hits

Tone-Lise

GÅR DET AN?

 • Publisert: 08.01.2018, 18:27
 • Kategori: PERSONLIG
 • Heisann dere, nå er det lenge siden sist gang jeg skrev noe på bloggen min, det kommer til å bli slutt på det nå men jeg kan ikke helt si hvorfor riktig enda så dere får bare vente i spenning på å høre hvorfor. Jeg har ikke hatt lyst til å skrive på bloggen min i jula rett og slett fordi julen i år har vært et mareritt, jeg har vært syk hele jula med en knallhard influensa og masse feber, heldigvis har jeg ikke vært så snørrete at jeg har hatt problemer med å puste. Jeg er så og si frisk nå, nå er det bare noe rusk som sitter i halsen min som gjør at jeg hoster mye, og gjett hva? Kroppen min mente visst at det var ikke nok med at jeg måtte gå i hele jula med influensa men jeg måtte visst også hoste på meg et ribbeinsbrudd, WTF liksom? 

  Jeg har vært maks uheldig i julen men det får bare gå sin gang, jeg håper bare at dagene går fort slik at bruddet gror så fort som mulig, det er kanskje bare et brist men det gjør noe djevelsk vondt å gjøre absolutt alt. Først tenkte jeg ikke noe over det og bare fortsatte livet helt vanlig, ettert hvert som dagene har gådd så ble det progressivt verre og verre og til slutt så har det blitt så vondt at jeg bare daffegår, av og til klarer jeg å finne styrke til å stå mer oppreist og å gå fortere, for øyeblikket har jeg planta rumpa ned i sofaen hjemme hos pappa og her blir jeg til det er mest nødvendig å reise meg opp igjen. 

  Julen ble altså ikke helt som vi hadde planlagt, det var ikke bare jeg som fikk en skikkelig nedtur men mamma og Ståle også, mamma hadde influensa hun også og når Ståle kom på besøk for å spise elgkjøttkaker fikk han spysjuka og spydde flere ganger, helt til han fikk opp bare grønn magesyre, det gikk ikke langt tid etter at Ståle hadde kasta opp første gang til mamma også måtte spy. Heldigvis klarte jeg og Inge å holde oss såpass borte fra dem at vi ikke fikk spysjuka, jeg kasta opp mange ganger fordi jeg hosta til jeg ikke klarte å holde nede det jeg hadde spist. 

  Føler virkelig at dette har vært et siste lille "FUCK YOU" fra 2017. Nå håper jeg at både jeg og familien min slipper mer sykdom dette året, men jeg kjenner meg selv såpass godt at jeg vet at jeg blir syk bare en forkjøla person ser på meg i et sekund. Jeg tenker at til neste år skal jeg ta influensavaksinen slik at jeg er på den sikre siden. 

  Jeg tenkte at jeg skulle fortsette å bruke hele dagen min på å se på serie og tenkte å se på en del filmer nå som jeg har tid og ikke kan bevege meg så ekstremt mye, jeg har satt meg opp en liten liste over hvilke filmer og serier jeg skal få sett. Kanskje jeg tar å blogger om det neste gang, hvilke serier jeg for øyeblikket ser på. 

  Jeg savner kjæresten min ekstremt mye, han er hjemme på Mo mens jeg er hjemme hos pappa, skal nok nedover til mamma i kveld å sove der i noen dager, planen er at Ståle skal kjøre meg til Mo i helga, kan hende han blir værende der en natt slik at han slipper å kjøre frem og tilbake på en dag. Det kan hende at vi utsetter det til neste helg igjen dersom jeg har for store smerter til å ta den bilturen, jeg sitter jo i ro hele veien men det er jammen ikke godt å sitte helt i ro heller når man har et bristet ribbein. 

  Kjenner at jeg har ekstremt lyst til å gå ut å ta masse bilder men jeg klarer så vidt å løfte meg selv opp fra senga eller sette meg ned på do for å tisse, at det går an liksom? Jeg har fått tatt et enkelt bilde nå mens jeg har vært hjemme og det var sist fredag når jeg var hos legen. Det var ikke slik det skulle bli, vel vel det gjelder vel bare å ta alt med et smil om munnen og håpe på det beste. 

  Jeg vet ikke helt om jeg gidder å skrive så veldig mye mer akkurat nå, jeg får heller skrive igjen i morgen om jeg finner noe å skrive om. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

 • Publisert: 08.01.2018, 18:27
 • Kategori: PERSONLIG
 • 0 kommentarer
 • JEG VET IKKE HVA TITTELEN PÅ DETTE INNLEGGET SKAL VÆRE

 • Publisert: 13.03.2017, 18:52
 • Kategori: PERSONLIG
 • Heisann dere. I løpet av helga har jeg blitt i bedre form, jeg er ikke lenger så tett i nesa og jeg har ikke lenger så vondt i halsen, kroppen min er fremdeles ikke helt bra, forkjølelsen sitter virkelig godt når den først får lov til å sette seg, og når jeg blir syk så blir jeg uheldigvis veldig syk og lenge. Influensavaksine hjelper heller ikke på uansett, for det er jo bare for en spesiell type influensa og dette er jo bare en vanlig forkjølelse. 

  Jeg tar dagene rolig for å komme meg tilbake til 100% så fort som mulig, jeg har egentlig brukt helga bare på å spille en del world of warcraft, jeg prøver jo å få karakterene mine opp i level slik at jeg kan bruke de til å raide med, men raid har blitt litt trist for min del siden jeg har fått Lich King mounten, Invincible. Jeg elsker den mounten siden den er så sjelden, men nå har jeg på en måte ingen grunn til å ta det raidet lenger, alt jeg trenger er en siste achivement på 10 mann så har jeg ingen grunn til å gå tilbake inn i Icecrown Citadel lenger. Trist...

  Jeg har jo mange andre raid jeg kan gjøre selvfølgelig for å få mounter, og det er jo en ting jeg liker å gjøre så jeg kommer nok til å fortsette å raide eks Firelands. Kanskje blir det mye wow snakk, men jeg elsker spillet og jeg er en gamer så er det ikke i dine interesser så får du heller klikke i krysset. Jeg sitter for øyeblikket å spiller wow, jeg holder på med å få en ork opp i level, jeg er i level 41 for øyeblikket, det går som oftest veldig fort å få dem opp i level. 

  For å gå over til noe annet så har jeg bestemt meg for at jeg skal kjøpe meg en tegnebok, hvis du har lest bloggen min før eller kjenner meg så vet du sikkert at jeg har angst og er veldig stressa, det jeg har hørt skal hjelpe på begge deler er å tegne, derfor lurer jeg litt på hvilken tegnebok jeg skal kjøpe, hvis du har noen tips så må du gjerne skrive dem i kommentarfeltet under. Jeg har sett så mange fine tegnebøker og jeg kunne gjerne tenkt meg til å ha dem alle sammen, jeg har til og med sett tegninger i noen av disse bøkene som hadde passet yppelig som tatovering. 

  En annen ting som visst nok skal hjelpe mot angst er yoga og meditering, kjæresten min foreslo at jeg burde begynne med begge deler og jeg burde gjerne høre på han å prøve det. Jeg har prøvd yoga før og jeg liker det, spesielt om det er lyder av regn eller andre slike lyder i bakgrunnen, jeg har lagt merke til at jeg stresser mindre når jeg hører slike lyder, hvorfor det vet jeg ikke, men det er visst vanlig og mange pleier visst å høre på lyder for å redusere både stress og angst.

  For å igjen gå over til noe annet så skal jeg forresten til legen den 14, kjæresten har masa så lenge på meg om å få sjekket leddene mine og jeg er enig med han i at det er på tide å gjøre det nå. Jeg går nesten ikke en dag uten at jeg har vondt i leddene, spesielt i armene og i beina. Det brenner skikkelig og jeg har prøvd alt jeg kan prøve for å få disse smertene til å forsvinne men ingenting fungerer. Hverken kjerringråd eller salver og smertestillende. Det er på høy tid å få spurt legen min om hun har svar på hva det kan være og om det kan behandles.

  Dette er nok et slikt innlegg som blir litt lengre enn de vanlige, men det er bare fordi jeg har mye på hjertet og mye i tankene som jeg bare må få ut. Dere får ha meg unnskyldt om dette blir litt sånn hips om haps, men av og til må de innleggene også få komme ut. Jeg har bestemt meg for at når jeg blir frisk så skal jeg prøve så godt jeg kan på å få kommet meg ut i skogen minst en gang om dagen, uavhening av om min kjære vil være med eller ikke. Han sier det jo klart og tydelig, han er ikke et turmenneske men han kan gå en tur en gang i blant.


   

  Jeg har også bestemt meg for at jeg skal spise mer frukt og grønt, sjokolade er så innmari godt men for min del så har det en tendens til å bli litt mye, det kan være greit å sette foten ned for det usunne en liten stund. Nå mens jeg har vært syk har det blitt for eksempel veldig mye cola, visste du forresten at cola ble opprinnelig lagd og solgt på apotek for å hindre migrene. Ikke sikkert det stemmer men jeg har lest på det og sett at det står skrevet veldig mange plasser rundt på nettet. 

  Jeg skal ærlig innrømme at jeg begynte å skrive dette innlegget i mårrest og nå er klokken 18:40 og jeg skriver enda. Som jeg har skrevet så har jeg veldig mange tanker som jeg bare må få ut, blant annet så er jeg så lei av at folk rundt meg blir fort sur og er gretne, det er så irriterende. Det må gå an å prøve å ikke være sur for alt. Jeg kan selv bli fort sur men jeg prøver i det minste på å snu humøret mitt rundt for både min del og andre sin del. 

  Uff, jeg vet ikke hvor mye jeg burde skrive, det blir så mye for dere å lese dersom dere leser dette da. Jeg tenker at jeg må prøve å få kommet meg ut på en fotografi tur slik at jeg får dele flere bilder med dere, jeg vet jo dere liker når jeg legger ut naturbilder. Jeg har bare ikke hatt tid eller muligheten til å gå ut på tur å ta bilder, men jeg skal bli flinkere.

  Kanskje det er på tide å avslutte dette innlegget, for dere som lurer så er dere på ord nr 1043. Det er ganske mange ord det når jeg tenker meg om så jeg tror jeg velger å avslutte dagens innlegg. Det er litt godt å få skrevet et lengre innlegg, egentlig så har jeg sikkert mest bare klaga men det må jo til det også. Nå er kaffe koppen fylt opp med deilig varm kaffe og jeg har tenkt å slappe av å spille mer wow. Ha en flott kveld videre kjære lesere.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #humør #skrive #tekst #tanker #følelser #personlig #gildeskål #nordland #internett #wow #worldofwarcraft #gaming 

  Follow
 • Publisert: 13.03.2017, 18:52
 • Kategori: PERSONLIG
 • 2 kommentarer
 • EN STUND SIDEN SIST

 • Publisert: 06.03.2017, 14:32
 • Kategori: PERSONLIG
 • Heisann dere. Nå er det en stund siden sist gang jeg skrev et innlegg her på bloggen min, det er jo dårlig av meg men denne uka har jeg jo faktisk en ganske grei unnskyldning. Jeg ble syk natt til tirsdag, jeg sitter for øyeblikket med to papirbiter stappa opp i nesa for at det ikke skal renne snørr hele tiden. Jeg har faktisk sår under nesa fordi jeg nå snyte meg så ofte, det er skikkelig gørr og jeg hater å være syk. Heldigvis kan ikke dette måle seg med da jeg var syk på Myken, dette er ingenting i nærheten og det er jeg veldig glad for. 

  Jeg har forresten endelig kommet meg til å få legetime for å få sjekka leddene mine og nakken min, det knaker og braker i alle ledd og jeg er veldig plaga med å ha vondt i leddene, spesielt i armene og i beina. Nakken tror jeg mest sannsynlig skyldes litt mye data spilling, men jeg skal likevell få det sjekka ut bare for å være helt sikker.   Tenkte bare å slenge med et litt morsomt bilde siden jeg ikke hadde noe annet bilde som passer å legge til. Dere får ha meg unnskyldt for en litt dårlig jobb.

  Det verste for min del med å være syk er at jeg får ikke gå ut å gå på tur, frisk luft hjelper på men jeg klarer fysisk ikke å gå noe særlig langt når jeg er forkjøla, kroppen min bare nekter. Nå tror jeg at jeg har klaget nok, og det er på tide å heller skrive om andre ting. Jeg har kommet langt når det kommer til øvelseskjøring, men ikke så langt som jeg burde ha vært, det oppstår som regel alltid noe som gjør at vi ikke får tid til å kjøre, og det må det bli slutt på for jeg må prioritere det først og fremst.

  Siden sist gang jeg skrev har jeg strikka en hundegenser til Lucky, med mønster og jeg ble så fornøyd med at jeg fikk det til og at det ble så bra som den ble. Jeg skal vise dere hvordan den ble på onsdag, da skal jeg skrive nytt innlegg. Nå skal jeg bare slappe helt av å drikke te å se om jeg ikke snart kan bli bra igjen.

  Husk at du kan følge meg på FACEBOOK og INSTAGRAM.

  Tusen takk for at du var innom bloggen min i dag.

 • Publisert: 06.03.2017, 14:32
 • Kategori: PERSONLIG
 • 2 kommentarer
 • ENDELIG ER JEG FERDIG

 • Publisert: 20.02.2017, 20:59
 • Kategori: PERSONLIG
 • God kveld dere, jeg må bare beklage for at jeg ikke har skrevet noe på bloggen min på en stund, jeg har vært veldig opptatt med en del ting, blant annet har jeg brukt mesteparten av tiden min på å strikke ferdig Ravenclaw skjerfet fra Harry Potter filmene, det har tatt meg så lang tid å få det ferdig så nå når jeg endelig har fått det ferdig, kjøpte jeg meg en øl for å feire litt at jeg klarte det. 

  Skjerfet ble ikke helt slik som det skulle bli, jeg har slørvet med blåfargene, og blandet det til slik at det har ikke samme farge igjennom hele skjerfet, men jeg er bare så fornøyd med å være ferdig med det at jeg gidder rett og slett ikke å bry meg noe særlig om det. Nå er det bare å få ferdig reflekslua jeg holder på med å strikke til kjæresten, når jeg er ferdig med den skal jeg finne noe nytt å strikke på. Jeg har veldig lyst til å strikke Mariusgenseren, og jeg håper jeg får det til dersom jeg bare tar meg tid til det. Jeg har forresten en liten baby kjole liggende som jeg ikke er ferdig å strikke så det kan jo være greit å finne mønsteret til den så jeg får den ferdig også.

  Jeg skal prøve å få til å skrive mer på bloggen nå fremover men jeg jobber både onsdag og fredag i denne uka som er de dagene jeg pleier å blogge så vi får se hva som skjer. Jeg skal prøve å få til noe i det minste. Jeg skal legge ut bilde av skjerfet, akkurat nå har jeg ikke tid til mer enn bare å skrive. Dere får ha meg unnskyldt for det.

  Husk forresten at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #strikking #strikk #skjerf #hverdag #blogg 

  Follow
 • Publisert: 20.02.2017, 20:59
 • Kategori: PERSONLIG
 • 2 kommentarer
 • KVELDSPOST

 • Publisert: 10.02.2017, 22:18
 • Kategori: PERSONLIG
 • God kveld kjære lesere. I dag har jeg vært på jobb, har vært i 7,5 time så det tar jo litt på kroppen, men som jeg skrev i forige innlegg så liker jeg faktisk jobben min ganske mye. Jeg sitter nå å slapper av forran maskinen, spiser litt godteri mens jeg spiller litt World of Warcraft, jeg elske dette spillet. Jeg kunne faktisk lett blitt avhenging, men det er jeg ikke, og det er supert.

  I går var jeg og kjæresten i Bodø, jeg var i et møte og vi fant ut at det var ganske vanskelig å finne fram, fordi vi selvfølgelig ikke tenkte godt nok etter hva som stod i brevet jeg hadde fått. Etter vi var ferdig i møte, gikk vi inn på en kafe og spiste en liten lunsj, etterpå ble det litt shopping, så en ny pause hvor vi fant ut at vi skulle være modige å prøve sushi, jeg for min del fant ut at vårrullene på Sushi Point på City Nord var mye bedre enn selve Sushien, det er jo nytt for meg så det kan jo ha mye å si. Har dere prøvd sushi og hva synes du om det?

  Jeg har ikke så mye å skrive om i kveld annet enn at jeg har planlagt å slappe helt av i helga, og ikke tenke så mye på ting og tang. Det er viktig å slappe av også. Beklager at innlegget ble kort og uten bilde men slik blir det bare av og til:)

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Ha en fortsatt flott kveld dere.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #spill #gaming #gamer #wow #worldofwarcraft #godteri #helg #weekend #kjærlighet #gildeskål 

  Follow
 • Publisert: 10.02.2017, 22:18
 • Kategori: PERSONLIG
 • 2 kommentarer
 • DEN SISTE UKA

 • Publisert: 27.01.2017, 09:26
 • Kategori: PERSONLIG
 • God morgen dere, den siste uka har jeg ikke hatt tid til å skrive noe på bloggen min og det må jeg bare beklage. Det har vært en uke fylt med mye jobb leting og lesing til førerkortet, og leting etter en leilighet og planlegging rundt det. Alt dette er egentlig ganske slitsomt i lengden og det gjelder å fokusere på det som er viktig, bloggen er selvfølgelig viktig den også men som jeg har sagt så mange ganger før, av og til har jeg ikke mulighet til å skrive. 

  Jeg har en noen få bilder jeg har tatt i løpet av denne uka som jeg skal legge ut i morgen, slik at det blir noen nye bilder her. Jeg har også planer om å starte et lite prosjekt som jeg skal blogge om senere, jeg skal pusse opp et bord. Dette tenkte jeg kunne være en morsomt ting å blogge om, hele prosessen, det er ikke så vanskelig å få det til, jeg har tross alt gått et år på design og håndverk hvor vi gjorde nettopp slike ting.

  Jeg har ikke så veldig mye å skrive om for øyeblikket, jeg slapper bare av for øyeblikket, snart skal jeg gjøre meg klar for å dra til Inndyr en snar tur sammen med kjæresten. Jeg satser på at alt sammen går fort og greit der. Tenkte at jeg skulle ta med meg kameraet for å ta bilder men det får jeg ikke tid til, så det må jeg bare gjøre en annen gang heller. Legger forresten med en morsomt video i dag som jeg fant på youtube, alltid morsomt å se på dyr som gjør gøye ting.


   

  Det var alt jeg hadde å fortelle dere for denne gangen.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #blogg #hverdag #jobb #instagram #facebook #kjærlighet #lykke #glede #tekst #skrive #youtube #video #katt #kattepus #dyr #morsomt #gøy

  Follow
 • Publisert: 27.01.2017, 09:26
 • Kategori: PERSONLIG
 • 4 kommentarer
 • GOD JUL

 • Publisert: 24.12.2016, 21:40
 • Kategori: PERSONLIG
 • God kveld folkens. 

  Da var det endelig julaften, dagens vår har vært ganske så stresset men til slutt kom vi altså i mål, vi har fått pyntet juletreet og spist julematen, vi har ikke åpnet pakkene så vi har kanskje ikke kommet oss helt i mål men vi er der ganske snart. For øyeblikket sitter jeg her på kjøkkenet og skriver dette innlegget mens jeg venter på at badet skal bli ledig slik at jeg kan dusje å pynte meg litt. Jeg har ikke så veldig mye å skrive om annet enn at jeg ønsker dere alle sammen en riktig god og trivelig jul med mange fantastiske og koselig øyeblikk sammen med dine kjære og nære. 
  Husk forresten at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #jul #juletiden #julekveld #tradisjoner #inspirasjon #kjærlighet #familie #blogg #hverdag #juletre #koselig #gøy #lykkelig #gave #julegave 

  Follow
 • Publisert: 24.12.2016, 21:40
 • Kategori: PERSONLIG
 • 0 kommentarer
 • CHILL FØRJULS DAG

 • Publisert: 21.12.2016, 11:56
 • Kategori: PERSONLIG
 • Hei dere. I dag har jeg og kjæresten en helt chill dag hvor vi ikke skal gjøre så mye, det eneste vi har på agendaen i dag er å besøke mormor og morfar, skulle selvfølgelig ha hatt pakkene klare til å ta med men vi har ikke pakket dem inn enda så det får vente litt, frem kommer de uansett. Jeg skal nok sette meg ned til å spille World of Warcraft, jeg elsker virkelig dette spillet og det har jeg jo kjæresten å takke for. Ellers i dag så har jeg faktisk ingen planer. Jeg skal dele en oppskrift med dere i dag, så bare vent å se.


   

  Det var alt jeg hadde å skrive om for øyeblikket, det neste innlegget kommer nok senere i dag, gjerne etter vi har vært på besøk hos mormor og morfar. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #hverdag #blogg #blogger #jul #advent #mote #sminke #snapchat #facebook #instagram #nordnorsk #fashion #makeup #chill #førjulstid #innlegg 

  Follow
 • Publisert: 21.12.2016, 11:56
 • Kategori: PERSONLIG
 • 2 kommentarer
 • DAGEN I DAG

 • Publisert: 16.12.2016, 12:19
 • Kategori: PERSONLIG
 • I dag er det en grå og regnfull dag, det er liksom så vått og ekkelt ute, mye finere inne i dag synes jeg. I dag er også dagen der hvor jeg ikke riktig vet helt hva jeg skal skrive om her på bloggen min. Jeg stod opp skikkelig tidlig i dag, drakk en kopp med kaffe siden jeg var skikkelig trøtt etter at jeg ikke sov så godt i natt. Jeg hadde mareritt om en demon som var i skogen utenfor huset til pappa, fy flate det var en ekkel drøm.

  Du finner lignende hatt HER (annonselenke)


  Jeg har i dag vært å skaffet meg en liten jobb som tilkallingsvikar i barnehagen her på Nygårdsjøen, det blir bra og jeg gleder meg til jeg får jobbet litt der. Ellers så skal vi på skolen i kveld å se på barna som skal ha en liten juleforestilling, det blir gøy tror jeg. Etterpå vet jeg ikke hva som blir å skje, kanskje det blir bare rett hjem eller en tur innom til mamma. 

  For øyeblikket sitter jeg og kjæresten og nerder litt World of Warcraft, og der er det endelig blitt jul og jeg bare må prøve meg på å få en mount der. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #hverdag #blogg #jobb #jul #advent #mote #sminke #makeup #fashion #hatt #denim #wow #nerd #dataspill 

  Follow
 • Publisert: 16.12.2016, 12:19
 • Kategori: PERSONLIG
 • 2 kommentarer
 • 25 FAKTA OM MEG

 • Publisert: 14.12.2016, 10:03
 • Kategori: PERSONLIG
 • God morgen dere, jeg er så sykt trøtt siden jeg ikke fikk sove før sent i natt, men det er gjerne slik det blir når man drikker kaffe rett før man skal legge seg. Stupid! I know. I dagens innlegg tenkte jeg at jeg skulle skrive 25 fakta om meg selv, det er egentlig en slags tag som går rundt på både Youtube og på blogger, jeg har ikke blitt tagget til å gjøre dette men gjør det av egen fri vilje, kun for morro skyld og for at dere som leser bloggen min skal ha muligheten til å bli bedre kjent med meg.   1. Jeg hadde stort mellomrom i mellom fortennene mine, jeg har faktisk en avstøpning av det før det ble ordnet. 

  2. Jeg tror selv at jeg har høy smerteterskel. Jeg føler at jeg tåler mye før jeg får vondt, kan hende det er bare bullshit men jeg tror det. 

  3. Jeg ble født på en onsdag. Jeg fikk vite det da jeg var medlem i en klubb som Avisa Nordland stod for.

  4. Jeg hater lipgloss, jeg liker ikke hvordan det kjennes på leppene og det er grusomt når håret setter seg fast på leppene når det blåser.

  5. Jeg kan sove selv om et helt orkester spiller rett ved siden av meg. 

  6. Jeg er livredd edderkopper, selv om de er døde er jeg redd dem. Bare spør både broren min, kjæresten min og alle søskenbarnene mine.

  7. Jeg elsker å skrive mine egne historier, jeg håper at en dag jeg kan dele en av de historiene med dere. 

  8. Jeg er livredd for å bli syk.

  9. Jeg synes det fineste dyret i skogen er elgen, så vakker og majestetisk.

  10. Det styggeste dyret i skogen synes jeg er jerven, ikke bare på grunn av hvordan den ser ut men jeg vet også hva den er i stand til å gjøre.

  11. Jeg har tannlege skrekk. Den er mindre nå enn den var før.

  12. Jeg leser ekstremt fort.

  13. Når jeg var lita pleide jeg å ligge oppå kuene våre.

  14. Når jeg var lita løp jeg mot en tiur, heldigvis skjedde det ingen skade.

  15. Jeg er egentig veldig tomboy av meg, det har jeg egentlig alltid vært.

  16. Jeg takler ikke når andre gråter, da begynner jeg også å gråte.

  17. Jeg vil eie min egen hytte uten TV og internett. Det skal være en hytte og ikke et feriehus. Jeg føler at TV og internett ødelegger konseptet med hytte.

  18. Jeg vil ha min egen båt og den skal hete Arthur. 

  19. Jeg har nesten druknet i et badekarr. Jeg sovnet av med et uhell, og heldigvis var familien hjemme og fikk meg ut av badekarret før noe gikk galt.

  20. Jeg er veldig flink i Yatzy, men jeg blir aldri sur om jeg skulle tape. Det er jo bare et spill.

  21. Jeg elsker gamle filmer.

  22. Jeg absolutt hater når folk smatter. WHY? 

  23. Jeg elsker å se på wrestling, og kunne gjerne tenke meg å lære det.

  24. Jeg tåler ikke melk, men jeg har også en tendens til å "glemme" det. 

  25. Jeg elsker å bake og å lage mat.

  Det var alle 25 faktaene om meg, hvis du leser dette og har blogg så utfordrer jeg deg til å skrive 25 fakta om deg. Det var egentlig ganske lett når jeg bare fikk sitte litt for meg selv å tenke litt om meg selv. Jeg sitter for øyeblikket og super i meg en kopp med varm Lungo, kjæresten sover enda men regner meg han står opp snart. 

  Dagens plan er egentlig å kanskje bake noen vanlige boller og kanskje pynte et juletre eller prøve å lage julepynt. Det første som skjer er at jeg skal fyre i ovnen for her er det iskaldt. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #fakta #blogg #hverdag #advent #jul #juletiden #lykkelig #kjærlighet #instagram #facebook

  Follow
 • Publisert: 14.12.2016, 10:03
 • Kategori: PERSONLIG
 • 0 kommentarer
 • EN TIDLIG MORGEN

 • Publisert: 12.12.2016, 10:49
 • Kategori: PERSONLIG
 • God morgen kjære lesere. I dag er jeg tidlig oppe, jeg føler at jeg trenger å stå opp tidlig etter tre dager hvor jeg kun har stått opp ganske seint. Jeg startet dagen med en deilig kopp med te i stedet for kaffe. Jeg har kjøpt en ny type te når jeg og kjæresten var i Glomfjord i helga, elsker virkelig denne teen, den heter Green Chai og er kjempe god. Ingenting slår selvfølgelig favoritten min som er Earl Grey te.   Dagens plan var å gå ut å prøve å få tatt noen bilder mens det enda var frost her, den planen må jeg bare droppe for det tåpelig regnet kom selvfølgelig igjen med en gang jeg tenkte på at jeg skulle ut å ta bilder. Kjipt men sånn er det bare, det gjelder bare for meg å ta muligheten mens den enda er der neste gang. Nå er dagens plan å jobbe en del med nye innlegg til bloggen, prøve å få tatt noen antrekks bilder selv om det er litt dårlig vær. Ellers så skal jeg bare slappe av en stund før det blir trimtur på meg og kjæresten.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #jul #vinter #blogg #hverdag #te #morgen #kjærlighet #morsomt #advent #chai 

  Follow
 • Publisert: 12.12.2016, 10:49
 • Kategori: PERSONLIG
 • 0 kommentarer
 • STJERNETEGNET MITT

 • Publisert: 02.11.2016, 09:27
 • Kategori: PERSONLIG
 • Jeg pleide alltid når jeg var lita å lese horoskopet mitt i avisa eller andre ukeblader som jeg fikk lese eks hos bestemoren min. Jeg var ganske interessert i det og trodde at absolutt alt kom til å være slik som det stod i avisen, nå vet jeg jo at det er bare tull og tøys men noe av det kan jo kanskje stemme, eller hva? Her er i hvert fall mitt stjernetegn og hva det sier om meg.

  "Værer er hyggelige, snille og har sterk personlighet. De reagerer på urettferdigheten i verden, selv om de først og fremst bryr seg om seg selv. De når ofte målene i livet sitt og et meget arbeidsomme perfeksjonister. Værene har stor selvtillit og viser generelt lite følelser overfor andre, bortsett fra enkelte utbrudd som snart er glemt. De har lett for å snakke før de tenker, og liker å gjøre mennesker lykkelige. Værene jakter med på heder og ære enn på penger. De er også meget spontane og føler de trenger anerkjennelse."  Bildet er lånt fra Google

  Kvinnelig vær:

  Den kvinnelige væren har lett for å være tøff og dominerende. Hun trives best i selskap med menn, og er idealistisk. Hun er sårbar selv om hun ikke ønsker å vise utad. I kjærlighetslivet er hun den som ofte tar initiativet. Hun forguder den hun er forelsket i og er meget sjalu. Hun forventer frihet selv om hun ikke lar deg få frihet. Det lønner seg ikke å prøve å holde noe hemmelig for henne. Hun liker å få komplimenter. Når det gjerlder penger er hun ikke den som har mest orden i økonomien, og er ikke særlig lurt å la henne disponere ditt kredittkort. Hun er ofte en streng mor. 

  Dette er hva som står på DENNE NETTSIDEN.  

  Det står litt av hvert her som kanskje kan være morsomt å lese om som har med stjernetegnet ditt å gjøre. Jeg synes det var litt spennende å se hva det sto om meg, jeg følte at mye av det stemmer nesten helt. Spesielt det med at jeg forguder mannen jeg elsker. Økonomien har jeg god kontroll på, jeg vet når jeg må spare og når jeg kan tillate meg å kjøpe ting. 

  I kveld kan det hende at jeg legger ut enda et blogg innlegg for i natt har jeg og min kjære tenkt å ha spillenatt, vi blir nok neppe oppe hele natten men kanskje til i 3 tiden, vi får se hva vi gidder. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #horoskop #stjernetegn #interessant #morsomt #hverdag #kjærlighet #blogg 

  Follow
 • Publisert: 02.11.2016, 09:27
 • Kategori: PERSONLIG
 • 0 kommentarer
 • 5 INSTAGRAM PROFILER JEG ELSKER

 • Publisert: 21.10.2016, 10:00
 • Kategori: PERSONLIG
 • God morgen folkens, jeg har vært oppe helt siden klokken 6 i dag. Jeg våknet og fikk ganske enkelt ikke sove. Nå sitter jeg her i stua og ser på TV, noe jeg sjeldent gjør men har gjort en del den siste uka. Ganske greit egentlig så får jeg med meg ting som skjer rundt i verden. For øyeblikket ser jeg på noe som gir meg inspirasjon til når jeg skal gifte meg, nemlig Kjolen som sier ja. Gøy å se på og det finnes jo så mange flotte kjoler.

  Dagens innlegg handler ikke om bryllup stuff, men om instagram profiler som gir meg inspirasjon og som jeg elsker. I dette tilfellet er det instagram profiler som har for det meste med interiør og gjøre. Her er de:

  Denne jenta er bare helt fantastisk, hun er Rebecca Robeson's datter, hun gir meg så mye inspirasjon både når det gjelder interiør og bryllup, siden hun også skal gifte seg. Hun har en egen YouTube kanal, som du kan se HER.  Denne Instagram profilen er Rebecca Robeson's profil. Denne dama er bare helt rå, jeg har egentlig et veldig stort ønske om å treffe henne, ikke bare er hun fantastisk når det kommer til interiør men som du kanskje ser her er hun super flink til å pynte til jul. Hun har også en YouTube kanal som du kan se HER.

  Denne profilen har så utrolig mye fint og gir meg så mye inspirasjon, jeg mener det første bildet her på profilen, så koselig eller? Får du ikke lyst til å se mer eller lage noe slikt selv?

  OMG, jeg elsker denne profilen. Det er egentlig alt jeg har å si.

  Den siste instagram profilen som jeg elsker, jeg får så mye inspirasjon når jeg er innom denne profilen, absolutt fantastisk.
   

  Det var alt jeg hadde for dere i dag, håper dere finner litt inspirasjon her dere også. Nå skal jeg fortsette å glane på TVen en stund før jeg lager meg frokost, så blir det nok å spille litt WOW. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #instagram #inspirasjon #interiør #hverdag #blogg #jul 

  Follow
 • Publisert: 21.10.2016, 10:00
 • Kategori: PERSONLIG
 • 0 kommentarer
 • MORGEN RUTINE

 • Publisert: 26.09.2016, 10:02
 • Kategori: PERSONLIG
 • God morgen dere. Jeg er en sånn person som enkelte dager bare må hoppe ut av senga med en gang jeg slår opp øynene, mens andre dager ligger jeg og drar ut tiden lenge før jeg kommer meg opp og ut av senga. Vi har nok alle våre faste morgenrutiner, og i dag har jeg tenkt å skrive om min, kanskje dere syns det er interessant eller kanskje ikke. 

  Som du mest sansynlig ser så har jeg ikke tenkt på å pynte meg for dagens bilder, det handler tross alt om morgen rutinene mine så da syns jeg ikke at jeg skal dekke over noe med sminke eller slikt. Helt naturlig bare. Og som du kanskje ser er Baldrian en ganske så stor katt, han blir 5 år i år tror jeg om jeg ikke husker feil. 

  Det første jeg gjør når jeg våkner er å sjekke mobilen min for eventuelle meldinger eller tapte anrop, jeg setter alltid mobilen min på lydløs og slår av internett når jeg legger meg, jeg vil helst sove uforstyrret, og det gjør jeg bedre når internett er av. Jeg sjekker selvfølgelig Facebook, Snapchat og selvfølgelig favoritten min som er Instagram. Etter det spiller jeg gjerne Clash of Clans og Jurassic World, begge er spill jeg anbefaler dere som liker mobilspill

  Etter og ha gjort det, åpner jeg opp døra til verandaen for å se om katten min Baldrian vil komme inn, kommer han ikke så lukker jeg døra og går på badet for å ta meg av morgenstellet. Når jeg kommer inn på kjøkkenet er det som regel kaffe som står først på listen. Er det ikke kaffe så er det å gi Baldrian maten sin. Jeg er også en sånn person som ikke takler mat med en gang jeg står opp, så jeg ender opp med å drikke kaffe mens jeg enten nerder World of Warcraft elle ser på Youtube filmer i en liten time mens jeg venter på at kroppen blir klar for mat.

  Etter frokost går jeg på badet for å dusje, med mindre jeg vet jeg ikke skal noen plass, da dusjer jeg ikke før på kvelden. Etterpå er det sminke dersom jeg vil bruke det. Som oftest når jeg er hjemme er det kun øyenbrynene jeg fikser. Skal jeg ut er det eyeliner og mascara, kansje pudder og en lys øyenskygge.

  Det var min morgenrutine, de eneste faste tingene jeg faktisk gjør er dette. Jeg kommer nok sikkert til å skrive om kveldsrutinene mine også her på bloggen så om du er interessert så er det bare å følge meg. Skulle gjerne laget dette til en video men jeg suger på å redigere videoer. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du stakk innom bloggen min i dag.

  Follow
 • Publisert: 26.09.2016, 10:02
 • Kategori: PERSONLIG
 • 0 kommentarer
 • THROWBACK BILDER FRA BARNDOMMEN

 • Publisert: 23.09.2016, 10:00
 • Kategori: PERSONLIG
 • Jeg gikk i går kveld igjennom gamle fotoalbumer mens kjæresten satt ved siden av meg og spilte WOW, er det en ting jeg virkelig liker og ta meg tid til å gjøre så er det å gå igjennom gamle bilder, se tilbake på gamle minner. Jeg tenker bare tilbake på hvor flotte opplevelser jeg har hatt, og på hvor mange flotte minner som faktisk kan bli fanget med bare et knips med kameraet.

  I dag tenkte jeg at det kunne være koselig for dere å få se bilder av meg fra min barndom, de fleste bildene jeg har funnet av meg i de gamle albumene går ikke lenger enn til jeg er 6 år og starter i første klassen. Jeg tror jeg var et ganske utspekulert og røveraktig barn så jeg fant på mye fanterier, noe en ekte rødtopp gjør, vil jeg anta i hvert fall. Det synes ikke så godt på disse bildene men ja jeg har alltid hatt rødt hår. Bildene er også i helt tilfeldig rekkefølge. Håper dere liker dette showet. 

  Etter alle disse bildene så tenker jeg at det er veldig viktig å fange opp disse øyeblikkene, det er veldig viktig å ha bilder av seg selv fra når man var barn. Som barn er man så lykkelig uviten om hva denne grusomme verden faktisk kan ha å by på. På mange av disse bildene ser jeg så ufattelig lykkelig ut, etter at alle disse bildene var tatt, gikk humøret nedover betraktelig men som jeg tidligere har skrevet er det tilbake på topp igjen.

  I morgen legger jeg ut et innlegg om min morgen rutine, ikke noe spesielt kanskje men igjen så kanskje det er det. I morgen skal vi forresten i bursdag til en onkel så det blir koselig, vi gleder oss.

  Hva var ditt favoritt bilde her?

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  Follow
 • Publisert: 23.09.2016, 10:00
 • Kategori: PERSONLIG
 • 1 kommentarer
 • BUCKET LISTEN MIN

 • Publisert: 10.09.2016, 10:00
 • Kategori: PERSONLIG
 • Hei dere, jeg ser omtrent overalt rundt på nettet at det er populært med en sånn bucket list, for dere som ikke vet hva dette er så er det egentlig bare en liste med ting du vil gjøre i løpet av et år, en sommer eller i løpet av livet ditt. Jeg vet om kanskje tusen ting jeg har lyst til å få gjort bare i løpet av dette året men man kan ikke gjøre alt på en gang heller så jeg har bestemt meg for å skrive en liste over ting jeg har lyst til å få gjort i løpet av livet mitt.   1. Overnatte i telt en hel uke på fjellet.

  2. Kjøpe en hytte på en idyllisk plass.

  3. Brenne bål på stranden sammen med kjæresten.

  4. Smake sushi.

  5. Se film utendørs på lerret.

  6. Ri på hest.

  7. Gå på Stetind.

  8. Få kjæresten med på ryggsekktur over en lengre periode.

  9. Starte vår egen familie.

  10. Ha en liten gård med noen få forskjellige dyr på.

  11. Båtferie.

  12. Gå på maskeradeball.

  13. Lære selvforsvar.

  14. Strikke Mariusgenser.

  15. Eie min egen Siberian Husky.

  16. Skrive bok.

  17. Reise til London.

  18. Dra på fotball kamp for å se Manchester United spille.

  19. Dra på konsert med Metallica.

  20. Få tatovert en stor leg piece.

  21. Kjøpe meg et bedre kamera.

  22. Dra på familie ferie til et varmere land.

  23. Pusse opp leiligheten eller huset vårt når vi får det.

  24. Feire jul sammen med kjæresten.

  25. Ha min egen grønnsakshage.

  26. Få lappen.

  27. Dra på bilferie sammen med kjæresten.

  28. Hoppe i fallskjerm.

  29. Bli kalt mamma.

  30.Bli kalt bestemor.

  31. Gå på Kilimanjaro. 

  32. Gå på Glittertind.

  33. Kose med en løve.

  34. Se en ekte Kenguru.

  35. Lære meg å dykke.

  36. Dra på sykkelferie.

  37. Sove i sovepose under åpen himmel.

  38. Wrestlemania.

  39. Treffe Dean Ambrose.

  40. Reise til Thailand med kjæresten.

  41. Planlegge bryllupet sammen med kjæresten.

  42. Finne den perfekte brudekjolen.

  43. Dra på konsert med Bruce Springsteen.

  44. Lage eget spillerom i huset vårt når vi får et.

  45. Lære meg å ta backflip.

  46. Lage et scrapbook album.

  47. Lære meg å lage drinker.

  48. Eie en walk-in garderobe.

  49. Dra til Sverige sammen med kjæresten.

  50. Dra til Australia.

  Det var min bucket list, det er jo mange andre ting jeg ønsker og få gjort i løpet av livet mitt, mange av disse tingene er ting jeg faktisk tror blir og skje, i hvert fall har jeg store forhåpninger om det. 

  Hva står på din bucket list? Skriv det i kommentarfeltet under. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK

  Tusen takk for at du var innom bloggen min i dag. Blogges på mandag så ha en flott helg videre.

 • Publisert: 10.09.2016, 10:00
 • Kategori: PERSONLIG
 • 2 kommentarer
 • 3 TING JEG HATER

 • Publisert: 05.09.2016, 10:00
 • Kategori: PERSONLIG
 • På den forrige bloggen min sa jeg at jeg skulle skrive et innlegg om 5 ting jeg hater og ikka kan fordra, for meg var det både et lett innlegg å skrive men også et veldig vanskelig innlegg å skrive. Selv om man vet om nøyaktig 5 ting man hater er det ikke alltid like lett og skulle forklare nettopp hvorfor man hater disse tingene. Av den grunn har jeg bestemt meg for å skrive om kun 3 ting jeg hater. De tre tingene jeg hater er egentlig ganske store ting og ting jeg virkelig bryr meg om. Ting som gjør at jeg rett og slett blir rød i øynene av sinne fordi jeg hater det så mye. Her er min liste:

  1. MOBBING

  Jeg har selv blitt mobbet i over en lengre periode og det var mitt livs største mareritt, for meg var det så vanskelig og brutalt og det skjedde så ofte at jeg ikke ville eksistere. Jeg takker de som er rundt meg og hjalp meg igjennom den tiden og alltid støttet meg, og fikk meg igjennom det. Jeg holder ingen nag mot hvem som gjorde det og plassen det skjedde på, jeg er såpass voksen at jeg har hevet meg over det og gått videre. Jeg er uansett såpass heldig at jeg har ikke kontakt med en eneste person av de som gjorde mitt liv til et da værende helvete, og jeg ønsker heller ikke kontakt med dem. 

  Jeg kan ikke forstå hvorfor noen har en trang til å mobbe andre, kanskje de føler seg bedre med å tråkke andre ned i dritten, men er det virelig verdt det? Hadde jeg vært en som mobbet noen så vet jeg ikke hvordan jeg kunne levd med meg selv, jeg hadde ikke kunne gå videre i hverdagen min uten å be om unnskyld 1000 ganger, og selv det hadde ikke vært nok. Jeg tenker at dersom man føler behov for å mobbe noen bør man gå litt inn i seg selv og løse det problemet man har uten og ta det ut over andre. Jeg aksepterer ikke mobbing og det kommer jeg aldri til og gjøre. Mobbing løser ingen problemer hverken for deg eller for meg.  2. VOLDTEKT

  Hva er vitsen egentlig? Det gjelder heller ikke bare menn, kvinner kan også voldta, og ingen av delene er akseptabelt. Jeg hører stadig vekk om voldtekter i media og om overgrep og tenker: Hva i alle dager er det som skjer? Hva er det som får noen til å gjennomføre noe så grusomt som å voldta noen? Jeg som kvinne burde ikke trenge å dekke meg til med en vinterkjeledress bare for at menn ikke skal få en bulk i buksa og føle trangen til å legge meg i bakken og voldta meg. Vi kvinner må få lov til å pynte oss med en fin sommerkjole og høye hæler uten at det skal skje. Er det rett av vi skal være redde for å gå ut alene om kvelden for å gå en trimtur? 


   


  Jeg er helt sjokkert når jeg hører nyheter om slike ting, det er aldeles ikke rett. Det må bli en slutt på dette, det er ikke normalt. Får man tanker om og en gang gjøre en sånn ting burde man selv oppsøke psykolog og få hjelp til å rette på dette. Noen fortalte meg om en mann i USA som voldtok, i dette tilfellet barn, som er avskyelig, mannen selv visste at dette var galt og kom i fengsel og sonet sinn straff for dette, da han skulle ut ba han på sine knær om at han ikke måtte bli løslatt for han kom til å gjøre det igjen, han var ute mindre enn en dag og gjorde det og havnet derfor tilbake i fengsel, om det er sant at han tok selvmord fordi han ikke lenger kunne leve med hva han hadde gjort vet jeg selvfølgelig ikke men jeg kan nesten forstå hvorfor han valgte å gjøre det.

  Hvis jeg en kveld på fest velger å ha på meg et fint skjørt og en fin topp eller genser så betyr ikke det "HEI KOM HIT OG VOLDTA MEG" Vi vil alle pynte oss og se fine ut, men det betyr likevell ikke at jeg ønsker å bli voldtatt. Og dersom menn sier vi kvinner skal dekke oss til med kjeledress så må menn også gjøre det. LIKESTILLING! Just saying. NEI betyr NEI. 

  SLUTT Å VOLDTA, det er det eneste jeg kan si. 

  3. SYKDOM

  Jeg hater bokstavelig talt og være syk, det er en sånn kjempe irriterende ting som kommer snikende innpå deg og plutselig er man bare syk og kan ikke gjøre noen ting. Jeg har nettopp hatt influensa, og er nå heldigvis frisk igjen. Jeg hoster enda opp slim og er tett i nesa men for meg er det og anse som frisk. Jeg kan ikke forstå med på folk som nærmest lengter etter å være syk, hypokondere. Hva er greia liksom? Ikke bare det, men så går det litt vell langt når man begyner å skryte over hvor syk man er. Jeg for min del gjør hva jeg kan for å ikke bli syk, og håper og kryser hver eneste finger om at jeg ikke blir syk igjen, jeg vil alltid være frisk. Sykdom kan kysse meg bak og reise dit peppern gror.    

  Det var min liste, hva er din topp 3 liste over ting du hater? Skriv det gjerne i kommentarfeltet under.

  Alle bildene jeg har brukt har jeg funnet på Pinterest, for dere som lurer. Tusen hjertelig takk for at du valgte å strikke innom bloggen min, neste innlegg kommer på onsdag så følg med da. Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. 

  Blogges igjen på onsdag.

 • Publisert: 05.09.2016, 10:00
 • Kategori: PERSONLIG
 • 0 kommentarer
 • 3 TING SOM GJØR MEG GLAD

 • Publisert: 03.09.2016, 10:00
 • Kategori: PERSONLIG
 • Jeg har tidligere vært sterkt plaget med depresjon og angst, angst har jeg enda men ikke like sterk som den pleide og være. Hva som helst kunne trigge angsten, ting som død, den mørke tiden av året, skole, stress, selv de mest normale samtalene kunne trigge angsten eller depresjonen min. Jeg har jobbet meg oppover fra null til der hvor jeg er nå og har kommet meg lengre enn hva folk flest trodde om meg. 

  I dag er jeg sjeldent deppa, jeg føler ikke behov for og være nedenfor slik som jeg var før. Jeg tar tak i ting med en gang dersom jeg kjenner meg trist og føler at det begynner og gå for langt. Jeg er fremdeles plaget med angsten som sagt, men ikke like mye som før, nå er det ting som det å ta buss til Bodø alene som gjør meg gal, det er bare ett eksempel og jeg vil ikke komme med flere. Jeg jobber så godt jeg kan med de tingene jeg vet om som trigger min angst for at det skal bli bedre og helst ta slutt.

  I dagens innlegg tenkte jeg å skrive om 3 ting som gjør meg glad både når jeg er trist og trenger å finne noe som kan gjøre dagen min bedre, og som gjør at jeg selv føler meg bedre. Her er mine tre ting:

   

  1.NATUREN

  Jeg finner stor glede i og komme meg ut i naturen, alt fra lyder til det å se ting, som for eksempel fargene og se fuglene i skogen gjør meg lykkelig. Det finnes ingenting som gjør så godt for både kropp og sinnet som det og komme seg ut i naturen. Der ute er en helt annen verden, en mye mer interessant verden enn den vi lever i når vi sitter inne bak data skjerme våre. 


   

  2. BØKER

  Jeg er en enste stor lesedrage, nei ikke løve men drage fordi det er mye tøffere. Jeg er evig lykkelig så lenge jeg har en bok å stikke nesen min i. Hvis jeg leser blir jeg alltid i godt humør og sitter ikke å tenker på dumme ting som kan ødelegge for meg. Igjen så finnes det en helt annen verden i bøker enn i den vi lever i.


   

  3. DYR

  Jeg som du sikker også gjør, elsker dyr, det eneste dyret jeg absolutt ikke liker er jerven, men den djevelen skal vi fokusere mer på en annen gang tror jeg. Jeg er oppvokst på gård som mange av dere sikkert vet og skjønner nok da at det er helt naturlig for meg og være glad i dyr. Jeg er så heldig at jeg har en liten sort katt som jeg fikk hos mormor, morfar og onkelen min. Katten heter Baldrian og er for meg en lifesaver. Uten han vet jeg ikke hva jeg skulle gjort, han er liten men han har en stor plass om ikke den største plassen i hjertet mitt.
   


  Det var alle tingene som gjør meg glad, topp 3 i hvert fall. Skulle jeg nevne alt som gjør meg glad hadde jeg nok ikke blitt ferdig med å skrive, og det vil vi ikke. Hva er din topp 3 liste? Skriv det i kommentarfelter under.

  Takk for at du stakk innom bloggen min, husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK

 • Publisert: 03.09.2016, 10:00
 • Kategori: PERSONLIG
 • 2 kommentarer
 • en ny start

 • Publisert: 01.09.2016, 10:00
 • Kategori: PERSONLIG
 • Hei og velkommen til den nye bloggen min. Dette blir min tredje blogg så langt og jeg gleder meg til og begynne å skrive mer på denne bloggen min. Min tidligere blogg Fjøsjenta var en fin ting for meg og holde på med men som jeg forklarte på den bloggen vil jeg ikke alltid være en fjøsjente, det vil nok være en del av meg for evig, men jeg vil neppe alltid ha en fjøs og kunne gå i og derfor syns jeg at jeg skal begynne å skrive under mitt eget navn.

  På denne nye bloggen min har jeg tenkt å skrive om alt mulig som faller for interesse for meg, og dele med dere som velger å lese og følge bloggen min. Jeg kommer til og fortsette med og dele naturbildene jeg tar, kanskje legge ut bilder av dagens antrekk, dele litt sminketips, nye innkjøp, lesetips, baketips og mattips og ting som har med interiør og gjøre. Jeg kommer nok til å skrive om en del mer personlige ting som jeg har oppleved og hvordan jeg føler meg fra dag til dag, osv.

  For dere som ikke kjenner meg så er det vel en god ide og nå fortelle litt om meg selv, så here it goes.


  Mitt navn er Tone-Lise, jeg er født 30.03.94 som da vil si at jeg er nå 22 år. Jeg ble den 19.6.2016 forlovet med min kjære Inge. Vi har vært sammen siden 10. oktober 2014 som vil si at vi snart har vært sammen i to år. Oppvokst på gård. Elsker naturen og det den har og by på. Elsker dyr, spesielt katter, hunder og sauer. Jeg er en ekte lesedrage, jeg leser konstant nye bøker. Jeg elsker å strikke og bake. 

  Det var litt om meg, jeg har allerede skrevet en del innlegg som er klar til og publiserers så om du syns det kan være noe for deg å lese så følg med videre på bloggen min. Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK

  Tusen takk for at du valgte og besøke bloggen min. Ha en flott dag videre så blogges vi igjen om ikke så alt for lenge.

 • Publisert: 01.09.2016, 10:00
 • Kategori: PERSONLIG
 • 7 kommentarer