hits

Tone-Lise

BILDER AV SAUENE

 • Publisert: 16.09.2016, 10:00
 • Kategori: SAU
 • På tirsdag var første dag på sikkert to måneder jeg fikk treffe besteforeldrene mine, onkelen min og sauene igjen, på grunn av at jeg hadde influensa og øyekatar har jeg ikke fått vært der på besøk, ganske enkelt for ikke å smitte dem. Det var virkelig en flott opplevelse å få treffe både folket og dyrene igjen. Jeg har savnet dem alle sammen så ufattelig mye. Ord kan ikke beskrive hvor rart det har vært å ikke gå på fjell for å se etter sauene, eller det og hjelpe til i slotta. Det er noe jeg har gjort hver sommer nesten og når en plutselig ikke gjør det en sommer, da blir det litt rart.

  Jeg glemte kameraet men jeg fikk tatt noen bilder med mobilen og tenkte at jeg skulle vise dere disse bildene i dag. Enjoy.


  Dette er Misty jenta mi, hvis det er en sau som jeg virkelig elsker så må det være denne sauen, hun er siste lammet som Gråpus fikk, Gråpus var en sau vi hadde hjemme på gården her når den enda var i drift. Det at Misty enda er her hos meg betyr mye for meg, hun minner meg mye om sin mor og kjærligheten jeg har for Misty er gjensidig. Misty oppfører seg mer som en hund, hun loggrer med halen når jeg kommer til henne, hun gir meg foten sin om jeg spør om å få den. Hun er virkelig noe helt for seg selv. Jeg elsker henne mer enn ord kan beskrive.♥  Dette er Pia, og Pia elsker virkelig kos, og jeg gir henne gjerne kos. Nydelig og koselig sau dette♥  Dette er Søster og hennes lam, nydelig familie♥  Søster som de fleste andre sauene til besteforeldrene mine er en kosesau hun også. Hun vil gjerne at du kose kun med henne♥  Elsker Søster, hun er så god♥  Svartis setter også stor pris på kos, og hun hever hodet fordi hun syns det er så godt og bli klødd på♥  Mi Pia, dette er en sau som kan finne på å løpe etter deg fordi hun vil ha kos. I fjor sommer på fjell var hun nærmest desperat og vi måtte løpe med sekkene på ryggen for å komme oss unna henne. Jeg skulle selvfølgelig kosa med henne hvert eneste minutt for resten av livet mitt, men det går jo ikke♥  Denne gutten er virkelig en kjekkas, ikke rart jeg er betatt av han?♥  Gode gamle Fryda, denne saumoren har hatt et hardt liv, men viljer til å leve er sterke enn vi tror og det har denne sauen gang på gang vist oss♥  Se som hun smiler til oss♥  Siri, hun har virkelig blitt en vakker sau♥  Tulla, dette er en sau man ikke kan la være å bli glad i, hun er så koselig og gir med alltid dette blikket når jeg ikke koser med henne, skulle tro hun ble helt sjokkert for hver gang jeg måtte gå fra henne♥  Frida mi, hun er virkelig nydelig♥  Frida er virkelig en skjønnhet, hun er bare helt nydelig♥  Jeg skal prøve så godt jeg kan fremover å få tatt flere bilder av sauene, det er virkelig noe jeg elsker å gjøre, bilder er minner, og jeg elsker det at jeg kan se tilbake på de når disse små ikke lenger er her. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK

  Tusen hjertelig takk for at du tok deg tid til å besøke bloggen min.

  Follow
 • Publisert: 16.09.2016, 10:00
 • Kategori: SAU
 • 2 kommentarer