hits

Tone-Lise

STERKE FARGER OG BESØK AV SIDENSVANSEN

 • Publisert: 27.10.2017, 12:51
 • Kategori: FOTO
 • Heisann dere. I dag regner det skikkelig her i Mo i Rana, jeg hadde tenkt at jeg og Tyrion gutten min skulle gå på langtur å ha med kameraet for å ta flere bilder jeg kunne dele med dere, men jeg er for glad i kameraet mitt til å ta det med ut i et sånt vær. Jeg tror jeg skal skaffe meg en regnetui til kameraet slik at jeg kan ta bilder selv om det høljeregner. I går var ikke været så ille så jeg tok Tyrion med meg og gikk tur rundt klokkerhagen med han, han liker så godt å gå der, og i går fikk han treffe nabohunden, og det var kjempe koselig. Jeg fikk tatt noen bilder i går og tenkte jeg skulle dele de med dere nå, jeg har også fått tatt noen bilder av sidensvansen som har holdt til her i nærheten av husene, det er ikke den beste kvaliteten på de bildene siden de beveget seg og jeg stod et stykke unna, men jeg er likevell fornøyd og har lyst til å dele de med dere. 

  Dette bildet ble jeg virkelig fornøyd med, i stedet for å bare ta bildet helt vanlig, tok jeg heller fra undersiden og det ble mye kulere. Hva syns du?

  Enda muligheter for å ta høstbilder, elsker de sterke fargene som er ute nå. Digger også å ta bilder av disse bærene som er å finne langs ved naturstien her.

  Det var alle bildene jeg hadde å dele med dere for denne gangen. Jeg tenker at i helga skal jeg prøve å få tatt flere bilder jeg kan legge ut på mandag, vi får se hva som skjer. Jeg og min kjære har bestemt oss for å kjøp en fotoskriver og det gleder jeg meg til, har noen planer men hvordan det blir får vi også se på. Jeg har tenkt litt på om jeg skulle forandre headeren på bloggen min, kanskje det er noen der ute som er villig til å hjelpe meg? Hvis du kan tenke deg til å hjelpe meg, legg igjen en kommentar under så ser vi hva vi finner ut.

  Husk at du kan følge meg på INSTGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

   

  Follow
 • Publisert: 27.10.2017, 12:51
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • FROST, REGNDRÅPER OG TÅKE

 • Publisert: 23.10.2017, 11:39
 • Kategori: FOTO
 • God morgen folkens, i dag fikk vi en litt spesiell start på dagen, klokken 05:00 våknet kjæresten siden han skulle på jobb og da våknet også Tyrion, jeg stod opp og tok han med ut sånn at han fikk gjøre sitt og når han var ferdig gikk vi inn igjen, når kjæresten dro på jobb ble det bare syting og klaging og han ville ikke legge seg på soverommet igjen. Det hele ende med at jeg måtte ta teppet med i stua og legge meg på sofaen, Tyrion sovnet med en gang men jeg har ikke sovet siden jeg våkna, tenker at det blir en tidlig kveld på meg. 

  I helga gikk vi på langtur med Tyrion, vi gikk naturstien langs Klokkerhagen, vanvittig nydelig plass å gå på tur og Tyrion trivdes godt der. Vi har elva ved siden av oss omtrent hele veien, og vi fikk oss en god latter da Tyrion løp til elva og havnet uti, han ble litt våt den lille tassen og ingenting gikk galt. Vi traff på andre folk med hunder som han fikk helse på og det syns jeg er flott at folk tar seg tid til. Det er nemlig helt feil å ikke la hundene hilse med mindre man tydelig ser at de er aggressive mot hverandre. Det er så viktig å la hundene få hilse på hverandre, nettopp for å unngå at det skal bli redde for å hilse på andre hunder. Husk det, ikke vær redd for å møte folk med hunder, det er bare sunt for deg og hunden din!

  Jeg hadde selvfølgelig med meg kameraet mitt når vi var på tur og jeg fikk jammen meg tatt mange flotte bilder, jeg må kanskje være ærlig å si at jeg begynner å bli mye flinkere til å ta bilder, til å forstå kameraet og innstillingen og hvordan det fungerer, og ikke minst til å se et bildemotiv. Jeg har også noen bilder som jeg tok i forrige uke hvor det var skikkelig tåke her på Mo. Hele Mo lå dekt i tåke og det var så mystisk og stilig at jeg måtte ta bilder av det og både jeg og kjæresten ble enige om at det minnet veldig om en skummel bok eller skrekkfilm. Hjemme på Nygårdsjøen var det visst regn og dårlig vær samme dag, utrolig hvor stor værforskjellene kan være til tross for at det ikke er så langt unna hverandre. 

  Det var alle bildene som jeg tok når vi var på tur i helga, det var egentlig en liten skrøne. De to første bildene tok jeg en gang i forige uke når det var litt regnvær, blomstene stod i hagen hos noen men jeg syntes de var så fine at jeg måtte ta bilde av dem, de sto så nært veien at jeg tenkte at det var greit. Sneaky!

  Her sitter Sidensvansen i treet med kirka, ikke så bra kvalietet på bildet siden jeg måtte zoome helt inn på dem da jeg stod et stykke unna, men se så søte de er der de sitter. 

  Det var alle bildene jeg hadde å dele med dere for denne gangen, jeg skal ut å gå tur i dag også så kanskje jeg finner flere ting å ta bilder av, jeg prøver å være veldig kreativ og ikke bare ta bilder av den samme tingen selv om motivet er like nydelig hver gang, i det minste prøver jeg å få motivet fra en ny vinkel for å gjøre det litt mer spennende. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

   

  Follow
 • Publisert: 23.10.2017, 11:39
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • THE BEAUTY OF MOTHER NATURE

 • Publisert: 04.10.2017, 09:27
 • Kategori: FOTO
 • God morgen kjære lesere, jeg vet at jeg lovte dere at jeg skulle skrive oftere, men i den siste tiden har jeg rett og slett ikke hatt noen form for motivasjon til å skrive noe på bloggen. Sist fredag reiste jeg hjem til Nygårdsjøen på besøk til familien, det føltes så godt å komme hjem igjen til dem, nå er det godt å være hjemme igjen her på Mo hos kjæresten min. Jeg fikk tatt noen bilder mens jeg var hjemme på Nygård og i dag tenkte jeg at jeg skulle dele de bildene med dere, jeg har fokusert på å ta bedre bilder i stedet for å knipse i vei og håpe på det beste. Jeg har også leka med de nye filtrene jeg kjøpte fra wish og jeg er veldig fornøyd med de filterene, til tross for at de var så billige. Her er bildene jeg har tatt den siste tiden, håper dere liker dem.

  Her ser dere Sandhornet, til tross for at dette fjellet er så nært det hvor jeg bodde før så har jeg enda ikke vært oppe der, neste sommer skal jeg komme meg opp dit. Her har jeg forresten brukt et filter for å fange opp de lilla og rosa fargene, jeg har også brukt lenger lukkertid for å fange bevegelsene på havet. Fjellet er litt uklart men jeg elsker hvor mykt havet ser ut.

  Dette bildet tok jeg i Evjen hos besteforeldrene mine, og dette må være et av de beste bildene jeg har tatt, kanskje jeg tar feil men det er i hvertfall søtt siden humlemor sitter på blomsten og koser seg, og det beste er at jeg fikk fanget øynene hennes på bildet ♥

  Dette bildet av nypa er nok også et av de beste bildene jeg hatt på lenge, det var så stilig når jeg fikk fanget vanndråpene som hang på den, det fanger oppmerksomheten liksom. Brukte dere også å kalle frøene inni for kløpulver? Det gjorde vi og vi hadde det ganske morsomt med frøene også, ertet hver andre litt med de.

  Rim og Frost har kommet, passer vell å ta et Game of Thrones sitat: Winter is coming. Det var alle bildene jeg hadde å by på for denne gangen, jeg skal selvfølgelig prøve å få tatt flere bilder slik at jeg kan legge ut oftere, men jeg liker heller å ta masse bilder å fokusere på å få de bra slik at jeg samler opp litt før jeg legger ut noe. Håper snart at det blir nordlys sånn at jeg kan gå ned til elva å prøve å ta bilder der. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

   

  Follow
 • Publisert: 04.10.2017, 09:27
 • Kategori: FOTO
 • 4 kommentarer