hits

Tone-Lise

NYE INNKJØP- SMINKE OG HUDPLEIE PRODUKTER FRA MARY KAY

 • Publisert: 25.11.2016, 09:55
 • Kategori: SKJØNNHET
 • Jeg elsker sminke og det vet dere om dere leser bloggen min, og det er nettopp det jeg har tenkt å vise dere å skrive litt om i dag. Jeg og mamma har vært på besøk hos en av venninnen hennes som selger produkter fra Mary Kay. Når vi var der bestemte vi oss for at vi skulle skjemme oss litt bort så vi kjøpte en del ting.

  BOTANICAL EFFECTS SET
  Jeg fikk blant annet dette hudpleie settet, jeg har hatt et tidligere sett fra Mary Kay som ikke virket for meg så mamma fikk det, dette settet tror jeg kommer til å være mye bedre, jeg skal bruke det hver dag en gang om dagen. Settet inneholder:

  Cleansing Gel, Invigorating Scrub, Refreshing Toner og Moisturizing Gel

  PERFECTING CONCEALER

  Mamma kjøpe også en ny concealer til meg, jeg har litt mørke ringer under øynene og jeg som alle andre unge kvinner vil selvfølgelig ikke ha det, derfor synes jeg at det er lov å bruke concealer for å skjule dem. Jeg har min concealer i fargen Light Ivory som passer perfekt til pudderet mitt. Jeg må egentlig si at jeg testet produkter i går og jeg elsker det, fargen er perfekt for huden min. Den sitter der den skal og glir ikke utover etter et par timer, det føles heller ikke så tungt under øyet, og den skiller seg ikke fra pudderet. Elsker det. 

   MINERAL POWDER FOUNDATION  Jeg har skrevet litt om dette pudderet før i et innlegg om mine topp 5 sminke produkter. Dette er en absolutt favoritt, det er dyrt men så varer det i en evighet og det betyr for min del at det er verdt prisen du betaler for det. Jeg har det i fargen Ivory.

   GEL SEMI-MATTE LIPSTICK  Lenge har jeg vært på jakt etter en oransje leppestift og endelig har jeg funnet den som er perfekt for meg, jeg elsker den. Jeg har allerede brukt den litt og har funnet ut at den er fantastisk den varer lenge og når den går bort går den gradvis bort, den blir ikke flekkete slik som det til vanlig pleier å bli.

  Dette er forresten ikke et sponset innlegg, produktene er kjøpt og betalt for med egne penger og jeg skriver ikke dette innlegget for å promotere noen, jeg skriver fordi jeg liker å skrive om slike ting, og fordi det er mitt valg.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #skjønnhet #marykay #sminke #makeup #leppestift #lipstick #pudder #mineralpudder #produkter #omtale #hudpleie #hudpleiesett #shopping #penger #hverdag #blogg #morsomt #gøy #kjærlighet #instagram #facebook.

  Follow
 • Publisert: 25.11.2016, 09:55
 • Kategori: SKJØNNHET
 • 2 kommentarer
 • MAKEUP OF THE DAY- A LITTLE BIT OF SPARKLE

 • Publisert: 23.11.2016, 13:28
 • Kategori: SKJØNNHET
 • I dagens innlegg tenkte jeg å vise dere dagens sminke, jeg fikk veldig lyst til å sminke meg litt mer enn vanlig i dag etter at jeg hadde dusja og jeg er egentlig veldig fornøyd med resultatet. Håper dere også liker det, her er bildene.  Hva syns du om dagens sminke? 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #sminke #makeup #skjønnhet #sleek #mascara #eyeliner #øyenskygge #glitter #matt #bryn #øyenbryn #hverdag #blogg #instagram #facebook #lykkelig #kjærlighet #tips #inspirasjon #lett 

  Follow
 • Publisert: 23.11.2016, 13:28
 • Kategori: SKJØNNHET
 • 0 kommentarer
 • TOPP 5 SMINKEPRODUKTER

 • Publisert: 07.09.2016, 10:00
 • Kategori: SKJØNNHET
 • Dere vet nok ganske sikkert om du leste forrige bloggen min at jeg alltid har vært interessert i sminke og elsker og holde på med det side det er så gøy å lage nye looks og prøve å være kreativ med sminken. Før pleide jeg å bruke masse sminke, jeg kunne finne på å bruke en rød øyenskygge og selvfølgelig ble folk på bygda litt sjokka da. 

  I dag når jeg sminker meg er det egentlig kun ett eneste produkt jeg virkelig trenger og det er noe for øyenbrynene mine. Hvis jeg en dag ønsker å bruke mer sminke enn kun noe til brynene mine så er det disse produktene jeg bruker:
  1. MASTER BROW PRO PALETTE FRA MAYBELLINE

  Etter at jeg begynte på videregående ble jeg veldig opptatt av at øyenbrynene mine måtte synes, de var så hvite at de syntes ikke i det hele tatt og derfor begynte jeg å teste ut diverse produkter. Jeg har gått igjennom en del produkter for å finne fram til det jeg nå bruker. Kittet jeg nå bruker er i fargen Deep Brown og passer perfekt, det er ikke for lyst og heller ikke for mørkt. Kittet inneholdet alt du trenger: en voks, selve fargen og en highlight.

  2.COLOUR ESSENCE EYE PENCIL FRA H&M

  En eyelinger er ikke noe som trenger å være dyrt for å være bra mener nå jeg i hvert fall. Jeg har funnet en eyeliner jeg virkelig liker og som ikke får øynene mine til å renne eller bli irritert. Den er i fargen Panther. 

  3. THE ROCKET VOLUM EXPRESS FRA MAYBELLINE

  Klump fri er den ikke men den klumper på langt nær like mye som de dyrere mascaraene jeg tidligere har brukt, og vippene mine ser helt ok ut når jeg bruker den. Vippene føles ikke så tunge når jeg bruker den. Dette er en av mine favoritter når det kommer til mascara. Den aller beste fikk jeg ikke tak i og da bruker jeg det nest beste som er denne. Den beste er for øvrig også fra Maybelline.

  4. I-DIVINE MINERAL BASED EYESHADOW PALETTE FRA SLEEK MAKEUP

  Når det kommer til øyenskygge er jeg ganske kresen, som sagt så liker jeg å eksperimentere med fager men til hverdag og fest har jeg et eneste palett som fungerer fantastisk for meg. Dette øyeskygge kittet heter All Night Long. Det inneholder som dere seg på bilder veldig fine og naturlige farger, noen matte og noen med glitter. Mine favoritt farger i kittet er Negroni og Prosecco. Anbefaler dere til å kjøpe dette, dere trenge liksom ikke mange andre paletter når dere har dette.  5. MINERAL POWDER FOUNDATION FRA MARY KAY

  De få gangene når jeg bruker foundation så bruker jeg en fra Mary Kay i fargen Ivory. Denne er ganske dyr men den varer veldig lenge dersom du ikke bruker foundation hver dag, selv om du bruker hver dag så vil den vare ganske lenge. Du trenger bare litt av produktet for å dekke hele ansiktet. Jeg elsker denne fordi den er så lett, det kjennes ikke at du har noe i ansiktet. Jeg forsår ikke hvordan noen kan bruke flytende foundation, jeg gjorde det før men jeg kan trygt si aldri mer, det kjennes så tungt ut for huden. 

  Hva er dine favoritt sminke produkter? 

  Tusen hjertelig takk for at du stakk innom bloggen min i dag. Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Blogges på fredag.

 • Publisert: 07.09.2016, 10:00
 • Kategori: SKJØNNHET
 • 0 kommentarer