hits

Tone-Lise

EN LITEN OPPDATERING

 • Publisert: 10.12.2017, 09:50
 • Kategori: FOTO
 • God morgen dere, igjen har det blitt sånn at jeg ikke har skrevet noe på denne bloggen min på en god stund, denne gangen har jeg rett og slett ikke følt for å skrive, jeg har prøvd gang på gang men jeg har ikke fått det til. Jeg har lovet dere å prøve å bli flinkere til å skrive oftere, men jeg tenker at jeg skriver heller når jeg har lyst, for da slipper jeg å ha så stort press på meg. I den siste tiden har jeg hatt det veldig bra egentlig, vi har vært hjemme på Nygårdsjøen på besøk hos familien og så har vi kjøpt julegaver, så det er vi ferdig med. Jeg har begynt å skrive en ny bok, mest for min egen del for å få en pause fra den andre boka jeg holder på å skrive, jeg har mista inspirasjonen til å skrive videre på den så nå har jeg begynt å skrive en annen bok som jeg har masse inspirasjon til å skrive og jeg har allerede skrevet så mye at jeg har begynt på kapittel 5. Drømmen min er å en gang gi ut en bok, men om det blir noe av det får vi se på. Jeg tenker at kan alle disse toppbloggerne gi ut bok om hvor godt er forbilde de er eller skrive om det store livet som blogger så kan jeg gi ut en fantasi bok som faktisk ikke omhandler meg eller bloggen. Ikke misforstå meg, jeg har ingenting i mot folk som gir ut bok om livet sitt og bloggen sin men jeg vil ikke gjøre det. Skal jeg gi ut en bok skal det være fantasi eller spenning/krim. 

  Jeg har ikke fått tatt mange bilder i den siste tiden og det er en skuffelse for meg selv, jeg elsker jo å fotografere men av og til er det jo også godt med en pause. Jeg har fått tatt noen bilder og det var de jeg tenke å dele med dere i dag. De er ikke perfekte men jeg måtte velge ut de beste så her er de.

  Det var alle bildene jeg hadde å dele med dere for denne gangen, neste gang jeg skriver noe på bloggen min, tenkte jeg å vise dere leiligheten vår, og hvordan vi har pyntet til jul. Vi var nemlig på Rusta som har blitt vår favorittbutikk og der brukte vi nesten 1000 kroner på julepynt, heldigvis bare en gang i året vi kjøper julepynt og nå har vi pynt til de neste 1000 årene også. Jeg gleder meg også litt til å vise frem leiligheten selv om den ikke er perfekt, det er jo gammelt hus men jeg liker det veldig godt her. Før vi viser dere leiligheten så skal vi få fiksen noen små ting, som f.eks henge opp gitarene til kjæresten på veggen, siden det er den eneste veggpynten vi har for øyeblikket. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen takk for at du var innom bloggen min i dag.

   

  Follow
 • Publisert: 10.12.2017, 09:50
 • Kategori: FOTO
 • 0 kommentarer