hits

Tone-Lise

STRESS NED TIPS

 • Publisert: 28.11.2016, 12:21
 • Kategori: TIPS
 • Jeg er egentlig en person som stresser ekstremt mye, i enkelte situasjoner synes jeg at stress er ganske greit men det tar jo så ufattelig mye på kroppen og på sinnet og derfor synes jeg det er ekstremt viktig å stresse ned så her er mine tips til dere om hvordan man lett kan få slappe av i hverdagen.


   

  KUTT ALT TEKNISKE

  Jeg er ganske sikker på at det er ikke bare jeg som bruker mye av dagene mine bak data skjermen og mobilen, det er jo tross alt en del av både hobbyen min og jobben min. Jeg skriver hver dag, av og til kan jeg sitte i flere timer i strekk å skrive og redigere bilder, og ofte ender jeg opp med å spille World of Warcraft. Derfor når jeg skal slappe av skal alt av slike ting som mobil, data, og nettbrett bort, alt jeg kan være på nett med skal vekk. Det distraherer meg og når jeg bruker mobilen går jeg på Pinterest eller så spiller jeg hjernetrim spill, og hele poenget med å slappe av er jo selvfølgelig å ikke gjøre mye eller tenke mye. Bort med nettet når du skal slappe av.

  TENN LYS

  Lys gjør at jeg slapper av, spesielt duftlys. Duften må ikke være så sterk at det blir ubehagelig å være inne. Lys gir en veldig avslappende stemning, spesielt om du slår av alt annet lys og kun har masse stearinlys rundt deg. Herlig. Jeg pleier å tenne stearinlys hver eneste kveld, selv om jeg sitter forran dataen syns jeg det er koselig med lys. 

  LES EN GOD BOK

  Å lese funker alltid for meg, det gjør meg veldig avslappet og jeg lever meg sånn inn i det jeg leser, hvis det er en god bok selvfølgelig. Jeg leser for øyeblikket ikke noen nye bøker, siden jeg ikke har råd til å kjøpe noen nye bøker. Det hjelper veldig godt på når man er stresset å bare senke skuldrene og forsvinne inn i en fantasi verden.

  NYT EN KOPP TE

  Ikke drikk kaffe, det gjør oss jo mer våken og jeg vet at etter jeg har hatt en kopp med kaffe vil jeg heller løpe en tur i skogen enn å slappe av. Det er jo advent nå og derfor skal jeg nyte en te vi har kjøpt på Kremmerhuset som heter Adventste. Den er så sykt god, jeg anbefaler dere alle å prøve den. Jeg slapper virkelig av når jeg kan sette meg ned og bare nyte en stor kopp med te, både lukten og smaken gjør meg avslappet.

  TA ET BAD ELLER EN LANG DUSJ

  Jeg elsker å bade, når vi hadde vår egen plass i Kjøpsvik hadde jeg muligheten til å bade litt oftere enn jeg har her hjemme hos pappa, vi er tross alt fire stykk som dusjer nesten hver dag. Når jeg har muligheten til å ta meg et bad eller en lang dusj så er det bare så herlig, alt av stress bare forsvinner ut av kroppen og sinnet, alle musklene slapper av, fy flate det er så deilig. Gjerne med litt stearinlys rundt badekaret, det gjør susen.

  Det var mine tips til hvordan du lett kan stresse ned, jeg håper du likte dette innlegget. Legg gjerne igjen en kommentar om hva du pleier å gjøre for å stresse ned.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag

  #blogg #hverdag #tips #stress #inspirasjon #foto #fotografi #bilder #bilde #advent #te #morsomt #sminke #makeup #instagram #facebook

  Follow
 • Publisert: 28.11.2016, 12:21
 • Kategori: TIPS
 • 0 kommentarer