hits

Tone-Lise

A PIECE OF NATURE

 • Publisert: 11.09.2017, 10:45
 • Kategori: FOTO
 • God morgen kjære lesere, nå er det jammen meg en stund siden sist gang jeg skrev et innlegg på bloggen min, det har ganske enkelt ikke vært tid til å skrive noe, vi har hatt så mye å gjort i form av å komme oss til rette i leiligheten og få hunden til å tilpasse seg en ny plass. Alt har gått bare fint og vi har det alle tre kjempe fint her, jeg trives faktisk ganske godt her, det er ikke det samme som i Kjøpsvik men det er vår egentlig plass og det er herlig. Jeg har fått kjøpt meg en ny bokhylle slik at det vi har av bøker slipper å ligge på gulvet. Barskap har jeg også kjøpt men det inneholder faktisk bare alle vin og ølglass vi har, pluss et stort stearinlys formet som en penis... LOL.

  Det er ganske stille her vi bor, det er null action bortsett fra en gang når en hest kom gående så fint forbi her klokken 08:30 en morgen i forrige uke. Vi har fine turstier vi kan gå rett utenfor, går en lang natursti her som bare er helt nydelig og der gikk vi i går og der fikk jeg tatt noen få bilder, et av de bildene ble så bra at jeg ville dele det med dere, ellers tenkte jeg å dele noen bilder med dere som jeg tok før jeg flyttet hjemme fra, håper dere liker der.

  Det var alle bildene jeg hadde å dele med dere for nå, jeg tenker at jeg må bli flinkere til å blogge, jeg har sløvet skikkelig med det og jeg lovet at jeg skal prøve men det er litt viktigere å sette familien først og alt det andre får komme etterpå. Nå skal jeg prøve å trene før jeg finner på noe annet å gjøre. Ha en flott dag videre dere.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #moirana #hjemme #home #natur #foto #fotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #naturfoto #naturfotografi #naturbilder #norsknatur #høst #høstfoto #høstfotografi #norge #nordland #dyr #ku #kuer #svartku #nydelig #moderjord #kjærlighet #hund #lykke #friluftsliv 

  Follow
 • Publisert: 11.09.2017, 10:45
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer