hits

Tone-Lise

NÅR DU HAR EN DÅRLIG START PÅ DAGEN.....

 • Publisert: 30.11.2016, 09:49
 • Kategori: HUMOR
 • God morgen dere, i dag har jeg en litt kjip og dårlig start på dagen med vondt i hodet og kjipe tanker som bare limer seg fast på hjernen. Det er veldig irriterende og når slike ting skjer velger jeg å se på morsomme youtube videoer i stedet for å sitte å tenke negative tanker. 

  I dag blir det nok et kort blogginnlegg siden jeg har en del ting å gjøre, det er jo forresten Julanders i dag så jeg håper det faktisk er noen unger som holder på den tradisjonen og går Julanders i år. Syns det begynner å forsvinne og det liker jeg ikke men men.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom  bloggen min i dag.

  ♥​

  #morsomt #gøy #humor #youtube #dyr #hund #hunder #katt #katter #latter #blogg #hverdag #instagram #facebook #morgen #vinter #jul

  Follow
 • Publisert: 30.11.2016, 09:49
 • Kategori: HUMOR
 • 0 kommentarer
 • STRESS NED TIPS

 • Publisert: 28.11.2016, 12:21
 • Kategori: TIPS
 • Jeg er egentlig en person som stresser ekstremt mye, i enkelte situasjoner synes jeg at stress er ganske greit men det tar jo så ufattelig mye på kroppen og på sinnet og derfor synes jeg det er ekstremt viktig å stresse ned så her er mine tips til dere om hvordan man lett kan få slappe av i hverdagen.


   

  KUTT ALT TEKNISKE

  Jeg er ganske sikker på at det er ikke bare jeg som bruker mye av dagene mine bak data skjermen og mobilen, det er jo tross alt en del av både hobbyen min og jobben min. Jeg skriver hver dag, av og til kan jeg sitte i flere timer i strekk å skrive og redigere bilder, og ofte ender jeg opp med å spille World of Warcraft. Derfor når jeg skal slappe av skal alt av slike ting som mobil, data, og nettbrett bort, alt jeg kan være på nett med skal vekk. Det distraherer meg og når jeg bruker mobilen går jeg på Pinterest eller så spiller jeg hjernetrim spill, og hele poenget med å slappe av er jo selvfølgelig å ikke gjøre mye eller tenke mye. Bort med nettet når du skal slappe av.

  TENN LYS

  Lys gjør at jeg slapper av, spesielt duftlys. Duften må ikke være så sterk at det blir ubehagelig å være inne. Lys gir en veldig avslappende stemning, spesielt om du slår av alt annet lys og kun har masse stearinlys rundt deg. Herlig. Jeg pleier å tenne stearinlys hver eneste kveld, selv om jeg sitter forran dataen syns jeg det er koselig med lys. 

  LES EN GOD BOK

  Å lese funker alltid for meg, det gjør meg veldig avslappet og jeg lever meg sånn inn i det jeg leser, hvis det er en god bok selvfølgelig. Jeg leser for øyeblikket ikke noen nye bøker, siden jeg ikke har råd til å kjøpe noen nye bøker. Det hjelper veldig godt på når man er stresset å bare senke skuldrene og forsvinne inn i en fantasi verden.

  NYT EN KOPP TE

  Ikke drikk kaffe, det gjør oss jo mer våken og jeg vet at etter jeg har hatt en kopp med kaffe vil jeg heller løpe en tur i skogen enn å slappe av. Det er jo advent nå og derfor skal jeg nyte en te vi har kjøpt på Kremmerhuset som heter Adventste. Den er så sykt god, jeg anbefaler dere alle å prøve den. Jeg slapper virkelig av når jeg kan sette meg ned og bare nyte en stor kopp med te, både lukten og smaken gjør meg avslappet.

  TA ET BAD ELLER EN LANG DUSJ

  Jeg elsker å bade, når vi hadde vår egen plass i Kjøpsvik hadde jeg muligheten til å bade litt oftere enn jeg har her hjemme hos pappa, vi er tross alt fire stykk som dusjer nesten hver dag. Når jeg har muligheten til å ta meg et bad eller en lang dusj så er det bare så herlig, alt av stress bare forsvinner ut av kroppen og sinnet, alle musklene slapper av, fy flate det er så deilig. Gjerne med litt stearinlys rundt badekaret, det gjør susen.

  Det var mine tips til hvordan du lett kan stresse ned, jeg håper du likte dette innlegget. Legg gjerne igjen en kommentar om hva du pleier å gjøre for å stresse ned.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag

  #blogg #hverdag #tips #stress #inspirasjon #foto #fotografi #bilder #bilde #advent #te #morsomt #sminke #makeup #instagram #facebook

  Follow
 • Publisert: 28.11.2016, 12:21
 • Kategori: TIPS
 • 0 kommentarer
 • MY BOOK COLLECTION

 • Publisert: 26.11.2016, 11:48
 • Kategori: BOK
 • Dere vet ganske sikkert nå som dere har lest litt på bloggen min at jeg elsker å lese, jeg har alltid likt å lese men har aldri hatt råd til å kjøpe bøker, jeg har alltid lånt bøker på bokbussen. I 2013 begynte jeg å samle bøker for da hadde jeg endelig penger til å kjøpe mine egne bøker. Jeg begynte med å kjøpe den oppskrytte Fifty Shades of Grey serien, helt ok serie men litt vell mange orgasmer bare i ett kapittel syns nå jeg da. Flott skrevet og jeg angrer ikke på at jeg leste denne serien, selv om historien ikke direkte var noe for meg.

  Jeg leser for øyeblikket ikke i noen nye bøker siden jeg prøver å spare litt penger, jeg må virkelig ta meg selv hardt i nakken for ikke å kjøpe nye bøker, jeg er veldig frista til å kjøpe nye bøker omtrent hver eneste dag. Jeg fikk en del bøker i TL klubben, jeg vet ikke om den enda eksisterer men jeg leste aldri noen av bøkene jeg fikk siden de alle sammen begynte midt i en bok serie, altså jeg fikk bok 5 i serien og da blir det poengløst å lese når man ikke vet hva som skjer i de 4 første bøkene. Skjønner?

  Slik ser det altså ut der hvor jeg har satt opp min bok samling, jeg har sevlfølgelig gjort det litt mer koselig enn det egentlig er, tent litt stearin lys og lagt en lyslenke som min kjære har kjøpt forran. Det ser virkelig koselig ut her og jeg elsker oppsettet. Som dere ser så har jeg ikke så veldig mange bøker men det er ikke akkurat lite heller. Jeg ønsker meg flere bøker, men dette er de jeg har nå:

  The Fault in Our Stars av John Green.

  Paper Towns av John Green. 

  Fangirl av Rainbow Rowell. 

  Eleanor & Park av Rainbow Rowell.

  Hobbiten av J.R.R Tolkien.

  Ringenes Herre Ringenes Brorskap.

  Ringenes Herre To Tårn.

  Ringenes Herre Atter en konge.

  Harry Potter and The Cursed Child.

  Harry Potter Box Set.

  Fifty Shades Box Set. 

  The Hunger Games Box Set. 

  Jeg kjøper alle bøkene mine på CDON.COM (annonselenker) 

  Planen min er at jeg etter nyttår skal kjøpe noen nye bøker men vi får se hva jeg velger å gjøre, jeg har nemlig en annen plan som innebærer mye bøker så vi får se. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #bøker #cdon #ringenesherre #harrypotter #thehungergames #fiftyshadesofgrey #cursedchild #rainbowrowell #fangirl #bok #lese #leseløve #tolkien #johngreen #papertowns #thefaultinourstars #instagram #facebook #hverdag #blogg #gøy #morsomt 

  Follow
 • Publisert: 26.11.2016, 11:48
 • Kategori: BOK
 • 0 kommentarer
 • NYE INNKJØP- SMINKE OG HUDPLEIE PRODUKTER FRA MARY KAY

 • Publisert: 25.11.2016, 09:55
 • Kategori: SKJØNNHET
 • Jeg elsker sminke og det vet dere om dere leser bloggen min, og det er nettopp det jeg har tenkt å vise dere å skrive litt om i dag. Jeg og mamma har vært på besøk hos en av venninnen hennes som selger produkter fra Mary Kay. Når vi var der bestemte vi oss for at vi skulle skjemme oss litt bort så vi kjøpte en del ting.

  BOTANICAL EFFECTS SET
  Jeg fikk blant annet dette hudpleie settet, jeg har hatt et tidligere sett fra Mary Kay som ikke virket for meg så mamma fikk det, dette settet tror jeg kommer til å være mye bedre, jeg skal bruke det hver dag en gang om dagen. Settet inneholder:

  Cleansing Gel, Invigorating Scrub, Refreshing Toner og Moisturizing Gel

  PERFECTING CONCEALER

  Mamma kjøpe også en ny concealer til meg, jeg har litt mørke ringer under øynene og jeg som alle andre unge kvinner vil selvfølgelig ikke ha det, derfor synes jeg at det er lov å bruke concealer for å skjule dem. Jeg har min concealer i fargen Light Ivory som passer perfekt til pudderet mitt. Jeg må egentlig si at jeg testet produkter i går og jeg elsker det, fargen er perfekt for huden min. Den sitter der den skal og glir ikke utover etter et par timer, det føles heller ikke så tungt under øyet, og den skiller seg ikke fra pudderet. Elsker det. 

   MINERAL POWDER FOUNDATION  Jeg har skrevet litt om dette pudderet før i et innlegg om mine topp 5 sminke produkter. Dette er en absolutt favoritt, det er dyrt men så varer det i en evighet og det betyr for min del at det er verdt prisen du betaler for det. Jeg har det i fargen Ivory.

   GEL SEMI-MATTE LIPSTICK  Lenge har jeg vært på jakt etter en oransje leppestift og endelig har jeg funnet den som er perfekt for meg, jeg elsker den. Jeg har allerede brukt den litt og har funnet ut at den er fantastisk den varer lenge og når den går bort går den gradvis bort, den blir ikke flekkete slik som det til vanlig pleier å bli.

  Dette er forresten ikke et sponset innlegg, produktene er kjøpt og betalt for med egne penger og jeg skriver ikke dette innlegget for å promotere noen, jeg skriver fordi jeg liker å skrive om slike ting, og fordi det er mitt valg.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #skjønnhet #marykay #sminke #makeup #leppestift #lipstick #pudder #mineralpudder #produkter #omtale #hudpleie #hudpleiesett #shopping #penger #hverdag #blogg #morsomt #gøy #kjærlighet #instagram #facebook.

  Follow
 • Publisert: 25.11.2016, 09:55
 • Kategori: SKJØNNHET
 • 2 kommentarer
 • MAKEUP OF THE DAY- A LITTLE BIT OF SPARKLE

 • Publisert: 23.11.2016, 13:28
 • Kategori: SKJØNNHET
 • I dagens innlegg tenkte jeg å vise dere dagens sminke, jeg fikk veldig lyst til å sminke meg litt mer enn vanlig i dag etter at jeg hadde dusja og jeg er egentlig veldig fornøyd med resultatet. Håper dere også liker det, her er bildene.  Hva syns du om dagens sminke? 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #sminke #makeup #skjønnhet #sleek #mascara #eyeliner #øyenskygge #glitter #matt #bryn #øyenbryn #hverdag #blogg #instagram #facebook #lykkelig #kjærlighet #tips #inspirasjon #lett 

  Follow
 • Publisert: 23.11.2016, 13:28
 • Kategori: SKJØNNHET
 • 0 kommentarer
 • VÅR NYE TRENINGSRUTINE

 • Publisert: 21.11.2016, 11:38
 • Kategori: TRENING
 • I dagens innlegg tenkte jeg å skrive om den nye trenings planen min som både jeg og min kjære skal følge fra og med i dag. Vi begge trenger mye mosjon det har vi blitt enige om, og derfor skal vi hver dag gjøre noe som er så utrolig enkelt at det nesten er flaut.Vi skal gå tur hver dag vi. For min del vil jeg ikke at denne treningen skal handle om at jeg skal bli lettere, jeg vil det skal gi meg bedre kondisjon. Jeg har en kropp jeg egentlig er veldig stolt av og det har jeg lært at man må lære å være glad i den kroppen man har før man kan begynne å trene den sterkere og raskere.   Jakken er forresten fra Stormberg, elsker den.

  Planen min er at vi skal gå tur hver eneste dag i uka i fort gange i ca 1 time, vi er begge såpass oppegående at dette skal vi klare. Det er aldri lett å starte trening på nytt men når man oppdager at det blir bedre og bedre etter hvert som man gjør det så vil man gjerne fortsette og det er nettopp det vi skal gjøre. Jeg har også bestemt at vi skal ikke kjøpe sjokolade og potetgull så ofte, kanskje vi kan kose oss med sjokolade to ganger i måneden, det er hardt men slik er det bare. Man må være villig til å ofre litt for å få kroppen man vil ha. 

  I stedet for å spise sjokolade skal vi heller kjøpe inn litt god frukt som vi begge liker, vi skal selvfølgelig spise helt vanlig norsk middag men ikke gafle i oss som om at vi ikke får mer mat, det er bare tull. Det er jo snart jul og det betyr jo selvfølgelig at det gjerne blir mer godteri og usunne ting, vi kan kose oss med dette i juletiden, men på en moderat måte, hva er vitsen med å jobbe hardt for noe for så å ødelegge det i jula med å spise masse godteri og usunn mat? Det må gå an å ha en balanse på det usunne og det sunne. Nok skriving nå, nå skal vi kle på oss å gå ut å gå en tur i ca 1 time. Gleder meg.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #trening #kosthold #sunn #usunn #rutine #kjærlighet #høst #mote #foto #fotografi #bilder #facebook #instagram 

  Follow
 • Publisert: 21.11.2016, 11:38
 • Kategori: TRENING
 • 0 kommentarer
 • MIN FAVORITT FILM FRA BARNDOMMEN

 • Publisert: 19.11.2016, 13:11
 • Kategori: TV OG FILM
 • Jeg er egentlig ikke en person som liker å sitte fremfor TVen, det har jeg heller aldri vært og ser for meg at jeg kommer heller aldri til å bli en slik person. Jeg elsker selvfølgelig å se filmer og serier men det er ikke ofte jeg gjør det. I dag tenkte jeg å skrive om min favoritt film fra barndommen min.  Du kan kjøpe filmen HER PÅ CDON
  (annonselenke)

  Jeg har alltid vært en Disney elsker, det tror jeg nok de fleste av oss har vært og er, og en av Disney filmene var selvfølgelig en av mine favoritter når jeg vokste opp. Filmen Robin Hood var min absolutt favoritt. Det er den skjønneste og mest nydelige barnefilmen jeg noensinne har sett, de nye filmene kan ikke måle seg med denne filmen. Dette er selvfølgelig snakk om en tegnefilm, og tro det eller ei var jeg veldig forelska i Robin Hood, og ja han var i denne filmen en rev. (LOL)

  Absolutt alt med denne filmen er flott, karakterene og handlingen er så fin og bra. Musikken er både nydelig og morsom, og tekstene også, og så er det så romantisk. Jeg anbefaler dere alle sammen til å se denne flotte tegnefilmen, og har du barn så anbefaler jeg deg å la barna se den. Jeg har kjøpt DVDen så den ligger klart til jeg en gang i fremtiden får barn og de kan se den.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min.

  #tv #film #barnefilm #barndom #cdon #morsom #gøy #kjærlighet #blogg #hverdag 

  Follow
 • Publisert: 19.11.2016, 13:11
 • Kategori: TV OG FILM
 • 2 kommentarer
 • ON MY WISHLIST THIS YEAR

 • Publisert: 18.11.2016, 09:00
 • Kategori: JUL
 • Jeg pleier egentlig ikke å lage noen slags form for ønskeliste, jeg pleide å gjøre det når jeg var lita men jeg fikk som regel aldri det som sto på ønskelista mi og det er jo sannelig ikke rart for det som stod på den var som regel katt og hund. Jeg har en nusselig liten katt nå som heter Baldrian, jeg skal legge ut bilder av han fremover, jeg øver meg nemlig på å ta bilder av han med speilrefleksen min. I år tenkte jeg å sette opp en liten kollasj av ting jeg ønsker meg til jul, om jeg får det spiller ingen rolle, jeg blir glad for alt jeg får, om det er en klem blir jeg glad, eller bare et kort. Her er uansett min ønskeliste.  Kimono her. Duftelys her. Genser her. Klokke her. Body Lotion her. Neglelakk her. Superundertøy her. Sokker her

  (annonselenker)

  Det var bare litt av hva som står på ønskelisten min i år, håper dere likte dette innlegget, skriv gjerne hva du synes om dette i kommentarfeltet under. Dette er jo veldig dyre ting og jeg trenger selvfølgelig ikke akkurat nøyaktig disse tingene, bare ting som dette, men dette er bare en insirasjons kollasj for å vise hva jeg ønsker meg.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  Follow
 • Publisert: 18.11.2016, 09:00
 • Kategori: JUL
 • 2 kommentarer
 • BRYLLUPSSKO INSPIRASJON

 • Publisert: 16.11.2016, 12:06
 • Kategori: BRYLLUP
 • I dag har jeg tenkt å legge ut en bilde kollasj som består av inspirasjon til hvordan type sko jeg gjerne vil bruke i bryllupet mitt. Sko er vanvittig viktig for meg, og jeg har hørt det før at høye hæler er ikke noe, men jeg elsker høye hæler og kan faktisk å gå i dem også, alle kan vi være uheldige selvfølgelig og ende opp med å tryne, men i mitt tilfelle er det sjeldent og jeg håper virkelig ikke det må skje på den store dagen.

  Kanskje du også finner noe inspirasjon her, her er kollasjen:  Håper dere likte denne lille kollasjen, neste blir kanskje bryllups kake kollasj inspirasjon. Følg med på bloggen min fremover om du er interessert i slike ting. Jeg skal i dag jobbe med flere innlegg som skal komme ut i løpet av denne måneden og desember. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #bryllup #sko #brudesko #mote #shopping #hverdag #blogg #instagram #facebook 

  Follow
 • Publisert: 16.11.2016, 12:06
 • Kategori: BRYLLUP
 • 0 kommentarer
 • NÅR DU IKKE HAR NOE Å GJØRE

 • Publisert: 14.11.2016, 21:14
 • Kategori: HUMOR
 • I kveld er en slik kveld hvor jeg ikke har så veldig mye å gjøre, det jeg har lyst til å gjøre er litt uaktuelt for meg akkurat nå å gjøre og det er helt ok. Det er ikke alltid slik at vi får gjort det vi ønsker. Siden jeg ikke får gjort det jeg vil gjøre i kveld så skal jeg nyte et glass hvitvin, jobbe med nye innlegg til bloggen og kanskje se på masse forskjellige youtube videoer. Når vi er inne på temaet er det noe jeg tenkte å skrive om i dag, youtube videoer, nemlig en ting jeg bruker når jeg ikke har noe annet å ta meg til. Så her er noen morsomme videoer.

   
   

   


  Tre videoer er sikkert nok for denne gang slik at det ikke blir så alt for seint før jeg får lagt ut innlegget. 

  Husk forresten at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #humor #gøy #morsomt #youtube #video #barn #vine #latter #dyr #katt #hund #internett

  Follow
 • Publisert: 14.11.2016, 21:14
 • Kategori: HUMOR
 • 0 kommentarer
 • NELLY JULEKJOLE INSPIRASJON

 • Publisert: 11.11.2016, 12:40
 • Kategori: MOTE
 • Tenk at det snart er jul, det er bare en måned+2 uker igjen så er det jul. Jeg har egentlig ikke et så stort behov for å kjøpe ny julekjole siden jeg nettopp har fått en helt ny kjole som er ganske så sparkly og passer perfekt til julefeiringen men jeg vil likevell legge ut 3 kjoler som jeg absolutt elsker og synes vil passe perfekt til jul, og en av dem har jeg ekstremt lyst på selv. 

  Dette er kjolen jeg selv har mest lyst på, og skulle veldig gjerne ønske at jeg kunne kjøpe den, kanskje jeg får tulltak og faktisk ender opp med å kjøpe den. Nydelig ikke sant?  Du kan finne kjolen HER (annonselenke)

  Denne kjolen er så utrolig søt og de første gangene jeg så den syntes jeg ikke det men nå er jeg ganske forelsket og synes den vil passe godt til et juleselskap. Eller hva syns du?

   


  Du kan finne denne kjolen HER. (annonselenke)
   

  Røde kjoler slår aldri feil når det er jul, selv har jeg en rød julekjole og jeg elsker den, men denne er litt mer glam og så syns jeg den er ganske sexy, kunne gjerne tenkt meg selv å eie den.  Du finner kjolen HER. (annonselenke) 

   

  Håper du liker dette innlegget, legg gjerne igjen en kommentar og si hva du synes om kjolene?

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #jul #mote #julekjole #kjoler #kjole #hverdag #blogg #nelly #shopping 

  Follow
 • Publisert: 11.11.2016, 12:40
 • Kategori: MOTE
 • 1 kommentarer
 • MAGISKE SKYER

 • Publisert: 09.11.2016, 15:51
 • Kategori: FOTO
 • Hei igjen folkens, nå mens jeg og kjæresten satt og spilte World of Warcraft kikka jeg helt tilfeldig ut vinduet og så at jeg absolutt måtte ut å få tatt noen bilder av magien som var ute. Skyene var absolutt helt nydelige i kveld og jeg er veldig glad for at jeg klarte å komme meg ut tidsnok til å få tatt noen flotte bilder. 

  Det var de beste bildene jeg fikk, nest siste bilde er litt uklart men jeg liker det uansett og ville derfor dele det med dere. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min.

  #skyer #foto #fotografi #bilder #vinterhimmel #solnedgang #natur #naturfotografi #fotograf #hobby #hverdag #blogg

  Follow
 • Publisert: 09.11.2016, 15:51
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • SERIE TIPS- ORPHAN BLACK

 • Publisert: 09.11.2016, 12:52
 • Kategori: TV OG FILM
 • I dag tenkte jeg at det er en passende dag og gi dere et nytt serie tips, kanskje har du ingenting å se på eller kanskje du er på utkikk etter noe nytt. Sist skrev jeg om en skikkelig tenårings serie, Pretty Little Liars. I dagens innlegg skal jeg skrive om en serie jeg har funnet for ganske lenge siden egentlig.

  ORPHAN BLACK

  Bildet er lånt fra Google.


  Denne spennende science fiction handler om foreldreløse Sarah Manning som oppdager at hun har flere dobbeltgjengere, etter hvert i serien får vi vite at det faktisk er menneske kloner. De blir jaget av forskjellige grupper og blir tvunget til å samarbeide for å overleve og finne ut hvor de kommer fra. Personlig så syns jeg det er vanvittig spennende, og jeg ble sugd inn i serien og måtte se flere episoder i løpet av en dag. Serien varer i ca 45 minutter og det er nesten umulig å slutte og se når du først har begynt.

  Det er litt skremmende, man skvetter gjerne litt og kjenner at du blir svett i hånden av å se på. Det er mye blod og gørr og generelt mye ekkelt. Det er vanvittig sexy også for de av dere som lurte på det. Det er absolutt verdt å se på om du ønsker et lite sexy show. Det er virkelig avhengighetsskapende og det er utrolig bra laget. Det er så fantastisk flott humor som man med en gang forstår, du trenger ikke å tenke igjennom hva den ene karakteren mente med det hun eller han sa, er det ment for å være morsomt så ler du med en gang. Ordbruket i serien kan være litt grovt men for min del syns jeg det er helt flott. Jeg elsker denne serien og jeg anbefaler deg og se den om du liker en god del spenning.

  Jeg skal skrive flere slike innlegg etter hvert så bare følg med fremover om du er interessert i disse innleggene.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #orphanblack #tv #serie #tips #inspirasjon #hverdag #blogg #spenning #tvserie 

  Follow
 • Publisert: 09.11.2016, 12:52
 • Kategori: TV OG FILM
 • 0 kommentarer
 • THROWBACK BILDER FRA VAKRE MYKEN

 • Publisert: 07.11.2016, 10:27
 • Kategori: FOTO
 • Dersom du leste den gamle bloggen min så vet du at jeg i sommer dro til Myken sammen med Inge. Jeg gleda meg så vanvittig mye til å endelig komme ut dit siden kjæresten lenge har snakket om det og fortalt hvor nydelig det var der. Jeg hadde det kjempe fint der mens jeg var der, selv om jeg for det meste lå med influensa hele tiden. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg ble med dit og håper så inderlig at jeg får flere muligheter til å bli med ut dit.

  Jeg tok selvfølgelig masse bilder når jeg var der og her er de beste av bildene jeg tok:  Det var alle bildene jeg ble fornøyd med, håper dere liker dem. Jeg skal forresten prøve å få tatt flere naturbilder i løpet av denne uka slik at jeg kan legge ut mer av det. Jeg har ganske enkelt ikke hatt noe særlig motivasjon til å gå ut å fotografere i de siste dagene. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #naturbilder #natur #foto #fotografi #bilder #hverdag #myken #hav #skyer #kamera #kjærlighet #dyr 

  Follow
 • Publisert: 07.11.2016, 10:27
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • NATTØY JEG SIER JA TAKK TIL

 • Publisert: 04.11.2016, 11:38
 • Kategori: MOTE
 • I dag er det iskaldt ute og jeg vil egentlig bare sitte inne å drikke kakao og spise pølser i brød, akkurat hvorfor jeg vil det vet jeg ikke men jeg har veldig lyst på det i dag. I natt var jeg forresten ganske så iskald selv så jeg begynte med en gang å tenke på nattøy og kom på at det er faktisk en ting jeg ikke har. Derfor har jeg satt opp en aller så liten kollasj som gir meg litt inspirasjon til kjøp av nattøy, kanskje det gir deg litt inspirasjon også.

   

  Daniel Hechter SUBLIME Neglisjé sort / Triumph AMOURETTE SPOTLIGHT Neglisjé sort / Pyjamasbukse / Pyjamasshorts mønstret
  (ANNONSELENKER)
  Hva syns du om disse?
   
  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.
   
  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag. 
   
  #kollasj #nattøy #klær #mote #shopping #hverdag #blogg #kjærlighet #høst #vinter #inspirasjon
 • Publisert: 04.11.2016, 11:38
 • Kategori: MOTE
 • 0 kommentarer
 • SPILLEKVELD MED KJÆRESTEN

 • Publisert: 02.11.2016, 22:25
 • Kategori: GAMING
 • God kveld dere, jeg skrev et innlegg tidligere i dag hvor jeg sa at i kveld skulle jeg og min kjære Inge ha en spillekveld hvor vi sitter oppe lengre enn vanlig, planen vår var egentlig å sitte oppe hele natten men jeg tviler på at vi gidder det. Vi har kjøp inn taco, kjæresten står for øyeblikket og steker kjøttdeigen, jeg har allerede skjært opp alt av grønnsaker, så alt er klart til vi skal spise snart. 


  Slenger med et bilde av meg og kjekkasen min♥

  Jeg har ikke tenkt å skrive så mye for maten er ganske snart klar og da skal vi nok spise, kanskje vi ser film eller wrestling før vi begynner å spille. Jeg skal selvfølgelig spille World of Warcraft, jeg har allerede en karakter i level 110 men jeg tenker at i natt skal jeg klare å få en til karakter opp i level 110, jeg har den snart i 108 så jeg tror det skal gå ganske kjapt egentlig. 

  Kanskje jeg også blir å prøve meg litt på Mass Effect, men jeg tviler. Nå er uansett maten klar og vi skal spise og deretter spille. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #spill #dataspill #nerd #worldofwarcraft #warcraft #wow #kjærlighet #taco #mat 

  Follow
 • Publisert: 02.11.2016, 22:25
 • Kategori: GAMING
 • 0 kommentarer
 • STJERNETEGNET MITT

 • Publisert: 02.11.2016, 09:27
 • Kategori: PERSONLIG
 • Jeg pleide alltid når jeg var lita å lese horoskopet mitt i avisa eller andre ukeblader som jeg fikk lese eks hos bestemoren min. Jeg var ganske interessert i det og trodde at absolutt alt kom til å være slik som det stod i avisen, nå vet jeg jo at det er bare tull og tøys men noe av det kan jo kanskje stemme, eller hva? Her er i hvert fall mitt stjernetegn og hva det sier om meg.

  "Værer er hyggelige, snille og har sterk personlighet. De reagerer på urettferdigheten i verden, selv om de først og fremst bryr seg om seg selv. De når ofte målene i livet sitt og et meget arbeidsomme perfeksjonister. Værene har stor selvtillit og viser generelt lite følelser overfor andre, bortsett fra enkelte utbrudd som snart er glemt. De har lett for å snakke før de tenker, og liker å gjøre mennesker lykkelige. Værene jakter med på heder og ære enn på penger. De er også meget spontane og føler de trenger anerkjennelse."  Bildet er lånt fra Google

  Kvinnelig vær:

  Den kvinnelige væren har lett for å være tøff og dominerende. Hun trives best i selskap med menn, og er idealistisk. Hun er sårbar selv om hun ikke ønsker å vise utad. I kjærlighetslivet er hun den som ofte tar initiativet. Hun forguder den hun er forelsket i og er meget sjalu. Hun forventer frihet selv om hun ikke lar deg få frihet. Det lønner seg ikke å prøve å holde noe hemmelig for henne. Hun liker å få komplimenter. Når det gjerlder penger er hun ikke den som har mest orden i økonomien, og er ikke særlig lurt å la henne disponere ditt kredittkort. Hun er ofte en streng mor. 

  Dette er hva som står på DENNE NETTSIDEN.  

  Det står litt av hvert her som kanskje kan være morsomt å lese om som har med stjernetegnet ditt å gjøre. Jeg synes det var litt spennende å se hva det sto om meg, jeg følte at mye av det stemmer nesten helt. Spesielt det med at jeg forguder mannen jeg elsker. Økonomien har jeg god kontroll på, jeg vet når jeg må spare og når jeg kan tillate meg å kjøpe ting. 

  I kveld kan det hende at jeg legger ut enda et blogg innlegg for i natt har jeg og min kjære tenkt å ha spillenatt, vi blir nok neppe oppe hele natten men kanskje til i 3 tiden, vi får se hva vi gidder. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #horoskop #stjernetegn #interessant #morsomt #hverdag #kjærlighet #blogg 

  Follow
 • Publisert: 02.11.2016, 09:27
 • Kategori: PERSONLIG
 • 0 kommentarer