSPIRASJON TIL HØSTSKO

 • Publisert: 30.09.2016, 10:00
 • Kategori: MOTE
 • Jeg er en person som elsker sko, og har ganske mye av det også, og en annen ting jeg også elsker er høsten, det er den fineste tiden i året. Alle fargene og alt er bare vakkert. Jeg er på jakt etter de perfekte skoene til høsten og har funnet så utrolig mange pene høst sko som jeg har nå satt sammen til en liten kollasj, som kanskje kan gi dere inspirasjon til når dere skal kjøpe nye sko til høsten.
  Converse CHUCK TAYLOR ALL STAR HIGH PLATFORM PLUS COLLAR Kilestøvletter black / KIOMI Støvletter tartuffo / New Look BIZZY Kilestøvletter black / Vagabond Platåstøvletter black / Zign Høye støvler black
   
  I morgen skal jeg legge ut bilder av antrekket mitt, så følg med så får du se den nye genseren min som jeg har kjøpt. 
   
  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.
   
  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.
   
  Follow
 • Publisert: 30.09.2016, 10:00
 • Kategori: MOTE
 • 4 kommentarer
 • SPONTAN SHOPPING MED KJÆRESTEN

 • Publisert: 28.09.2016, 12:09
 • Kategori: INTERIØR
 • Hei dere. Det er sjeldent at jeg kommer hjem fra Bodø med mer enn to bæreposer, i går var det helt annerledes. Jeg og kjæresten bestemte oss for å ta oss en dagstur til byen for å shoppe litt. Jeg skulle kjøpe meg en ny genser og han skulle kjøpe en spray som skulle hjelpe mot snorking. Vi endte opp med å kjøpe mye mer enn bare det. Enkelte ganger syns jeg det er helt greit å skjemme seg selv litt bort uten å ha dårlig samvittighet.

  Kjæresten kjøpe seg et nytt kompakt kamera, vi har begge hatt lyst på det lenge og nå har vi et sammen. Han kjøpte seg også en plast lykt som han kjøpte to lyslenker han skulle legge oppi, den ene var ødelagt mens den andre funket som den skulle. Jeg tenker at dette skal jeg ta bilde av senere så dere får se. Jeg kjøpte to grytekluter, en duk og en pakke med brikker for å ha under kopper og glass. Jeg kjøpte også en svart plastikk lykt og tre lys i forskjellige farger for å ha i den. 

  Er ikke disse tingene bare nydelige, lysene er i en mørk rød/lilla farge, svart og oransje, passer så godt til høsten. Jeg har kjøpt meg en ny strikket genser også, jeg skal legge ut bilder senere av den så dere får se. Jeg kjøpte også 6 forskjellige typer kaffe til kaffemaskinen jeg kjøpte til kjæresten i fjor til jul. Vi hadde det kjempe koselig i Bodø i går og jeg angrer ikke på at vi dro dit på en spontan tur.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #interiør #shopping #lys #høst #hverdag #blogg #facebook #instagram #tips #inspirasjon

  Follow
 • Publisert: 28.09.2016, 12:09
 • Kategori: INTERIØR
 • 0 kommentarer
 • MORGEN RUTINE

 • Publisert: 26.09.2016, 10:02
 • Kategori: PERSONLIG
 • God morgen dere. Jeg er en sånn person som enkelte dager bare må hoppe ut av senga med en gang jeg slår opp øynene, mens andre dager ligger jeg og drar ut tiden lenge før jeg kommer meg opp og ut av senga. Vi har nok alle våre faste morgenrutiner, og i dag har jeg tenkt å skrive om min, kanskje dere syns det er interessant eller kanskje ikke. 

  Som du mest sansynlig ser så har jeg ikke tenkt på å pynte meg for dagens bilder, det handler tross alt om morgen rutinene mine så da syns jeg ikke at jeg skal dekke over noe med sminke eller slikt. Helt naturlig bare. Og som du kanskje ser er Baldrian en ganske så stor katt, han blir 5 år i år tror jeg om jeg ikke husker feil. 

  Det første jeg gjør når jeg våkner er å sjekke mobilen min for eventuelle meldinger eller tapte anrop, jeg setter alltid mobilen min på lydløs og slår av internett når jeg legger meg, jeg vil helst sove uforstyrret, og det gjør jeg bedre når internett er av. Jeg sjekker selvfølgelig Facebook, Snapchat og selvfølgelig favoritten min som er Instagram. Etter det spiller jeg gjerne Clash of Clans og Jurassic World, begge er spill jeg anbefaler dere som liker mobilspill

  Etter og ha gjort det, åpner jeg opp døra til verandaen for å se om katten min Baldrian vil komme inn, kommer han ikke så lukker jeg døra og går på badet for å ta meg av morgenstellet. Når jeg kommer inn på kjøkkenet er det som regel kaffe som står først på listen. Er det ikke kaffe så er det å gi Baldrian maten sin. Jeg er også en sånn person som ikke takler mat med en gang jeg står opp, så jeg ender opp med å drikke kaffe mens jeg enten nerder World of Warcraft elle ser på Youtube filmer i en liten time mens jeg venter på at kroppen blir klar for mat.

  Etter frokost går jeg på badet for å dusje, med mindre jeg vet jeg ikke skal noen plass, da dusjer jeg ikke før på kvelden. Etterpå er det sminke dersom jeg vil bruke det. Som oftest når jeg er hjemme er det kun øyenbrynene jeg fikser. Skal jeg ut er det eyeliner og mascara, kansje pudder og en lys øyenskygge.

  Det var min morgenrutine, de eneste faste tingene jeg faktisk gjør er dette. Jeg kommer nok sikkert til å skrive om kveldsrutinene mine også her på bloggen så om du er interessert så er det bare å følge meg. Skulle gjerne laget dette til en video men jeg suger på å redigere videoer. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du stakk innom bloggen min i dag.

  Follow
 • Publisert: 26.09.2016, 10:02
 • Kategori: PERSONLIG
 • 0 kommentarer
 • SERIE TIPS- PRETTY LITTLE LIARS

 • Publisert: 24.09.2016, 10:02
 • Kategori: TV OG FILM
 • En veldig spennende serie som handler om en vennegjeng på fire som mister sin venninne Alison etter en overnattings fest. Alison er sporløst forsvunnet og et år senerer finner politiet et lik som blir bekreftet og være henne. De fire jentene Aria, Spencer, Hanna og Emily begynner og motta meldinger fra en person som kaller seg for A. A vet alle deres hemmeligheter som også Alison viste. Er Alison død?


  Bilde er hentet og lånt fra Google.
   

  Det er som jeg skriver en veldig spennende ungdomsserie, jeg ser serien for andre gang og oppdager selvfølgelig fort feilene jeg ikke så første gang. Jeg ble veldig lett trukket inn i serien, selv etter første episode. Det er litt små skummelt og du kjenner det kribler litt i magen når meldingene som jentene får kommer inn. Det blir tatt en del dumme avgjørelser som selv se dummeste 16 åringene aldri ville gjort i virkeligheten. En del urealistiske forhold er det også, håpløse forhold.

  Minuset med serien er at du må være ekstremt tålmodig, du blir gjerne litt grå i håret av frustrasjon. Jentene kler seg helt urealistisk, hva slags 16 åring går med 15 CM høye hæler på skolen? Selv ikke i USA gjør jentene dette. Det største minuset med serien er at du fort ser og forstår hvem skurken er, om du tenker igjennom hva som blir sagt og hva som blir gjort. Du vil se det ganske fort andre gang du ser serien.

  Alt i alt er det en morsomt serie som jeg anbefaler dere å se.

  Jeg har flere serie tips men jeg ser at dette ble et innlegg med mye tekst så jeg kommer til å dele det opp i flere innlegg, kanskje en gang i måneden at jeg kommer med serie tips.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen takk for at du stakk innom bloggen min.

  Follow
 • Publisert: 24.09.2016, 10:02
 • Kategori: TV OG FILM
 • 0 kommentarer
 • THROWBACK BILDER FRA BARNDOMMEN

 • Publisert: 23.09.2016, 10:00
 • Kategori: PERSONLIG
 • Jeg gikk i går kveld igjennom gamle fotoalbumer mens kjæresten satt ved siden av meg og spilte WOW, er det en ting jeg virkelig liker og ta meg tid til å gjøre så er det å gå igjennom gamle bilder, se tilbake på gamle minner. Jeg tenker bare tilbake på hvor flotte opplevelser jeg har hatt, og på hvor mange flotte minner som faktisk kan bli fanget med bare et knips med kameraet.

  I dag tenkte jeg at det kunne være koselig for dere å få se bilder av meg fra min barndom, de fleste bildene jeg har funnet av meg i de gamle albumene går ikke lenger enn til jeg er 6 år og starter i første klassen. Jeg tror jeg var et ganske utspekulert og røveraktig barn så jeg fant på mye fanterier, noe en ekte rødtopp gjør, vil jeg anta i hvert fall. Det synes ikke så godt på disse bildene men ja jeg har alltid hatt rødt hår. Bildene er også i helt tilfeldig rekkefølge. Håper dere liker dette showet. 

  Etter alle disse bildene så tenker jeg at det er veldig viktig å fange opp disse øyeblikkene, det er veldig viktig å ha bilder av seg selv fra når man var barn. Som barn er man så lykkelig uviten om hva denne grusomme verden faktisk kan ha å by på. På mange av disse bildene ser jeg så ufattelig lykkelig ut, etter at alle disse bildene var tatt, gikk humøret nedover betraktelig men som jeg tidligere har skrevet er det tilbake på topp igjen.

  I morgen legger jeg ut et innlegg om min morgen rutine, ikke noe spesielt kanskje men igjen så kanskje det er det. I morgen skal vi forresten i bursdag til en onkel så det blir koselig, vi gleder oss.

  Hva var ditt favoritt bilde her?

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  Follow
 • Publisert: 23.09.2016, 10:00
 • Kategori: PERSONLIG
 • 1 kommentarer
 • BADEROMS INTERIØR INSPIRASJON

 • Publisert: 21.09.2016, 10:00
 • Kategori: INTERIØR
 • Vi fortsetter dagens innlegg med interiør inspirasjons bildene som jeg lagde siste, denne gangen har jeg laget en kollasj med bilder av forskjellige ting og tang som har med badet og gjøre. Badet er et av de rommene som er viktig, i hvert fall for meg. Jeg bruker mye tid på badet, det er her jeg skal gjøre meg klar for dagen og da ønsker jeg og ha det fint rundt meg, jeg føler at når jeg er i et fint rom så føler jeg med selv mye bedre.

  Jeg gleder meg mye til jeg og Inge har vår egen plass hvor vi kan male, dekorere og fikse på nesten hva enn vi vil. I løpet av livene våre skal vi nok klare og stelle til drømmehuset vårt. Kanskje du også finner inspirasjon i denne kollasjen jeg har laget:  Neste rom vi skal ta for oss er kjøkkenet, enda et rom som er viktig for meg, mer om det i neste innlegg som har med interiør og gjøre, det innlegget kommer ut i oktober. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen takk for at du var innom bloggen min i dag.

  Follow
 • Publisert: 21.09.2016, 10:00
 • Kategori: INTERIØR
 • 0 kommentarer
 • BRYLLUPSSMINKE INSPIRASJON

 • Publisert: 19.09.2016, 10:00
 • Kategori: BRYLLUP
 • Det er enda nesten helt uvirkelig for meg at min kjære har fridd til meg og at vi skal gifte oss. Jeg er så lykkelig som det bare går an å bli, jeg er akkurat der hvor jeg ønsker å være i livet mitt. I et perfekt forhold sammen med Inge. Vi har selvfølgelig ikke satt en dato enda til når vi skal gifte oss, men det stopper ikke meg i og lete etter inspirasjon til både det ene og det andre.

  I dag har jeg tenkt å dele en liten kollasj som består av masse bilder av bryllupssminke som gir meg inspirasjon til hvordan min sminke skal se ut på den store dagen. Kanskje du også skal gifte deg og finner noe du liker i denne kollasjen. Jeg er alltid på Pinterest for å finne inspirasjon til alt som har med bryllup å gjøre og det var nettopp her jeg fant disse bildene.  Jeg kommer nok ganske sikkert til å lage flere slike inspirasjons innlegg som har med bryllup å gjøre. Er du interessert i å lese mer om det så er det bare å følge med.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK

  Tusen takk for at du var innom bloggen min i dag.

  Follow
 • Publisert: 19.09.2016, 10:00
 • Kategori: BRYLLUP
 • 0 kommentarer
 • THROWBACK BILDER FRA KJØPSVIK

 • Publisert: 17.09.2016, 10:00
 • Kategori: FOTO
 • Akkurat nå i dag fikk jeg et veldig stort savn til Kjøpsvik, hvorfor det vet jeg ikke helt. Kanskje bare fordi jeg virkelig har klart og knytte meg til lille Kjøpsvik på de to årene jeg har vært på små spontanturer der oppe for å treffe kjæresten min. Jeg har hatt veldig flotte opplevelser der, og lært meg til og stole mer på meg selv, og tørre mer. Jeg trute faktisk å gå ut midt på mørkeste vinter natten alene, det har jeg gjort mange ganger før, men i Kjøpsvik på vinteren kryr det av elg. Om dere fulgte den forrige bloggen min så husker du kanskje at vi hadde besøk av elgen i hagen, jeg har lagt ut video av dette på Youtube kanalen min. Har kun en video der og det er av elgen. 

  I dag tenkte jeg at jeg skulle legge ut bilder jeg har tatt i Kjøpsvik, og også skal jeg legge ut videoen av elgen så dere får se den dersom du ikke har sett den. Da kjære lesere, kjører vi på med noen throwbackbilder fra lille Kjøpsvik.  adQZx9Jsm_Q

  Det var alt jeg hadde for i dag. I morgen er det søndag og som jeg tidligere har sagt så har jeg blogg fri på søndag og kommer derfor ikke til å skrive noenting. På mandag legger jeg ut et nytt spennende innlegg, følg med om du er interessert. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du besøkte bloggen min.

  Follow
 • Publisert: 17.09.2016, 10:00
 • Kategori: FOTO
 • 3 kommentarer
 • BILDER AV SAUENE

 • Publisert: 16.09.2016, 10:00
 • Kategori: SAU
 • På tirsdag var første dag på sikkert to måneder jeg fikk treffe besteforeldrene mine, onkelen min og sauene igjen, på grunn av at jeg hadde influensa og øyekatar har jeg ikke fått vært der på besøk, ganske enkelt for ikke å smitte dem. Det var virkelig en flott opplevelse å få treffe både folket og dyrene igjen. Jeg har savnet dem alle sammen så ufattelig mye. Ord kan ikke beskrive hvor rart det har vært å ikke gå på fjell for å se etter sauene, eller det og hjelpe til i slotta. Det er noe jeg har gjort hver sommer nesten og når en plutselig ikke gjør det en sommer, da blir det litt rart.

  Jeg glemte kameraet men jeg fikk tatt noen bilder med mobilen og tenkte at jeg skulle vise dere disse bildene i dag. Enjoy.


  Dette er Misty jenta mi, hvis det er en sau som jeg virkelig elsker så må det være denne sauen, hun er siste lammet som Gråpus fikk, Gråpus var en sau vi hadde hjemme på gården her når den enda var i drift. Det at Misty enda er her hos meg betyr mye for meg, hun minner meg mye om sin mor og kjærligheten jeg har for Misty er gjensidig. Misty oppfører seg mer som en hund, hun loggrer med halen når jeg kommer til henne, hun gir meg foten sin om jeg spør om å få den. Hun er virkelig noe helt for seg selv. Jeg elsker henne mer enn ord kan beskrive.♥  Dette er Pia, og Pia elsker virkelig kos, og jeg gir henne gjerne kos. Nydelig og koselig sau dette♥  Dette er Søster og hennes lam, nydelig familie♥  Søster som de fleste andre sauene til besteforeldrene mine er en kosesau hun også. Hun vil gjerne at du kose kun med henne♥  Elsker Søster, hun er så god♥  Svartis setter også stor pris på kos, og hun hever hodet fordi hun syns det er så godt og bli klødd på♥  Mi Pia, dette er en sau som kan finne på å løpe etter deg fordi hun vil ha kos. I fjor sommer på fjell var hun nærmest desperat og vi måtte løpe med sekkene på ryggen for å komme oss unna henne. Jeg skulle selvfølgelig kosa med henne hvert eneste minutt for resten av livet mitt, men det går jo ikke♥  Denne gutten er virkelig en kjekkas, ikke rart jeg er betatt av han?♥  Gode gamle Fryda, denne saumoren har hatt et hardt liv, men viljer til å leve er sterke enn vi tror og det har denne sauen gang på gang vist oss♥  Se som hun smiler til oss♥  Siri, hun har virkelig blitt en vakker sau♥  Tulla, dette er en sau man ikke kan la være å bli glad i, hun er så koselig og gir med alltid dette blikket når jeg ikke koser med henne, skulle tro hun ble helt sjokkert for hver gang jeg måtte gå fra henne♥  Frida mi, hun er virkelig nydelig♥  Frida er virkelig en skjønnhet, hun er bare helt nydelig♥  Jeg skal prøve så godt jeg kan fremover å få tatt flere bilder av sauene, det er virkelig noe jeg elsker å gjøre, bilder er minner, og jeg elsker det at jeg kan se tilbake på de når disse små ikke lenger er her. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK

  Tusen hjertelig takk for at du tok deg tid til å besøke bloggen min.

  Follow
 • Publisert: 16.09.2016, 10:00
 • Kategori: SAU
 • 2 kommentarer
 • FOR DEG SOM TRENGER EN GOD LATTER

 • Publisert: 14.09.2016, 10:00
 • Kategori: HUMOR
 • Når jeg er trist eller får en dårlig start på dagen eller en dårlig avslutting på kvelden går jeg med en gang på gode gamle Pinterest for å se på morsomme bilder. Det tar ikke lang tid før jeg blir i godt humør igjen. Jeg har satt sammen denne bilde kollasjen til deg som kanskje har en dårlig start eller en dårlig avsluttning på dagen eller rett og slett bare trenger en god latter.  Jeg kommer nok til å lage flere slike bilde kollasjer, jeg syns personlig det er kjempe gøy å se slike morsomme bilder, og ja denne gangen er det bare hysterisk morsomme dyr jeg har valgt ut, neste gang kan det hende det blir andre morsomme bilder, dere får vente å se. Neste innlegg kommer på fredag,da legger jeg ut bilder av sauene, følg med om du er interessert.

  Var dette morsomt?

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen takk for at du var innom bloggen min i dag. 

  #humor #hverdag #foto #bilder #morsomt #gøy #latter #blogg

  Follow
 • Publisert: 14.09.2016, 10:00
 • Kategori: HUMOR
 • 0 kommentarer
 • SOVEROM INTERIØR INSPIRASJON

 • Publisert: 12.09.2016, 09:59
 • Kategori: INTERIØR
 • Jeg er veldig opptatt av interiør, det er en ting jeg begynte og bli ganske opptatt av etter at jeg begynte på videregående. Er det en ting jeg virkelig har lyst til så er det å ta en videre utdannelse til interiør designer, men det koster masse penger som jeg ikke har. Jeg har satt sammen en liten bildekollasj som gir meg inspirasjon til hvordan mitt og min kjæres drømmesoverom skal se ut når vi får oss vårt eget hus og kan pusse opp og pynte litt i.  Bildene er fra Pinterest og dere finner dem alle om du søker på Bedroom Interior Design. Anbefaler dere til å skaffe dere Pinterest, det finnes så mye flott å se på der. Jeg bruker alltid denne nettsiden når jeg skal finne inspirasjon til slike ting.

  Håper du likte dette innlegget, jeg kommer til å legge ut flere slike innlegg fremover som har med andre rom i huset og gjøre, følg med på bloggen min fremover så du får med deg når jeg publiserer disse innleggene om du er interessert i slike ting.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen takk for at du stakk innom bloggen min.

  #interiør #soverom #inspirasjon #møbler #blogg #hverdag

  Follow
 • Publisert: 12.09.2016, 09:59
 • Kategori: INTERIØR
 • 2 kommentarer
 • BUCKET LISTEN MIN

 • Publisert: 10.09.2016, 10:00
 • Kategori: PERSONLIG
 • Hei dere, jeg ser omtrent overalt rundt på nettet at det er populært med en sånn bucket list, for dere som ikke vet hva dette er så er det egentlig bare en liste med ting du vil gjøre i løpet av et år, en sommer eller i løpet av livet ditt. Jeg vet om kanskje tusen ting jeg har lyst til å få gjort bare i løpet av dette året men man kan ikke gjøre alt på en gang heller så jeg har bestemt meg for å skrive en liste over ting jeg har lyst til å få gjort i løpet av livet mitt.   1. Overnatte i telt en hel uke på fjellet.

  2. Kjøpe en hytte på en idyllisk plass.

  3. Brenne bål på stranden sammen med kjæresten.

  4. Smake sushi.

  5. Se film utendørs på lerret.

  6. Ri på hest.

  7. Gå på Stetind.

  8. Få kjæresten med på ryggsekktur over en lengre periode.

  9. Starte vår egen familie.

  10. Ha en liten gård med noen få forskjellige dyr på.

  11. Båtferie.

  12. Gå på maskeradeball.

  13. Lære selvforsvar.

  14. Strikke Mariusgenser.

  15. Eie min egen Siberian Husky.

  16. Skrive bok.

  17. Reise til London.

  18. Dra på fotball kamp for å se Manchester United spille.

  19. Dra på konsert med Metallica.

  20. Få tatovert en stor leg piece.

  21. Kjøpe meg et bedre kamera.

  22. Dra på familie ferie til et varmere land.

  23. Pusse opp leiligheten eller huset vårt når vi får det.

  24. Feire jul sammen med kjæresten.

  25. Ha min egen grønnsakshage.

  26. Få lappen.

  27. Dra på bilferie sammen med kjæresten.

  28. Hoppe i fallskjerm.

  29. Bli kalt mamma.

  30.Bli kalt bestemor.

  31. Gå på Kilimanjaro. 

  32. Gå på Glittertind.

  33. Kose med en løve.

  34. Se en ekte Kenguru.

  35. Lære meg å dykke.

  36. Dra på sykkelferie.

  37. Sove i sovepose under åpen himmel.

  38. Wrestlemania.

  39. Treffe Dean Ambrose.

  40. Reise til Thailand med kjæresten.

  41. Planlegge bryllupet sammen med kjæresten.

  42. Finne den perfekte brudekjolen.

  43. Dra på konsert med Bruce Springsteen.

  44. Lage eget spillerom i huset vårt når vi får et.

  45. Lære meg å ta backflip.

  46. Lage et scrapbook album.

  47. Lære meg å lage drinker.

  48. Eie en walk-in garderobe.

  49. Dra til Sverige sammen med kjæresten.

  50. Dra til Australia.

  Det var min bucket list, det er jo mange andre ting jeg ønsker og få gjort i løpet av livet mitt, mange av disse tingene er ting jeg faktisk tror blir og skje, i hvert fall har jeg store forhåpninger om det. 

  Hva står på din bucket list? Skriv det i kommentarfeltet under. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK

  Tusen takk for at du var innom bloggen min i dag. Blogges på mandag så ha en flott helg videre.

 • Publisert: 10.09.2016, 10:00
 • Kategori: PERSONLIG
 • 2 kommentarer
 • BOOK GEEK MUST HAVE'S

 • Publisert: 09.09.2016, 10:00
 • Kategori: BOK
 • Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, jeg er en skikkelig lesedrage og en lesedrage som meg og kanskje deg burde virkelig skaffe oss enkelte ting som kopper og pledd og andre forskjellige ting og tang som har med lesing og gjøre. Jeg har satt sammen denne lille bildekjollasjen av ting jeg syns er en must have til alle oss bok nerder.  Dette er jo egentlig ganske personlige valg og det passer nok ikke for alle og en hver men dette er i hver fall en del ting jeg som boknerd virkelig ønsker meg. Skriv gjerne i kommentarfeltet under hva du syns om denne kollasjen. I morgen skal jeg jobbe med nytt innlegg, hint: det blir en slags liste, gjett hva du tror slags liste jeg skal skrive. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #bok #bøker #shopping #foto #bilde #kollasj #harrypotter #ringenesherre #boknerd #nerd 

 • Publisert: 09.09.2016, 10:00
 • Kategori: BOK
 • 4 kommentarer
 • HARRY POTTER AND THE CURSED CHILD

 • Publisert: 07.09.2016, 15:00
 • Kategori: BOK
 • Jeg visste ikke helt hva jeg skulle tro da jeg fikk høre at det skulle komme ut en ny bok i Harry Potter serien, jeg trodde først dette var ren løgn men så fikk jeg vite at det var faktisk sant, og nå er boka ute i butikkene. 

  I går var jeg og Inge en tur i Bodø for å kjøpe han en ny dress men også for å spille bowling og biljard, noe jeg aldri før har gjort, bowling altså, men det var jo kjempe gøy. Etter at vi var ferdig med det gikk vi innom kiosken og der, sammen med noen få andre bøker ser jeg den nye HP boka og kjæresten var så snill mot meg og kjøpte den til meg, snakker om snill kjæreste. 

  Dette er den åttende historien, 19 år senere. Dette er hva som står at boken handler om:

  "Det har alltid vært vanskelig å være Harry Potter, og det er ikke mye lettere nå som han er en overarbeidet ansatt i Magidepartementet og far til tre barn i skolealder. Mens Harry strever med en fortid som nekter å bli der den hører hjemme, må hans yngste sønn Albus slite med tyngden av en familiearv han aldri ønsket. Fortid og nåtid vikles illevarslende inn i hverandre, og både far og sønn lærer en ubehagelig sannhet: noen ganger kommer mørket fra uventede steder."  Her har jeg bare skrevet direkte hva som står inne i boken.

  Harry Potter and the Cursed Child er et skuespill i to deler, boken er skrevet som et manus. Spennende!

  Jeg gleder meg vanvittig mye til å begynne å lese denne boka og tror nok allerede jeg kan anbefale den til alle dere Harry Potter fans. Dette er forresten den første boken jeg eier som er innbundet ellers eier jeg bare pocket bøker. Boken er forresten skrevet av J.K. Rowling, Jack Thorne og John Tiffany.

  Har du lest denne boken og hva syns du?

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. 

  Tusen takk for at du stakk innom bloggen min.

 • Publisert: 07.09.2016, 15:00
 • Kategori: BOK
 • 0 kommentarer
 • TOPP 5 SMINKEPRODUKTER

 • Publisert: 07.09.2016, 10:00
 • Kategori: SKJØNNHET
 • Dere vet nok ganske sikkert om du leste forrige bloggen min at jeg alltid har vært interessert i sminke og elsker og holde på med det side det er så gøy å lage nye looks og prøve å være kreativ med sminken. Før pleide jeg å bruke masse sminke, jeg kunne finne på å bruke en rød øyenskygge og selvfølgelig ble folk på bygda litt sjokka da. 

  I dag når jeg sminker meg er det egentlig kun ett eneste produkt jeg virkelig trenger og det er noe for øyenbrynene mine. Hvis jeg en dag ønsker å bruke mer sminke enn kun noe til brynene mine så er det disse produktene jeg bruker:
  1. MASTER BROW PRO PALETTE FRA MAYBELLINE

  Etter at jeg begynte på videregående ble jeg veldig opptatt av at øyenbrynene mine måtte synes, de var så hvite at de syntes ikke i det hele tatt og derfor begynte jeg å teste ut diverse produkter. Jeg har gått igjennom en del produkter for å finne fram til det jeg nå bruker. Kittet jeg nå bruker er i fargen Deep Brown og passer perfekt, det er ikke for lyst og heller ikke for mørkt. Kittet inneholdet alt du trenger: en voks, selve fargen og en highlight.

  2.COLOUR ESSENCE EYE PENCIL FRA H&M

  En eyelinger er ikke noe som trenger å være dyrt for å være bra mener nå jeg i hvert fall. Jeg har funnet en eyeliner jeg virkelig liker og som ikke får øynene mine til å renne eller bli irritert. Den er i fargen Panther. 

  3. THE ROCKET VOLUM EXPRESS FRA MAYBELLINE

  Klump fri er den ikke men den klumper på langt nær like mye som de dyrere mascaraene jeg tidligere har brukt, og vippene mine ser helt ok ut når jeg bruker den. Vippene føles ikke så tunge når jeg bruker den. Dette er en av mine favoritter når det kommer til mascara. Den aller beste fikk jeg ikke tak i og da bruker jeg det nest beste som er denne. Den beste er for øvrig også fra Maybelline.

  4. I-DIVINE MINERAL BASED EYESHADOW PALETTE FRA SLEEK MAKEUP

  Når det kommer til øyenskygge er jeg ganske kresen, som sagt så liker jeg å eksperimentere med fager men til hverdag og fest har jeg et eneste palett som fungerer fantastisk for meg. Dette øyeskygge kittet heter All Night Long. Det inneholder som dere seg på bilder veldig fine og naturlige farger, noen matte og noen med glitter. Mine favoritt farger i kittet er Negroni og Prosecco. Anbefaler dere til å kjøpe dette, dere trenge liksom ikke mange andre paletter når dere har dette.  5. MINERAL POWDER FOUNDATION FRA MARY KAY

  De få gangene når jeg bruker foundation så bruker jeg en fra Mary Kay i fargen Ivory. Denne er ganske dyr men den varer veldig lenge dersom du ikke bruker foundation hver dag, selv om du bruker hver dag så vil den vare ganske lenge. Du trenger bare litt av produktet for å dekke hele ansiktet. Jeg elsker denne fordi den er så lett, det kjennes ikke at du har noe i ansiktet. Jeg forsår ikke hvordan noen kan bruke flytende foundation, jeg gjorde det før men jeg kan trygt si aldri mer, det kjennes så tungt ut for huden. 

  Hva er dine favoritt sminke produkter? 

  Tusen hjertelig takk for at du stakk innom bloggen min i dag. Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Blogges på fredag.

 • Publisert: 07.09.2016, 10:00
 • Kategori: SKJØNNHET
 • 0 kommentarer
 • 3 TING JEG HATER

 • Publisert: 05.09.2016, 10:00
 • Kategori: PERSONLIG
 • På den forrige bloggen min sa jeg at jeg skulle skrive et innlegg om 5 ting jeg hater og ikka kan fordra, for meg var det både et lett innlegg å skrive men også et veldig vanskelig innlegg å skrive. Selv om man vet om nøyaktig 5 ting man hater er det ikke alltid like lett og skulle forklare nettopp hvorfor man hater disse tingene. Av den grunn har jeg bestemt meg for å skrive om kun 3 ting jeg hater. De tre tingene jeg hater er egentlig ganske store ting og ting jeg virkelig bryr meg om. Ting som gjør at jeg rett og slett blir rød i øynene av sinne fordi jeg hater det så mye. Her er min liste:

  1. MOBBING

  Jeg har selv blitt mobbet i over en lengre periode og det var mitt livs største mareritt, for meg var det så vanskelig og brutalt og det skjedde så ofte at jeg ikke ville eksistere. Jeg takker de som er rundt meg og hjalp meg igjennom den tiden og alltid støttet meg, og fikk meg igjennom det. Jeg holder ingen nag mot hvem som gjorde det og plassen det skjedde på, jeg er såpass voksen at jeg har hevet meg over det og gått videre. Jeg er uansett såpass heldig at jeg har ikke kontakt med en eneste person av de som gjorde mitt liv til et da værende helvete, og jeg ønsker heller ikke kontakt med dem. 

  Jeg kan ikke forstå hvorfor noen har en trang til å mobbe andre, kanskje de føler seg bedre med å tråkke andre ned i dritten, men er det virelig verdt det? Hadde jeg vært en som mobbet noen så vet jeg ikke hvordan jeg kunne levd med meg selv, jeg hadde ikke kunne gå videre i hverdagen min uten å be om unnskyld 1000 ganger, og selv det hadde ikke vært nok. Jeg tenker at dersom man føler behov for å mobbe noen bør man gå litt inn i seg selv og løse det problemet man har uten og ta det ut over andre. Jeg aksepterer ikke mobbing og det kommer jeg aldri til og gjøre. Mobbing løser ingen problemer hverken for deg eller for meg.  2. VOLDTEKT

  Hva er vitsen egentlig? Det gjelder heller ikke bare menn, kvinner kan også voldta, og ingen av delene er akseptabelt. Jeg hører stadig vekk om voldtekter i media og om overgrep og tenker: Hva i alle dager er det som skjer? Hva er det som får noen til å gjennomføre noe så grusomt som å voldta noen? Jeg som kvinne burde ikke trenge å dekke meg til med en vinterkjeledress bare for at menn ikke skal få en bulk i buksa og føle trangen til å legge meg i bakken og voldta meg. Vi kvinner må få lov til å pynte oss med en fin sommerkjole og høye hæler uten at det skal skje. Er det rett av vi skal være redde for å gå ut alene om kvelden for å gå en trimtur? 


   


  Jeg er helt sjokkert når jeg hører nyheter om slike ting, det er aldeles ikke rett. Det må bli en slutt på dette, det er ikke normalt. Får man tanker om og en gang gjøre en sånn ting burde man selv oppsøke psykolog og få hjelp til å rette på dette. Noen fortalte meg om en mann i USA som voldtok, i dette tilfellet barn, som er avskyelig, mannen selv visste at dette var galt og kom i fengsel og sonet sinn straff for dette, da han skulle ut ba han på sine knær om at han ikke måtte bli løslatt for han kom til å gjøre det igjen, han var ute mindre enn en dag og gjorde det og havnet derfor tilbake i fengsel, om det er sant at han tok selvmord fordi han ikke lenger kunne leve med hva han hadde gjort vet jeg selvfølgelig ikke men jeg kan nesten forstå hvorfor han valgte å gjøre det.

  Hvis jeg en kveld på fest velger å ha på meg et fint skjørt og en fin topp eller genser så betyr ikke det "HEI KOM HIT OG VOLDTA MEG" Vi vil alle pynte oss og se fine ut, men det betyr likevell ikke at jeg ønsker å bli voldtatt. Og dersom menn sier vi kvinner skal dekke oss til med kjeledress så må menn også gjøre det. LIKESTILLING! Just saying. NEI betyr NEI. 

  SLUTT Å VOLDTA, det er det eneste jeg kan si. 

  3. SYKDOM

  Jeg hater bokstavelig talt og være syk, det er en sånn kjempe irriterende ting som kommer snikende innpå deg og plutselig er man bare syk og kan ikke gjøre noen ting. Jeg har nettopp hatt influensa, og er nå heldigvis frisk igjen. Jeg hoster enda opp slim og er tett i nesa men for meg er det og anse som frisk. Jeg kan ikke forstå med på folk som nærmest lengter etter å være syk, hypokondere. Hva er greia liksom? Ikke bare det, men så går det litt vell langt når man begyner å skryte over hvor syk man er. Jeg for min del gjør hva jeg kan for å ikke bli syk, og håper og kryser hver eneste finger om at jeg ikke blir syk igjen, jeg vil alltid være frisk. Sykdom kan kysse meg bak og reise dit peppern gror.    

  Det var min liste, hva er din topp 3 liste over ting du hater? Skriv det gjerne i kommentarfeltet under.

  Alle bildene jeg har brukt har jeg funnet på Pinterest, for dere som lurer. Tusen hjertelig takk for at du valgte å strikke innom bloggen min, neste innlegg kommer på onsdag så følg med da. Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. 

  Blogges igjen på onsdag.

 • Publisert: 05.09.2016, 10:00
 • Kategori: PERSONLIG
 • 0 kommentarer
 • 3 TING SOM GJØR MEG GLAD

 • Publisert: 03.09.2016, 10:00
 • Kategori: PERSONLIG
 • Jeg har tidligere vært sterkt plaget med depresjon og angst, angst har jeg enda men ikke like sterk som den pleide og være. Hva som helst kunne trigge angsten, ting som død, den mørke tiden av året, skole, stress, selv de mest normale samtalene kunne trigge angsten eller depresjonen min. Jeg har jobbet meg oppover fra null til der hvor jeg er nå og har kommet meg lengre enn hva folk flest trodde om meg. 

  I dag er jeg sjeldent deppa, jeg føler ikke behov for og være nedenfor slik som jeg var før. Jeg tar tak i ting med en gang dersom jeg kjenner meg trist og føler at det begynner og gå for langt. Jeg er fremdeles plaget med angsten som sagt, men ikke like mye som før, nå er det ting som det å ta buss til Bodø alene som gjør meg gal, det er bare ett eksempel og jeg vil ikke komme med flere. Jeg jobber så godt jeg kan med de tingene jeg vet om som trigger min angst for at det skal bli bedre og helst ta slutt.

  I dagens innlegg tenkte jeg å skrive om 3 ting som gjør meg glad både når jeg er trist og trenger å finne noe som kan gjøre dagen min bedre, og som gjør at jeg selv føler meg bedre. Her er mine tre ting:

   

  1.NATUREN

  Jeg finner stor glede i og komme meg ut i naturen, alt fra lyder til det å se ting, som for eksempel fargene og se fuglene i skogen gjør meg lykkelig. Det finnes ingenting som gjør så godt for både kropp og sinnet som det og komme seg ut i naturen. Der ute er en helt annen verden, en mye mer interessant verden enn den vi lever i når vi sitter inne bak data skjerme våre. 


   

  2. BØKER

  Jeg er en enste stor lesedrage, nei ikke løve men drage fordi det er mye tøffere. Jeg er evig lykkelig så lenge jeg har en bok å stikke nesen min i. Hvis jeg leser blir jeg alltid i godt humør og sitter ikke å tenker på dumme ting som kan ødelegge for meg. Igjen så finnes det en helt annen verden i bøker enn i den vi lever i.


   

  3. DYR

  Jeg som du sikker også gjør, elsker dyr, det eneste dyret jeg absolutt ikke liker er jerven, men den djevelen skal vi fokusere mer på en annen gang tror jeg. Jeg er oppvokst på gård som mange av dere sikkert vet og skjønner nok da at det er helt naturlig for meg og være glad i dyr. Jeg er så heldig at jeg har en liten sort katt som jeg fikk hos mormor, morfar og onkelen min. Katten heter Baldrian og er for meg en lifesaver. Uten han vet jeg ikke hva jeg skulle gjort, han er liten men han har en stor plass om ikke den største plassen i hjertet mitt.
   


  Det var alle tingene som gjør meg glad, topp 3 i hvert fall. Skulle jeg nevne alt som gjør meg glad hadde jeg nok ikke blitt ferdig med å skrive, og det vil vi ikke. Hva er din topp 3 liste? Skriv det i kommentarfelter under.

  Takk for at du stakk innom bloggen min, husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK

 • Publisert: 03.09.2016, 10:00
 • Kategori: PERSONLIG
 • 2 kommentarer
 • jeg er overrasket

 • Publisert: 02.09.2016, 11:00
 • Kategori: Blogg
 • Det kriblet en del i magen min i går da jeg bestemte meg for å kjøre i gang med det første innlegget på bloggen, og aldri hadde jeg trodd eller forventet at det skulle ta sånn av, jeg fikk så mange som 75 besøkende på bloggen min og må si tusen hjertelig takk til alle som tok seg tid til å besøke bloggen min, det betyr veldig mye for meg. Jeg er overrasket over at det skjedde. 


  Legger med dette bildet av meg og min kjære Lykke som dessverre ikke er her lenger, savner snuppa mi masse ♥

  Det er veldig mange folk for meg det siden jeg på min forrige blogg hadde rundt 4 faste lesere, jeg var selvfølgelig veldig lykkelig for de 4 som leste bloggen min fast og det betydde mye for meg. Jeg har aldri startet en blogg fordi jeg forventer å havne øverst på topplisten over norske bloggere, jeg skriver fordi det alltid har vært noe jeg elsker og gjøre, jeg blogger fordi det er morsomt. 

  Jeg planlegger og skrive 4 innlegg hver uke, mandag, onsdag, fredag og lørdag er dagene jeg har satt opp til og legge ut nye innlegg. Det betyr at jeg har tirsdag og torsdag til å skrive nye innlegg som er klare til og bli publisert. Søndag blir en fridag. Jeg skal skrive og kose meg masse med denne bloggen, det blir min lille hobby.

  Igjen tusen takk til alle som var innom bloggen min i går, det var en flott opplevelse å se lesertallet stige fra 0 til 75 på null komma niks. Jeg håper selvfølgelig at jeg har klart og fange noen av deres oppmerksomhet slik at dere ønsker og besøke bloggen flere ganger men så er det helt og holdet opp til dere lesere, jeg setter stor pris på det i det minste om noen leser bloggen min. 

  Tusen takk for at du stakk innom bloggen min i dag, husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK

  Blogges i morgen.

 • Publisert: 02.09.2016, 11:00
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • en ny start

 • Publisert: 01.09.2016, 10:00
 • Kategori: PERSONLIG
 • Hei og velkommen til den nye bloggen min. Dette blir min tredje blogg så langt og jeg gleder meg til og begynne å skrive mer på denne bloggen min. Min tidligere blogg Fjøsjenta var en fin ting for meg og holde på med men som jeg forklarte på den bloggen vil jeg ikke alltid være en fjøsjente, det vil nok være en del av meg for evig, men jeg vil neppe alltid ha en fjøs og kunne gå i og derfor syns jeg at jeg skal begynne å skrive under mitt eget navn.

  På denne nye bloggen min har jeg tenkt å skrive om alt mulig som faller for interesse for meg, og dele med dere som velger å lese og følge bloggen min. Jeg kommer til og fortsette med og dele naturbildene jeg tar, kanskje legge ut bilder av dagens antrekk, dele litt sminketips, nye innkjøp, lesetips, baketips og mattips og ting som har med interiør og gjøre. Jeg kommer nok til å skrive om en del mer personlige ting som jeg har oppleved og hvordan jeg føler meg fra dag til dag, osv.

  For dere som ikke kjenner meg så er det vel en god ide og nå fortelle litt om meg selv, så here it goes.


  Mitt navn er Tone-Lise, jeg er født 30.03.94 som da vil si at jeg er nå 22 år. Jeg ble den 19.6.2016 forlovet med min kjære Inge. Vi har vært sammen siden 10. oktober 2014 som vil si at vi snart har vært sammen i to år. Oppvokst på gård. Elsker naturen og det den har og by på. Elsker dyr, spesielt katter, hunder og sauer. Jeg er en ekte lesedrage, jeg leser konstant nye bøker. Jeg elsker å strikke og bake. 

  Det var litt om meg, jeg har allerede skrevet en del innlegg som er klar til og publiserers så om du syns det kan være noe for deg å lese så følg med videre på bloggen min. Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK

  Tusen takk for at du valgte og besøke bloggen min. Ha en flott dag videre så blogges vi igjen om ikke så alt for lenge.

 • Publisert: 01.09.2016, 10:00
 • Kategori: PERSONLIG
 • 7 kommentarer